Jautājums o Maldīvija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
336 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Lidojam uz Maldivu salām, cenā iekļautas brokastis. Pastāsti man, cik daudz naudas tev vajag pusdienām un vakariņām bez alkohola?
Lidojam uz Maldivu salām, cenā iekļautas brokastis. Pastāsti man, cik daudz naudas tev vajag pusdienām un vakariņām bez alkohola?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2021-01-103 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Gelenka_1
Ēdieni un īpaši dzērieni ir ļoooti dārgi (kā man) glāze sulas no iepakojuma ir 5 USD, pat tīrs ūdens bez gāzes ir 7 USD par pudeli. Ēdināšana tikai restorānos, ar paaugstinātām cenām. Kopā 100$ dienā nevar.. Viesnīcas pārsvarā ir tikai salas, uz veikalu nevarēsi aizskriet. Ja viesnīca ir sala ciematā ar vietējiem (neatceros nosaukumu). Tur esošajos veikalos var iegādāties tēju un cepumus. Nav nabadzības un normāla pārtika (mums). Alkohols un pārtika, pat bagāžā, ir stingri aizliegti (konfiscēti) Labi atpūtieties.
аватар AlexZimin
Kur tieši jūs dodaties? Kura viesnīca, sala? Ja šī ir sala vietējiem, tad ne viss ir tik skumji. Tur ir arī veikali. Maldivu salās bijām 2 reizes, produkciju neviens nekonfiscēja, daudz ko nesam līdzi.
аватар cgistalker
Turklāt tas viss ir atkarīgs no plānotā brīvdienu veida.
Ja ceļo uz dažādām salām, tad pusdienas parasti ir iekļautas cenā. Māfuši salas apgabalā vidējās izmaksas par transfēru uz kūrortsalu bija aptuveni 80 USD, ja nemaldos, vienai personai turp un atpakaļ.
Māfuši 2013. gadā par jūras velšu vakariņām maksājām 7 USD vienai personai.
аватар AlexZimin
Cik man zināms, pandēmijas dēļ ekskursijas uz kūrorta salām šobrīd nenotiek. Tāpēc nav jēgas doties uz Māfuši. Labākais - Thoddoo
аватар Kasja23
Formāli no pārtikas ir aizliegts tikai alkohols.
un cūkgaļa (arī desa). Tajā pašā laikā ūdenslīdēji safari vienmēr nēsā alkoholu, skatieties internetā
uz kādām perversijām nāk. Pats nēsāju Baileys 400g šampūna pudelītē.)))
Lasīju, kā cilvēki uz kūrortu nesa koferi ar ūdeni un sulu. Jūs vienmēr varat teikt par ūdeni
ka tev ir reta slimība un vietējais ūdens tev netiek rādīts)))
Maldivu salās ir grūti ēst ārpus kūrortiem, un viesnīcās tas ir ļoti dārgi.
Bet, ja laiks atļauj, tad Malē ir labs augļu tirgus, netālu no mola, kur
laivas pienāk no lidostas un daudziem veikaliem.
аватар V.Zolot
Ja jūs nelidojat uz kūrorta salu, tad visinteresantākā un lielākā Dhigurah sala ir Dienvidu Ari atols. Tā kā tagad kūrortu ekskursijas nenotiek, šajā salā var redzēt daudz interesantu lietu, tostarp vaļu haizivis. Pludmale tur ir viena no labākajām, kā arī skaista iesma, kas iet okeānā.Piemaksa par pusdienām bez dzērieniem bija 40$ no cilvēka. Ūdens tiešām ir ļoti dārgs, kokteiļi arī. Tur nevar nedzert. Tur vienmēr gribas dzert, jo ir ekvators, mitrums līdz 98%, nemitīgi staigā apkārt slapjš un karsts. Daudz ūdens ir pazudis. Bezmaksas dzērieni (dabīgas svaigas sulas no eksotiskiem augļiem) - tikai brokastīs. Istabā tiek ienestas 2 pudeles vienai personai. Un pudeles tur ir pa 600 ml. :)) Tas neglābj. Mums veikalos tiešām nekas ēdams nav. Es pat nevēlos pirkt to, ko viņi pārdod, tur ir tik netīri. Maldīvijas iedzīvotāji vispār nerūpējas par netīrumiem un atkritumiem. Viņi saka, ka viņš viņiem netraucē :))
аватар V.Zolot
Tirgus Malē ir pilnīgi antisanitārs, pat dārgākajos restorānos ir problēmas ar tīrību, ilgi jāgaida pasūtījums un cena ir diezgan liela. Tas viss ir par vietējām salām. Pavisam cita aina uz kūrorta salām. Tā patiešām ir paradīze visās nozīmēs. Jūsu villai tiks iecelts istabiņš-puika, kurš 24/7 piepildīs visas jūsu vēlmes, + bariņš neuzkrītošu kalpu, kas uztur nevainojamu tīrību villas apkārtnē. Labākais variants, protams, ir samaksāt par HB (brokastis-vakariņas) paketi un lūgt jauninājumu uz FB (pilna pansija). Daudzas viesnīcas rīko šādas akcijas vai pēc ceļojumu aģenta pieprasījuma piekrīt jauninājumam. Ļoti mīlu Maldīvu salas par to lojalitāti pret tūristiem, galvenais pirms izbraukšanas "izsist" sev visus plusus un būt draudzīgam pret personālu. Tad vienmēr būs ūdens un vīns, kā kompliments no viesnīcas.
аватар V.Zolot
Ja lidojat uz Thoddoo, tad noteikti ēdīsiet pietiekami daudz augļu. Tur audzē augļus visai Maldivu Republikai. Un pludmales ir brīnišķīgas! Runājot par pārtikas un dzērienu pārvadāšanu bagāžā, es personīgi neriskēju, jo pirmajā vizītē lidostā redzēju ne pārāk patīkamu ainu. Papildus riekstiem viņa nekad nesaņēma neko citu, lai neizmēģinātu Maldivu tiesību sistēmu uz sevi. :)))) Ja iespējams, piesakiet sev ekskursiju uz tuksneša salu uz pāris dienām. Tas tiešām ir fantastiski!!! Jauku atpūtu!
аватар Kasja23
Pat ja viņi bagāžā atradīs alkoholu, nekas nenotiks.
Iepriekš tas tika atstāts glabāšanai un atpakaļceļā atgriezts.
Tagad viņi vienkārši konfiscē. Nu, ja jūs, protams, neveicat industriālās ballītes.)))
Un paradīze kūrortu salās un pat ar pievienotu sulaini maksā tik daudz,
ka tiem, kas var atļauties šādu atvaļinājumu, neinteresē pusdienu un vakariņu izmaksas
restorānos.
аватар V.Zolot
Kasja23, ne visai piekrītu. Tagad pandēmijas dēļ cenas kūrorta salām ir krietni kritušās. Viņi veic neskaitāmas akcijas, piemēram, maksā par villu pludmalē, un mēs jums bez maksas nodrošināsim villu uz ūdens, kas ir 3-4 reizes dārgāka. Uztura uzlabošana un iepriekš praktizēta. Ekskursijas izmaksas var ievērojami samazināt, sazinoties tieši ar ceļojumu aģentūru Malē. Viņi runā un raksta teicami krieviski, vienojas ar kūrorta salas ģenerālmenedžeri par visu jūsu "es gribu", līdz pat vīna zīmolam, kas jums tiks sagatavots visu uzturēšanās laiku, organizē visu transfēru un, kas ir ļoti ērts, pārstāvis no salas – kūrorta, kas sagaidīs Jūs lidostā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maldīvija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl