The Andaman Resort 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
The Andaman Resort, a Luxury Collection atrodas Langkawi ziemeļrietumos, gleznainajā Datai līcī. Viesnīca uzcelta 1996. gadā, renovēta 2013. gadā. Tā ir daļa no Marriott uzņēmumu grupas Luxury Collection viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu rezervē jā m iepriekš caur Travel center tū risma firmu, menedž ere mums izvē lē jā s vairā kus variantus pē c mū su vē lmē m, visi, spriež ot pē c fotogrā fijā m, bija grezni, beigā s ieteica Andamanam, teica, ka mē s ar vī ru noteikti vē lē tos. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu rezervē jā m iepriekš caur Travel center tū risma firmu, menedž ere mums izvē lē jā s vairā kus variantus pē c mū su vē lmē m, visi, spriež ot pē c fotogrā fijā m, bija grezni, beigā s ieteica Andamanam, teica, ka mē s ar vī ru noteikti vē lē tos. to. Paldies Dievam, ka viņ a nekļ ū dī jā s : ) viesnī ca tieš ā m atstā ja uz mums tikai pozitī vus iespaidus. tas atrodas tieš i dž ungļ os, tā pē c divas nedē ļ as baudī jā m eksotisku dabu, arī dzī vniekus. Par laimi viņ i ir pieraduš i pie tū ristiem, bija draudzī gi, pē rtiķ u ir daudz : ) Pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Tī rs, kopts, mums bija arī istabiņ a ar skatu uz jū ru - ļ oti skaista un no rī ta rada pozitī vu noskaņ ojumu. Kopumā , manuprā t, š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota romantiskai atpū tai divatā , atmosfē ra ir ļ oti labvē lī ga romantikai : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар evdokimova1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir viena no labā kajā m salā , mī nus 1. Tā s cena rezervē jot pie mums diviem iznā ca 124000t. R. uz 14 dienā m. Reģ istrē joties prasī ja vē l 2400$ par depozī tu, mū su ē rtī bā m maksā jot viesnī cā , bet vī rs piekrita nepiecieš amī bas gadī jumā visur maksā t skaidrā naudā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir viena no labā kajā m salā , mī nus 1. Tā s cena rezervē jot pie mums diviem iznā ca 124000t. R. uz 14 dienā m. Reģ istrē joties prasī ja vē l 2400$ par depozī tu, mū su ē rtī bā m maksā jot viesnī cā , bet vī rs piekrita nepiecieš amī bas gadī jumā visur maksā t skaidrā naudā . par tā du naudu es rē ķ inā jos ar vairā k, daž reiz istabā bija parasti prusaki, ne vienmē r viņ i uzstā dī ja pozī ciju pareizajā daudzumā , piemē ram, š ampū ns, ķ ermeņ a losjons utt. utt. Viesnī cas politika nav skaidra vai nes saldumus vai ne. bet vispā r ierodoties mū su istabā , mums sveicienam 2x dienā tika iztī rī ta pudele sausā sarkanvī na un bļ oda ar augļ iem. Rī ta brokastis, kā jau ierasts kontinentā lā s, ar svaigā m sulā m un kombazola sieru. Pludmale lieliska, sauļ oš anā s krē sli ē rti, koki aizsedz no saules, jū ra ir nedaudz sekla, bet var aizpeldē t. Biju vī lusies par cenu politiku uz salas, viss diezgan dā rgi, atš ķ irī ba ar Maskavu ir ne vairā k kā.1000 rubļ u pē c tehnikas, ekskursijas: grū tnieces sala, manderu brikš ņ i un vagoniņ š , viss pā rē jais ir garlaicī gi. laiks tika nogalinā ts, meklē jot suvenī rus un jaunas ē dinā š anas vietas, tā pē c cenas jū ras veltē m ir gandrī z tā das paš as kā Maskavā . Ja jums ir kā di jautā jumi, rakstiet, es ar prieku atbildē š u).
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
skaista viesnī ca, ž ē l, ka devos ar savu mī ļ oto sievieti, kura man izsita prā tu... . … Tomēr ▾ skaista viesnī ca, ž ē l, ka devos ar savu mī ļ oto sievieti, kura man izsita prā tu... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Pandakon
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir laba. Jā , par apkalpoš anu nevar sū dzē ties - tī rī ba, precizitā te, personā la draudzī gums - viss ir lī dz mē rķ im. Daba ir lieliska. Pludmale pat nav problē ma ar bē gumiem, tie nav tik bū tiski. Lieta ir savā dā ka - dibens akmeņ ains, nedaudz tā lā k par 10 metriem pakā pties nevar, var nopietni iegriezties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Jā , par apkalpoš anu nevar sū dzē ties - tī rī ba, precizitā te, personā la draudzī gums - viss ir lī dz mē rķ im. Daba ir lieliska. Pludmale pat nav problē ma ar bē gumiem, tie nav tik bū tiski. Lieta ir savā dā ka - dibens akmeņ ains, nedaudz tā lā k par 10 metriem pakā pties nevar, var nopietni iegriezties. Starp citu, no tā cieš gandrī z visas salas pludmales. Ja vien viesnī cā Four Seasons pludmalē nav forš a, tā pē c tū ristus periodiski ved ekskursijā . Lai normā li iekļ ū tu ū denī , labā k pā rvietoties pa kreisi no galvenā s pludmales, kur nav sauļ oš anā s krē slu vai palmu. Ū dens nav kristā ldzidrs. Kompensā cija par to ir iespē ja bez maksas (atš ķ irī bā no Taizemes viesnī cā m) paņ emt spuras ar masku vai kajaku laivu. Baseins, kas tiek saukts par "brokbaseinu" - dziļ ums visā garumā nav dziļ ā ks par 1.4 m. Atseviš ķ s jautā jums ir uzturs. Viss ir garš ī gi. Viesnī cā ir trī s restorā ni, bet. . . Cenas tajos, maigi izsakoties, nav lē tas - vidē ji vienai personai maltī tes cena bū s 40-50 USD. Gaļ as cienī tā jiem izvē le nav bagā ta. Jā saka atklā ti – viesnī ca vairā k piemē rota vecā kiem pā riem. Garlaicī gi, š ausmī gi tā lu no tuvā kā s apdzī votas vietas. Cilvē ki, kuri nerunā angliski, saskaras ar komunikā cijas problē mu. Tač u tā ir problē ma ne tikai viesnī cai, bet visai salai. Ar sirsnī bu vē los runā t par Gidi, kurš mums organizē ja ekskursijas. Viņ u sauc Š amils ​ ​ - dagestā nas puisis, kurš jau daudzus gadus strā dā Langkawi. Lielisks gids un patī kams sarunu biedrs. Viņ a numurs +6 01.3239392. Varbū t kā ds noderē s. No piedā vā tajā m ekskursijā m uzmanī bas vē rta ir tikai "Grū tnieces" sala un pastaiga pa mangrovju dž ungļ iem. Nav makš ķ erē š anas. Brauciens uz "Platformu" pievī la dubļ ainu ū deni. Vē l viens padoms: lai kā tev piedā vā tu (un viņ i to darī s) un ieteiktu apmeklē t tā saukto "restorā nu" "PSRS", it kā tā pē c, ka tur var satikt mū sē jos un papusdienot kaut ko dzimto. , ne arī nekā dā gadī jumā nekukuļ o. Restorā ns ir viens vā rds. Mā jā s apbrauktu tā du jū dzi: serviss š ausmī gs (droš vien tā pē c arī radā s nosaukums). Viņ i gatavo tik ilgi, it kā dotos uz kaimiņ u Taizemi pē c pā rtikas precē m. Gaidī jā m vairā k nekā divas stundas, lai sagaidī tu pasū tī to, un pasū tī jā m tikai pirmo un otro ē dienu. Un, apkopojot visu iepriekš minē to, labā k ir doties atvaļ inā jumā uz Taizemi vai Bali - tur jū s varat gū t daudz iespaidu ar daudz labā k organizē tu apkalpoš anu un par daudz mazā ku naudu.
вид на бассейн сверху стандартный номер отеля мангровые заросли обезьянка пляж отеля терраса лобби номер отеля_2


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Langkawi gaisa vagoniņš un Sky Bridge
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Ērgļu laukums
Novērtējums 10.0
Malaizija, par. Langkavi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Курортный отель The Andaman, a Luxury Collection расположен на северо-западе острова Лангкави, в живописной бухте Датай. Отель построен в 1996 году, отремонтирован в 2013 году. Входит в сеть отелей Luxury Collection группы компаний Marriott.

Atrašanās vieta 28 км до международного аэропорта Лангкави.
Pludmales apraksts Работает пляжный бар. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Тропический сад, бассейн в виде лагуны, ресторан The Restaurant с завтраком «шведский стол», ресторан скандинавской кухни Jala, ресторан интернациональной кухни Tepian Laut, ресторан японской кухни, лаундж-бар Jentayu, сувенирный магазин, 4 конференц-зала, услуги консьержа, хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы.
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта, ныряние с маской и трубкой, поле для гольфа (в пределах 3 км), массаж, кулинарный мастер-класс, вечерняя программа, библиотека.
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 178 номеров: Deluxe Rainforest 43 м², Executive Suite/Suite 86 м² с 2 спальнями, Luxury 43 м², президентский люкс 171 м² с гидромассажной ванной. Есть смежные номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, гостиная зона, телефон, DVD-плеер, мини-бар, принадлежности для кофе/чая, сейф, утюг и гладильные принадлежности, питьевая вода, ванная комната с ванной, тропическим душем и туалетно-косметическими принадлежностями класса «люкс», купальные халаты и тапочки, фен, биде, бесплатный Wi-fi, балкон с видом на сад, тропический лес или море.

Adrese P.O.Box 94, Jalan Teluk Datai, Pulau Andaman, 07000 Телук-Датай, Малайзия
Tālruņi: +60 4 959 1088
Tīmekļa vietne: The Andaman Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).