The Datai 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viena no labākajām viesnīcām Lankavi salā. Viesnīca ir uzcelta tieši tropu džungļos un harmoniski saplūst ar sulīgo veģetāciju. Katrai villai ir plaša terase un veranda, divas guļamistabas, ēdamistaba, aprīkota virtuve, balkons. Visos numuros ir gaisa kondicionieris, telefoni, TV, seifs, fēns. Viesnīcas galvenajā ēkā esošie "junior suite" numuri ir nevainojami iekārtoti un eleganti mēbelēti. Viesnīcā ir 2 peldbaseini, bāri, restorāni, bibliotēka, 2 konferenču telpas, frizētava, veļas mazgātava, golfa laukumi, automašīnu noma, bērnu pieskatīšana, sauna un masāžas telpa, 2 tenisa korti, fitnesa centrs un visa veida ūdens. aktivitātes..Vairāk →
аватар Maks2012
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena! Š o viesnī cu mums ieteica mū su kompā nija, un mē s piekritā m. Viss ir vē l greznā k nekā gaidī jā m! Š ī ir lī dz š im labā kā viesnī ca uz salas! Skaists rajons, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Laba diena! Š o viesnī cu mums ieteica mū su kompā nija, un mē s piekritā m. Viss ir vē l greznā k nekā gaidī jā m! Š ī ir lī dz š im labā kā viesnī ca uz salas!
Skaists rajons, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls. Viņ i mū s iekā rtoja ļ oti ā tri un brī niš ķ ī gā istabā . 5+. Teritorijā ir daudz pē rtiķ u, vā veru un citu dzī vo radī bu. Personā ls biež i nē sā lī dzi ledus ū deni vai piedā vā atsvaidzinā t seju ar termā lo ū deni.
Mē s tieš ā m atpū tā mies! Pa dienu uzkodas un saldē jums. Teritorijā ir 4 restorā ni! Pē c tā das viesmī lī bas nav mī nusu)))))))))! Mē s atgriezī simies 100% Iesakā m visiem!
аватар AnnaLaguna
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man nepatika, ka viesnī cas teritorijā un pludmalē nebija nevienas palmas. (nez kā pē c, manā skatī jumā , Ā zija ir nepā rtraukts palmu biezoknis, bet š eit - bet nē ! ) Tai ir kopī ga vadī ba ar ANDAMAN 5 * viesnī cu (tas ir zemā ks lī menis), pludmale arī ir kopī ga. … Tomēr ▾ Man nepatika, ka viesnī cas teritorijā un pludmalē nebija nevienas palmas. (nez kā pē c, manā skatī jumā , Ā zija ir nepā rtraukts palmu biezoknis, bet š eit - bet nē ! )
Tai ir kopī ga vadī ba ar ANDAMAN 5 * viesnī cu (tas ir zemā ks lī menis), pludmale arī ir kopī ga. Peldē ties var tikai pē c pulksten 3 pē cpusdienā – pirms tam ir liels bē gums.
Izgatavots nacionā lajā malajieš u stilā , t. i. , daudz koka.
Ļ oti mierī ga viesnī ca ar savdabī gu "bezbē rnu" koncepciju. (tur ir paradī ze tiem, kam tā s ir apnikuš as! )
Numuros ir kafijas automā ts, DVD atskaņ otā js, grī das svari, moskī tu atbaidī š anas komplekts.
5. kategorija * bū tī bā atbilst.
Пляж Малайзия. Лангкави. Отель DATAI 5* Бассейн Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Langkawi gaisa vagoniņš un Sky Bridge
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Ērgļu laukums
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Один из самых лучших отелей, расположенных на острове Ланкави. Отель построен прямо в тропических джунглях и гармонично сливается с буйной растительностью. В каждой вилле имеется просторная терраса и веранда, две спальни, столовая, оборудованная кухня, балкон. Во всех номерах имеются кондиционеры, телефоны, телевизор, сейф, фен. Номера "полу-люкс" в основном здании отеля оформлены с безукоризненным вкусом и элегантно обставлены. На территории отеля расположены 2 бассейна, бары, рестораны, библиотека, 2 конференц-зала, парикмахерская, прачечная, поля для гольфа, пункт проката автомобилей, няни для детей, сауна и массажный кабинет, 2 теннисных корта, фитнесс-центр и всевозможные водные развлечения.

FAQ