Atgriezties uz Kribu

03 Jūlija 2013 Ceļošanas laiks: no 08 Maija 2013 ieslēgts 18 Maija 2013
Reputācija: +646
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Uz Meksiku devā mies tikai dē ļ Karī bu jū ras. Tas ir tā vē rts, lai gan lidojums ir gandrī z 14 stundas. 3.5 Kijeva-Parī ze un Parī ze-Kankuna pilni 10. Laika starpī ba ir 8 stundas, ā tri pieradā m, bet mā jā s atgriezties ir ļ oti, ļ oti grū ti. Mē s dzī vojā m viesnī cā OCCIDENTAL GRAND XCARET, netā lu no Shkaret ekoparka - viens kopī gs ž ogs, ja viens vā rds raksturo viesnī cu, tas ir KRĀ Š Ī GI! No pā rtikas, istabā m, teritorijas, animā cijas, savvaļ as dzī vniekiem. Pa upi, kas plū st viesnī cā , laivo maiju indiā ņ i, pa teritoriju staigā dzī vnieki: flamingo, briež i, iguā nas, pē rtiķ i, deguna papagaiļ i Ara.

Mē s devā mies ekskursijā pa Coba-Tulum. Cenu zī me ir 150 USD no cilvē ka (jā , tas ir dā rgi, bet ko darī t? ) Maiju piramī das, Kobē viņ i uzkā pa - Nohoch Mul piramī da ir 42 metri, Tulumā vairs nav iespē jams uzkā pt, bet ir brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Pat nav pā rsteidzoš s, tas ir pareizi teikt, sprauga un smadzeņ u noņ emš ana. Nomazgā jies. Jū ra ir trī skrā saina un silta. Š eit jū s arī ieturē sit pusdienas maiju ciematā un peldē sieties atklā tā cenotē (cenote ir kastras ezers).


Pē c pā ris dienā m devā mies uz Shkaret parku. Š eit nav karuseļ u. Š is ir ekoparks. Delfī ni, haizivis, dzeloņ rajas, lamantī ni – ar tiem par papildus samaksu. maksa var peldē t. Tauriņ u, orhideju, papagaiļ u parks, skaties un apbrī no. Rodeo vakars. Un pulksten 19:00 sā kas grandiozais š ovs. Par seno un mū sdienu Meksiku. Viņ i ī paš i parā dī ja, kā viņ i spē lē ja Pok-ta-pok (mū sdienu futbola analogs, tikai ar elkoni vai gurnu jā iesit bumba š auros vā rtos, piemē ram, basketbolā , man ļ oti patika. Izrā de ir ļ oti laba , ļ oti interesanti!

Uzturē š anā s beigā s devā mies uz XPLOR parku - tas ir parks ā ra aktivitā š u cienī tā jiem adrenalī na uzplū dam. Tiek saukta arī braukš ana ar bagiju (mazas automaš ī nas, automā tiskā pā rnesumkā rba nelī dzenā apvidū ), braukš ana ar troš u vagoniņ iem (nojume vai zipline). Un peldē š ana pazemes upē s stalaktī tu alā s, pā rsteidzoš s skaistums.

Meksika ir interesanta, Meksika ir vē sturiska, gastronomiska, kulinā rija, muzikā la.

Manas acis tika atvē rtas. Nav nejauš ī ba, ka amerikā ņ i to izvē lē jā s sev atpū tas ziņ ā . Vai es atgriezī š os vē lreiz? 100% JĀ!!!!!!!!! ! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Игуана
Пирамиды в Кобе
Кормлю носуху
В маянской деревне,возле подземной реки
Наш пляж
Зип лайн или канопи
Плавание в подземном сеноте
Парк бабочек
Плавание с дельфинами в парке Шкарет
У себя в отеле в море кормлю рыб
У нас в отеле жили четыре пары попугаев Ара
В маянском доме
Мексиканское самбреро
Каждый вечер индейцы Майя плывя на лодочке и дудя в ракушку,приглашали туристов на ужин
Cамое красивое в мире-Карибское море
Индейцы Майя
Сочимилько-национальная лодка
Марьячи развлекают туристов на ужине
Игуана греется на солнышке
Тулум
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums