Mans ideāls)))!

Rakstīts: 1 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 5 — 16 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Pē c š ī s viesnī cas es vairs nevarē š u atpū sties citā s viesnī cā s un valstī s. Es vienmē r salī dzinā š u š o brī niš ķ ī go kū rortu un visā saskatī š u trū kumus. Pasaka, tikai pasaka! Hidroplā na gaidī š ana atpū tas telpā pagā ja garā m. Ar vī ru atpū tā mies kopā , bet es pievē rsu uzmanī bu bē rnu istabai. Mē s pat saņ ē mā m 15 minū š u bezmaksas masā ž u, kas bija ļ oti apsveicami. Lidojums ilga ilgi, apmē ram 2 stundas, ar divā m pieturā m, bet skats no iluminatora uz salā m uz visiem laikiem iespiedā s atmiņ ā . Uzņ emš ana Iru Fushi bija ļ oti silta. Sun Siyam Hotel pirmkā rt un galvenokā rt ir draudzī gs un ļ oti profesionā ls personā ls. Nevaru atrast atbilstoš us vā rdus, lai raksturotu viesnī cas vadī bu. Es tikai vē los pateikt lielu paldies, ka padarī jā t mū su svē tkus karaliskus! Viņ i to izdarī ja, jo pateicoties viņ iem visu komfortu izjuta dvē sele un ā da. Maldivu salā s biju pirmo reizi. Š o vietu skaistums ir valdzinoš s.
Viss lī dz mazā kajai detaļ ai atgā dina paradī zi, lai cik banā li tas arī neizklausī tos. Man kā cilvē kam, kuru salas nevilina, viss likā s vienkā rš i maģ iski. Ū dens krā sa, vienmē rī gi pā rvē rš oties horizontā . Unikā ls saulrietu un saullē ktu skaistums. Un kā ds Mē ness ceļ š , vā rdos neizsakā ms. Iru Fushi saskā rā s nejauš i. Š ogad plā nojā m doties uz Karī bu jū ru.


Kad pirmo reizi devā mies uz Maldivu salā m, paziņ as mū s biedē ja ar atbilstoš as ​ ​ pā rtikas trū kumu. Tie ir klaji meli! Š eit ir daudz pā rtikas. Jebkurš , katrai gaumei un krā sai. Ir vairā ki restorā ni no gandrī z visas pasaules. Visi ir pilnī gi atš ķ irī gi un pilnī bā atbilst viņ u nacionā lajai virtuvei. Itā ļ u valodā viņ i pagatavoja pā rsteidzoš us balognese makaronus. Franč i ir apmierinā ti ar labiem vī niem. Lielisks vistas karijs indieš u valodā . Galvenajā restorā nā mū s pabaroja ar vienkā rš i krā š ņ ā m brokastī m.
Neskatoties uz to, ka visi produkti salā ir importē ti, kvalitā te un svaigums bija visaugstā kajā lī menī . Un protams awesome jū ras veltes, kur tad bez iezemieš iem uz salā m). Garš ī gi suš i un maizī tes vjetnamieš u valodā , un to unikā lā s zupas.
Mē s dzī vojā m luksusa villā ar privā tu baseinu un dž akuzi. Domā ju, ka nav vē rts runā t par telpas iekā rtojumu un uzkopš anas kvalitā ti. Istaba iekā rtota tā , lai tajā varē tu dzī vot nedē ļ ā m ilgi. Pagalmā tika uzcelta mā jī ga lapene ar daž ā du izmē ru spilvenu puš ķ i.

Lī dz ū denim ir tieš i pieci pakā pieni. Daž reiz viņ i vienkā rš i gulē ja uz smiltī m, lai netraucē tu harmoniju ar dabu. Smiltis ir baltas, gandrī z aukstas. Pirmo reizi mū ž ā nodarbojos ar snorkelē š anu. Ū dens aicinā ja pie sevis. Sala ir diezgan liela, ir pat iespē ja braukt ar velosipē diem. Ir kur staigā t un apmaldī ties, lai gan tas nemaz nav grū ti. Ar lielu cilvē ku skaitu jū s nevarat tos redzē t visu dienu.
Tā izrā dī jā s tā da personī ga paradī ze. Nobeigumā varu teikt tikai vienu – mē s noteikti š eit ieradī simies! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu