Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort & Spa ir grezna viesnīca, kas atrodas plašā, gleznainā apvidū ar unikālu daudzlīmeņu lagūnas baseinu un iekoptu tropu dārzu plašā sniegbaltā pludmalē, ko apskalo dzidri ūdeņi. Meksikas līcis un robežojas ar skaistu koraļļu rifu. Kopš 1990. gada šī 11 stāvu viesnīca ir uzņēmusi viesus ar Eiropas stila arhitektūru un mēbelēm. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Ilionora
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bravo! Aplausi š ai viesnī cai! Viņ š tieš ā m ir pelnī jis tikt uzņ emts pasaules vadoš ajā s viesnī cā s! Es pats kā dreiz strā dā ju viesnī cā un zinu, ka viņ i to vienkā rš i neiekļ auj š ajā sarakstā , un katru gadu ierodas kā ds slepens tū rists no š ī s asociā cijas un kontrolē viesnī cas apkalpoš anu un pakalpojumus. … Tomēr ▾ Bravo! Aplausi š ai viesnī cai! Viņ š tieš ā m ir pelnī jis tikt uzņ emts pasaules vadoš ajā s viesnī cā s! Es pats kā dreiz strā dā ju viesnī cā un zinu, ka viņ i to vienkā rš i neiekļ auj š ajā sarakstā , un katru gadu ierodas kā ds slepens tū rists no š ī s asociā cijas un kontrolē viesnī cas apkalpoš anu un pakalpojumus.
Jā , biļ etes ir dā rgas. Pat ar 5% atlaidi, ko man iedeva Unitours tū risma aģ entū rā kā pastā vī gajam klientam, man bija jā maksā pieklā jī ga summa. Tač u komforts un labā kie iespaidi par viesnī cu ir daudz vē rti!
Viesnī ca bū s piemē rota visu kategoriju tū ristiem: tuvumā atrodas tirdzniecī bas centri un naktsdzī ve, bet tajā paš ā laikā numuri ir klusi.
Teritorija skaista, ir kur klī st: baseini, skaista pludmale, daž ā di sporta veidi.
Restorā ni viesnī cā labi, cenas atkal augstas, bet ļ oti garš ī gi.
Es gribu, lai vienmē r bū tu tik gaiš i svē tki!
аватар rasta-ksu
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā mū su medusmē nesī.2011. gada maijā . Ko lai saka, stabils 5. Viesnī ca ir pā rsteidzoš a, viena no labā kajā m Kankunas krastā . Tā atrodas Kankunas centrā , netā lu no daudzā m kafejnī cā m, restorā niem, naktsklubiem un diskotē kā m. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā mū su medusmē nesī.2011. gada maijā . Ko lai saka, stabils 5. Viesnī ca ir pā rsteidzoš a, viena no labā kajā m Kankunas krastā . Tā atrodas Kankunas centrā , netā lu no daudzā m kafejnī cā m, restorā niem, naktsklubiem un diskotē kā m. Viesnī cas platī ba nav liela, kā principā visā s Kankunas viesnī cā s, kopta. Ļ oti skaists liels peldbaseins, kas stiepjas gar ē ku visā viesnī cā . Tī ra pludmale ar ļ oti smalkā m baltā m smiltī m. Tā kā viesnī ca atrodas nelielā.7ki daļ ā , tajā nekad nav vē tru un viļ ņ u, jū ra vienmē r ir kristā ldzidra un mierī ga. Tā s viesnī cas, kas atrodas uz lielas daļ as 7ki, katru dienu ir milzī gi viļ ņ i, visas pludmales ir gliemež vā kos un ļ oti rupjā s dzeltenā s smiltī s, jū rā ī sti nepeldaties, bet peldoties var izklaidē ties tik skaistos, cirtainos viļ ņ os. Ko mē s darī jā m, kad mums apnika mū su pludmalē .
Pati viesnī cas ē ka acī mredzot ir pē c kapitā lā remonta, jo. viesnī cas tika uzceltas tur pē c revolū cijas Kubā . Kad amerikā ņ u kū rorts tur tika slē gts, un viņ i nolē ma bū vē t jaunu, bet jau Meksikā , tikai Kankunā . Un lielā kā daļ a viesnī cu kopš tiem laikiem nav atjauninā tas, kas tagad ir ļ oti labi redzams. Neskatoties uz to, ka lielā kajā daļ ā viesnī cu ir 5 *, tajā s ir videoreģ istrators, kas smarž o pē c senatnes. Tač u neseno vē tru dē ļ daudzas viesnī cas ir cietuš as, un daž as ir atjaunotas.
Numuri ir ļ oti plaš i, studijas tipa, visi ar balkoniem un skatu uz jū ru. Istabā ir viss, pilnī gi viss, sā kot no banā lā m č ī bā m lī dz peldmē teļ iem, lī dz kafijas automā tiem un adatā m ar daž ā du krā su diegiem. Serviss viss saģ ē rbts un nolaizī ts, telpas tiek uzkoptas katru dienu, apzinī gi un tī ri. Ja atstā j dzeramnaudu, tad vakarā atnā kot istabā gaisma ir aptumš ota, gulta skaisti izklā ta, saldumi guļ uz tā s, skan romantiska mū zika, pie bā ra svaigi atnests ledus dzē rieniem .
Š ajā viesnī cā nav viss iekļ auts pusdienas un vakariņ as, tikai par maksu, izņ emot brokastis. Tas, ko es gribu teikt par š o, ir vienī gais punkts, kurā es varē tu sniegt komentā ru. Ē diens brokastī s vienmuļ š , vairā k kā "angļ u brokastis", desiņ as, desa, š ķ iņ ķ is, olu kultenis, augļ i, dā rzeņ i un kafija, gatavo svaigu, par maksu. Un tā katru dienu nekas nemainā s.
Pusdienā s un vakariņ ā s mē s vienmē r devā mies uz pilsē tu. Cenas kafejnī cā s un restorā nos ir krietni augstā kas par vidē jo, paē dot divatā mums izmaksā ja ap 100$.
Vakaros viesnī cas Hallē gandrī z vienmē r skan klasiskā mū zika, dzī vajā , protams, skaņ a ir pā rsteidzoš a, ausij tī kama.
Viesnī cā ir Spa, mums bija viens apmeklē jums bez maksas, š eit es gribu teikt...viss ir ļ ooooooo, tas bija ļ oti forš i, es nekur neesmu redzē jusi tā du spa centru. Mans vī rs negribē ja iet uz turieni, ne uz vienu, iet, ar skumjā m es viņ u dabū ju un pierunā ju uzturē t man kompā niju. Pē c apmeklē juma viņ š kļ uva par spa salonu cienī tā ju, kas viņ am ir pilnī gi neparasti. Es ļ oti gribē ju tur atgriezties un pavadī t laiku visas 2 nedē ļ as, tač u cenu zī me tur nokrī t, vienkā rš ā kā s procedū ras maksā , sā kot no 250–290 USD.
Viesnī cā ir vairā ki restorā ni, bet nevienā neesam bijuš i, pā ris reizes pusdienojā m baseinā , tieš i pie bā ra.
Reiz pasū tī jā m vakariņ as istabā , viss bija ļ oti skaisti, garš ī gi un graciozi. Pē dē jā dienā vī rs mani pā rsteidza, pasū tot romantiskas vakariņ as pludmalē . Tas bija satriecoš i skaisti. Paš ā pludmalē ir uzcelta balta telts, no auduma, vidū ir galds, pie galda iedegas lā pas, kad vī rs mani atveda, puisis, kurš mū s apkalpoja, vē lā k iemeta rož u ziedlapiņ as zem kā jā m, tā dē jā di izveidojot ceļ u, kas ved uz galdu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Isla Mujeres
Meksika, Kankuna
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales
panorāmas skatu tornis
Meksika, Kankuna
Ielas, laukumi, skatu punkti

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort & Spa — фешенебельный отель, раскинувшийся на обширной живописной территории с уникальным многоуровневым бассейном-лагуной и ухоженным тропическим садом, у просторного белоснежного пляжа, омываемого прозрачными водами Мексиканского залива и окаймленного красивейшим коралловым рифом. С 1990 года принимают гостей в этом 11-этажном отеле, с архитектурой и мебелью в европейском стиле. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Отель расположен в центральной отельной зоне Канкуна, рядом с центрами торговли, ресторанами и ночными клубами курорта, в 20 минутах езды на катере от Острова Женщин (Isla Mujeres), в 30 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Отель расположенный на прекрасном частном пляже Канкуна.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Для деловых и торжественных мероприятий в отеле имеются залы для заседаний и банкетов общей площадью почти 8000 м2. Также на территории работают 6 ресторанов изысканной кухни, включая ресторан французской кухни с рейтингом AAA Five Diamond. Гости также могут посетить бары и заказать доставку еды и напитков в номер. В числе прочих удобств большой открытый бассейн и детский клуб.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports В отеле работает спа-центр площадью 3700 кв. м, предоставляющий полный спектр услуг включая процедуры для тела, гидротерапию и услуги салона красоты, в том числе парикмахера-стилиста. Также есть центр водного спорта, теннисные корты, разнообразие спортивных и развлекательных программ для взрослых и детей. В отеле Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun работает тренажерный зал с видом на океан.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Отель располагает 602 комфортабельными номерами различных категорий, включая Junior Suite Partial Ocean View, Junior Suite Ocean View, Junior Suite Grand Club, 79 Master Suites: Coral Master Suite, Master Suite, Master Suite Grand Club, Governor Suite и 2 Presidential Suites. Номера, расположенные в 11-этажных корпусах, отличаются элегантными интерьерами в классическом стиле, выполненными в светлых пастельных тонах и декорированными с изысканным вкусом.

Istabās

В каждом номере: кондиционер, телевизор, телефон с голосовой почтой, доступ в Интернет, CD player, кофеварка, фен. Из окон люксов отеля Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun открывается полный или частичный вид на океан. В распоряжении гостей каждого из них отдельный балкон и гостиная зона, а также мини-бар и сейф.

Adrese Boulevard Kukulcan Km 9.5, 77500 Канкун, Мексика
Tālruņi: +52 (998) 881 3200
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.