Sandos Playacar 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Plajakaras krastā, 4 km attālumā no Plaja del Karmenas centra. Tā atklāta 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар visenysh85
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies no 29. oktobra lī dz 8. novembrim. Ir daudz emociju, Meksika ir skaista un daudzpusī ga. Mē ģ inā š u secī bā : 1. Lidojums. Transaero. Viņ i uz turieni lidoja dienas laikā , ieradā s vakarā pē c vietē jā laika. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies no 29. oktobra lī dz 8. novembrim.
Ir daudz emociju, Meksika ir skaista un daudzpusī ga. Mē ģ inā š u secī bā :
1. Lidojums. Transaero. Viņ i uz turieni lidoja dienas laikā , ieradā s vakarā pē c vietē jā laika. Viesnī ca bija kaut kur ap 20.00. paē da un aizgā ja gulē t. No rī ta cē lā mies kā marinē ti gurķ i. Lidmaš ī na normā la, Boeing 747. Tiek baroti 3 reizes: 2 pilnas ē dienreizes un viena uzkoda ar pī rā giem vai pankū kā m. Vī rieš iem ar to nepietiks – lidostā paņ ē mā m vairā k pā rtikas. Ū dens vienmē r tiek dots, kad lū dz. Monitori strā dā , bet maz noder, plē ves (tikai 2) vecas. Mē s ieslē dzā m viņ u navigatoru (tas parā da, kur jū s lidojat, cik daudz utt. ) un lasī jā m savas grā matas. Labā k reģ istrē ties lidojumam iepriekš , jo. visi pā ri, kas lidostā bija regili, bija sasē dinā ti daž ā dā s rindā s. Viņ i lidoja atpakaļ naktī .
2. Ekskursijas. Mē s lidojā m ar Biblioglobusu. No viņ iem paņ ē mā m ekskursijas: Tulum + peldē š ana ar bruņ urupuč iem, Č ič enica (piramī das) + cenote + tekilas fabrika, salas (Sievieš u sala + tuksneš a sala). Kā rtī bā : 1. Tulum. Neiespaidoja. Nu pilsē ta un pilsē ta. Varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s ar gidu. Peldē š ana ar bruņ urupuč iem. Forš i, bet grupā bija daudz sievieš u un jaunietis, kurš peldē ja kopā ar mums, baidī jā s vest visu grupu tā lā k un visus apgrieza. Rezultā tā mū su vī rieš i, paš i riskē jot un riskē jot, peldē ja paš i. Visiem tiek izdalī tas vestes un maskas ar spurā m. Bruņ urupuč i ir forš i un ļ oti lieli. Bet laika bija maz. 2. Chichen Itza (piramī das). Ļ oti forš s. Mums paveicā s ar gidu (Juri). Viņ š mums pastā stī ja tik daudz interesantu lietu, paldies viņ am par to! Suvenī rus labā k pirkt Č ič enicā , tur tie ir lē tā kie. Bet gide mums iedeva ļ oti maz laika iepirkš anā s laikam, mums likā s, ka ar nolū ku, jo. pa ceļ am jū s aizved uz suvenī ru veikaliem. Arī cenote ir lieliska. Jā patur prā tā , ka kastes drē bju glabā š anai ir apmaksā tas. Tekilas fabrika - vakarā ieradā mies noguruš i. Visi stā stī ja, rā dī ja procesu, iedeva padzerties tekilu, aizveda uz veikalu) (nopirkā m tur medu un cigā rus). 3. Salas. Neapdzī votā sala ir ļ oti skaista, bet mē s to nevarē jā m redzē t, jo. tevi vienkā rš i apē d odi. Pā rsvarā peldē jā mies, bildē jā mies, apskatī jā m putnus. par. Sievietes – liela iepirkš anā s iela.
3. Viesnī ca. Viss forš i. Mums bija izlases klubs, tā s ir zelta rokassprā dzes. Istabas ir labā kas par standarta, tā s ir lielā kas un jaunā kas, BET tā lā k no jū ras. Pirmā s dienas mums bija jautri staigā t pa skaisto teritoriju, bet tad paliek garlaicī gi. Mē s vienmē r atstā jam pludmali pusdienlaikā , tā pē c jums ir apnicis staigā t š urpu turpu. Nolē mā m, ja atgriezī simies viesnī cā , ņ emsim standarta numuriņ u tuvā k jū rai. Tā pat zelta rokassprā dzē m ir pieejami ī paš i liķ ieri ar labu alkoholu. Viesnī cā ir viss: mini golfs, teniss (mē s bijā m traki uz to), velosipē di, spa utt. deguni skraida pa viesnī cu, viņ i ē d maizi, ā bolus, saldē jumu.
4. Uzturs. Labi. Es te pat daudz nerakstī š u. Izmē ģ inā jā m visus a la carte restorā nus. Galvenais restorā ns ir tikpat labs. Š eit katrs izvē las pats.
5. Pludmale. Mums vairā kas dienas bija spē cī gi viļ ņ i un karā jā s sarkans karogs, tač u tas netraucē ja peldē ties. Pā rē jā dienas daļ ā jū ra bija mierī ga. Starp citu, tas tieš ā m ir zils. Viesnī ca ir pē dē jā piekrastē , un pa kreisi no tā s sā kas mež onī ga pludmale. Mē s devā mies turp pastaigā ties tā lā k uz rifu. Arī tur ir skaisti. Sauļ oš anā s krē sli ir tā di, var redzē t, ka tie ir nedaudz veci, bet tas neceļ as, galvenais, ka viņ i vienmē r ir. Mums viesmī lis staigā ja pa pludmali un nesa dzē rienus. Ir arī bā rs un mini bā rs, kur viņ i gatavo gardus piena kokteiļ us un saldē jumu. Ja paņ emat maizes gabalu jū rā , jū s gaida pā rsteigums)
6. Pilsē ta. Vakarā ir ļ oti vē ss un dzī vs. Mums patika.
7. Iepirkš anā s. Es rakstu augstā k, ka pie piramī dā m suvenī ri ir lē tā ki. Tekila veikalā Walmart. Cilvē ki dodas arī uz Maiju centru. Bet mē s tur nebijā m. Deutikā alkohols ir nedaudz dā rgā ks nekā veikalos.
Kopumā svē tki izdevā s, noteikti iesaku viesnī cu!
PS. Bez valodas tur nebū s viegli, mē ģ inā jā m runā t angliski. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Irina.
аватар enotka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Februā rī no 15 lī dz 22 atpū tos kopā ar vī ru Sandos Playacar. Ko lai saka, es gribu atgriezties ! ! : ) Sā kotnē ji lidojā m uz Mehiko, kur bijā m nepilnas 4 dienas ar Azteca-plus apskates tū ri, nedaudz (nu, diezgan) apskatī jā m galvaspilsē tas centru (dzī vojā m galvenajā laukumā - Zocalo), Teotihuacan, arheol. … Tomēr ▾ Februā rī no 15 lī dz 22 atpū tos kopā ar vī ru Sandos Playacar. Ko lai saka, es gribu atgriezties ! ! : )
Sā kotnē ji lidojā m uz Mehiko, kur bijā m nepilnas 4 dienas ar Azteca-plus apskates tū ri, nedaudz (nu, diezgan) apskatī jā m galvaspilsē tas centru (dzī vojā m galvenajā laukumā - Zocalo), Teotihuacan, arheol. muzejs, bazilika, katedrā le, templo major. Palicis daudz kas tā ds, ko ļ oooti gribē tos redzē t (piemē ram, sakarā ar gaidā mo parā di netikā m lī dz prezidenta pilij ar tā s slavenajā m freskā m), bet ak vai - laiks! : (
Uz Kankunu lidojā m ar iekš zemes reisu, no kurienes ar individuā lu transfē ru tikā m nogā dā ti viesnī cā . No Kankunas lidostas lī dz Plaja del Karmenas pilsē tiņ ai braucā m kā das 40-50 minū tes, tač u tā s aizlidoja gandrī z nemanot, nemitī gi grozī jā m galvu un uzdevā m daudz jautā jumu mū su pacientu gidam))
Reģ istrē jā mies viesnī cas vestibilā , š eit notiek reģ istrē š anā s Riviera numuriņ os. Pē c mū su novē rojumiem turpmā kajā s dienā s tur gandrī z nekad nav ļ auž u, tač u mū su ieraš anā s dienā , par spī ti rekordiem, iebrauca liela amerikā ņ u grupa, tā pē c nā cā s pagaidī t, kamē r bū sim reģ istrē ti apm. 15 minū tes Viņ i mums iedeva zelta rokassprā dzi, pavadī ja uz istabu. Viņ š nokļ uva pirmajā stā vā , tas ir, mū su pirmajā stā vā (manuprā t, tas bija 9194, ja nemaldos). Istaba liela, pat ļ oti jauna, tī ra, ar dž akuzi (nu kam ar tā du jū ru?!? ; )), istabā viss, kas parasti notiek pa piecā m: moderns televizors, gaisa kondicionē tā js, a. neliels ledusskapis ar pastā vī gi papildinā tu minibā ru (soda, kolas fantas, alus), dzesē tā ju, tē jkannu un tē jas-kafijas maisiņ us, fē nu, š ampū nu, duš as ž eleju, ķ ermeņ a losjonu, gludekli (kā pē c es pē rlē ju savu, pat ja mazs?? ; )) un gludinā mais dē lis , seifs ar kombinē to slē dzeni. Varbū t kaut ko esmu aizmirsis. Balkonā ir neliels bī dā ms veļ as ž ā vē tā js, pā ris krē sli un galds. Uz gultas mū s sagaidī ja pā ris dvieļ u gulbji, dā sni nokaisī ti ar ziediem: ) Sī kums, bet jauki.
Bē rni Riviera ē kā s netiek izmitinā ti, tikai pieauguš ie.
Vienī gā muļ ķ ī ba bija tā , ka istaba atradā s vistuvā k reģ istratū rai un autobusa pieturai, kas veda cilvē kus uz pludmali, ē kas stū rī un zemes lī menī . No tā izrietē ja divas nepatikš anas: 1- gandrī z visu diennakti ir mazliet trokš ņ ains (jo jostu maiņ as dē ļ nav viegli aizmigt, un te ir zems paklanī š anā s amerikā ņ u kungiem, kuriem nekad nepatī k taisī t trakot, skaļ i stutē t pa istabu un naktī s kliegt), 2 - tropiskā klimata mitrums negatī vi ietekmē mū su...skapi! Tieš i š ī mitruma smaka tajā bija pastā vī gi, lai gan kopumā telpā nebija tā das nepatikš anas. Pē c pā ris dienā m bez problē mā m nomainī jā m numuru (tagad bija 9303 citas ē kas treš ajā stā vā , bet tieš i tā ds pats pē c konfigurā cijas), un abas nepatikš anas pazuda gandrī z uz nebē du (guļ , š ie amerikā ņ i ? ; )), lai gan, neskatoties uz visiem laikapstā kļ iem, mā jā s atnesu dž insa jaku ar mitruma smaku. No Riviera ē kā m uz pludmali var nokļ ū t vai nu ar jau pieminē to autobusu, bet tas kursē pē c kaut kā da grafika, mē s labā k to nesagaidī jā m, bet kā jā m izstaigā jā m visu viesnī cas teritoriju ar daž ā diem interesantiem lietas pa ceļ am - vienmē r izsalkuš i ubagi, smieklī gi savos alkatī bas kaž okos (ē d gandrī z visi, bet gaļ as un desu izcirtņ i un vī nogas biež ā k tika ē stas, maize tika ņ emta pē dē jā un ar acī mredzamu nevē lē š anos, bet viņ i nekad to nepameta : )) , kaķ u kafejnī ca, Ponč o ū dele koka saknē s, ē zeļ i aplokā , "zilā s agaves dobes, brikš ņ i ar pē rtiķ iem (kas mums, starp citu, neš ķ ita). otrs - Karī bu jū ras tirkī zzilie ū deņ i! )) Tie ir dabiski tirkī za, nevar atraut acis, un vienkā rš i negribas izkā pt no ū dens! )
Pludmalē starp sauļ oš anā s krē sliem steidzas viesmī lis, piepildot gandrī z jebkuru jū su vē lmi dzē rienu ziņ ā , sā kot no vienkā rš a ū dens lī dz gardiem kokteiļ iem.
Tā kā Sandoz ir pē dē jā Playa viesnī cu sē rijā , pē c mū su viesnī cas pludmales jau ir mež onī ga pludmale un dž ungļ u biezokņ i, viss ir ļ oti gleznaini un daudzi cilvē ki dodas uz turieni fotografē ties. Droš i vien š ī paš a iemesla dē ļ nedē ļ as laikā savas viesnī cas pludmalē "apciemojā m" trī s amerikā ņ u kā zas un vienu vecmeitu ballī ti : ) - foni fotogrā fijā m ļ oti skaisti, it kā tieš ā m bū tu tā lu no civilizā cijas. Gā jā m gar krasta lī niju pretī citā m viesnī cā m - nekā tā da nav. Jā , un es patiesī bā izvē lē jos viesnī cu, jo tā atrodas tuvu dabai, un es izvē lē jos Playa, nevis Kankunu plaš o, lielo pludmaļ u dē ļ .
Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, daudzveidī gs un bagā tī gs. Brokastis ir diezgan standarta, tač u vienmē r ir, no kā izvē lē ties daž ā dā m gaumē m un vē lmē m. Pusdienā s un vakariņ ā s ē dienu izvē le ir ļ oti daudzveidī ga, ir visdaž ā dā kie salā ti, dā rzeņ i, zaļ umi un gaļ a daž ā dā s variā cijā s, un jū ras veltes, un suš i (atklā ti sakot, nav firmas ē diens), pastas, picas, amerikā ņ u- stila hamburgeri un frī kartupeļ i, iesaku pamē ģ inā t gvakamolu un ceviche (š o lietu ē du, š ķ iet, divas dzī ves uz priekš u; )), daudz saldumu (konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, saldē jums ar daž ā diem sī rupiem un pulveriem), augļ us (papaija, salda, bet ļ oti savdabī ga smarž a; divu š ķ irņ u melones; arbū zi; vī nogas; plū mes; ā boli (starp citu, ā boli ar tiem aug ļ oti slikti, jo viņ iem tie ir kā eksotika, un, ja jū s cienā ar ā bolu, tad š is ir lielas cieņ as zī me : )); bumbieri; gvajava; banā ni; apelsī ni; greipfrū ti - tā pat kā viss, bet es varē tu kaut ko aizmirst). Ī sā k sakot, lai nekļ ū tu labā k, ir jā cenš as : ) Ir vairā ki restorā ni un bufetes, kur var paē st pa dienu, turklā t vē l vairā ki a la carte. Godī gi sakot, mē s tur nekad nenokļ uvā m – pie tā das ē diena pā rbagā tī bas galvenajos restorā nos nebija ne mazā kā s vē lmes saputroties ar ko citu. Vairā kas reizes nedē ļ ā notika tematiskie vakari galvenajā restorā nā - vai nu itā ļ u, ar daž ā du picu un makaronu pā rpilnī bu, tad meksikā ņ u, pikanto, tad amerikā ņ u, ar lieliem burgeriem utt.
Dzē rieni, kas tika pasniegti pusdienā s un vakariņ ā s, nebija iespaidī gi – ne vī ns, ne š ampanietis garš oja savā dā k. Bet dzē rieni bija iekļ auti gandrī z visā viesnī cā , un mū su vestibilā bija lielisks premium klases bā rs ar diezgan augstas kvalitā tes alkoholu. Neesam tā fani, bet bā rmenis kokteiļ us pagatavoja diezgan patī kamus.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, viņ i jums pateiks ¡ hola simts reizes dienā ! un smaida, un ir aizdomas, ka viņ i to dara diezgan no sirds : ) Pie otrā s reģ istratū ras ir velosipē du noma, Riviera istabiņ u viesi var ī rē t bez maksas uz 3 stundā m dienā . Tā pē c mē s nolē mā m izpē tī t pilsē tu un, braucot ar velosipē du, nedaudz pastaigā ties pa ielā m. Mū s sagaidī ja visur, pat tikai cilvē ki, kas staigā ja pa pilsē tu savā biznesā ! Bū tu patiesi pretī gi uz tiem neatbildē t vienā di) Es neaprakstī š u sajū tas, ko sniedz ceļ ojums pa pilsē tu - š is megapozitī vs noteikti ir jā redz un jā izjū t paš am!
Mē s devā mies no viesnī cas angļ u valodā runā još ā ekskursijā uz Kobu un Tulumu ar pieturu Paraiso pludmalē un cenote. Mē s to iegā dā jā mies tieš i pludmalē , savukā rt maksa par diviem bija tā da pati kā par vienu no mū su viesnī cas ceļ vež a. Neskatoties uz to, ka mans vī rs ar jums runā angliski, man pa ceļ am visu izdevā s viņ am iztulkot. Tuluma ir lieliska, Paraiso pludmale atbilst savam nosaukumam, Koba, š ķ iet, ir apmaldī jusies bezgalī gajos dž ungļ os, un tā s galvenā piramī da ir tik stā va, ka, kad es beidzot uzrā pos lī dz virsotnei, man radā s tikai viena doma un ne pā rā k majestā tiska: kā pē c , kā pē c es te uzkā pu? ?!? ; ) Bet skats no augš as kompensē visas darba izmaksas ar greznā ko š ampū nu. Peldē ties š ajā ū denī zem stalaktī tiem, saknē m un veģ etā ciju klā tas velves bija bauda pati par sevi. Atkal, tas ir jā piedzī vo, un es labprā t to darī tu vē l un vē l!
Netā lu no galvenā baseina viesnī cā , blakus dvieļ u kabī nei, ir stends vienai no galvenajā m nakts izklaidē m - Coco Bongo diskotē kā m. Naktsdzī ves cienī tā jiem - ļ oti ieteicams! Tā du izrā di diez vai kur citur ieraudzī siet, atmosfē ra ir vienkā rš i karnevā ls! Ieejas biļ etes cenā ir iekļ auti visi dzē rieni, no kuriem izvē lē ties, viesmī lis apkalpoja mū su galdu ā tri un bez problē mā m. Biļ ete uz VIP vietā m maksā divreiz dā rgā k, tač u š ī s vietas atrodas pā rsteidzoš i š aurā k, un vai uz iestā di ar tik dzī vī gu atmosfē ru ir jā ņ em biļ ete ar vietā m "sē dē t", tas ir katra paš a ziņ ā . . Mē s ne mirkli nenož ē lojā m, ka mums bija "stā voš ais" galds - vienkā rš i ir nereā li tur sē dē t, mē s visu laiku dejojā m)
Nu vispā r pats ceļ ojums kopumā un tā sastā vdaļ as kā Mehiko, Teotivakana, Sandoz Playacar viesnī ca, ekskursijas un diskotē ka - viss ļ oti patika, iespaidī gi un pilnī bā attaisnoja uz sevi liktā s cerī bas un pat vairā k. Joprojā m daudz iespaidu, bet visu uzreiz atcerē ties nevar. Ī sā k sakot - gribu vē l! : )


iemiesojums Natali2780
Всем доброго времени суток, всем кто только приехал из Мексики или находится на данный момент там. Скажите, пожалуйста, как обстановка в районе Канкуна? В новостях передают страшные вещи про ураганы, Акапулько в воде, люди гибнут. У нас поездка с 10-го октября, но муж в шоке, готов отменить. Я не знаю, что делать. Помогите, пожалуйста, проинформируйте что и как. Спасибо.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на побережье Плайякар, в 4 км от центра курорта Плайя-дель-Кармен. Был открыт в 1996 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Косумель находится в 20 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в шаговой доступности от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

8 ресторанов, 6 баров, 2 кафе, 9 открытых бассейнов. Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Услуги по глажению одежды. Услуги консьержа. Специальные диетические меню (по запросу). Круглосуточная охрана. Услуга «звонок-будильник». Доставка еды и напитков в номер. Шезлонги/пляжные кресла возле бассейна. Терраса для загара. Магазины на территории. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских открытых бассейна, 5 водных горок, мини-клуб (4-12 лет), тинейджер-клуб (13-17 лет) кукольный театр, кинотеатр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports водное поло пинг-понг, зумба
  • biljards
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 819 номеров.

Istabās

В просторных номерах курортного отеля Sandos Playacar Beach, оформленных в тропических тонах, установлены плазменный телевизор, хорошо укомплектованный мини-бар, рабочий стол и сейф. В распоряжении постояльцев собственный балкон.

Adrese Paseo Xaman-Ha Manzana 1 Lote 1, MX 77710 Плая-дель-Кармен, Мексика
Tālruņi: +52 984 877 4040
Tīmekļa vietne: Sandos Playacar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, гольф (платно), волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).