Iberostar Quetzal 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Iberostar Quetzal ir pludmales viesnīca Plaja del Karmenā, ko ieskauj tropiskie dārzi, 2,7 km attālumā no jūras termināļa, 2,9 km attālumā no starptautiskās autoostas un 3,3 km attālumā no 28 de Julio laukuma. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2002. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар rus_lan_505
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dā rgie draugi, vē los sā kt ar paš u svarī gā ko, ja jau dodaties uz Meksiku, mē ģ iniet neiekļ ū t Transaero lidojumos, lidot ar Aeroflot vai citā m kompā nijā m, zemā k paskaidroš u kā pē c. Nu, tagad par galveno, atpū tā mies ar sievu janvā rī , pē c draugu ieteikuma nolē mā m atpū sties nevis paš ā Kankunā , bet Riviera Maya, Plaja del Karmenas pilsē tiņ ā , par ko nenož ē lojam mazliet. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi, vē los sā kt ar paš u svarī gā ko, ja jau dodaties uz Meksiku, mē ģ iniet neiekļ ū t Transaero lidojumos, lidot ar Aeroflot vai citā m kompā nijā m, zemā k paskaidroš u kā pē c. Nu, tagad par galveno, atpū tā mies ar sievu janvā rī , pē c draugu ieteikuma nolē mā m atpū sties nevis paš ā Kankunā , bet Riviera Maya, Plaja del Karmenas pilsē tiņ ā , par ko nenož ē lojam mazliet. Viesnī ca IBEROSTAR QUETZAL pā rsteidza ar savu ainavu dizainu, mā kslī gajiem ū denskritumiem, dī ķ iem, rozā flamingo un, protams, ī stajiem dž ungļ iem viesnī cas sirdī . Jā izsaka atzinī ba personā lam, viesnī cas teritorija ir sakopta, tā ir ī sta paradī ze, ī paš i tiem, kas atpū š as ar bē rniem. Ko gan nevar teikt par viesnī cas numuriņ iem un virtuvi, protams, numuri nesasniedz deklarē tā s 5 zvaigznes, tie ir trī sstā vu bungalo, numuriņ i mazi, tiek uzkopti katru dienu.
Vē lams istabenei atstā t 2 dolā rus vai to ekvivalentu 25-30 peso, tad jū su minibā rs tiks papildinā ts katru dienu, un telpa tiks uzkopta rū pī gā k. Esiet uzmanī gi ar seifiem, tie ne vienmē r atveras, ievadot š ifru, tā dē ļ , ja tas notiek ar jums, nesatraucieties, sazinieties ar darbiniekiem. Virtuve, jā , te mū s sagaidī ja liela vilš anā s, ē diens ne tikai vienmuļ š , bet arī nav garš ī gs, atkal viesnī cas virtuve nesasniedz 5 zvaigznes, maksimums 3 zvaigznes, kas radī ja ļ oti lielu pā rsteigumu, cik izvē lī gs Es esmu ē dienā , un tad jau piektajā uzturē š anā s dienā daž i ē dieni bija pretī gi, tā pē c man bija jā samierinā s galvenokā rt ar makaroniem un desā m, un tas ir Meksikā !! ! Meksikā ņ u virtuve tika pasniegta ļ oti bā la, ierobež ota lī dz 2-3 salā tiem, pikanta un dedzinoš a lī dz galam, un kukurū zas tortiljas, ko meksikā ņ i ē d maizes vietā.
Bet pats interesantā kais, sarunā joties ar tautieš iem no citā m viesnī cā m, izrā dī jā s, ka viņ u viesnī cā s virtuves nespī d ar daž ā dī bu un gastronomiskā m baudā m, tā pē c biež i tika atsaukta atmiņ ā Dominikā nas Republika, meksikā ņ u pavā ri no viņ iem ir ak, cik tā lu. Mani pā rsteidza vē l viena viesnī cas iezī me, viesnī cas teritorija faktiski ir sadalī ta divā s daļ ā s, viena ir Iberostar Quezal viesnī ca, bet otra Iberostar Tucan, abu viesnī cu atpū tnieki, var droš i izmantot Quezal restorā nus un bā rus un Tucan, bet kā pē c jums faktiski ir jā dala viena viesnī ca uz pusē m un jā dod cits nosaukums, tas man paliek noslē pums. Viesnī cā ir 4 restorā ni, vestibila bā rā var izmantot internetu, protams par papildus samaksu.
Viesnī cas darbinieki sazinā s ne tikai dabiski krievu valodā , bet arī spā ņ u, angļ u, itā ļ u, franč u un pat vā cu valodā , lai gan, kā mums stā stī ja, pieaugoš ā s tū ristu plū smas no Krievijas dē ļ viņ i intensī vi apgū st valodu, lai gan tā nav. ī paš i jū tams vē l. Kas vē l mani pā rsteidza, viesnī ca nav no lē tā kajā m, es pat teiktu, ka ne viduvē ja, bet viesnī ca bija pilna ar tautieš iem, daž i atpū tā s ar ģ imenē m un bē rniem, un pat pie vecvecā kiem, acī mredzot dzī ve mū su valstī tieš ā m kļ ū st labā ka, jo lidojums no Maskavas uz Kankunu ir diezgan dā rgs, it ī paš i lidojot biznesa klasē un tikai ekonomikā . Man ļ oti patika Playa del Carmen pilsē tiņ a, ī paš i tā daļ a, kur atrodas viesnī cas, golfa laukumi, 5th Avenue iepirkš anā s iela, tū ristu iela. Ekskursijas, es ļ oti iesaku visiem, ī paš i tiem, kas dodas atvaļ inā jumā ar bē rniem, apmeklē t Xcaret parku.
Nepē rciet ekskursijas no tū roperatora, fakts ir tā ds, ka mū su tū ristus uz parku ieved noteiktā dienā , ceturtdien, organizē ta ekskursija, bet ja tajā dienā lī s lietus, tad var arī neredzē t daudz, jo lietainā laikā vairums izrā ž u netiek rī kotas, tā pē c saulainā laikā jā iet uz parku un jā dodas ekskursijā uz divā m dienā m, ir ī paš s piedā vā jums,
dienā jums fiziski nebū s laika izpē tī t visu parku, bet jums ir nepiecieš ams daudz redzē t, viss ir ļ oti interesanti, jū s nenož ē losit iztē rē to naudu. No viesnī cas lī dz parkam var nokļ ū t ar taksometru, vienā virzienā.12-13 dolā ri. Pludmales josla ir ļ oti plata, bet pati Karī bu jū ra arī bija nedaudz apbē dinā ta, sakarā ar to, ka gandrī z vienmē r bija vilnis, ū dens bija dubļ ains, no mū su atvaļ inā juma 12 dienā m tikai vienī gā diena jū rā bija mierī gs.
Tā pat 500 metrus no viesnī cas atrodas krā š ņ a savvaļ as pludmale, kurā nav atgremotā ju amerikā ņ u un snobisku vā cieš u un arvien kliedzoš u spā ņ u ģ imeņ u, pludmale ieiet jū rā omulī gā lī cī , netā lu ir akmeņ i, pie kuriem pelikā ni un kormorā ni. medī bas, iguā nas gozē jas saulī tē , maza paradī ze, kas nebaidā s atrauties no dzē rieniem, alus un kokteiļ iem, iesaku visiem tur sauļ oties un peldē ties, pilns
paradī zes ilū zija.
Rezumē jot, dā rgie draugi, kuriem interesē tī ri pludmales atpū ta, neizejiet no baseina, Meksika nav labā kais risinā jums, ir labā kas pludmales un lē tā kas viesnī cas, ī paš i Kuba, Dominikā nas Republika, bet, ja vē laties redzē t valsti, sajust tā s garš u un jū s neesat ierobež ots lī dzekļ u ziņ ā , tad Meksika ir tas, kas jums nepiecieš ams, maiju indiā ņ u bagā tā kā kultū ra, viņ u senā s pilsē tas un piramī das, tā pē c viņ i bija ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo, pat daž ā m ī paš ī bā m no virtuves viesnī cā to nesabojā ja, ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rniem, tad iesaku izvē lē ties Iberostar , jo mē s netaisā mies ē st, bet gardē ž iem ir restorā ni, no kuriem ir 4 Vienī gā problē ma, ko mē s ar sievu nevarē jā m pā rvarē t, ir laika starpī ba, un tā s ir 10 stundas ar Maskavu.
Nu tagad par Transaero, ļ oti vecā m lidmaš ī nā m, nodiluš iem Boeingiem, lidojums ilgst ap 12h un visu lidojuma laiku tā tad salonā tiek piegā dā ts sauss gaiss, kā rezultā tā sā kas slā pes un sausums kaklā , acī mredzot kondicionieri nevar tikt galā ar slodzi un tā pē c lidoš ana ir ļ oti nogurdinoš a.
Stjuartes ir ļ oti viduvē jas savos pienā kumos, ja nezvanī si, par ē dinā š anu neko neteikš u. Salī dzinot ar lidmaš ī nu un Aeroflot servisu, Transs zaudē daudz, tā pē c izdariet secinā jumus, kungi, labi atpū tieties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Iberostar Quetzal расположен рядом с пляжем в городе Плая-дель-Кармен, в окружении тропических садов, в 2.7 км от морского терминала, в 2.9 км от международного автобусного вокзала и в 3,3 км от площади 28 Июля. Построен в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2002 году. Этот отель подойдёт как для пляжного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель Iberostar Quetzal расположен в местечке Playacar, в 60 минутах от аэропорта Канкун.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины, терраса для загара, ресторан Cozumel (интернациональная кухня), стейкхауз La Marimba, ресторан La Gondola (итальянская кухня), бар El Paso, бар La Cascada, бар La Plaza и бар на пляже, 6 конференц-залов (макс. вместительность 450 человек).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая зона в помещении, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Интернет-кафе, вечерняя программа, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard Room, Family Room, Superior Room, Junior Suite, Ocean Front Junior Suite, Presidential Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese Ave. Xaman Ha Lote Hotelero no. 2 Fracc. Playacar, 77710 Плая-дель-Кармен, Мексика.
Tālruņi: +52 984 877 2000
Tīmekļa vietne: Iberostar Quetzal
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.