Grand Palladium Colonial Resort & Spa 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.010
№4 viesnīcas reitingā Rivjēra Maija
7.4 Numurs
7.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Riviera Maya kūrorta zonas pludmalē, 95 km attālumā no Kankunas. Tā celta 2002. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар angelariad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
5 viesnī cu komplekss. Un teritorija ir vienkā rš i milzī ga. Automaš ī nas klī st pa apkā rtni, lai nogā dā tu jū s tur, kur jums jā iet. Lai gan teritorijā ir daudz norā ž u, sā kumā labā k ir ņ emt lī dzi viesnī cas karti, lai orientē tos. … Tomēr ▾ 5 viesnī cu komplekss. Un teritorija ir vienkā rš i milzī ga. Automaš ī nas klī st pa apkā rtni, lai nogā dā tu jū s tur, kur jums jā iet. Lai gan teritorijā ir daudz norā ž u, sā kumā labā k ir ņ emt lī dzi viesnī cas karti, lai orientē tos. Teritorijā ir daudz dzī vnieku. Jenoti, vā veres, iguā nas, agoutis, jū rascū ciņ as, ķ irzakas, skudrulā č i. Mā kslī gajos baseinos peld eksotiskas zivis un bruņ urupuč i. Ir flamingo ezers un voljē rs ar krokodiliem. Pludmale ir gara, bet sekla. Laba jū ra, baltas smiltis, pie krasta ir akmeņ i, tā pē c pastā vī gi jā skatā s zem kā jā m. Ū dens ir dzidrs un nav lielu viļ ņ u. Daž as aļ ģ es netā lu no krasta, bet tā s tiek pastā vī gi noņ emtas. Pludmalē varat iznomā t katamarā nus, kajakus, vindsē rfingu. Vai arī varat doties nirt. Viesnī ca ir aktī va. Animā cija augstā profesionā lā lī menī . Izklaide ir daudzveidī ga. Katru dienu un visas dienas garumā jaunas izklaides. Katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Pastā vī gā s š ova programmas, pie baseina, vakarā vestibilā . Daudz izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Teniss, futbols - viss bez maksas. Laba trenaž ieru zā le, pludmales volejbols, futbols, loka š auš ana, mini golfs, teniss utt. Viss bez maksas. Ē diens ļ oti labs. Jū s varat ē st gandrī z visu diennakti. Laba š ķ irne. Brokastu un pusdienu bufete. Vakariņ as daž ā dā s a la carte un tikai divas no tā m pē c pieraksta. Iesaku doties uz El Dorado izcilajiem medaljoniem! Taizemes virtuve - ļ oti pikanta (amatieram); Japā ņ u virtuve - pagatavota jū su priekš ā (iespaidī gs š ovs); Arī itā ļ u virtuve ir garš ī ga. Kopumā katram no restorā niem ir sava garš a. Dzē rieni ir gan vietē jie, gan daž i importē ti. Izcila tekila. Tač u svē tku akcents bija ekskursijas. Peldē š ana ar haizivī m ir ļ oti aizraujoš a, un piramī das Chichen Itza + Cenote + Coba + Tulum. Ja pastā sti sī kā k, tad ļ oti garš ) Viss gudri tika paņ emts no reģ istratū ras. Arī numurs ir ok. Ikdienas kvalitatī va mini bā ra tī rī š anas papildinā š ana. Dzī vā s radī bas istabā nenovē rojā m, nezinu kā ir tiem, kas dzī vo pirmajā stā vā , bet mums nebija. Gludeklis, gludinā mais dē lis, vispā r seifs, viss nepiecieš amais. Ir kafijas automā ta kafijas komplekts un pat svari. Personā ls runā angļ u un spā ņ u valodā . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Kopumā viss ir lieliski izdarī ts neaizmirstamā m brī vdienā m!
аватар sofiazislina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika, ka viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Un tā par visu kā rtī bā . Bet, pirms mē s uzzinā jā m par visā m viesnī cas niansē m un tā kā bijā m apmierinā ti ar sī kumu cenu, mē s mierī gi aizvē rā m acis. … Tomēr ▾ Man patika, ka viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Un tā par visu kā rtī bā . Bet, pirms mē s uzzinā jā m par visā m viesnī cas niansē m un tā kā bijā m apmierinā ti ar sī kumu cenu, mē s mierī gi aizvē rā m acis. Reģ istrē š anā s ieradā s vai drī zā k ieradā s viesnī cā divas stundas agrā k. Man bija jā gaida. Viņ i uzreiz uzvilka rokassprā dzes, bet bagā ž u nebija kur atstā t, nu, tas nav svarī gi, dzē rieni tika atsvaidzinā ti un viņ i sē dē ja un gaidī ja, lai neraustos. Un ar to mī nusi beidzā s) Viesnī cas platī ba ir vienkā rš i milzī ga, un nav dī vaini, ka tā sastā v no piecā m viesnī cā m. Tikai vienā no viesnī cā m nevar iekļ ū t. Viesnī ca atrodas dž ungļ os. Daudz putnu un visu veidu zivju. Jenoti, iguā nas, deguni. Jū s varat barot ar rokā m ļ oti forš i. Tieš i blakus vestibilam atrodas ezers, kurā dzī vo flamingo. Un pie galvenā restorā na aiz ž oga ir pā ris krokodilu. Mū su rī cī bā bija visi visu č etru viesnī cu restorā ni un bā ri. Ē diens š eit ir labs, viss ir kā rtī bā . Arī daudz izklaides. Ir laukumi, kur var spē lē t futbolu vai basketbolu. Teniss un mini golfs. Labs fitnesa centrs. Vai arī jū s varat vienkā rš i skriet daudzā s vietā s) Daudz izklaides uz ū dens. Brauca ar katamarā niem un kajakiem. Nirš ana un snorkelē š ana. Ir sporta bā rs, kurā var spē lē t biljardu un galda tenisu. Dzī vā mū zika un priekš nesumi vakaros. Ir suvenī ru veikali, bet tie ir ļ oti dā rgi. Piecas reizes dā rgā k nekā vietē jā pilsē tā . Un vē l kaulē ties mest nost trī s reizes. Spa ir labs, bet izmaksas ir ļ oti augstas, bet tad kā ds, piemē ram, Meksika, nav lē ta valsts. Kopumā Meksika ir lieliska. Tika sarunā ta arī naktsmī tne. Istaba ir mā jī ga un labi iztī rī ta. Mini bā rs ir bezmaksas, bet kaut kā haotiski papildinā ts, bet pē c neliela dzeramnauda viss izdevā s. Un minibā rs gandrī z nekad netika izmantots. Ja vajadzī gs alkohols, tad pludmales bā rs strā dā visu diennakti, tač u sē dē t istabā nebija paredzē ts. Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus!
аватар z-invest
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s jau sen esam sapņ ojuš i par lidoš anu uz Meksiku un vē l jo vairā k, sagaidot izsludinā tā s maiju kalendā ra beigas un attiecī gi arī pasaules galu. Ceļ ojumu aģ entū ra Southern Cross, gaisa pā rvadā tā js Transaero. … Tomēr ▾ Mē s jau sen esam sapņ ojuš i par lidoš anu uz Meksiku un vē l jo vairā k, sagaidot izsludinā tā s maiju kalendā ra beigas un attiecī gi arī pasaules galu. Ceļ ojumu aģ entū ra Southern Cross, gaisa pā rvadā tā js Transaero. Ceļ ojuma laiks gandrī z 13 stundas. Uzreiz gribu atzī mē t, ka vienī gā problē ma š ajā braucienā ir 9 stundu laika starpī ba ar Maskavu, tas ir, ja Meksikā ir 12:00, Maskavā.3:00, adaptā cija notika, iespē jams, tikai piektajā dienā . Citā di brī niš ķ ī ga viesnī ca, ar milzī gu un ļ oti koptu teritoriju, skaistā m baltā m pludmalē m, ļ oti draudzī gu un izpalī dzī gu personā lu, teritorijā lielu skaitu eksotisku dzī vnieku. Ē diens ir lielisks gan bufetē , gan daudzos restorā nos, laba alkoholisko dzē rienu izvē le bā ros.
Bijā m ekskursijā uz Chichen Itza - seno maiju galvaspilsē tu, kas atrodas 180 km no Kankunas, ar autobusu 3 stundas, ļ oti interesanti, bet varbū t paveicā s ar gidu.
Kas attiecas uz nakš ņ oš anu viesnī cā , tā ir diezgan pieklā jī ga, protams, nav greznī ba, bet tur ir viss nepiecieš amais, ierodoties viņ i dod augļ u grozu.
Kopumā iesaku.
Valē rijs
аватар aleksrabin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ ojā m ģ imene ar 4 gadus vecu bē rnu no 18.12. 11 lī dz 01.01. 12. Par š o viesnī cu ir pietiekami daudz atsauksmju, tā pē c vē los atzī mē t tikai daž as nianses. Standarta numuri, protams, ir vienkā rš i, tač u neko citu negaidī jā m. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ģ imene ar 4 gadus vecu bē rnu no 18.12. 11 lī dz 01.01. 12. Par š o viesnī cu ir pietiekami daudz atsauksmju, tā pē c vē los atzī mē t tikai daž as nianses.
Standarta numuri, protams, ir vienkā rš i, tač u neko citu negaidī jā m. Rivjē ra ar pieklā jī gā m istabā m netika izvē lē ta attā luma no pludmales dē ļ . Nepatī kams pā rsteigums, ī paš i manam vī ram, kurš ir jutī gs pret vibrā cijā m, bija pastā vī gais troksnis telpā , ko, iespē jams, izraisī ja ventilā cijas sistē ma, un tas bija ar izslē gtu gaisa kondicionē tā ju un ledus automā tu zemā k esoš ajā hallē NEdarbojā s. . Mē ģ inā ja nomainī t numuru, bet izrā dī jā s tas pats. Ja jū s iegū stat istabu 1. stā vā blakus š ā dai ledus maš ī nai, tad jums tiek nodroš inā ta daudz lielā ka pastā vī ga dū koņ a. Kopumā.1. stā va telpa arī bū s neveiksmī ga kukaiņ u dē ļ . Dzī vojā m 2 stā vā , un tad mū s pā rņ ē ma mazas skudriņ as, neskatoties uz to, ka neko ē damu istabā neatstā jā m.
Viesnī cas teritorija, protams, liela un zaļ a, bet ieieš ana jū rā tieš ā m pretī ga. 2 pludmales gabali vairā k vai mazā k piemē roti peldē š anai. Viens pretī Colonial - nedaudz platā ks, bet joprojā m nav pilnī bā attī rī ts no akmeņ iem, otrs - pretī Kantenach - labā ks, bet diezgan mazs, pat ņ emot vē rā , ka visi tur peldas, un tas ir iztī rī ts tikai lī dz dziļ umam kaut kur zem lā des. Man tā bija liela vilš anā s. Protams, pē c atsauksmē m zinā ju, ka pludmale nav ī paš i laba, bet kas tas ir? ! Patiesī bā novembra vidū mē ģ inā jā m rezervē t kā du no Iberostariem Riviera Maya zonā , katoļ u Ziemassvē tku nedē ļ ā tie visi bija pieturā , tā pē c mums bija jā brauc ar Colonial, un viņ i tik tikko paspē ja to paņ emt lī dz. saņ ē mā m noraidoš as atbildes par Iberostariem, jo. viesnī cu rezervē š ana aizņ em ļ oti ilgu laiku, jo š ajā periodā ir bū tiska laika atš ķ irī ba ar Meksiku un liels pieprasī jumu skaits. Rezervē jiet laicī gi, ja varat plā not savu atvaļ inā jumu!
Gandrī z visu mū su uzturē š anā s laiku jū rā karā jā s sarkans karogs, bet pat bē rni mierī gi peldē jā s, viļ ņ i nav tik lieli, neskatoties uz to, ka lī dz bojā m ī sti nav nekā da dziļ uma.
Ē diens mū s pilnī bā apmierinā ja. Ziemassvē tku un Jaungada vakariņ as no ierastajā m vakariņ ā m atš ķ ī rā s tikai ar svē tku dekorā cijā m, ziediem dā mā m pie ieejas un nedaudz vairā k jū ras veltē m (garnelē m un omā riem) un saldumiem (š okolā des strū klakas ar ogā m un zefī riem). Uzskatī jā m, ka tas nav mū su naudas vē rts, turklā t bez kļ ū mē m samaksā jā m mē s. No a la carte restorā niem bija Brazī lijas, steiku nams. Mū suprā t, ē dienkarte principiā li neatš ķ iras no galvenā restorā na, ja jums ir brī vs laiks, varat to pavadī t š ajos restorā nos (rindā bū s jā gaida no 10 minū tē m lī dz stundai). Mums, pē c meitas lū guma, izrā de bija jā apmeklē no 20 lī dz 22, tā pē c laika nebija daudz.
Izrā des nav sliktas, tā s notiek tieš i koloniā lā , pulksten 20 bē rniem, pulksten 21 pieauguš ajiem (toreiz izrā de Rivjē rā , bet mē s lī dz tam nesaņ ē mā m). Nā kamnedē ļ - tieš i tā pat. Bē rnu animatori strā dā labi, mana meita, nezinot ne angļ u, ne spā ņ u valodu, piedalī jā s š ajā s izrā dē s. Biju pā rsteigta par animatoru spē jā m ī sā laikā noorganizē t daž ā da vecuma un daž ā di runā još u bē rnu pū li un ar viņ u piedalī š anos parā dī t diezgan pieklā jī gu izrā di. Vispā r bē rniem š eit ir labi. Lielisks rotaļ u laukums ar batutu, mini klubu (tomē r bū tu jauki zinā t kā du sveš valodu).
Viesnī cā bija diezgan daudz krieviski runā još u cilvē ku. Ņ emot vē rā , ka ā rzemnieki pā rsvarā dod priekš roku atpū tai pie baseina, pludmalē krievu "iztī rī tā gabala" rajonā tas bija tikai viens. Ar bē rniem, protams, maz, un tiem, kam ir skolē ni. Lidostā ar krieviem pā rrunā jā m tē mu, kur mums vairā k patika Dominikā nas Republikā vai Meksikā (un lielā kā daļ a, tā pat kā mē s, jau ir pabijuš i gan Dominikā nas Republikā , gan Maiami - kā citi varianti ziemas pludmales brī vdienā m) . Kaut kā neviens ī paš i neizcē la Meksiku, lai gan ceļ ojumu aģ ents Maskavā teica, ka pē c Meksikas neviens nevē las doties uz Dominikā nas Republiku. Un es tagad gribu, un ne tikai es. Lai gan objektī vi, kurā no š ī m valstī m ceļ otā jiem bija vislabā kā kompā nija, laikapstā kļ i, tur viņ iem patika vairā k.
Kopumā ar braucienu uz Meksiku biju apmierinā ts, tač u ne par ko neaizrā vos (un citos recenzijā s biež i vien raksta vienkā rš i par š ī s valsts prieku, ekskursijā m), varbū t vienkā rš i “piedzē rā s”.
No ekskursijā m devā mies uz Č ič enicu (Transaero tū res vadī tā ja Alla ir profesionā le, visu kompetenti un interesanti izstā stī ja), mani nez kā pē c vairā k iespaidoja nirš ana Ik-Kil cenote (peldē š ana cenotē ir neatņ emama sastā vdaļ a no š ī s ekskursijas).
Uz Shkaret parku - š eit es vispā r nesapratu, par ko viņ i ir sajū smā . Dzī vnieku parkā ļ oti maz, daba parasta, kā viesnī cā , izrā des interesantas, bet nekas vairā k. Protams, jū s varat apmeklē t, bet negaidiet daudz. Peldē ties ar delfī niem, protams, ir iespaidī gi, bet ļ oti dā rgi, ja visa ģ imene. Lē tā kā s biļ etes 99 dolā ri ā tri beidzas no rī ta, nā cā s pirkt par 149 dolā riem, tas ir pulksten 13, tā s arī beidzā s. Delfinā rijā.2 nav seifu lietu glabā š anai un dvieļ u izsniegš anai, arī Upē dvieļ us neizsniedz, un lietas tiek paņ emtas un nogā dā tas lī dz marš ruta beigā m. Paņ emiet dvieļ us no viesnī cas vai iepriekš pie ieejas parkā , vajadzī bas gadī jumā atstā jiet tur vē rtslietas (par maksu). Peldē ties pa Upi ir ā rkā rtī gi garlaicī gi, nav nekā interesanta ne apkā rt, ne zem ū dens, peldiet labā k laivā , citā di sanā ks kā mums - tikai savu spē ku pā rbaude - peldē š u, nepeldē š u (visu marš rutu tomē r nopeldē jā m ar bē rnu). Kā izrā dī jā s, uz delfinā riju 2 var uzpeldē t no brī vā s pludmales puses un vē rot delfī nu š ovu, tomē r caur restē m. Kopumā pē c Shkaret atsauksmju izlasī š anas es kļ ū dī jos. Daudzi rakstī ja, ka, ja dodaties no rī ta, nakts izrā de bū s ļ oti nogurusi, un tā pē c jums bū s laiks visu redzē t, ja ieradī sities lī dz pulksten 15, kad biļ etes ir daudz lē tā kas. Ieradā mies pulksten 13, un pirmajā dienā neko nepaspē jā m izdarī t. Teritorija diezgan liela, ja peldi ar delfī niem, pa upi, visur staigā , skaties izrā di - vajag visu dienu, jo 16:30 viss sā k noapaļ ot, un cilvē ki pievelkas, lai ieņ emtu vietas pa nakti. izrā de. Manam vī ram un meitai bija jā atgriež as vē lreiz. Labā k ir izveidot izrā ž u grafiku, lai jū s neklaiņ otu, kā mē s to darī jā m pirmajā dienā (paš i braucā m). Kā izrā dī jā s, bē rni lī dz 5 gadu vecumam iet par brī vu, lai gan pirmajā reizē mums teica, ka jā maksā , bez maksas iet tikai tie, kuru augums ir mazā ks par 1 metru.
Devā mies uz Kankunu apskatī ties un iepirkties. Ar iepirkš anos nerē ķ inā s, nav nekā . Izlasot atsauksmes, devos uz ieteiktajā m vietā m, tač u tikai vienā mazā veikaliņ ā Plaza Kukulkan pirmajā stā vā atradu vietu, kur tirgoja zī molu apģ ē rbus par atlaiž u cenā m. Citā s vietā s NEKO neredzē ju (lai gan bija daudz augstpapē ž u modeļ u apavu, es uz tā m neskatī jos). Kas un ko pē rk Kankunā , man paliek noslē pums.
аватар zhiganov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 11.10. 2011. gads lī dz 21.11. 2011. gads Atpū ta uz Riviera Maya. Viesnī ca GRAND PALLADIUM COLONIAL RESORT & SPA. Mē s lidojā m caur Maskavu ar Aeroflot aviokompā niju, ī sumā par š o aviokompā niju, tā noteikti ir labā ka par Transaero gan baroš anas, gan lidmaš ī nas ziņ ā. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 11.10. 2011. gads lī dz 21.11. 2011. gads Atpū ta uz Riviera Maya. Viesnī ca GRAND PALLADIUM COLONIAL RESORT & SPA.
Mē s lidojā m caur Maskavu ar Aeroflot aviokompā niju, ī sumā par š o aviokompā niju, tā noteikti ir labā ka par Transaero gan baroš anas, gan lidmaš ī nas ziņ ā.
Ierodoties (gandrī z 14 stundu lidojums), mū s sagaidī ja gide Ž anna Fitsaja, ī si pastā stī ja par Meksiku un personī gi ievietoja mū s viesnī cā s, protams, pa ceļ am vedot mū s iegā dā ties ekskursijas tikai no viņ as.
Meksikā ir ļ oti daudz mū su tautieš u emigrantu no Krievijas atpū tnieku. Animā cija viesnī cā ir ļ oti laba, daudzveidī ga, 10 dienas atkal nekas nenotika, un sā kumā apskatī jā m mū su Kolonijas, tad devā mies uz Rivjē ru un skatī jā mies vē l vienu, tur beigā s netā lu sā kā s diskotē ka. Vestibilā vakaros var labi pavadī t laiku un vienmē r skanē ja dzī vā mū zika. Numuri ir mā jī gi un tī ri.
Numuros ir mini bā rs (bez maksas), kas tiek papildinā ts katru dienu, ir kafijas automā ti un vienmē r laba kafija, bet nav Krievijas TV kanā la. Viesnī cas teritorijā ir daudz dzī vu radī bu, bē rns ir sajū smā par tiem.
Mē s devā mies divā s ekskursijā s uz Chichen Itza un delfinā riju.
Man nepatika Chichen Itza, pirmkā rt, viņ i runā ja 2 stundas un tu esi klā t, patiesī bā izrā dā s, kamē r visus savā ksi, kā ds noteikti nokavē s, kamē r pa ceļ am piestā si dā vanu veikalā ar nereā lā m cenā m (puse stunda) un tā s 4 stundas , otrkā rt, gide ī sti nesanā ca, viņ a bija neizpratnē par datumiem, beigā s viss autobuss izdega pā r viņ u, treš kā rt (un galvenais) piramī das, drupas ir visas labi, bet tā s ir tikai nepā rtrauktas iepirkš anā s pasā ž as, katrs komersants uzskata par savu pienā kumu uz tevi kliegt, pieskriet bā zt kā du suvenī ru sejā , kliedzot, ka tikai viņ am ir tik zemas cenas (nokaulē jies - nokrī t 2 un vairā k reizes) un visas š ī s pusdienas beigā s ir kaut kas ar kaut ko, pē c Kolonijas ir kaut kas, ko viņ i dod neiespē jami, dzer tikai par naudu (visi par trim dolā riem) Ekskursijas beigā s kā balzams dvē selei, tas ir Sinode. Skaisti un forš i. Atsvaidzinoš a pē c karstas dienas.
Ekskursija uz delfinā riju netiek aizmirsta, ī paš i bē rnam.
50 minū tes peldes, skaisti triki. Par š o naudu jū s nekur citur nesaņ emsiet tik daudz saziņ as ar delfī niem. Starp citu, neredziet mū su š ķ irš anā s ceļ vež us, lai no viņ iem iegā dā tos š o ceļ ojumu pat ar atlaidi USD 40 vienai personai. Krievu gids netiek nodroš inā ts un biļ eti uz vietas iegā dā ties joprojā m ir daudz lē tā k. Jū s varat nokļ ū t ar mikroautobusu taisnā lī nijā , apstā joties pie viesnī cas, 3 dolā ri vienai personai vai ar taksometru par 20 dolā riem, lai kaulē tu. Turklā t, ja tomē r nolemjat izmest naudu un iegā dā ties pie gida, esiet uzmanī gi, atlaide tiek nodroš inā ta, pē c daž ā m dienā m, tikai atdodot gidam biļ eti no delfinā rija. (Ž anna ar mums š o informā ciju pieklusinā ja un, kā saprotam, mū su atlaide iekrita viņ as kabatā . Turklā t neviens mums nepaskaidroja saistī bu starp atlaidē m un biļ eti. Tomē r no Pegaza gidiem gaidī ju ko lī dzī gu. )
Viesnī cā ir bufetes restorā ns un a la cart restorā ni. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, pat izcils.
GRAND PALLADIUM komplekss sastā v no vairā kā m viesnī cā m, pa visā m var paē st un izstaigā t, visus a la cart restorā nus var apmeklē t bez iepriekš ē ja pieraksta, izņ emot Rybny (ieraksts reģ istratū rā ).
Bē rnu ē dinā š ana nav problē ma, bagā tī ga bufete ļ auj to izdarī t.
Pludmalē man nepatika ieeja ū denī , var dauzī t ar pirkstiem pa akmeņ iem. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, tā pē c nav nepiecieš ams tos ņ emt iepriekš , tikai noteikti paņ emiet saules aizsargkrē mu, jū s varat izdegt uzreiz, viesnī cā krē mi ir ļ oti dā rgi.
Vestibilā un bufetes restorā nā internets ir bez maksas, bet istabā par naudu.

Atpū ta MEKSIKO atstā ja dalī tas sajū tas, jo mums stā stī ja, ka cilvē ki, kas bijuš i Maldivu salā s, Dominikā nas Republikā , Taizemē , kas ieradā s Meksikā , teica, ka tagad mē s esam tikai š eit. Tā pē c no Meksikas viņ i gaidī ja daudz, bet nē , neko tā du. Viss ir labi, skaisti, bet tie, kas bijuš i Karī bu salā s labā s viesnī cā s, tur atklā smes neredzē s.
Bet lidojums 14 stundā s ar 10 stundu starpī bu ar smagu aklimatizā ciju liek domā t "Vai es te vē l doš os? "

Staņ islavs.
аватар Irina-Moscow24
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojumā iztē rē tā s naudas nav ž ē l! Tas ir tā vē rts, viesnī ca ir š ika ar milzī gu teritoriju, daudz dzī vu radī bu, labā m istabā m, uzkopš anu, pā rtiku, milzī gu restorā nu izvē li. Iesaku aizbraukt uz brazī lieti, ļ oti garš ī gi! Spa ir dā rgs! Var spē lē t tenisu, futbolu, golfu, viss bez maksas, vestibilā ķ er internets, var lietot Skype, galvenais, lai laikus pie dzī vā s mū zikas. … Tomēr ▾ Ceļ ojumā iztē rē tā s naudas nav ž ē l! Tas ir tā vē rts, viesnī ca ir š ika ar milzī gu teritoriju, daudz dzī vu radī bu, labā m istabā m, uzkopš anu, pā rtiku, milzī gu restorā nu izvē li. Iesaku aizbraukt uz brazī lieti, ļ oti garš ī gi! Spa ir dā rgs! Var spē lē t tenisu, futbolu, golfu, viss bez maksas, vestibilā ķ er internets, var lietot Skype, galvenais, lai laikus pie dzī vā s mū zikas. Tekila - upe! Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā un atrodas netā lu no Playa del Carmen pilsē tas, pilsē ta ir maza, bet ir vē rts apskatī t, aizejiet uz restorā nu 5th Avenue un nobaudiet jū ras veltes, ļ oti garš ī gi. Ekskursijā m iesaku lidot uz Mehiko (Teotihuacan), gan tū re nav lē ta, gandrī z 600$ ar lidojumu utt. , bet ir tā vē rts. Pati viesnī ca atrodas netā lu no Kobas, Shkaret, Tulum un Chichen Itza, ekskursijas maksā sā kot no 100 USD, bet ar autobusu var braukt pats (vietē jais, tas ir labi, bet kondicionieri strā dā ļ oti smagi, jā ņ em dž emperis vai sega ar tevi, vietē jie vienkā rš i iet š ā di. Lidojā m no Dienvidu krusta, viss bija lieliski, izņ emot gidi Allu, ļ oti uzbā zī ga un nedaudz kaitinoš a! ! ! Ja bū s iespē ja lidoš u uz turieni vē lreiz bet paskatī š os Mexico City Taxco utt. Š ika valsts ar lielisku kultū ru.
аватар serlen
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lidojums ilga 13 stundas turp un 11 stundas atpakaļ , bet tas bija tā vē rts! Lidostā sagaidī ja gide Alla. Ilgi jā tiek lī dz autobusam ar tū ristiem, varē tu ā trā k! Kamē r esi autobusā , gids nedaudz pastā sta par kū rortu, valsti un galvenajā m iezī mē m un apskates vē rtajā m vietā m, tā pē c ceļ ojuma laiks (vairā k nekā. … Tomēr ▾ Lidojums ilga 13 stundas turp un 11 stundas atpakaļ , bet tas bija tā vē rts! Lidostā sagaidī ja gide Alla. Ilgi jā tiek lī dz autobusam ar tū ristiem, varē tu ā trā k! Kamē r esi autobusā , gids nedaudz pastā sta par kū rortu, valsti un galvenajā m iezī mē m un apskates vē rtajā m vietā m, tā pē c ceļ ojuma laiks (vairā k nekā.2 stundas lī dz viesnī cai) paskrien garā m! Viesnī ca brī niš ķ ī ga, mū s jau gaidī ja, ā tri iedeva istabiņ u atslē gas, piezī mi un aizveda uz istabu ar bagā ž u! Atvaļ inā jums bija ā rpus sezonas. (oktobrī amerikā ņ iem, š ķ iet, nepatī k atpū sties, kas nevar neiepriecinā t krievus, un daž reiz lī st un ir apmā cies). Bet mums paveicā s - laiks bija burvī gs, jū ra arī ! Piekrastē ir ļ oti mitrs, drē bes ž ū st tikai saulē . Ē diens bija garš ī gs (14 dienas, protams, apnika, un gribē jā s borš č u un kartupeļ us ar sē nē m). Bet ļ oti palī dzē ja tas, ka Paladdium viesnī cu ķ ē dē , kurā bija 4 viesnī cas, varē ja brī vi pā rvietoties un doties uz jebkuriem restorā niem (gan vispā rē jiem ē dieniem, gan a la carte). Tā kā nav sezona, tad uz a la carte rindu nebija, it ī paš i, ja atnā kat tieš i uz atklā š anu! Š ajos restorā nos ē dieni ir ļ oti garš ī gi un apkalpotā ji vē rī gi, smaidī gi, daž os pat ziņ kā rī gi - gribas mā cī ties krievu valodu! Teritorijā ir daudz jaguā nu, jenotu, kuati. Ir arī visā di dzī vnieki un putni, bet tie nav tik biež i redzē ti! Jenoti un kuati ir ē diena cienī tā ji. Kuati bija tā ds pats viss iekļ auts kā cilvē kiem. Brokastu-pusdienu-vakariņ u laikā viņ i vienkā rš i pulcē jā s ap restorā nu un lū dza ē st! Barot var, bet glā stī t un bā zt pirkstus mutē nav ieteicams - daudz infekciju. Istabas arī labas (kam patī k istabā smē ķ ē t, iepriekš jā lū dz reģ istratū rā iedot istabu ar smē ķ ē š anas iespē ju). Tī rī ts katru dienu - lī dz sirdsapziņ ai!
Uz ekskursiju rē ķ ina Č ič enica, Koba, Sievieš u sala un Mehiko jā brauc ar gida starpniecī bu. Bet visas pā rē jā s ekskursijas, ko piedā vā gids (shkaret parks, ekstrē mo izklaides parka pē tnieks, tulum un vē l daudzas citas ekskursijas) labā k organizē t paš am, tas ir tieš i 2 reizes lē tā k un vē l ē rtā k! Ekskursijas maksā no 70 lī dz gandrī z bezgalī bai. Ī paš i vē rts apmeklē t Mehiko - ir ko redzē t, lidojums ilgst 2 stundas. Daudz skaistuma un vē stures, it ī paš i, ja saņ emat brī niš ķ ī gu ceļ vedi. Labā k, ja ir iespē ja doties ekskursijā uz Mehiko vismaz uz 2 dienā m - 1 diena ir ļ oti nogurdinoš a, bet gribas redzē t daudz, jo vairā k ir ko redzē t un kur kā pt (Teoteokan - Saules un Mē ness piramī das). Aizlidojā m apmierinā ti un priecī gi, iedeguš i, sā tī gi un atpū tuš ies! Un es ļ oti vē lē jos atgriezties š ajā brī niš ķ ī gajā valstī un kū rortā vē l daudzas, daudzas reizes!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится на пляже курортной зоны Ривьера-Майя, в 95 км от Канкуна. Был построен в 2002 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 80 км от аэропорта г. Канкун.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 ресторана, 9 ресторанов a`la carte, 21 бар, 6 бассейнов (в т.ч. детский), cад. Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (1-3 года, 4-12 лет), подростковый клуб (13-18 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 252 номеров. Комплекс состоит из четырнадцати 2- и 3-этажных бунгало в испанском колониальном стиле.

Istabās

Ванна или душ, балкон или терраса, фен, кофеварка, кондиционер, сейф (бесплатно), мини-бар (прохладительные напитки - бесплатно), телефон, спутниковое телевидение.

Adrese Carretera Chetumal-Puerto Juárez Km, 256-100, 77710 Municipio Solidaridad - Riviera Maya (México)
Tālruņi: +52 9848 772100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).