Mutiara Burau Bay 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Mutiara Burau Bay atrodas Langkawi salā pie līča, 10 minūšu brauciena attālumā no lidostas. Visi bungalo ir izgatavoti Malaizijas stilā, un tos ieskauj blīva tropu veģetācija.Vairāk →
аватар SCORPIK
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teikt, ka lieliski atpū tā mies, neko neteikt! Mums ar sievu ļ oti patī k atpū sties pie jū ras, bijā m Turcijā , Tunisijā , Kiprā , bet Malaizija ir skarba! Mutiara ir veselī ga viesnī ca! Gandrī z visi no 2 bungalo atrodas tieš i pludmalē . … Tomēr ▾ Teikt, ka lieliski atpū tā mies, neko neteikt! Mums ar sievu ļ oti patī k atpū sties pie jū ras, bijā m Turcijā , Tunisijā , Kiprā , bet Malaizija ir skarba! Mutiara ir veselī ga viesnī ca! Gandrī z visi no 2 bungalo atrodas tieš i pludmalē . Nu mums paveicā s ar skatu uz jū ru. viesnī ca visa apstā dī jumā , piebā zta ar dzī vā m radī bā m, putniem, monitorķ irzakā m, pē rtiķ iem! Ļ oti ē rta atraš anā s vieta salī dzinot ar citā m viesnī cā m. Apceļ ojā m visu Langkawi salu, tā ir labā kā pludmale un daba! Tur ir arī kalni ar troš u vagoniņ u, (10min gā jiens)ū denskritumi, lai arī kā pj augstu, veikaliņ š kur iepirkties ar kafejnī cā m ORIENTAL VILLAGE. Bet pa salu labā k pā rvietoties ar taksi, pē rtiķ i pat iznā k uz ceļ a baros. Netā lu no viesnī cas ir nedā rga kafejnī ca, apmē ram 15$ jū ras velš u vakariņ as! personā ls super, bet neviens nerunā krieviski belmes, un Pē teris nemaz nedzirdē ja! Uzreiz nerakstu nekā das animā cijas, diskotē kas. musulmaņ u valsts. par narkotikā m nā vessods! alkohols lī dz desmit. Uz balkona nā k ciemos mierī gi pē rtiķ i un vā veres. Es neiesaku viņ iem rā dī t zobus un zvē rē t, vadī tā js atnā ks un sakrā s. . barojiet uzmanī gi no rokā m, neglā stiet! Neaiztieciet arī lielas monitoru ķ irzakas, tie iesitī s ar asti! Tī rī š ana katru dienu, minibā rs vienmē r ir ar alu, ū deni, sulā m, riekstiem, bet papildus par laupī jumu, norma ir tikai divi! miers un klusums, mū zika neskan, kā citā s valstī s . Pusotrs cilveks baseinā un pludmalē ! Smiltis krā š ņ as, nobrauciens patī kams! Tieš i palmas krastā ! Viss tī rs un kopts! un ledusskapī viskijs ar degvī nu, jo. lī dz vakaram nevar atrast! }}}Iesaku zivju spa, forš as zivis grauž kā ju keratinizē to ā du! No ekskursijā m iesaku makš ķ erē t. daudzkrā sains Rybyokh vilkt, tad viņ i pagatavos jū su priekš ā . Svē tais Grū tnieces ezers un okeanā rijs! Botā ns. dā rzs nav tā vē rts, sū c. Viesnī cā mē beles stprovat, bet viss tē mā ! Š ampū ni, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, nesu mā jā s 40gab, strī das, krievu daba))} Vispā r š ika viesnī ca pie dabas, tī rī ba un apkalpoš ana! Pieci Turcijā ir fufelis, salī dzinot ar š iem trim! LANGKAWI, TIKAI MUTIAR!


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Langkawi gaisa vagoniņš un Sky Bridge
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Ērgļu laukums
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Отель Mutiara Burau Bay расположен на острове Лангкави на берегу залива в 10 мин езды от аэропорта. Все бунгало выполнены в малазийском стиле, окруженных густой тропической растительностью.

Viesnīcā

  • бар
  • бассейн
  • дискотека
  • ресторан

    А также
  • водные виды спорта
  • теннис

  • FAQ