Rashu Hiyaa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesu nams Rashu Hiyaa atrodas vietā Dhiffushi. 3 stāvu ēka. Atvērts 2014. gadā. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар natusik.sid82
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maldivu salā s bija pirmā reize, nav ar ko salī dzinā t, tā pē c sajū tas ir: ierodoties, un no lidmaš ī nas š ajā viesnī cā ieradā s vairā k nekā.20 cilvē ki, mū s sagaidī ja vietē jā ostā , koferus paņ ē ma strā dniekiem, un mē s gā jā m 5 minū tes kā jā m. … Tomēr ▾ Maldivu salā s bija pirmā reize, nav ar ko salī dzinā t, tā pē c sajū tas ir: ierodoties, un no lidmaš ī nas š ajā viesnī cā ieradā s vairā k nekā.20 cilvē ki, mū s sagaidī ja vietē jā ostā , koferus paņ ē ma strā dniekiem, un mē s gā jā m 5 minū tes kā jā m. Pirmais iespaids par salu ir netī rs, zaļ umu par maz, vietē jos sagaidī ja smaidī gi un draudzī gi cilvē ki! Viesnī ca tika sagaidī ta ar vē su dzē rienu, viss personā ls lieliski runā angliski. Viņ i vadī ja izglī tojoš u programmu par to, kā uzvesties salā , starp vietē jiem iedzī votā jiem, kur var iet bikini, kur nedrī kst utt.
Viesnī cā ir daž ā di numuriņ i, devā mies ciemos pie puiš iem, jo. ļ oti labi iepazina viens otru. Ir numuri, no kuriem paveras skats uz ciematu, ielu, okeā nu. Visur kluss, uz salas nav maš ī nas, tikai mopē di, vietē jie nav trokš ņ aini. Mums bija skaista istabiņ a 3 stā vā ar balkonu ar skatu uz okeā nu. Telpa trim, nav liela. Bija tē jkanna, gludeklis, ziepju piederumi. Brokastis un vakariņ as bija iekļ autas cenā , izvē le ļ oti pieticī ga, ē diens pikants, bet izsalkuš i nebijā m. Augļ u bija ļ oti maz. Ē st var gan ē kā , gan pie okeā na. Augļ us pirkā m vietē jos veikalos.
Pludmale ir labā kā uz salas, tieš i pie viesnī cas. Darbinieki vienmē r nā k palī gā : lietussargu, sauļ oš anā s krē slu atnesī s! Ū dens ir vienkā rš i maģ isks! Ebb and flow – gandrī z nekā da! Redzē jā m haizivis, stintes un daudz daž ā das zivis. Vakaros ap 9iem vienmē r kuģ oja 6-7 lielie stienī š i. viņ i ir baroti un viņ i ir pieradinā ti, jū s varē tu viņ us samī ļ ot.
Devā mies ekskursijā no vietē jā biroja, kas atrodas blakus viesnī cai, tur dzī vo runā još ais papagailis Duke, noteikti nepalaidiet garā m. Mē s snorkelē jā m, redzē jā m bruņ urupuč us, astoņ kā jus un daudzas daž ā das zivis. Delfī ni peldē ja saulrietā , saulriets bija vienkā rš i fantastisks okeā nā . Vakarā arī braucā m makš ķ erē t, par 30 dolā riem no cilvē ka visi noķ ē rā m 2-3 lielas zivis, kuras pē c tam pagatavojā m vakariņ ā s. Redzē ja arī delfī nus. Un divas reizes viņ i noķ ē ra mazas haizivis, bet tā s tika atbrī votas.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu, tā s atraš anā s vieta ir labā kā uz š ī s mazā s salas. Budž eta Maldivu salā m, lai iepazī tos ar okeā nu, baltā m smiltī m, ar vietē jo garš u, ļ oti iesaku!
Saule ir agresī va, tā pē c jā bū t ļ oti uzmanī gam, var ļ oti ā tri un ļ oti spē cī gi izdegt.
Liels paldies administratoram Ricci un visam personā lam par mū su svē tkiem, ī paš i par ballī ti ar vietē jiem mū ziķ iem. Tas bija forš s un jautrs vakars.
Vispā r atpū ta ļ oti mierī ga, pilnī gi bez alkohola, pa dienu ar uguni tur neatradī si, relaksā cija pilnī ga. Lietus lija katru nakti un daž reiz arī dienā . Bet smuks lietus, pē c 5 minū tē m nav ne miņ as.
lī dz lidostai 50 min ar ā trlaivu. Ja ir laiks lī dz izbraukš anai, iesaku ņ emt taksi un doties uz Mali uz vietē jo augļ u tirgu, izvē le milzī ga, mazie mango ir paš i saldā kie. Bet tieš i uz tirgu, nevis uz lielveikalu, taksisti rosā s un ā trā k izkā pj pie veikaliem. Jā saka, ka ir TIRGUS!! !
Jū s varat vienoties ar taksometra vadī tā ju, un viņ š atbrauks un aizvedī s jū s atpakaļ uz lidostu. brauciens 10-15 minū tes max.
Skaistas Maldī vu salas un, pats galvenais, pieejamas par jebkuru budž etu.
наш улов на рыбалке


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостевой дом Rashu Hiyaa расположен на острове Диффуши. 3-этажное здание. Открыт в 2014 году. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Мале составляет 36 км.
Pludmales apraksts Хороший песок и удобный заход в воду.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Ресторан предлагает широкий выбор блюд местной и интернациональной кухни. Принадлежности для барбекю. Магазины на территории.

  • restorāns
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Гости могут воспользоваться принадлежностями для водных видов спорта и общим лаунджем. Работает команда аниматоров. На территории и в окрестностях можно заняться различными видами активного отдыха, включая велоспорт, рыбную ловлю и дайвинг.
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

18 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

Adrese Rashu hiyaa, Maldives, 20041 Диффуши, Мальдивы
Tālruņi: +960 7900505
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.