Jautājums o Maldīvija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
336 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Dzirdēju, ka uz Maldivu salām var aizbraukt ar budžetu (uz salām, kur dzīvo vietējie). Sakiet, cik var maksāt šāds brauciens diviem uz nedēļu no Kijevas?
Dzirdēju, ka uz Maldivu salām var aizbraukt ar budžetu (uz salām, kur dzīvo vietējie). Sakiet, cik var maksāt šāds brauciens diviem uz nedēļu no Kijevas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2016-04-138 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар Marina530
Vispirms meklējiet lētas biļetes: Kijeva-Dubaija-Male vai caur Kolombo. Ko tu darīsi salās ar vietējiem? Jāsaprot, ka šī ir musulmaņu valsts, tāpēc uz salām, kur dzīvo tikai vietējie, var pat peldēties tikai drēbēs, bez alkohola utt. Paskatieties uz viesnīcu izmaksām, piemēram, vietnē Booking, princips ir tāds, ka jo tuvāk sala ir Malei, jo lētāk, jo lielāka viesnīca, jo zemākas cenas. Bijām viesnīcā Park Hyatt, tā atrodas 400 km no Males, lidojām ar nosēšanos uz starpsalām, šāds lidojums maksā līdz 400 USD vienai personai, viesnīca maksāja par šo lidojumu (pati viesnīca ir vienkārši ļoti dārga). Ieteiktu paskatīties uz Maurīciju, tur pārējais ir pat labāks kā Maldivu salās, uz salas var īrēt naktsmājas gan ciemos, gan Portluisā (galvaspilsētā). Lidojums uz turieni vai nu caur Parīzi, vai caur Dubaiju
аватар ira_fm777
Ja lēti, tad Māfuši (skatīt rezervāciju) ir sala vietējiem iedzīvotājiem, taču pēdējos gados ir izveidotas daudzas viesnīcas. Tūristi pārsvarā ir krievi. No Males kursē prāmis. Vietējās viesnīcas veic ekskursijas uz blakus esošo salu-viesnīcu vai niršanu, smilšu joslu utt.
pāris tūkstošus dolāru maksās viesnīca ar lidojumu un ēdināšanu 10 dienas
аватар AlexZimin
Marina530, Tu esi veltīgs! Dažās salās, kur dzīvo vietējie iedzīvotāji, ir īpašas pludmales, kur var peldēties. Viesu nami no $50 par nakti diviem ar brokastīm. Jūs varat nokļūt no lidostas par 2 USD ar prāmi. Iesaku Thoddoo un Dhigurah salas. Lidojums no Kijevas 700 dolāru robežās. No Maskavas tagad vispār ir lidojumi par 400 dolāriem. Kā pareizi rakstīja ira_fm777, tad viss brauciens diviem izmaksās pāris tūkstošus dolāru. Par visām budžeta neatkarīga ceļojuma niansēm, visiem noslēpumiem un smalkumiem varat izlasīt šeit: http://www.alexzimin.com/maldivy-deshevo-12-sekretov-samostoyatelnogo-puteshestviya-na-maldivy.html
аватар Sveta.TurPravda
Semenyuk13, šeit ir dažas tēmas par neatkarīga ceļojuma organizēšanu uz Maldivu salām un budžeta mājokļiem
http://www.turpravda.com/mv/blog-96847.html
http://www.turpravda.com/forums/discussion/163649/nuzhen_sovet_ischu_byudzhetnoe_zhil_na_maldiva h
аватар Oleksii64
Es satiku info, ka Male - sūc. Netīrumi, atkritumi, pamatiedzīvotāju pūļi, pludmaļu un mirušo viesnīcu trūkums 2 * - 3 * Tāpēc jums ļoti rūpīgi jāpieiet budžeta ceļojumam.
аватар AlexZimin
Ventrija, vai tu izlasīji jautājumu? Cilvēks jautā par BUDŽETA Maldivu salām. Un jūsu piedāvātie atoli atrodas ļoti tālu no lidostas, tāpēc transfērs uz tiem maksās nepamatoti dārgi un var būt vienāds ar lidojuma izmaksām no Kijevas uz Mali.
Oleksii64 — Male ir galvaspilsēta ar tuvējo lidostu un ostu, no kuras kursē prāmji un laivas uz kaimiņu salām. Male ir tranzīta punkts, šeit neviens nebrauc atpūsties.
Semenyuk13 - ja jums patiešām ir nepieciešams daudz ietaupīt, tad šeit ir vēl viens veids: http://www.alexzimin.com/maldivy-deshevo-12-sekretov-samostoyatelnogo-puteshestviya-na-maldivy.html#i- 4
аватар Semenyuk13
Paldies visiem par padomu! Kamēr domāju, lasu...
аватар Oleksii64
Oleksii64 — Male ir galvaspilsēta ar tuvējo lidostu un ostu, no kuras kursē prāmji un laivas uz kaimiņu salām. Male ir tranzīta punkts, šeit neviens nebrauc atpūsties.

Jā, apmēram trīs gadus vecs, turp no Kijevas, bija paka uz Maldivu salām - lidojums 1 USD un viesnīcas tieši Malē. Varu kļūdīties, bet paketes cena nedēļai bija apmēram 700$. Tāpēc mani ieinteresēja.... Secinājums, IMHO - budžeta braucieni nav domāti Maldivu salām. Tas nav dārgi, un jūs to neatradīsit. Lai gan es cienu budžeta atvaļinājumu, ja tā var teikt, un tas izrādās uz budžeta (neupurējot kvalitāti), piemēram, Taizemē vai Goa.
аватар Pachok
Jā, ir iespējas, bet ne uz kādiem datumiem. Dodieties uz lidojumu, rezervējiet, piemēram, "Arena Beach" Māfuši. Budžets, bet atsauksmes ir bumba! Viesnīcai ir ļoti augsts vērtējums.
Ir tūristi, kas veic lētu lidojumu uz Šrilanku, un no turienes jau gatavā tūre uz Maldivu salām ar vietējo aviokompāniju lidojumu, tur notiek kaut kas diezgan jocīgs, bet es nezinu sīkāk.
аватар agent_borabora
Budžeta ekskursijas uz Maldivu salām maksā no 800 USD vienai personai par 7 naktīm pilnu paketi. Taču šīs nebūs tās Maldīvu salas, par kurām visi sapņo.
Šis atpūtas veids ir piemērots tikai atzīmēšanai Facebook, ne vairāk)
аватар Oleksii64
Aviobiļetes no Kijevas 22.04 uz 7 naktīm - pēdējās sēdvietas - īpašā cena 750 $!
+ Bezmaksas izmitināšana Velana Beach Maldives 4*
аватар AlexZimin
Oleksii64 interesē bezmaksas nakšņošana Velana Beach Maldives 4* viesnīcā Kas tam vajadzīgs?
аватар vadstenalia
Sakiet, lūdzu, kur Maldīvu salās Vilimale un kā tur nokļūt no lidostas?
аватар AlexZimin
vadstenalia, Vilimale' Beach ir pludmale Villingili salā, kas atrodas netālu no galvaspilsētas - Males. Uz salu var nokļūt ar prāmi no Males
аватар vadstenalia
Liels paldies :) Beidzot atradu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maldīvija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl