Visiem patika!!!

Rakstīts: 25 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 15 — 24 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ģ imenes viesnī cu izvē lē jā mies, lai nebū tu pā rā k garlaicī gi, bet arī ne pā rā k trokš ņ aini.

Lai jū s varē tu atpū sties un "izklaidē ties" (ja vē laties))))

Kubā mē s atpū tā mies viesnī cā IBEROSTAR TAINOS 4 *, tā pē c Meksikā , ne bez ICS darbinieku palī dzī bas, mē s izvē lē jā mies tā s paš as ķ ē des viesnī cu - IBEROSTAR PARAISO DEL MAR 5 *

Viesnī ca ir daļ a no 5 viesnī cu kompleksa. Milzī ga teritorija! Mini pilsē tiņ a! Nav aizliegts staigā t pa blakus esoš o viesnī cu teritoriju, nav iespē jams izmantot pakalpojumu. Kompleksam ir savs (kopī gs) tirdzniecī bas centrs ar nelielu laukumu tā priekš ā.


Viesnī cas teritorija ir iegremdē ta apstā dī jumos. Zī mī gi, ka viņ i lieliski dzī vo un jū tas teritorijā : pā vi, rozā flamingo, gulbji: baltie un melnie, pī les, iguā nas, bruņ urupuč i - brī niš ķ ī gs zoodā rzs, kas priecē aci. Bet reiz, par laimi, tas bija izbraukš anas priekš vakarā , es novē roju č ū sku, kas rā po pā ri taciņ ai. Man jā atzī st, ka man ir lī dz nā vei bail no viņ iem. Un, ja š ī tikš anā s bū tu notikusi agrā k, es klusi neatpū stos!
Viesnī cas teritorijā var pā rvietoties ar golfa ratiņ iem. Ir pat ī paš as pieturas automaš ī nu gaidī š anai.

Pludmale smilš aina, smiltis iedzeltenas, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietiek, bet ieeja jū rā mani pievī la. Dibens akmeņ ains (akmeņ i lieli), kā arī koraļ ļ u rifs - tā lu peldē t nevar, nā cā s pludinā t tuvu krastam, lai nesavainotos (((

Ar baseinu viesnī cā nav problē mu - tas ir milzī gs ar daž ā dā m zonā m - atpū tas zona, zona bē rniem, zona ar bā ru baseinā ...bet man nepatī k baseini. Ja ir jū ra, kā pē c baseins?

Viesnī cā ir laba animā cija un dienas un vakara programmas bē rniem un pieauguš ajiem. Nakts klubs.

Ir vairā ki bā ri un restorā ni, tostarp a la carte restorā ni, kur pē c iepriekš ē ja pieraksta var ieturē t maltī ti bez maksas (daž us no tiem apmeklē jā m). Ē diens ir izcils! Katrai gaumei.
Galvenajā restorā nā : gan gaļ a, gan jū ras veltes, liela uzkodu un salā tu izvē le, makaroni, picas, burgeri, vietē jā virtuve (protams pielā gota eiropieš iem, bet ļ oti garš ī gi), augļ i, dā rzeņ i, deserti. Bā ros tiek piedā vā ti labi dzē rieni – sā kot no vietē jā s michelada (neparasts sā ļ skā bā -pikanta alus kokteilis) un tekilas – beidzot ar š ampanieti, baileys, B 52 un neskaitot viskiju, dž inu, rumu))) Tiem, kas to nedara. nevē las pamest pludmali - pludmales bā rs un grils - pludmales bā rs.

Pat neizejot no viesnī cas teritorijas jū s varat atrast daudz izklaides.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu