Meksika ir noslēpumu un maģijas valsts!

12 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 27 Septembris 2017 ieslēgts 10 Oktobris 2017
Reputācija: +17
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien!

Es vē lē tos aprakstī t mū su brī niš ķ ī go ceļ ojumu uz Meksiku

Mē s rezervē jā m iepriekš , divus mē neš us pirms sā kuma, ietaupī jā m uz lidojuma izdevumiem

Mums bija liels prieks, ka tagad valstī var iebraukt ar elektronisko atļ auju, kas mums bez problē mā m tika izsniegta tū risma firmā .

Viņ i mums izvē lē jā s Air France, kas bija ļ oti laba cena par lidojumu.

Lidoja no Sanktpē terburga-Parī ze-Mehiko, viss bija laikā , ē diens bija normā ls, protams, grū ti tik daudz lidot, bet ko lai dara, pā rē jais ir tā vē rts!

Uzreiz teikš u, ka Meksika ir valsts ar neticamu enerģ iju, spož u sauli, kultū rvē sturiskiem pieminekļ iem, tirkī za maigu jū ru!! !


Ierodoties mū s sagaidī ja, ā tri savā cā m autobusu un aizveda uz viesnī cu. Nā kamajā dienā devā mies apskates tū rē pa Mehiko, apskatī jā m antropoloģ ijas muzeju, tad mū s aizveda uz arheoloģ iskajā m zonā m, tad pastaigā jā mies pa parku un apskatī jā m Chapultepec pili. Viss bija lieliski, grupa pā rsteidzoš i maza viņ i visur brauca ar mikroautobusu. Mē s lasī jā m daudz stā stu un dzirdē jā m, ka Mehiko ir bī stami, viņ i laupa, bet atmosfē ra bija diezgan draudzī ga, nekas tā ds nenotika.

Nā kamajā dienā mē s devā mies uz seno Teotehuacan pilsē tu, lai apskatī tu piramī das un ne tikai apskatī jā mies, bet arī uzkā pā m Saules piramī dā , kā ds iespaids! ! No augš as š is skats uz pilsē tu paveras gar "miruš o aleju".

Un arī mē s guvā m daudz emociju, apmeklē jot Shkaret Eco Park, tā bija mū su papildu ekskursija, kuru konsultē ja aģ entū ra. Cik skaists, pā rsteidzoš s parks! Mū su ceļ ojums pa to ilga visu dienu, tas ir milzī gs, ko vē rts tauriņ u parks, tik lielus un skaistus vē l neesam redzē juš i, un kā dā krā sā tie ir! Vienkā rš i skats un dabas darbs! Uz vakaru mū s aizveda uz izrā di, kurā piedalā s arī paš i skatī tā ji, iededz rituā lā s sveces, no malas izskatā s ļ oti krā saini. Koncertā mums rā dī ja indiā ņ u dzī vi un dzī vesveidu.

Es nevaru nepieminē t Chiche-nitsa, seno pilsē tu, ko sauc par vienu no pasaules brī numiem. Tas ir iekļ auts arī UNESCO mantojuma sarakstā . Galvenā atrakcija, Kukulkanas piramī da-templis, ir ļ oti majestā tiska un milzī ga. Ž ē l, ka, neskatoties uz pakā pienu esamī bu, tajā nav iespē jams uzkā pt, pretē jā gadī jumā mē s to labprā t apmeklē tu))

Papildus piramī dai, ekskursijā ietilpst pastaiga pa bumbu spē les laukumu, Karavī ru templi, El Caracol observatoriju un Cenote. Tur var arī iegā dā ties suvenī rus un saldumus. Cenu zī me ļ oti laba, pat zemā ka nekā kū rortos.


Pē c ekskursijas programmas mū s atveda pie viesnī cas Barcelo Maya Palace, š ī ir ļ oti augsta lī meņ a piecu zvaigž ņ u viesnī ca, vē lreiz esam ļ oti pateicī gi mū su aģ entū rai par padomiem un ieteikumiem! Kopumā "Barcelo" ir milzī gs viesnī cu komplekss, mē s varē tu izmantot visu teritoriju un restorā nus, bet tie, kas dzī vo citas Barcelo kategorijas viesnī cā s, mū s nevar apmeklē t, tas ir liels pluss, jo cilvē ku ir daudz. visur, un mū su teritorijā privā tums un komforts. Es arī gribu likt lielu uzsvaru uz pludmali, visi mums pareizi paskaidroja, ka mū su viesnī cā tā ir visbrī niš ķ ī gā kā , ar maigu ieeju un smalkā m smiltī m bez akmeņ iem, citā s viesnī cā s bija akmeņ i teritorijā un daudzi sū dzē jā s, ka viņ i sagriež kā jas. Mums pludmalē bija arī jauki bruņ urupuč i un zivis. Vispā r viesnī cā ir daudz dzī vu radī bu, putnu, viss ļ oti labi kopts, daudz veģ etā cijas. Arī restorā ni mū su viesnī cā bija visaugstā kajā lī menī , apkalpoš ana, apkalpoš ana, pats ē diens, ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, viss svaigs un izvē le milzī ga. Rezervē ts premium klases numurs ar skatu uz okeā nu. Forš i, viesistaba, guļ amistaba, viss tī rs, iztī rī ts lī dz sirdsapziņ ai.

Nobeigumā es vē los ieteikt ikvienam apmeklē t š o burvī go, vienkā rš i pā rsteidzoš o vietu! Ar savu noslē pumaino enerģ iju, kas uzlā dē s jū s ilgu laiku! Un, protams, tū re ir obligā ta brī vdienu pavadī š anai piekrastē !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums