Viesnīca atbilst tās 5 *

Rakstīts: 13 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 12 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajiem 5 *: labs daudzveidī gs ē diens, kas patiks prasī giem gardē ž iem, lieliska apkalpoš ana neatkarī gi no dzeramnaudas, jautra animā cija, labi numuri, skaista teritorija un ē rta atraš anā s vieta. Arī laikapstā kļ i š ajā laikā ir lieliski: karsti, nedaudz vē jaini, bet tajā paš ā laikā silti vakari.
Viesnī cas mī nusi: 1. Jū ra. Puiš i, labi, braukt uz Karī bu jū ru, lai lī dz viduklim iekļ ū tu ū denī , ir smieklī gi. Daļ u jū ras viņ i nož ogoja ar smilš u ķ ī pā m, un bē rniem atstā ja nelielu ezeriņ u. Turklā t milzī gs daudzums aļ ģ u. Lai gan viņ i cī nā s katru dienu.
2. Baseins. Nu labi, ar jū ru samierinā jā mies. Bet kā pē c gan nepadarī t baseinu dziļ u? 1.35 cm. Izrā dā s arī bē rniem. Kā tajā peldē t?

Secinā jums: ja jū s meklē jat jaunu pieredzi, vē sturi un visus Meksikas priekus - jū s esat š eit. Ja par izcilu Viss iekļ auts – arī š eit. Bet, ja esat peldē š anas, nirš anas, blē ņ as viļ ņ os cienī tā ji, jū s nevarē siet baudī t jū ru. Skaidrs, ka š eit tā nav.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu