Īsa atpūta Maldivu salās

Rakstīts: 3 decembris 2012
Ceļošanas laiks: 3 — 6 novembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mums izdevā s apvienot brī vdienas Maldivu salā s un Š rilankā atvaļ inā jumā . Maldivu salā s palikā m 3 naktis un Š rilankai veltī jā m 8 dienas.
Uz Maldivu salā m lidojā m no Kijevas uz Š ardž u, no Š ā rdž as uz Kolombo ar Air Arabia, no Kolombo uz Mali ar Sri Lankan Airlines, no Males uz salu ar hidroplā nu. Č etras lidmaš ī nas, lē kt pā ri laika zonā m ir diezgan grū ti. Tā pē c nav nekā ds brī nums, ka nokavē jā m lidmaš ī nu no Kolombo uz Mali un nā cā s pā rreģ istrē ties nā kamajam lidojumam. Par 42 dolā riem vienai personai mē s pē cpusdienā droš i lidojā m uz Maldivu salā m. Vā rdu sakot, vakarā lidojā m uz salu, vakariņ ā s. Ir viens moments, jo mē s kavē jā mies un mū s gaidī ja no rī ta, un mē s ieradā mies pē cpusdienā , viņ i jau mū s gaidī ja lidostā , sagaidī ja un bez problē mā m aizveda uz hidroplā nu. Pati sala nav liela, pieder š rilankieš iem, ē dinā š ana viesnī cā ir laba (par ļ oti labu grū ti nosaukt. Ē damzā lē katrā istabā savs galds, ļ oti ē rti. Pludmale plaš a , vietu pietiek. Istabas pieticī gas, bet tī ras. Ir baseins, reģ istratū rā suvenī ru veikaliņ i, restorā na krastā bā ri. Tie piedā vā arī ekskursijas uz tuvā ko Mē dhoo salu-iesaku, nav ī paš i dā rgi, bet interesanti. Vakarā uz mola var redzē t zivju baroš anos, dzeloņ raju, tunzivju, pat bruņ urupuč u peldē š anu - skaists skats. Okeā ns ir lielisks! Un arī viesnī cas vadī ba nodroš ina atpū tniekus ar ī paš ā m vakariņ ā m (jū ras velš u vakariņ as), lai gan ne visiem. Bet mums paveicā s, tā pē c mums kompensē ja agro izlidoš anas laiku no salas uz lidostu. Bet arī mū s neatstā ja lidostā . Jo pirms lidojuma uz Š rilanku mums bija pulksten 6 , mums tika nodroš inā ts gids, kurš mums sniedza bezmaksas ekskursiju pa Mali (neskaitot 1 USD par laivu uz Mali un atpakaļ uz lidostu). Vā rdu sakot - Maldī vija ir maģ iska vieta kean, tas ir zivis un putni, tas ir baltas smiltis, tas ir lielisks serviss. Tici man, pietiek pat ar trim dienā m, lai no sirds izbaudī tu salu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu