Ir vērts apskatīt....

17 Maija 2014 Ceļošanas laiks: no 22 Februāris 2014 ieslēgts 09 Marta 2014
Reputācija: +79
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tā tad, mū su ceļ ojums sā kā s 22.02. 14. Borispiļ as lidostā , paš i esam no Ukrainas, Hersonas. Mē s lidojā m ar KLM Kijeva-Amsterdama un tad Amsterdama-Meksika. "4 kultū ras" tū rē devā mies 09.03. 14, un tad mē s bijā m ceļ ā uz Kankunu. Bet viss ir kā rtī bā . Uz Mehiko aizlidojā m brī niš ķ ī gi, bet vienī gais, kas mū s patiesi pā rsteidza, bija tā da "maš ī na" ar pogu, kuru vajag nospiest un iedegas vai nu sarkanā , vai zaļ ā krā sā . Zaļ š - lū dzu, nā ciet iekš ā , dā rgie viesi, bet dabiski iedegā s sarkanā gaisma, un tad viņ i paņ ē ma visus mū su koferus un atņ ē ma visu desu, un mē s cienī gi nesam...brī niš ķ ī gu ceļ ojuma sā kumu. Lidostā viņ i gaidī ja ar zī mi Intur Mexiko un apmē ram astoņ os pē c vietē jā laika (starpī ba ar Ukrainu -7 stundas) atradā s viesnī cā . Viesnī ca saucā s Casa Blanca 4 * (viesnī ca nav slikta, bet bija problē ma ar adapteriem). Nā kamais rī ts sā kā s ar brokastī m viesnī cā (bufete) un 8 no rī ta mū s gaidī ja liels autobuss.

Saskaņ ā ar š ī s dienas plā nu mums bija Mehiko-Teotiukā ns-Gvadalupes Jaunavas bazilika. Tas sā kā s ar iepazī š anos ar mū su brī niš ķ ī go gidu Gabiju (26 gadi) un grupu (25-30 cilvē ki) un apskates ekskursiju pa Mehiko. Apskatī jā m prezidenta pili ar freskā m. Pē c tam devā mies uz Teotiukan arheoloģ isko zonu, kur apmeklē sim Saules un Mē ness piramī du, uzreiz teikš u, ka vajag paņ emt saules aizsargkrē mu un stipri nosmē rē t seju !! ! Kā pt piramī dā s ir grū ti, bet tas ir tā vē rts! Tad mū s aizveda uz tuvē jo kafejnī cu, kur bijā m vienkā rš i š okē ti! tur labā k neko, izņ emot limonā di, nepasū tī t, bet mē s pasū tī jā m....ne tikai cenas bija trakas, bet arī izrā dī jā s neē dams (Tad devā mies uz Gvadalupes Jaunavas baziliku. Mums ne visai garš oja tas tā pē c, ka bija milzī gs skaits, mē s netikā m lī dz templim (milzī gas rindas), gā jā m tur kā das 30 minū tes un braucā m prom.


Izgā jā m no viesnī cas un devā mies uz brī niš ķ ī go pilsē tu Puebla (City of Angels), lieliski pavadī jā m tur laiku: vispirms - aptauja, tad - 1.5 stundas brī va laika. Mē s apmeklē jā m š ī s pilsē tas majestā tiskos tempļ us un tā s vē sturisko centru, pastaigā jā mies pa tā s galvenajā m ielā m, ē dā m gardu š avarmu un devā mies uz Verakrusu, ostas pilsē tu, veicā m apskatu un apmetā mies Diligencias 4 * viesnī cā , kas atrodas paš ā pilsē tas centrā . pilsē ta. Un mums bija brī vs vakars, mē s pastaigā jā mies pa pilsē tu, sajutā m tā s garš u un atgriezā mies viesnī cā . 4. diena: Verakrusa - parka muzejs "La Venta" - Palenque. No viesnī cas devā mies uz brī vdabas parku, kur apskatī jā m milzī gā s olmeku akmens galvas. Pē c tam transfē rs uz Palenku (ļ oti mazā pilsē tiņ ā ), uz viesnī cu Ciudad Real Palenque4 *, kas atrodas pilsē tas nomalē . Tiem, kas vē las iegā dā ties tekilu, š eit ir lē tā kā vieta!! ! Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, kur var iegā dā ties. 5. diena: Palenke-Jaš č ilana-Misol Ha-Palenque ū denskritums.

No rī ta dodamies uz arku. Yaxchilan centrs (viena no forš ā kajā m vietā m ceļ ojumā ), un arī palū dziet savam gidam izkļ ū t no viesnī cas agri, kaut kur ap 6 no rī ta, citā di 8 tur jau ir cilvē ki, kā skudru pū znī . Mē s tur nokļ ū stam ar laivā m (ļ oti forš i)!! ! Š ī arka. centrs ir visinteresantā kais no visa, ko esam redzē juš i, jo tas atrodas ī stos dž ungļ os un ir vismazā k izrakts. Tur satikā m daudz interesantu dzī vnieku. Pē c tam dodamies uz ū denskritumu, jā ņ em peldkostī mi, mē s tur peldē sim zem ū denskrituma)) un arī jums tiks lū gts nokā pt no gumijas pā ri ū denskritumam - noteikti ņ emiet to - jū s to nenož ē losit! ! ! TAS IR Ļ OTI FORŠ I!! ! Pē c ū denskrituma atgriež amies Palenkē ! 6. diena: Palenque - pietura pie Mex. Kampeč es lī cis. No rī ta apmeklē jā m arku. zonā Palenkē , tad veicā m nenozī mī gu pieturu pie Meksikas lī č a (apmē ram 10 minū tes) un tad dodamies uz Campeche. Esam izmitinā ti Plaza Campeche 4* viesnī cā . 7. diena: Kampeč e-Uksmala-Merida.

No rī ta dodamies uz Uksmalu, tad uz Meridu, tur veicam aptauju un paliekam El Espanol 4 * viesnī cā , viesnī ca nav ī paš i laba. 8. diena: Merida - Chichen Itza - Cenote Ik Kil - Kankuna. No rī ta dodamies uz Chichen Itza (godī gi sakot, mums tas ļ oti nepatika, Uxmal bija daudz interesantā ks, bet tas ir interesanti tiem, kas devā s tikai uz Kankunu un devā s ceļ ojumā uz Chichen Itza). Pē c tam dosimies uz cenote, kur mums bū s nepiecieš ami peldkostī mi, peldē š anai skaistajā cenote ū denī , mums ļ oti patika) Un visbeidzot dodamies uz Kankunu uz mū su Riu Caribe 5 * viesnī cu. Mums ļ oti patika 4 kultū ru tū re, bet tā s vienī gais mī nuss ir garie ceļ ojumi, bet tas bija tā vē rts!!! ! Nedaudz par atpū tu Kankunā : viss kā rtī bā - ē diens, dzē rieni, bet milzī gs mī nuss ir neticami daudz amerikā ņ u, kuri piedzeras pie bā ra un tad ceļ as augš ā . . !! ! Kopumā ceļ ojums bija Ļ OTI patī kams, tas bija naudas vē rts !!!

Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu sazinieties

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
местная малышня
головы ольмеков
в номере
наш отель на Канкуне
ТЕКИЛА
Священный сенот
прогулка на лодках
местное снадобье
пирамиды Солнца и Луны
Вид на Мексиканский залив
Джунгли
Священный сенот
Центр Мехико
Набухавшиеся америкосы
Чудесные животные
Прекрасные джунгли)
Пирамида Солнца
План Яхчилана
Чичен-Итца
один из храмов
шикарный вид Канкуна
мастер-класс по добыче тыкилы
В одном из супермаркетов...нежданчик
Шикарный вид Канкуна
Улицами Пуэблы
Фрески в Президентском дворце
Местный колорит)
Вараны прям возле нас
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums