Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.010
№1 viesnīcas reitingā Langkavi
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Holiday Villa Resort & Spa atrodas pie Langkawi pludmales, un to ieskauj lekns tropu veģetācija. Daļa no Holiday Villa Hotels & Resorts ķēdes.Vairāk →
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c galopa cauri Kualalumpurai, tikai 1 stundas lidojums ar vietē jā m aviokompā nijā m, un mē s jutā mies kā eksotiskā ciematā , tas ir aptuveni. Langkawi) Uz salas ir daudz bū vlaukumu, daudzas neskaidras drupas. Bet eksotiskā daba aizē no visu) Es lasī ju daudz atsauksmju un nevarē ju izvē lē ties viesnī cu. … Tomēr ▾ Pē c galopa cauri Kualalumpurai, tikai 1 stundas lidojums ar vietē jā m aviokompā nijā m, un mē s jutā mies kā eksotiskā ciematā , tas ir aptuveni. Langkawi)
Uz salas ir daudz bū vlaukumu, daudzas neskaidras drupas. Bet eksotiskā daba aizē no visu)
Es lasī ju daudz atsauksmju un nevarē ju izvē lē ties viesnī cu. Un, pateicoties pieredzē juš ajiem Turpravda ollennka un V. A. S. ekspertiem, es tomē r izvē lē jos Holiday Villa viesnī cu
Es nezaudē ju, viesnī ca ir nedaudz novecojusi, bet tī ra, klusa un ē rta)
Pareizā k sakot, ģ imeniski un ē rti.
Nokā rtots ā tri un efektī vi. Viņ i ieņ ē ma depozī tu 500 ringitu apmē rā un tū risma nodokli 143 ringitus par trim. Organizē ja 2018. gada tikš anā s vakariņ as. (mē s par to maksā jā m mā jā s)
Viss personā ls runā angliski, kas nemaz nav slikti. Vienmē r atsaucī ga un uzmanī ga uz visiem atpū tnieku jautā jumiem.
PALDIES viesnī cas personā lam - Jaungada brī vdienas bija lieliskas! )
Teritorija bija skaisti noformē ta (tieš i uz ielas), galdi un krē sli bija saģ ē rbti ar sniegbaltiem galdautiem, izrotā ti ar ziediem, viņ iem tika pieš ķ irta kastī te ar krekeriem, pī pes un karnevā la glā zes. Bufete plosī jā s ar gardē ž u ē dieniem un jū ras veltē m, uz iesma tika pagatavots jē rs, visa kā bija daudz un garš ī gi. Viņ i sauca pē c saldē juma, zvanot! Ideja, jo ā rā ir karsts)
Viņ i organizē ja koncertu ar krā sainā m dejā m un dzī vo mū ziku. Un pulksten 12 (pē c viņ u laika) viņ i mani pā rsteidza ar krā sainu uguņ oš anu tieš i pludmalē ! ) Viss bija padomā ts par labu atpū tu! )
Brokastis daudzveidī gas, vienmē r daudz svaigu augļ u un dā rzeņ u, ē diena un vietas pietika visiem.
Mū su istaba bija Superior trī s, plaš a, bet atkal skapis, ļ oti mazs, bez plauktiem, tikai pakaramie. Ū dens izdeva 2 pudeles pa 1.5 litriem, istabā viss nepiecieš amais.
Mā jturī ba, galvenokā rt uzslavas! ) Tī rī ba un kā rtī ba.
Viesnī cas atraš anā s vieta, es teiktu, ir lieliska, nedaudz tā lā k no galvenā s Cenang pludmales, kas bildē ir skaista, bet patiesī bā kā milzī gs tirgus. . .
Dosimies atpakaļ uz viesnī cas pludmali. Ir pieejams bā rs, kurā visas dienas garumā tiek pasniegti dzē rieni un uzkodas. Cenu zī me ir apmē ram 2 reizes dā rgā ka nekā pā ri ielai no viesnī cas. Jū ras veltes visur ir pā rā k dā rgas, nav skaidrs, kā pē c...
Jū ra bez viļ ņ iem, ū dens ļ oti silts (pā rsteidzoš i janvā rim)
Sauļ oš anā s krē sli ir labi, dvieļ us var mainī t jebkurā diennakts laikā .
Un, protams, kaudzis izsmē ķ u smiltī s zem sauļ oš anā s krē sliem (
Tā , protams, ir tū ristu vaina, bet uzkopš ana nav ī paš i laba, un pelnu trauku nav.
Pludmale it kā ir publiska, tač u tā lu no tū risma centra reizē m ienā k sveš i cilvē ki, tač u apsargi uzreiz aicina neņ emt sauļ oš anā s krē slus un ievē rot kā rtī bu.
Lielā kais pludmales trū kums ir notekū deņ i, kas ieplū st tieš i jū rā no tuvā kā s bū vlaukuma, dzī vojamā m ē kā m un restorā niem (((
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi restorā ni un veikali, netā lu ir arī valū tas maiņ as punkti. Maini ar tiem valū tu (viesnī cā kurss ir zemā ks), pirkumus var veikt tikai par ringitiem. Centrā ir Duty Free veikali, laba izvē le un cenas. Alkohols un cigaretes pē c pases. Netā lu no okeanā rija.
Mē s gā jā m kā jā m, bet jū s varat arī braukt ar taksi par 15 riggit. Taksometru cenas ir stabilas, nekrā pj, kas ir ļ oti patī kami.
Pusstundas brauciens no viesnī cas lī dz debess tiltam un atrakciju parkam, jā redz!
Pateicoties internetam, un gidam Sandž aram (ir koordinā tes), devā mies viņ am lī dzi ekskursijā "mangrovju mež s". Daba brī niš ķ ī ga, barojā m pē rtiķ us, ē rgļ us, apmeklē jā m zivju audzē tavu, vē rojā m sikspā rņ us alā s. Visiem ļ oti patika! )
Un par spī ti aviokompā nijai un tū roperatoram (pē c visā m nepatikš anā m) atpū tā mies un guvā m emocijas. Mums patika Malaizija ar savu karstumu, eksotiku, smaidī giem un ļ oti patī kamiem cilvē kiem! )
С Новым годом! Отель Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi  вход на НГ шоу Новогоднее шоу Новогодний концерт Новый год в отеле бассейн пляж  вид с номера на отель и бассейн
аватар V.A.S.
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diemž ē l informā cija ir nedaudz veca, bet mans draugs ar apskauž amu noturī bu apmeklē tā s daļ as un saka, ka praktiski nekas nav mainī jies. Langavi salā bijā m 2008. gada februā rī , laikapstā kļ i bija daž ā di, gan saule, gan lietus, vā rdu sakot, kā vienmē r tropos. … Tomēr ▾ Diemž ē l informā cija ir nedaudz veca, bet mans draugs ar apskauž amu noturī bu apmeklē tā s daļ as un saka, ka praktiski nekas nav mainī jies.
Langavi salā bijā m 2008. gada februā rī , laikapstā kļ i bija daž ā di, gan saule, gan lietus, vā rdu sakot, kā vienmē r tropos. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, sastā v no vairā kā m trī sstā vu ē kā m, kas savienotas vienā ē kā . Mums bija istabiņ a treš ajā stā vā paš ā gaiteņ a galā , blakus kā pnē m, pa kurā m ejot lejā izej uz taciņ as uz pludmali. Arhitektū ra ir tā da, ka, atrodoties uz savas istabas balkona, jū s neredzat nevienu no kaimiņ iem, trī sstū rveida dzegas. Ē kas sienas ir pī tas ar vī teņ augiem, ir veģ etā cijas pā rbagā tī ba, pat uz balkona jums ir tā da sava puķ u dobe ar bugenviliju (daž reiz laistī ju pati, kaut kas tikai aug - laistī t vajag! ). Istaba liela, ē rta, un ņ emot vē rā , ka no Sibī rijas lidojā m trī s ar atbilstoš ā m ziemas drē bē m, skapjos viss lieliski ietilpa. Pieejama tē jkanna, krū zes, regulā ri papildinā ti tē jas un š ķ ī stoš ā s kafijas krā jumi, ir arī ledusskapis.
Par brokastī m. Ja ir iespē ja paņ emt biļ etes bez brokastī m, tad labā k to izmantot - trī s soļ us no viesnī cas ir iela, kurā ir ļ oti daudz restorā nu ar visdaž ā dā ko virtuvi. Tā s ir mū su personī gā s nepatikš anas, bet Malaizijas virtuve mums š ķ ita garlaicī ga, bezgarš ī ga (! ), Mani puiš i brokastī s viesnī cā ē da pankū kas, es mē ģ inā ju uztaisī t dā rzeņ u salā tus ar olī vā m - tur bija vesels sviests ar olī vas. Bet varbū t kopš tā laika lietas ir mainī juš ā s uz labo pusi.
Pludmale. Krā š ņ a, smilš aina, maiga. Medī bas bija tikai sauļ oš anā s krē sliem pie bā ra - tie atrodas ē nā no kokiem. No rī ta jū ra ir brī niš ķ ī ga, bet pē cpusdienā kaut kas grauza, es to saucu par planktonu, jo nevarē ju redzē t ienaidnieku. Š ķ iet, ka š ī parā dī ba ir atkarī ga no sezonas.
Peldbaseins. Lī dz septiņ iem vakarā , vē lā k lū gs netraucē t rutī nu, lai gan dziļ ums ir nieks, 1.30, š ķ iet. Blakus ir "brokbaseins" bē rniem un dž akuzi, lī ķ i septiņ iem vai astoņ iem. Spriež ot pē c informā cijas bultiņ as, kaut kur zem jumta ir speciā ls baseins "dā mā m", mani dž eki mani tur veda uz izlū koš anu, bet kaut kā nesaņ ē mos. Acī mredzot tas ir paredzē ts musulmaņ u dā mā m, kuru bija daudz, turklā t no valstī m, kurā s pasū tī jumi ir daudz stingrā ki nekā Malaizijā . Zinā tkā re mani grauž lī dz pat š ai dienai, jo kā da dā ma brokastoja ar š o lupatu pilnī bā nosegtu seju. Parastajā baseinā tikai vienu reizi plunč ā jā s kundze pilnā tē rpā , acī mredzot, laikus neizlasī ja vestibilā esoš o izkā rtni. Tautieš i satikā s viesnī cā , nekā da uzdzī ve netika manī ta.
Taksometrs. Cenas ir stingri noteiktas. Viesnī cā s, lielos veikalos marš rutu cenas karā jas, autovadī tā ji pā rsteidz ar apbrī nojamo precizitā ti, ar kā du viņ i pā rvadā braucē jus. Kā ds draugs, kurš Malaizijā strā dā ja kā dus piecus gadus, stā stī ja, ka savulaik saistī bā ar tū ristu sū dzī bā m par taksometru vadī tā jiem valsts š o lietu ņ ē musi ļ oti stingrā kontrolē , acī mredzot, mē s "noņ ē mā m labumu", mums patika! : ) Ar taksi nokļ uvā m interesantiem punktiem salas kartē - vanš u tilts ar vagoniņ u, galvaspilsē ta Kuah utt. Brī niš ķ ī ga ekskursija pa mangrovju audzē m, kas rezervē ta viesnī cā .
Akmens metiena attā lumā no viesnī cas ir veikals un nomas birojs, cenas bija diezgan mē renas, bet jā atceras, ka satiksme ir kreisa, indieš i ar to, protams, tiek galā , bet eiropieš i laikam "stulbi" krustcelē s.
Pirms Akvā rija un Duty Free viņ i mierī gi staigā ja divdesmit lī dz divdesmit piecas minū tes. Akvā rijs var bū t interesants tikai pingvī niem divstā vu paviljonā , tas ir, jū s nokā pjat stikla koridorā un redzat, kā š is putns jautri peld zem ū dens. Š eit ir š ī apbrī nojamā pingvī nu daž ā dī ba ar garā m dzeltenā m uzacu spalvā m! Pā rē jā daļ ā - tā tad, izklaidē jiet bē rnus.
Kopumā viesnī ca ir ē rta, klusa, par personā lu nav sū dzī bu.
Fotogrā fijas var apskatī t manā albumā .
Красные орлы Лангкави Парк птиц в Куала Лумпуре Полёт над Пинангом Варан по кличке Пушок (между прочим, третий этаж) Вид на верхние площадки и сам мост с другой вершинки Геккончик Красный орёл (пока подросток - пёстро-коричневый) символ Лангкави.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
serviss viesnī cas brī vdienu villā absolū ti nekā ds - iereģ istrē š anā s aizņ ē ma 4 stundas - sā kumā istabā bija aizvē rts seifs, tad naktsskapī š os izlietotā s prezervatī vu un cigareš u pakas, tad aizsē rē jusi kanalizā cija vannas istabā ar matus, gultas veļ u ar traipiem un lū pu krā su, un beidzot atstā ja istabā rā ciju tī rī š anas lī dzekļ us. … Tomēr ▾ serviss viesnī cas brī vdienu villā absolū ti nekā ds - iereģ istrē š anā s aizņ ē ma 4 stundas - sā kumā istabā bija aizvē rts seifs, tad naktsskapī š os izlietotā s prezervatī vu un cigareš u pakas, tad aizsē rē jusi kanalizā cija vannas istabā ar matus, gultas veļ u ar traipiem un lū pu krā su, un beidzot atstā ja istabā rā ciju tī rī š anas lī dzekļ us. . . Pē c 4 dienā m sekoja atvainoš anā s augļ u groza veidā - 1 mango, 1 melns banā ns, 2 ā boli, viesmī lis, kurš tos atnesa, nemaz nevarē ja izskaidrot, kas tas ir, un viņ i kaut kā nicinā jā s atvē rt š o atvainoš anos, ar tas viss maiņ as dienā izrā dī jā s nepilnī gs ar dvieļ iem - atkal izrē ķ inā š anā s ar reģ istratū ru. . . Ar visu to viņ i atteicā s ņ emt depozī tu dolā ros - bija jā atstā j 300 Malaizijas gredzeni - 100 ASV dolā ri reģ istrā cijas brī dī bija 288 ringgi - piedā vā ju viņ iem 200 dolā ru droš ī bas depozī ta veidā - viņ i atteicā s, piespieda mani samainī t, un pret to, kas man bija vajadzī gs 2 stundas pirms izbraukš anas no valsts - pē c izlikš anas nā cā s to samainī t atpakaļ pret dolā riem (protams ar valū tas kursa zaudē jumiem) - tā da neliela viesnī ca izrā dī jā s - viņ i klusē ja par depozī tu, bloķ ē jot lī dzekļ us kartē - varbū t labā k, uzziniet vē lā k no Krievijas, kā pē c viņ i norakstī ja no jums tur depozī tu. Ē diens viesnī cā ir ā rkā rtī gi nož ē lojams, minibā ra cena ir 5 reizes augstā ka nekā veikalā pie viesnī cas. Viss ir ļ oti noplucis, laikam vē l nav izdomā juš i segas pā rvalkus - starp 2 palagiem nolika segu, un tad pabā za 3 palagus un segu zem matrač a - izrā dī jā s, ka var vai nu gulē t bez iztaisnoš anas, vai arī pā rklā t. palags uz kura gulē si - nu kaut kā nesanā ca man no matrač a apakš as jā izvelk 2 palagi ar segu starp tā m, lai paliek normā li izklā ta treš ā palaga - tā pē c vajag gultu saklā t tā pat. . . ciemiņ i nemaz nav ī paš i manā mi priecī gi - reģ istrē joties ir rinda, neskatoties uz to, ka daļ a reģ istratū ras iemī tnieku palika neaizņ emti, izrakstoties ir rinda - ir nepiecieš ams talants, lai izveidotu rindas zemā sezona. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ollennka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pludmale ir optimā la izmē ra, nav pā rpildī ta nevienam, sauļ oš anā s krē sli stā v gan svelmainā saulē , gan palmu ē nā (kas ir patī kamā k jebkuram), ir ū densmotociklu noma. Peldbaseins ar daž ā du dziļ umu, ar sekcijā m bē rniem un baseina bā ram. … Tomēr ▾ Pludmale ir optimā la izmē ra, nav pā rpildī ta nevienam, sauļ oš anā s krē sli stā v gan svelmainā saulē , gan palmu ē nā (kas ir patī kamā k jebkuram), ir ū densmotociklu noma. Peldbaseins ar daž ā du dziļ umu, ar sekcijā m bē rniem un baseina bā ram.
Plaš i numuri, istabā ir pilna vanna, nevis duš a. Lieliskas brokastis.
Demokrā tiskas cenas izmitinā š anai.
Обед)) Бассейн ночью Новый год в отеле праздновали примерно до 15 января. Бассейн Пляж Вид из кафе у бассейна
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar draugiem un bē rniem. 10 naktis uz salas Holiday Villa viesnī cā un 4 naktis Kualalumpurā . Viesnī ca uz stabila 4, ļ oti, ļ oti daudz. Kā izrā dī jā s jau uz salas no ekskursijas mutes. firmas, kas ieradā s informatī vajā tū rē uz salu un pā rbaudī ja daudzas viesnī cas, tostarp 5 zvaigznes, Holiday ir labā kā pludmale un baseins, un jū s pats saprotat jē gu lidot tik tā lu un nepeldē ties jū rā . … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem un bē rniem. 10 naktis uz salas Holiday Villa viesnī cā un 4 naktis Kualalumpurā . Viesnī ca uz stabila 4, ļ oti, ļ oti daudz. Kā izrā dī jā s jau uz salas no ekskursijas mutes. firmas, kas ieradā s informatī vajā tū rē uz salu un pā rbaudī ja daudzas viesnī cas, tostarp 5 zvaigznes, Holiday ir labā kā pludmale un baseins, un jū s pats saprotat jē gu lidot tik tā lu un nepeldē ties jū rā . Citā s viesnī cā s vai nu nav pludmales, vai arī tā s ir netī ras ar spē cī giem bē gumiem un bē gumiem. Mū su viesnī cā tas nebija jū tams, baltas smiltis un liela platī ba paš ā pludmalē . Runā jot par paš u viesnī cu, tā izrā dī jā s tik mī ļ a un mā jī ga, par ē dienu neko nevaru teikt, jo ē dā m ā rpus teritorijas, ir tik milzī gs skaits daž ā du kafejnī cu, kuras var atrast katrai gaumei un budž etam. Kopumā ē diens ā rpus viesnī cā m ir lē ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir parasta cieta 4 *, bet jū s vienmē r varat atrast daudz trū kumu (ja vē laties). Lieliska pludmale, uz kuru var doties tieš i no istabas caur terasi. Tuvumā atrodas visa veida kafejnī cas un suvenī ru veikali. Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir parasta cieta 4 *, bet jū s vienmē r varat atrast daudz trū kumu (ja vē laties). Lieliska pludmale, uz kuru var doties tieš i no istabas caur terasi. Tuvumā atrodas visa veida kafejnī cas un suvenī ru veikali. Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts. Brokastis ļ oti labas (lielā kā mē rā pielā gotas mū su virtuvei), viesnī cā s neē dā m vakariņ as. Tuvumā varat ieturē t maltī ti lē tā k un ir liela izvē le. Ī paš i vē los atzī mē t jū ru un pludmali: visu mū su uzturē š anā s laiku jū ra bija silta un mierī ga (es pat negribē ju izkā pt no ū dens), mums ir bē rns 8 gadus vecs, viņ š bija ļ oti apmierinā ts ar to. Laiks bija lietains - lietus katru vakaru lī dz rī tam. 2 vai 3 dienas lija visas dienas garumā . Vakaros devā mies vakariņ ā s uz pilsē tu vai devā mies uz Kuah. Kā dā no lietainajā m dienā m noī rē jā m auto, lai apskatī tu salas apskates vietas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums logvinenko7
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums elena01074
Ko jūs varat redzēt, kur varat ēst, cik tas ir droši
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums marina_1853
oktobra mēnesī braucam uz Holiday Villa, vēlamies numuriņu ar skatu uz jūru un izolētu balkonu, kas zin - lūdzu padomu!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Langkawi gaisa vagoniņš un Sky Bridge
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Ērgļu laukums
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Курортный спа-отель Holiday Villa расположен на берегу моря на острове Лангкави, среди густой тропической растительности. Входит в сеть отелей Holiday Villa Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta 1,6 км до океанариума «Подводный мир Лангкави», 7,6 км до аэропорта Лангкави.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона перед отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Сад с мебелью, принадлежности для барбекю, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, чистка обуви, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Тематический ужин, библиотека, оборудование для занятия водными видами спорта, каноэ, дартс.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 258 номеров: улучшенные двухместные 33 м² с 1 кроватью или 2 отдельными кроватями, двухместные Делюксы 33 м² с 1 кроватью, Делюксы «Премиум» 33 м² с 1 кроватью или 2 отдельными кроватями, номера-студио 33 м², люксы Prima 52 м², люксы Crystal, Antara и Royal с 2 спальнями.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, радио, рабочий стол, гостиный уголок, электрический чайник, ванная комната с душевой кабиной или ванной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка.

Adrese Lot 1698, Pantai Tengah, Mukim Kedawang, Daerah Langkawi, 07000 Kedah Darulaman, Malaysia
Tālruņi: Тел.: +60 4 952 9999 Факс: +60 4 955 1504
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.