Barcelo Maya Grand Resort 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.010
№2 viesnīcas reitingā Rivjēra Maija
8.9 Numurs
8.7 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.8 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no labākajām Riviera Maya pludmalēm, un to ieskauj neliels dabas rezervāts. Komplekss sastāv no 5 viesnīcām Barceló Maya Caribe, Maya Beach, Maya Colonial, Maya Tropical un Maya Palace. Barceló Maya Caribe, Maya Beach, Maya Colonial un Maya Tropical ir sistēma, kurā jūs uzturat kādā no viesnīcām, taču varat izmantot jebkuru no 4 piedāvātajām viesnīcām. Uzcelta 1999. gadā. Komplekss tika pilnībā atjaunots 2014. gadā. Ieteicams ģimenēm ar bērniem, romantiskai atpūtai divatā vai ar draugiem.Vairāk →
аватар natalya-katashova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī sumā par lidojumu - laba lidmaš ī na, ē rts, pieticī gs ē diens, kam patī k ē st, iesaku ņ emt lī dzi. Ierodoties, nu ļ oti gara pasu kontrole, lidostas pā rstā vju lē nums un kļ ū das Anex tū roperatora mā jaslapā sniegtajā s anketu paraugos - netaisī t domuzī mes anketā , kā redzams paraugā !! ! Mē s par brī numu nebijā m spiesti pā rrakstī t - š iks angļ u bē rns, lai palī dzē tu. … Tomēr ▾ Ī sumā par lidojumu - laba lidmaš ī na, ē rts, pieticī gs ē diens, kam patī k ē st, iesaku ņ emt lī dzi. Ierodoties, nu ļ oti gara pasu kontrole, lidostas pā rstā vju lē nums un kļ ū das Anex tū roperatora mā jaslapā sniegtajā s anketu paraugos - netaisī t domuzī mes anketā , kā redzams paraugā !! ! Mē s par brī numu nebijā m spiesti pā rrakstī t - š iks angļ u bē rns, lai palī dzē tu. Mū su aģ entū ra iepriekš sazinā jā s ar viesnī cu un ieradā mies ar ieteikuma vē stuli, uzreiz tikā m ievietoti Maya Beach kompleksā . Citi tū risti ilgi gaidī ja, bija grū tī bas sazinā ties ar personā lu, jo viesnī cas darbinieki runā tikai spā niski un angliski.

Istabas + - visur vienā di, lielisks skats un vienmē r netā lu no jū ras, jo Barcelo kompleksa teritorija atrodas gar pludmali 2.5 km garumā.
Istabas ļ oti plaš as, ir viss nepiecieš amais, minibā rs bez maksas - drī zumā publicē š u video savā yuotube kanā lā . Viesnī cas teritorija ir ļ oooti skaista, labi izplā nota, visur, kur atradī si sauļ oš anā s krē slu baseina bā ru, restorā nu un pludmali vienlaikus, arī izcils arhitektoniskais risinā jums - celiņ š , kas iet cauri visai viesnī cai zem nojumes, kas tevi paslē ps no svelmes saules un lietus. Meksikas lī ci aļ ģ es neapmeklē , bet š ogad atnesa, laikam tā pē c, ka atbrauca krievi))), aļ ģ es ā tri aizvā ca un pā rē jais turpinā s. Koraļ ļ u rifs pie Maya Palace viesnī cas ir apbrī nojams - nevajag nirt, mums pietika!!!

Ē diens - galvenokā rt uzslavas! Mē s daudz ceļ ojam un ir ar ko salī dzinā t - labā k nekā labā s 5 viesnī cā s Dominikā nas Republikā , premium viesnī cā s Turcijā , par Kubu klusē ju... , omā ri, langoustī ni, krabji, svaigas sulas, smū tiji, milzī gs sortiments desas, jamons, sieri, gaļ a, zivis, augļ i, deserti.
Restorā nos ir milzī gs ē dienu klā sts - visi augstā kā s kvalitā tes, a la carte restorā ni ir lieliski, es ievietoš u detalizē tu video savā youtube kanā lā . Tū roperatoru pā rstā vji tū ristiem nesniedz pilnu informā ciju par viesnī cu, nezinu ar nolū ku vai aizmā rš ī bas dē ļ...Tā tad bū tī bā krievi tiek izmitinā ti tropu un koloniā lajā s viesnī cā s, ē rtī bas numuriņ os gandrī z vienā das , bet galvenie restorā ni sortimenta un apkalpoš anas ziņ ā ir ievē rojami zemā ki par Maya hotel beach/caribe galveno restorā nu. Tā tad, dzī vojot jebkurā no viesnī cā m, jums ir tiesī bas ē st jebkurā restorā nā , es ļ oti iesaku galveno restorā nu Maya Caribe - detalizē ts video manā kanā lā.

Labprā t atbildē š u uz visiem jautā jumiem, nofilmē š u video par viesnī cu, pastā stī š u, kur iegā dā ties ekskursijas lē tā k un labā k. Mū su aģ entū ra pasū tī ja mums individuā lu Mercedes Vito transfē ru 2 ģ imenē m turp un atpakaļ , maksā jot 110 dolā rus.

https://youtu. be/HBg9UpDjzNQ
аватар Dashasev2015
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, tač u ļ oti kļ ū dī jā mies (((( 1 - teritorija liela, bet serviss nulle. 2- pastā vī gi notiek konferences, kuru laikā pā rē jie iedzī votā ji tiek izlikti un restorā ns tiek nosū tī ts uz bufeti pludmalē ē st 3- premium lī menis nedarbojas - jū s nepanā ksiet, lai personā ls veiktu pakalpojumu, ko prasa premium lī menis 4- ē diens č etriem 5- darbinieki bez dzeramnaudas nekodī s ne pirkstā 6- kad ir konferences, teā trī zem logiem lī dz 2 naktī kliedz mū zika, un tad viss š is piedzē ries pū lis iet uz baseinu bļ aut, dzert un dziedā t dziesmas! Izsaukt apsardzi nav iespē jams! Pakalpojums nav 5 zvaigznes!. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, tač u ļ oti kļ ū dī jā mies ((((
1 - teritorija liela, bet serviss nulle.
2- pastā vī gi notiek konferences, kuru laikā pā rē jie iedzī votā ji tiek izlikti un restorā ns tiek nosū tī ts uz bufeti pludmalē ē st
3- premium lī menis nedarbojas - jū s nepanā ksiet, lai personā ls veiktu pakalpojumu, ko prasa premium lī menis
4- ē diens č etriem
5- darbinieki bez dzeramnaudas nekodī s ne pirkstā
6- kad ir konferences, teā trī zem logiem lī dz 2 naktī kliedz mū zika, un tad viss š is piedzē ries pū lis iet uz baseinu bļ aut, dzert un dziedā t dziesmas! Izsaukt apsardzi nav iespē jams!
Pakalpojums nav 5 zvaigznes!
аватар kristinacah
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā nu mē s atgriezā mies mā jā s, un es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Jū s varat droš i doties š eit, jū s noteikti nenož ē losiet savu izvē li. Pirmais prieks, ko jū s radī sit pludmalē . … Tomēr ▾ Tā nu mē s atgriezā mies mā jā s, un es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Jū s varat droš i doties š eit, jū s noteikti nenož ē losiet savu izvē li. Pirmais prieks, ko jū s radī sit pludmalē . Skaists milzī gs palmu skaits. Sauļ oš anā s krē slu ir tik daudz, ka nav ko aizņ emt, bet maz ticams, ka viņ i tos visus spē s aizņ emt pat ar 200% viesnī cas noslogojumu)) Ir vieta, kur var redzē t zivis. Ieieš ana ū denī ir ē rta pakā peniski. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un cenš as palī dzē t š eit viesis vienmē r ir pirmajā vietā . Tiesa, daž reiz viņ i nesaprot, ko jū s no viņ iem vē laties, bet, ja jū s paskaidrosiet, viņ i izdarī s visu) Ir puisis Deniss runā krieviski un vienmē r palī dz visā . Liels paldies, ka rū pē jā ties par mums. Teritorija ir lieliska, ļ oti liela un skaista. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Milzī gs zaļ umu daudzums. Peldbaseini katrai gaumei. Teritorijā skraida diezgan daudz daž ā du dzī vu radī bu (jenoti, ķ irzakas) Š eit jums tiek nodroš inā ta eksotika! Lieliskas izrā des vakaros. Un pa diviem divos amfiteā tros. Viss ir profesionā li. Izklaides pietiek gan mierī gā k, gan aktī vā k. Joga, basketbols, ir delfinā rijs. Ir mini golfs. Aizbrauca apskatī t cenotes. Laba ū dens aktivitā š u izvē le. Ē diens labā lī menī , ir viss katrai gaumei. Garneles, sieri, daudz gaļ as. Daudz daž ā du zivju. A la carte ir ļ oti laba. No meksikā ņ u esmu sajū smā , bet š eit tā jau ir gaumes lieta. Pat apmeklē jiet vismaz pā ris ekskursijas un nesē diet viesnī cā , mē s brauksim uz š ejieni atkal tuvā kajā laikā vai ziemā ir doties ekskursijā s. Viesnī ca atbilst cenas kvalitā tei. Pē c cipariem sū dzī bu nav, kopumā cipars labs, ī paš u kļ ū du nav. Nu, mē s atklā jā m, ka viena no rozetē m ir nedaudz attā linā jusies no sienas, nu, š ī jau ir niķ oš ana) Vispā r viss ir kā rtī bā !
аватар Alligatore
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku š o viesnī cu! Virtuve ir ā rkā rtī gi forš a, teritorija milzī ga un ļ oti labi kopta (ar vietē jo savvaļ as dabu), jū ra un pludmale ir milzī ga un tī ra! Sī kā ka informā cija ceļ ojuma aprakstā ! … Tomēr ▾ Iesaku š o viesnī cu!
Virtuve ir ā rkā rtī gi forš a, teritorija milzī ga un ļ oti labi kopta (ar vietē jo savvaļ as dabu), jū ra un pludmale ir milzī ga un tī ra!
Sī kā ka informā cija ceļ ojuma aprakstā !
аватар Mystery294
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Pavisam nesen es sajutu karstu sauli, siltu jū ru, svaigu sā ļ o gaisu, un te es esmu auksti pelē kajā Maskavā... Tā tad par pā rē jo: Mē s ar vī ru devā mies ilgi gaidī tā medusmē neš a ceļ ojumā : -) Tū risma operators: ICS travel: nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Sveiki! Pavisam nesen es sajutu karstu sauli, siltu jū ru, svaigu sā ļ o gaisu, un te es esmu auksti pelē kajā Maskavā...
Tā tad par pā rē jo: Mē s ar vī ru devā mies ilgi gaidī tā medusmē neš a ceļ ojumā : -)
Tū risma operators: ICS travel: nav sū dzī bu.
Aeroflot lidoja 13 stundas turp un 11 atpakaļ , par apkalpoš anu nav sū dzī bu, 2 reizes tika pabaroti, dzē rieni pastā vī gi bija klā t. Mani iepriecinā ja filmu izvē le sē dekļ a aizmugurē priekš ā sē doš ajam: daudz jaunu produktu un kino zelta fonds, kopumā lidmaš ī nā iPad nebū s vajadzī gs : -)
Muita tika ā tri, neskatoties uz to, ka man bija jā dodas uz bagā ž as pā rbaudi, pā rbaude bija virspusē ja un aizņ ē ma ne vairā k kā pā ris minū tes. Nospiež ot pogu, iedegas zī me: bezmaksas vai apskatei, nu, man ir tik paveicies))) Es jau esmu pieradis.
Prime Travel tikš anā s puse, bez sū dzī bā m, skaidrs, labi koordinē ts darbs: transfē rs, ekskursijas, kompetenti gidi.
Brauciens uz viesnī cu aizņ ē ma nedaudz vairā k kā stundu ar gidu stā stot par Meksiku, mikroautobuss ar kondicionieri, nemaz nenogurdinoš i.
Viesnī ca pā rsteidza un iemī lē ja no pirmā acu uzmetiena: liela skaista teritorija, daudz zaļ umu, baseini, strū klakas. Zā lā jā redzē ju daudz iguā nu. Ieradā mies otrajā diennakts stundā , istabas atslē gas tika iedotas 10 minū š u laikā . Mē s dzī vojā m Verakrusas ē kā . Tas atrodas kaut kur pa vidu starp vestibilu un pludmali. No istabas skats uz brī niš ķ ī gu dā rzu, otrais stā vs, balkons. Istaba ir parasta, viss strā dā ja, vienī gais, ka televizors ir vecs Zenit, bet mē s to neskatā mies mā jā s, tā pē c mē s to pat neieslē dzā m). Tī rī š ana tika veikta regulā ri, minibā rs (ū dens pudeles, kola, fanta, sprite, alus) arī tika papildinā ts katru dienu neatkarī gi no stimula. Veļ a ir sniegbalta, dvieļ i arī , es neskatī jos zem gultas, es nepā rbaudī ju putekļ us))). Ir ledus automā ts un kafijas automā ts.
Teritoriju dala 5 viesnī cas. Papildus Tropical un Colonial ir vē l 2 č etrinieki un Palace Delux.
Starp citu, mē s pā rdodam Tropical un Colonial kā vienu viesnī cu, patiesī bā tā s ir daž ā das viesnī cas, katrai ir vestibils utt. Bet principiā las atš ķ irī bas nav.
Izstaigā jā m visu teritoriju, IMHO Tropical and Colonial teritorija ir visskaistā kā : -) Delux noteikti izskatā s greznā k, bet visas tā s priekš rocī bas izsvī tro slikta pludmale. Man tas ir bū tisks trū kums. Nu vispā r, kurš uz ko iet.
Pludmale: lieliski! Baltas smiltis, skaista jū ra, mazi akmeņ i saulrieta sā kumā , bet ne uz ilgu laiku, speciā li apavi nav vajadzī gi. Vienī gais bija tas, ka bija viļ ņ i, daž reiz diezgan spē cī gi, bet ir tik forš i uz tiem lē kt)))
Pie pludmales ir peldbaseini, abā s pusē s bā ri un uzkodu bā ri, bē rniem ir slidkalniņ š . Principā sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, tomē r kopš.1. aprī ļ a, kad brī vdienā s kopā ar vecā kiem ieradā s daudzi amerikā ņ u skolē ni, neaizņ emto sauļ oš anā s krē slu skaits ir samazinā jies.
Tagad sapratu, ka no rī tiem vest sauļ oš anā s krē slus pie jū ras nemaz nav krievu tū ristu ieradums))) tika izmantots viss: dvieļ i, brilles, č ī bas, grā matas utt. Mē s paš i no tā diem atkritumiem necietā m). Kā stā stī ja gids, Amerikas skolā s pavasara brī vlaiks nenotiek vienlaicī gi, jo kaut kur no 15. februā ra lī dz maija vidum to piekrastē ir daudz, viņ iem visvieglā k ir nolidot kā das 3 stundas.
Amerikā ņ i pā rsvarā tusē jā s pie baseina, bija animā cija: aerobika un dejas. Un, protams, bā rā : -) likums, kas nedrī kst pā rdot alkoholu nepilngadī gajiem Meksikā , nedarbojas))). Attiecī bā uz bā ru: draudzī gi bā rmeņ i, nav ierobež ojumu "vienā s rokā s", cik var atņ emt)
Kas attiecas uz kontingentu, aptuveni 90% amerikā ņ u pā rsvarā ir š tati: Viskonsina, Minesota, Mič igana. Pā rē jais: meksikā ņ i no citiem Meksikas š tatiem. Eiropieš i netika atrasti, viņ i tikā s ar tautieš iem tikai ekskursijā s. Tageeeeel vietā ! (C) pie baseina atskanē ja: ASV! , ASV! , ASV! )))
Ē diens.
Ir nogurdinoš i uzskaitī t visus ē dienus, tā pē c teikš u, ka ē dienu bija daudz, daudzveidī gi, garš ī gi. Augļ i: 2 veidu melone, arbū zs, ananā ss, ā boli, persiki, papaija, mango, guavo. Gandrī z viss tiek ievests, jo pussalā , ņ emot vē rā akmeņ aino augsni, aug maz. Divi restorā ni savienoti viens ar otru. Vienmē r tika atrasts galdiņ š pie loga ar skatu uz baseinu un strū klaku, rindu nebija pat ieraš anā s maksimumā , gā jā m daž ā dos laikos un vienmē r atradā m brī vus galdiņ us. Viesmī ļ i piegā dā dzē rienus, ļ oti draudzī gi un apdomī gi, pā rsvarā saziņ a angliski, bet daudzi zina daž us krievu vā rdus : -) Tika piedā vā ti a la carte restorā ni: itā ļ u, meksikā ņ u, japā ņ u, bet mē s nekad negā jā m, slinkums pierakstī ties, un vispā rē jā restorā nā pietika : -)
Cigaretes. Viesnī cas izvē le ir ļ oti niecī ga: amerikā ņ u marlboro, kamielis, lakas streiks ar baisā m bildē m. Tie maksā.7 USD. Bet lieliska Kubas cigā ru izvē le.
Smē ķ ē š anas zonas ir ierobež otas, kas ir labas ziņ as. Bet jū s varat smē ķ ē t uz balkona.
Izklaide: teā tris katru vakaru rī koja izrā des un pē c tam diskotē ku. Vai arī varat pavadī t vakaru vestibila bā rā . Lī dzjutē jiem: bija Č empionu lī gas translā cijas, pa dienu, bet pā rsvarā basketbols un beisbols amerikā ņ iem.
Ekskursijas. Mē s devā mies uz Chichen Itza, Coba Tanka Tulum, paš i uz Plaja Del Karmenu un Kankunu. Ekskursijas organizē ja Prime Travel: interesants, sakā rtots, bezmaksas ū dens autobusā , uztvē rē ji ar austiņ ā m, gidu varē ja dzirdē t pat atrodoties kā dā attā lumā no viņ a. Uzmanī bu: par pusdienu kastī ti viesnī cā maksā.7$ vien, bet principā tas nebū s vajadzī gs: ja brokasto pirms ekskursijas, tad ekskursijā s mums tika organizē ta bufete.
Č ič enica. Lī dz akmens darbnī cai jā brauc apmē ram 2.5 stundas, ļ oti skaisti izstrā dā jumi, ī paš i maskas, attiecī gi ir tā vē rts.
Chichen Itza, Kukulkan templis, stadions, Jaguā ra templis, observatorija. Ir ko redzē t un fotografē t. Pē c Chichen Itza peldē š anā s Svē tajā Senodā : pazemes aka ļ oti skaista un patī kami atsvaidzinoš a, tad bufete un atpakaļ ceļ š . Ir pietiekami daudz brī vā laika fotografē š anai un iepirkš anā s.
Koba-Tanka-Tulum. Lī dz Kobai brauciet apmē ram 40 minū tes. Jums nebū s jā dodas paš ā ekskursijā , velo rikš as ar prieku aizvedī s jū s uz nozī mī gā m arheoloģ iskajā m drupā m : -) bet viņ i joprojā m ir pelnī juš i dzeramnaudu par savu darbu, IMHO. Kobā , atš ķ irī bā no Chichen Itza, var uzkā pt aptuveni 42 metrus augstā piramī dā.
Tā lā k sekoja brauciens uz Tankas ekoparku: satikš anā s ar vietē jiem iedzī votā jiem, kuru senč i bija maiji, peldē š anā s senodā , ne tik dziļ ā kā Č ič enicā , bet veldzē š anā s pē c kā pš anas piramī dā . Pē c tam maiju sarū pē tā s pusdienas un izbraukš ana uz Tulumu. Š ī ir Kobas pilsē tas osta.
Laba vieta pastaigā m un fotogrā fijā m, un lī cis ir vienkā rš i nereā ls skaistums. Lielveikalā Tulumā viss ir dā rgs.
Plaja Del Karmena. 20 minū tes ar mikroautobusu (3 dolā ri) no viesnī cas. Pastaigā jā mies pa tū ristiem slaveno ielu - Fifth Avenue, aizbraucā m uz Wallmart, tur tekila ir gandrī z 2x lē tā ka salī dzinot ar viesnī cas veikalu vai tirgu, piemē ram, Tulumā . Slavenais dons Hulio Aneho 40 USD, Tulumā.84 USD. Reposado, protams, ir vē l lē tā ks.
Tekila. Ir vairā ki veidi: blanco-white novecoš ana lī dz 2 mē neš iem, lē ta, piemē rota tikai kokteiļ iem. Reposado - ekspozī cija lī dz gadam saprā tī ga cena gaiš a salmu krā sa. Añ ejo – iztur lī dz 3 gadiem, krā sa kā viskijs. Extra añ ejo - novecoš anā s no 3 lī dz 7 gadiem. Tā saucamā "melnā tekila" cienī tā jiem ap 250$, viņ i sevi par tā diem neuzskatī ja, aprobež ojā s ar añ ejo.
Š ķ irnes, kuras ir vē rts iegā dā ties: Don Julio zī mols, Herradura, 1800.  gads.
Kā mums par Donu Hulio stā stī ja meksikā ņ u gids: tas ir tas pats, kas Smirnoff degvī ns Krievijā.
Don Julio ir raž ots 30 gadus, un slavenais "pakavs" Herradura ir raž ots 150 gadus.
Suvenī ri. Magnē ti ir aptuveni 3-4 USD, jū s varat arī iegā dā ties š ķ ī stoš o š okolā di tabletē s un dzert š okolā des dzē rienu. Parastā s š okolā des konfektes nav garš ī gas, to raž oš anā praktiski neizmanto kakao sviestu, tā s ir sausas.
Kankuna. Mē s devā mies ar individuā lu ekskursiju uz Kankunu (starp citu, lē tā k nekā ar taksi), jo karstumā negribē jā m braukt ar mikroautobusiem ar pā rsē š anos uz Playa Del Carmen.
Internets: 14 USD dienā un tikai viena sesija, tas ir, jū s nevarat sē dē t ar diviem sī krī kiem : -( ā trums ir normā ls, mē s skatī jā mies izlases spē les translā ciju.
Skaistā kā piekraste Jukotā na. Apmeklē jā m tekilas muzeja veikalu un bijā m pā rsteigti par cenā m: nopirkā m Herradura añ ejo dā vanā par aptuveni 40$. Pastaigā jā mies pa pilsē tu, es iepirkos La Islā . Eiropas zī moli ir tikpat dā rgi kā Maskavā , bet Amerikas zī molu cenas bija patī kams pā rsteigums : -)
Transfē rs no viesnī cas bija gandrī z individuā ls : -), izņ emot mū s, mikroautobusā bija tikai viens pā ris, es pat nezinu, ar ko tas saistī ts.
Kopsavilkums: pā rē jais bija veiksmī gs, š ajā jautā jumā mē s ar vī ru esam vienisprā tis! Pā rskats, protams, ir rakstī ts par emocijā m, bet pats galvenais, lai š ī s emocijas bū tu pozitī vas.
Lai visiem jaukas brī vdienas! Un paldies, ka izlasī jā t lī dz beigā m. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
Отель BARCELO MAYA TROPICAL / COLONIAL BEACH 5*, пляж Отель BARCELO MAYA TROPICAL / COLONIAL BEACH 5*, пляж Тропикаля, вдалеке здание Palace Delux Отель BARCELO MAYA TROPICAL / COLONIAL BEACH 5*, пляж
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atcerieties "pasaules galu" 2012. gadā ? un mē s nopirkā m ceļ ojuma paketi uz Meksiku, tieš i laikā tiem maiju indiā ņ iem, kuri pareģ oja (pē c mū su baumā m) š ī s beigas! Jauno gadu un Ziemassvē tkus (tā da ir mū su tradī cija) gribē jā m nosvinē t siltā zemē . … Tomēr ▾ Atcerieties "pasaules galu" 2012. gadā ? un mē s nopirkā m ceļ ojuma paketi uz Meksiku, tieš i laikā tiem maiju indiā ņ iem, kuri pareģ oja (pē c mū su baumā m) š ī s beigas! Jauno gadu un Ziemassvē tkus (tā da ir mū su tradī cija) gribē jā m nosvinē t siltā zemē .
Atvainojiet, š is pā rskats ir nokavē ts 7 gadus, bet es nevaru nerakstī t. Daudz atmiņ u palicis par tā lo Meksiku, mē s, toreiz vē l nepieredzē juš ie tū risti! )
Pē c nogurdinoš a lidojuma NG tika pamesta. Trī s dienas cī nī jā s ar dienasgaismas stundu maiņ u otrā pasaules malā . Es ļ oti gribē ju gulē t pa dienu un palikt nomodā naktī
Tagad, izvē loties atvaļ inā jumu Meksikā , es tomē r izvē lē tos viesnī cas paš ā Kankunā vai Plaja del Karmenas pilsē tā . Viņ i, varē tu teikt, ir civilizē tā ki, vairā k orientē ti uz tū ristiem. Un Riviera Maya ir tā lu no steigas un burzmas, vairā k paredzē ta atpū tai. Glā bj tikai Barcelo Maya viesnī cu ķ ē des milzī gā teritorija. Ar lielā m iguā nā m, kas staigā pa takā m. Vā veres lē kā pa palmā m. Ierodas pelikā ni, putni daž ā di, daž ā di. Es pat redzē ju kolibri! Skaista daba un sniegbalta, gara, tī ra pludmale. Un Karī bu jū rā (toreiz neko skaistā ku neredzē jā m) ir snorkelē š ana ar zivju bariem! Tas nemainī sies pat gadiem! Apkalpoš ana tajā laikā bija lieliska! Es saucu ē dienu "kā pē c tik daudz pā rtikas?? ? " "Viss iekļ auts" apgā ž as. Daudz jū ras velš u, garš ī gi dzē rieni un brī niš ķ ī ga virtuve! Atcerieties - meksikā ņ u stila "Nachos" č ipsi ar sieru kā "fondī ", jū s nekur neesat garš ojuš i neko garš ī gā ku! )
Tieš i viesnī cas koridorā mani pā rsteidza aparā ts (kā ledusskapis), ar ledus gabaliņ iem. Mums bija ģ imenes istaba, vai drī zā k blakus, ar 2 vannas istabā m un caurbraukš anas durvī m starp istabā m. Kas ir ļ oti ē rti lielai ģ imenei (atpū tā mies ar diviem dē liem) Uzkopš ana ir lieliska. Trokš ņ a izolā cija atstā ja daudz vē lamo.
Man nepatika amerikā ņ u jaunieš u uzvedī ba. Piedzē ries lī dz nā vei, bļ auš ana nakts vidū , tas pats stā sts bā ros.
Laba animā cija ar savu izklaides programmu un lielo koncertzā li ar bā ru neļ ā va garlaikoties ne dienu, ne nakti.
Ir neliels tirgus un veikali, kur var iegā dā ties suvenī rus un daž ā das meksikā ņ u preces. Ā rpus teritorijas nekā nav, tikai autobusa pietura. Lī dz tuvā kajam iepirkš anā s centram "Centro Maya" pusstunda jā iet par 3 $ (tad), lī dz Playa del Carmen pilsē tai.
Izbraucā m 2 ekskursijas uz Maiju piramī dā m (kā tā s neredzē t? ) Peldē jā mies dī vainajā s akā s "cenote" Ik Kil in Chichen Itza. Un mē s devā mies uz Xcaret Park - vairā k kā zoodā rzu, kur putni un dzī vnieki dzī vo tuvu savvaļ ai. Man viss ļ oti patika! ! ! Viss ir ļ oti neparasti!
Ir pagā juš i daudzi gadi. . . varbū t ir izmaiņ as. Es domā ju, ka man jā atkā rto, lai atsvaidzinā tu atmiņ u!
местные жители отеля местные жители отеля к номерам местные жители отеля пляж Рыбалка Пеликан
аватар viktoriya1666
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nu tiku pie datora, uzrakstu atsauksmi. Runā jot par viesnī cu, teikš u tā : novembra sā kumā viesnī cā nedarbojā s visas izklaides iespē jas, puse bā ru un animā cijas nebija, iespē jams, tā pē c, ka viesnī ca bija puse noslogota. … Tomēr ▾ Nu tiku pie datora, uzrakstu atsauksmi. Runā jot par viesnī cu, teikš u tā : novembra sā kumā viesnī cā nedarbojā s visas izklaides iespē jas, puse bā ru un animā cijas nebija, iespē jams, tā pē c, ka viesnī ca bija puse noslogota. Lī dz 15. datumam viss lē nā m elpoja.
Viesnī ca. Liels, skaists, kopts. Internets maksā ja 12 USD. karte uz dienu, bet tā strā dā ja gandrī z 2 dienas.
Istabas. Labi tī rī ja, regulā ri mainī ja dvieļ us, paš as telpas normā las, bez patosa, bet nekā lieka nav. Krievu kanā lu nav, bet ne jau tā pē c mē s tur gā jā m.
Jū ra. Tas ir kaut kas...Tieš i pretī Tropical, pludmale ir labā kā un ieeja jū rā . Atpū tas krē slu š ahta pludmalē un baseinā , viss pazudis. Netā lu no tilta mudž no zivī m. . . Var nirt ar masku un barot ar maizi kā Ē ģ iptē , ī si sakot, super. . .
Pā rtika un alkohols. Tie, kas bija labā viesnī cā Dominikā nas Republikā , mani sapratī s, š ī nav jums Dominikā nas Republika. . . Daudzi dzē rieni ir par naudu, bet principā pietiek ar to, ko viņ i izlej bez naudas. Ala carte mums patika itā ļ u valoda, citi nav uzmanī bas vē rti. Arī galvenais restorā ns ir no Dominikā nas Republikas, un tas nebija tuvu...Bet atkal mē s to nedevā mies.
Ekskursijas. Visi raksta par Č ič enicu. . . Nu es personī gi neesmu sajū smā , varbū t gide pieķ ē ra, bet ciemojoties Senodā , bijā m sajū smā , ļ oti skaisti. Labā k, lai vī rieš i iet makš ķ erē t bez sievietē m, atklā tā jū rā viņ i š ū poja visas dā mas, neskatoties uz izdzertajā m tabletē m. Park Xcaret ej pats. $59 un lī dz 15:00. Visu var redzē t pirms krē slas. Vakarā ļ oti skaista izrā de no 18-00 lī dz 20-00. Exploer ir arī dabas parks, noteikti apmeklē jiet, iespaidi super.
Aizbraucā m uz Pirā tu kuģ i, arī neslikti, bet par 10 dolā riem. mū s ielika VIP. zonā atseviš ķ i no visiem un jutā mies kā galvenie apmeklē tā ji š ajos svē tkos, un vē l par 10 dolā riem. viesmī lis mū s nepameta ilgā k par 5 minū tē m un visu nolē ja un atnesa no pirmā acu uzmetiena. Nu, vissvarī gā kais ir apmeklē t Coco Bongo diskotē ku. To nevar izteikt vā rdos, tas ir jā sajū t, tas ir tas gaiš ais punkts, kas paliks atmiņ ā uz ilgu laiku. Mū su kompā nijā bija cilvē ki no 40 lī dz 50 gadiem, visi nevarē ja nosē dē t uz vietas, es nerunā ju par jaunatni, kas tur rakstī ja. Tikai neejiet uz turieni nedē ļ as nogalē s, jo tur ir pilna biž u bumba, ņ emiet VIP zonu, tas ir 100 dolā ri. nav 50, bet tas ir tā vē rts.
Transports. Kolekcijā (piemē ram, mikroautobusos) tikai š is ir mū su noplucis marš a taksometri, bet ļ oti cienī gi, 40 peso vai 3 dolā ri. un jū s atrodaties Plaja del Karmenā .
Pirkumus vislabā k var veikt Las Americas veikalā par 5 dolā riem. no Plaja del Karmenas ar taksometru. Tur ir labā kā s cenas tykilai un visam pā rē jam, viesnī cā un pilsē tā viss ir 2x dā rgā ks.
Kopsavilkums: Meksika ir valsts, ko apmeklē t. Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, lū dzu rakstiet.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на одном из лучших пляжей Ривьера-Майя и окружен небольшим заповедником. Комплекс состоит из 5 отелей Barceló Maya Caribe, Maya Beach, Maya Colonial, Maya Tropical и Maya Palace. Barceló Maya Caribe, Maya Beach, Maya Colonial и Maya Tropical представляют систему, по которой располагаешься в одном из отелей, но услугами можешь пользоваться любого из 4 представленных. Построен в 1999 году. Комплекс был полностью отремонтирован в 2014 году. Рекомендуем для семей с детьми, романтического отдыха вдвоем или в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель на пляже курортной зоны Ривьера-Майя, в 25 км от Плайя-дель-Кармен, в 35 км от г. Тулум, в 75 км от аэропорта и в 85 км от центра г. Канкун.
Pludmales apraksts Отель расположен на одном из прекраснейших пляжей Мексиканского побережья Карибского моря протяженностью два километра, с мягким белым песком, кристально чистой водой и вытянувшимся вдоль пляжа коралловым рифом. Собственный песчаный пляж находится в шаговой доступности от отеля. Протяженность пляжа составляет 2 км. Шезлонги, зонтики, пляжные полотенца, гамаки — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

7 открытых бассейнов.

Mexico Lindo: мексиканская кухня, ужин с 18:30-22:30.

La Fuente: Испанская кухня, ужин с 18:30-22:30.

Mare Nostrum: морепродукты, ужин с 18:30-22:30.

Kyoto: японская кухня, ужин с 18:30-22:30.

Capri: итальянская кухня, ужин с 18:30-22:30.

Santa Fe: мясной ресторан, ужин с 18:30-22:30.

Tokio: японская кухня, ужин с 18:30-22:30.

La Trattoria Ristorante Italiano: итальянская кухня, ужин с 18:30-22:30.

4 основных ресторана: Intertnational Buffet Beach, Caribe, Colonial, Tropical: завтрак с 07:00-10:30, обед с 12:30-15:00, ужин с 18:30-22:00. Шведский стол.

5 конференц-залов: Chichen Itza (площадь 1125 кв.м, вмещает до 1180 человек, делится на 3 зала), Bonampak (площадь 200 кв.м, вмещает до 210 человек, делится на 2 зала), Tikal (площадь 60 кв.м, делится на 2 зала), Chac Mool (площадь 451 кв.м, делится на 3 зала), Jaguar (площадь 352 кв.м, делится на 4 зала).

2 амфитеатра и 1 крытый театр. Wi-Fi платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб "Barcy" для детей с 4-12 лет. Клуб для подростков. Nintendo. Спа-центр для детей "U-Kids Spa". Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Pirates Island — аквапарк, с 09:00 до 17:00(платно). Дети до 6 лет — бесплатно. Бассейн-тренажер для обучения серфингу(платно). 2 теннисных корта: оборудование бесплатно, уроков нет. 2 корта для паделя. 1 многофункциональная спортивная площадка. Освещение для всех кортов и площадок — платно. Аквааэробика. Водное поло. Дартс. Стрельба из лука. Бочча. Бесплатно: водный велосипед, сноркелинг, каяк. Катамаран. 1 урок дайвинга за время пребывания бесплатно (при наличии минимального опыта). Дельфинарий.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 2004 номеров.

Istabās

Во всех номерах: телефон, телевизор, кондиционер, вентилятор, будильник, мини-бар, сейф, ванная комната с феном и принадлежностями для купания, 2 халата, кофеварка, терраса. Junior Suites дополнительно имеют зону гостиной с диваном, вид на море.

Adrese Km. 266.3, Carretera Chetumal-Puerto Juárez, Riviera Maya, 77750 Playa del Carmen, Q.R., Мексика
Tālruņi: +529848751500
Tīmekļa vietne: Barcelo Maya Grand Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).