Jautājums o Meksika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
189 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kas bija Meksikā, kurā gada laikā labāk lidot, kur ir interesantāk?
Kas bija Meksikā, kurā gada laikā labāk lidot, kur ir interesantāk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2016-01-238 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар lordkent
Pats interesantākais Meksikā ir nevis gulēšana pludmalē,bet ekskursijas pa valsti.Mums bija brauciens no Mehiko uz Kankunu.Tad atpūtāmies Playa del Carmen.Aprīlis,ļoti ērts,nav lietus.
аватар Ljuda_aaal
Pilnīgi piekrītu iepriekšējam autoram, Interesantākais ir valsts un tās vēsture. Bija februārī no rīta un vakarā var būt vēss, bet viegla vējjaka atrisina visas problēmas. Tici man, Meksikā ir ko redzēt!!! Ekskursijas tika plānotas iepriekš, pērkot ekskursiju, neiesaku rēķināties ar to, ka izdomāsim uz vietas. Uz vietas uzzinājām, ka ir brīnišķīga Mistiskās Meksikas izlase, taču tur to nevaram nopirkt, jo tūre sastāv no pārcelšanās uz dažādām pilsētām un grupa tiek izveidota agrāk. Mēs aizņēmām 3 dienas Mehiko 1 dienu Taxco 15 dienas Kankunā. Kankunā bija viesnīca Riu Palace Las Americas 5* Pieklājīga viesnīca!!! Es labprāt atkal aizbrauktu uz Meksiku! Lai laba atpūta un patīkami iespaidi!!
аватар enotka
Jā, tā ir taisnība, valsts daba un vēsture ir visbagātākā. Patiešām, ekskursijas un ekskursijas pa vēsturiskām vietām ir labāk rezervēt iepriekš, iegādājoties ekskursiju. uz vietas (jau paliekot pludmalē un viesnīcas zonā, Jukatanas piekrastē) var doties izklaidējošās ekskursijās pastaigas attālumā, tā teikt, no viesnīcas - cenotes, tulum, coba (ja ņem uz vietas, tad paturiet prātā, ka diez vai jūs atradīsit krieviski runājošus ceļvežus, bet, ja runājat angliski - ņemiet to, mums ļoti patika), atrakciju parkus shkaret un explorer, kā arī diskotēku "coco bongo" =)) (ja esat šādu svētku cienītājs, es patiesi iesaku).
lietus sezona šajās daļās ir no maija līdz novembrim. attiecīgi laika posms no novembra-decembra līdz apmēram aprīlim, kā mums tur gids stāstīja, tiek uzskatīts par labāko uzturēšanās laiku. veiksmi!
аватар Mill
Atbalstu iepriekšējos komentētājus. Bija ļoti interesanti redzēt pašu Meksiku, uzzināt vairāk. Ekskursijas ir vēsākas, mīņājoties un guļot pludmalē.
аватар agarkova_elen
Bijām tur novembra sākumā un bija lieliski! Temperatūra + 28-30, lietus bija reizi 10 dienās (neliels un ātrs), pārējās dienās bija saulains. Un pats galvenais - pludmalē ļoti maz cilvēku (gājām uz Playa Delfinas).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Meksika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl