Jautājums o Malaizija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
86 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kad ir labākais gada laiks, lai apmeklētu Malaiziju?
kurš lidoja ar Mau + ETIHAD AIRWAYS no Ukrainas?kādas pieklājīgas firmas darbojas Malaizijā?Gribētu uzzināt vairāk par visu.viesnīcas? vēlams tiem, kas tur ir ceļojuši vairākas reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2010-05-2214 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Pachok
Es varu atbildēt tikai uz jūsu jautājuma pirmo daļu - es lidoju ar UIA + Etihad maija sākumā uz Bangkoku. UIA ir parasts Boeing, pirms Abū Dabī nebija diez ko jauns, pilnīgi piebāzts ar cilvēkiem, slikti baroja. Etihad - vienkārši lieliskas lidmašīnas abos virzienos, jaunas, ar ērtiem nolokāmiem sēdekļiem, multimediju sistēma ar spēlēm un spēlfilmām (ar tulkojumu krievu valodā arī) pie katra sēdekļa, labi dzērieni, ieskaitot alkoholiskos dzērienus, karsts izvēlēties no trim iespējām, mazs uzkodas pārējā laikā, sterilas tualetes. Pusotra līdz divas stundas savienojumam Abū Dabī – tieši tā.
аватар Roksolanochka
Labākais laiks lidot uz Malaiziju ir no oktobra beigām līdz marta beigām. Varu konsultēt par viesnīcām gan kvalitātes, gan cenas ziņā. Ko tu vēlies no atvaļinājuma? Varat arī lidot caur Taizemi (lai apvienotu brīvdienas Bangkokā) vai caur Singapūru (tas pats). Vai vēlaties palikt Kualalumpurā vai tieši uz salām. Iesaku langkawi, jo borneo pludmales nav īpaši labas. Bet lieliska ekskursija. bet kopumā jūs varat izveidot labu kombinētu ceļojumu, lai redzētu vairāk. kādas viesnīcas jūs apsverat 4? 5*?. Bija marta beigās.
аватар svtol
paldies par atbildēm, mēs domājam.
аватар Pachok
Air Asia lido no BKK un no Puketas uz Kualalumpuru, biļešu cena, ja tiek ņemta iepriekšpārdošanā, ir simboliska. Jūs varat lidot tieši no BKK uz Penangu. Uz Langkavi - no KL.
аватар nlena
Pastāsti man, caur kuru ceļojumu rīkotāju labāk iegādāties ceļojumu uz Malaiziju?
аватар Roksolanochka
Pastāstiet mums, kāda veida atvaļinājums un kad jūs interesē. kopā izvēlēsimies Jums piemērotākos svētkus
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Malaizija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl