Brīnišķīga uzturēšanās un jauka viesnīca

Rakstīts: 20 marta 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 25 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
1. Teritorija: liela paplaš inā ta teritorija, garums no reģ istratū ras lī dz pludmalei ir aptuveni 1 km. Centrā lajā alejā visu diennakti skan mū zika. Ir atvē rts bass.
Daudzi a la carte restorā ni, tač u ne visi bija atvē rti oktobrī . Visus restorā nus var apmeklē t brī vi, tikai iepriekš jā rezervē japā ņ u virtuve (tie gatavo jū ras veltes tieš i jū su acu priekš ā ).
Ir teā tris, kurā notiek izrā des, centrā lajā pagalmā ir vakara pasā kumi (tikai angļ u un spā ņ u valodā ), 2 reizes nedē ļ ā notika putu ballī tes baseinā pie pieauguš o ē kas.
Bezmaksas wi-fi visā viesnī cā , ieskaitot pludmali, ā trums ir labs.

Teritorijā ir cenote, tur peld 2 bruņ urupuč i, tuvumā dzī vo pē rtiķ i, ķ irzakas un daudz kaž oku, tā di mi-mi-lā č i, bet ļ oti augstprā tī gi. Mē teļ i ir kā kaķ i
Pludmale: teritorija neliela, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, tieš i pludmalē ir baseins.
Oktobrī septiņ as dienas bija viļ ņ i, un tad jū ra norima.
Aļ ģ u ir ļ oti daudz, it ī paš i krastā (saka, ka janvā rī un februā rī aļ ģ u nav), tač u tā s tiek nemitī gi izņ emtas. Mē s gā jā m pa pludmali pa kreisi un pa labi, š ai viesnī cai ir tī rā kā pludmale. Ū denī ir daudz aļ ģ u, reizē m peldi kā zupā . Patī kami maz. Bet ū dens ir dzidrs. Apakš ā smiltis - bez akmeņ iem utt.
Katrai ē kai ir savs baseins, visi atpū tnieki var izmantot jebkuru baseinu. Bā ros pie baseiniem un pludmalē alkohols plū st kā upē .
2. Istabas: bijā m ģ imenes daļ ā (Daisy ē ka), istabiņ a ar skatu uz baseinu un bē rnu akvaparku, pa dienu skaļ š , bet aizverot logu neko nedzird. Prasī jā m istabu ar divā m gultā m, bet nevienas nebija, mums iedeva istabiņ u vienā king-size gultā , gulta milzī ga, lai gan ir kopē ja sega, bet mē s viens otru nesā pā m. Gultas veļ a ir tī ra, bet nav jauna. Istabā ir baltas ā das mī kstā s mē beles - visi traipi ir uzkrī toš i. Minibā rs iekļ auts cenā , plakanais TV ar vienu krievu kanā lu, kondicionieris, svari. Ļ oti augsts mitrums, viss slikti ž ū st, mū su spilveni smirdē ja pē c mitruma. Balkonā ir galds un krē sli, aizliegts ž ā vē t drē bes uz balkona (ī paš i uz margā m), bet viss ir ž ā vē ts, jo istabā kaut ko ž ā vē t ir nereā li.

Vannas istabā : atseviš ķ a duš a, tualete, 2 izlietnes, dž akuzi, š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons, matu fē ns. Diezgan slikti iztī rī ts, uzgaļ i nepalī dz (vannasistabā periodiski bija melni mati, tā pē c viņ i nicinā ja gulē t dž akuzi). Dvieļ i ir tī ri, daž reiz tie smarž o mitru.
Numurs ir nesen izremontē ts, un kopē jā vide ir patī kama.
3. Galvenais restorā ns: daudz garš ī gu ē dienu, daudz visā du sieru, es mī lu gvakamolu, man nepatika gaļ a, vietē jais vī ns, no rī tiem ir š ampanietis, un sastā vdaļ as Bloody Mary kokteiļ a pagatavoš anai ē du visu manu atvaļ inā jumu. Vietas vienmē r ir, viss tī rs.
Viesnī cu nav kur atstā t, ar taksi braucā m uz Playa del Carmen (18$ vienā virzienā ), tur nav daudz ko darī t - vienreiz iepirkties. Ekskursijas tika ņ emtas no tū roperatora, jo alternatī vas nav. Viss ir kā rtī bā .
Visi ļ oti vē las saņ emt dzeramnaudu, un ā rzemnieki dod dzeramnaudu visur un visur par jebkuru š ķ audī š anu.
Kopumā iesaku viesnī cu, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Bet Meksika man nederē ja, tā s ir “dā rzeņ u brī vdienas” - ē d, guli, peldi, dzer, spieto. Ekskursijas uz tā m vietā m, kuras vē lē jos apskatī t, ir pā rā k dā rgas (izrā dā s kā individuā las). Un grupu ekskursijas ir labas, bet pieticī gas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар