Kin-Ha 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
Viesnīca Kin-Ha atrodas 35 minūšu attālumā no starptautiskās lidostas un 10 minūšu attālumā no lielākajiem iepirkšanās centriem, diskotēkām un restorāniem. Viesnīca piedāvā 160 standarta numurus un apartamentus ar vienu, divām vai trim guļamistabām ar skatu uz jūru un lagūnu. Viesnīcas teritorijā: golfs, lielveikals. Viesnīcas lielajā privātajā pludmalē jums tiks piedāvātas visa veida ūdens aktivitātes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pludmale brī niš ķ ī ga, jū ra nož ogota un peldē ties nav ī paš i labi, tikai lī dz kaklam, ne dziļ ā k, ē diens normā ls, meksikā ņ u virtuve lielu sajū smu neizraisa, bet jū ras velš u zupa garš ī ga, un patī kami iedzeru Mahito kokteili, istabiņ a nav ī paš i liela un pat teiksim ne š iki, bet kopumā viss kā rtī bā , var braukt, tikai Riviera Maya ir labā ka un jū ra un pludmale, tā pē c izvē lies. … Tomēr ▾ Pludmale brī niš ķ ī ga, jū ra nož ogota un peldē ties nav ī paš i labi, tikai lī dz kaklam, ne dziļ ā k, ē diens normā ls, meksikā ņ u virtuve lielu sajū smu neizraisa, bet jū ras velš u zupa garš ī ga, un patī kami iedzeru Mahito kokteili, istabiņ a nav ī paš i liela un pat teiksim ne š iki, bet kopumā viss kā rtī bā , var braukt, tikai Riviera Maya ir labā ka un jū ra un pludmale, tā pē c izvē lies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar sievu š ajā viesnī cā bijā m 2010. gada martā no 14.3. lī dz 25.3. Mē s tajā nokļ uvā m nejauš i, jo paš i atpū tā mies Meksikā bez ekskursijas. aģ entū rā m. Pirmkā rt, mani pā rsteidza nakš ņ oš anas cena – 79 dolā ri par pieklā jī ga izmē ra mā jī gu standarta numuriņ u. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu š ajā viesnī cā bijā m 2010. gada martā no 14.3. lī dz 25.3. Mē s tajā nokļ uvā m nejauš i, jo paš i atpū tā mies Meksikā bez ekskursijas. aģ entū rā m. Pirmkā rt, mani pā rsteidza nakš ņ oš anas cena – 79 dolā ri par pieklā jī ga izmē ra mā jī gu standarta numuriņ u. Norē ķ inā jis bez problē mā m uzreiz samaksā jot avansā par visu uzturē š anā s laiku. Uzreiz pastā stī š u savus iespaidus par pludmali: tā ir vienkā rš i SUPER! liels un tī rs. Tad mē s daudz staigā jā m gar krastu pa visā m viesnī cā m - tā du pludmali nekur citur nesatikā m. Pat pieczvaigž ņ u viesnī cā s pludmales bija vai nu mazas, vai visas akmeņ os! Virtuve ir lieliska - (brokastis maksā jā m uz vietas ar dzī ves dā rdzī bu). Trī s veidu svaigi izstrā dā jumi. Eiropas un meksikā ņ u virtuve. Personā ls pieklā jī gs, pieklā jī gs, smaidī gs, izpalī dzī gs. Pē c tam uzzinā jā m, ka viesnī ca galvenokā rt strā dā vietē jā m konferencē m un ekskursijā m. operatori to neveicina. Maz patiesī bas viesnī cas izklaidē s, animā cijā . Ejot ā rpus viesnī cas Kankunā , jū s varat atrast visu. Blakus autobusi (pietura blakus viesnī cai). skrien ik pē c piecā m minū tē m. Tad jautrī bas pē c viņ i vakaros sā ka ē st VIPS kafejnī cā . Garš ī ga virtuve jebkurai izvē lei un nav dā rga. Vidē ji pieklā jī gas vakariņ as mums diviem izmaksā ja 30-40 dolā ru robež ā s. Kopumā viesnī ca ir tā vē rta! Godī gi sakot, es labprā t š eit atgrieztos. Ne augstas ē kas spā ņ u stilā . Viss klā ts zaļ umos. Tī rs un kā rtī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Kin-Ha расположен в 35 минутах от международного аэропорта и 10 минутах от основных торговых центров, дискотек и ресторанов. Отель предлагает 160 стандартных номеров и номеров категории "Suite" с одной, двумя или тремя спальнями с видом на море и лагуну. На территории отеля: гольф, супермаркет. Всевозможные водные развлечения Вам предложат на большом собственном пляже отеля.

Viesnīcā

  • бар
  • бассейн
  • бюро организации экскурсий
  • детский клуб
  • магазин (сувениры)
  • парикмахерская
  • прокат автомобилей
  • ресторан

    А также
  • теннис

  • FAQ