Jautājums o Langkavi

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
27 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Tūrisma informācijas centrs Krievijas, NVS valstu, Bolgas pilsoņu atbalstam
Labdien! Vēlamies informēt, ka Langkavi salā (Malaizija) ir atvērts jauns tūrisma informācijas centrs "3 tiga Info First". Mūsu centrs ir paredzēts, lai palīdzētu tūristiem no Krievijas un NVS valstīm ar jebkādu informāciju, un padarīs jūsu atvaļinājumu bezrūpīgu un bez valodas problēmām. Mūsu kontakti: tel: 0060 194 93 73 77. E-pasts: [email protected], skype: 3infofirst.
Mēs ceram, ka varam padarīt jūsu svētkus neaizmirstamus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2012-04-0312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар alegria
Pastāstiet, lūdzu, par Langkavi... mēs braucam no 2014. gada 2. janvāra, kā pašam apskatīt salu: vienmēr brauciet ar taksometru vai, tāpat kā Taizemē, ir aģentūras ar lētām ekskursijām? Un kā jūs uzkāpjat vagoniņā? (bali, piemēram, visu dienu varēja braukt ar 1 taksi izvēloties vietas kartē... un maksāt par mašīnu nevis cilvēku skaitu) un Ko darīt vakaros - pēc kafejnīcām? mēs dzīvosim blakus okeanārijam beznodokļu zonā (un ko viņi tirgo šajos beznodokļu veikalos, kā ir cenas?)
аватар alegria
kur jūs atrast tieši Langkawi? vai piedāvājat ekskursijas krievu gida pavadībā (pārskats par Langkavi + makšķerēšana uz jahtas vai laivas ar Grūtnieces Madonas salas apmeklējumu = izmaksas)?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Langkavi
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl