Cancun Clipper Club 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
3.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainajā Nichupte līcī, kūrorta zonas centrā, pāri ielai no Kankunas konferenču centra. Pludmale atrodas 5 minūšu gājiena attālumā. Viesnīca ir celta Vidusjūras stilā un sastāv no 10 ēkām. Pēdējā renovācija veikta 2012. gadā.Vairāk →
аватар verazotkina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, protams, ir brī ž i, bet tā kā paš izmaksa ir maza, tas ir diezgan normā li. Mū su istabā bija divas istabas. Virtuve un guļ amistaba. Virtuvē ir liels galds ar daudz vietas. Jū s nevarat vienkā rš i dzert ū deni, bet ir iespē ja iegā dā ties pudeli ū dens, apmē ram 200 rubļ u. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, protams, ir brī ž i, bet tā kā paš izmaksa ir maza, tas ir diezgan normā li. Mū su istabā bija divas istabas. Virtuve un guļ amistaba. Virtuvē ir liels galds ar daudz vietas. Jū s nevarat vienkā rš i dzert ū deni, bet ir iespē ja iegā dā ties pudeli ū dens, apmē ram 200 rubļ u. Tā tad tas ir izdevī gā k un vienkā rš ā k. Virtuvē ir neliels ledusskapis, kas ir diezgan trokš ņ ains, bet guļ amistabā to nevar dzirdē t. Numurā nav interneta, tikai vestibilā . Virtuvē ir mikroviļ ņ u krā sns, blenderis un tosteris. Ž ē l, ka nebija gā zes plī ts, kā mums teica, ka tā nebija visā s istabā s. Izlietne, š ķ ī vji karotes. Remonts telpā ir ļ oti vienkā rš s. Vienkā rš as mē beles. Bet ļ oti liela laba gulta. Ir griestu ventilators, un jū s varat mainī t gaisa pū š anas virzienu uz augš u vai uz leju. Ir arī gaisa kondicionieris un diezgan jaudī gs un nav trokš ņ ains netraucē gulē t. Skats no istabas bija uz ezeru. Pie ezera ir sauļ oš anā s krē sli. Zaļ ā zona ir skaista. Telpā ir amerikā ņ u tipa ligzda, tā pē c bū s nepiecieš ams adapteris un simts desmit spriegums, tā pē c, ja, piemē ram, fē ns ir divsimt divdesmit, tas strā dā s vā jā k. Ir dī vā ns, ko var izmantot kā papildu gultu. . Arī diezgan ē rti. Duš as telpa ar duš u pie sienas ir nedaudz neē rta. Runā jot par tī rī š anu kopumā , tie uzkopj diezgan labi. Ē dienu neņ ē mā m, jē gu neredzē jā m, ir kur paē st, protams, cenas pieklā jī gas, bet mums tā bija ē rtā k. Viesnī cā principā mums galvenais bija pludmale, un lī dz skaistajai pludmalei aiziet kā das septiņ as minū tes, kas pilnī bā visu attaisno) Ū dens ir skaists. Un vē l viens iemesls apmesties š ajā viesnī cā bija Coco Bongo tuvums. Tas arī ļ oti ietekmē ja, jo viņ i ieradā s ne tikai uz pludmali, bet arī lai pabū tu. Kopumā , ja ņ em to pē c vietē jiem standartiem, tad viesnī ca ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Daudzi tautieš i atpū š as, tā pē c uzņ ē muma atraš ana nav problē ma)
аватар temnov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jos to, kas tika dots : ) Kopumā viesnī ca nav tā sliktā kā . Man bija "jautri" kaimiņ i un kā ds, kurš naktī s skaļ i runā ja spā niski : / Citiem paveicā s vairā k, viņ iem tā nebija. Manuprā t, viesnī ca atbilst savam mē rķ im - izstiept kā jas naktī . … Tomēr ▾ Izvē lē jos to, kas tika dots : )
Kopumā viesnī ca nav tā sliktā kā .
Man bija "jautri" kaimiņ i un kā ds, kurš naktī s skaļ i runā ja spā niski : / Citiem paveicā s vairā k, viņ iem tā nebija. Manuprā t, viesnī ca atbilst savam mē rķ im - izstiept kā jas naktī . Š ajā ziņ ā viss ir kā rtī bā : )
Par brokastī m neko neteikš u, tū ri nopirku bez tā m
Отель, ресепшн Бассейн, один из корпусов отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Isla Mujeres
Meksika, Kankuna
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales
panorāmas skatu tornis
Meksika, Kankuna
Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в живописной бухте Nichupte, в центре курортной зоны через дорогу от Cancun Convention Center. Пляж находится в 5 минутах ходьбы. Отель построен в средиземноморском стиле и состоит из 10 корпусов. Последний ремонт был проведён в 2012 году.

Atrašanās vieta 8,5 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 5 минутах ходьбы.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Palapa Rays: Закуски, блюда мексиканской и специальной кухни, 19:00-21:00. Завтрак 07:00 - 09:00.

Salon Clipper зал, вместимость до 100 человек, площадь 158 кв.м. Переговорная комната на 15 человек. Wi-Fi в лобби, в ресторане и у бассейна. Интернет-уголок в бизнес-центре.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт с твердым покрытием: освещение и оборудование платно.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
Telpu apraksts

Всего в отеле 142 номера: стандартные, студио, сьюты. Номера расположены в 10-ти 3- и 4-этажных корпусах отеля.

Istabās

Ванна, туалет, сейф (бесплатно), письменный стол и стул, утюг и гладильная доска, телевизор, телефон, фен, кухня (в студио).

Adrese Blvd. Kukulcan Km 9, Hotel Zone Cancun, Quintana Roo, 77500, Mexico
Tālruņi: +52-998-8915997 +52-998-8915999
Tīmekļa vietne: Cancun Clipper Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.