Ideāla vieta. Jūs varat apmeklēt vairākas reizes un vienmēr atrast kaut ko jaunu.

Rakstīts: 22 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 8 — 17 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Janvā ris ir laiks, kad ar vī ru tradicionā li dodamies atvaļ inā jumā divatā , katru gadu ar nepacietī bu gaidu ceļ ojumu, jo vienmē r cenš amies izvē lē ties ē rtā kos kū rortus ar labu atpū tu un kvalitatī vu apkalpoš anu. Š ogad izvē le krita uz Club Med Kani. Atstā t ziemu uz vasaru, uz sniegbaltā m smiltī m, zem palmā m jau pats par sevi ir maģ isks, un, ja jū s joprojā m atpū š aties tā dā kū rortā kā Kani, tad baudas lī menis kopumā apgā ž as.
Kū rorts uz atseviš ķ as salas, ar milzī gu pludmali, pareizā k sakot, divā m pludmalē m daž ā dā s salas pusē s, ar zaļ umu jū ru, zem kuras vienmē r var paslē pties no saules, ar daudziem daž ā diem bezmaksas sporta treniņ iem. Papildus tam visam ir arī forš a virtuve ar lielu izvē li: vietē jie ē dieni, Eiropas ē dieni, Indijas virtuve un daudz kas cits.
Kū rortā ir pieejams tū risma aģ ents, kur var iegā dā ties ekskursiju, piemē ram, doties uz Mali un iepazī ties ar vietē jo kultū ru. Mē s ļ oti vē lē jā mies uz turieni doties, bet diemž ē l š ī konkrē tā tū re š obrī d pandē mijas dē ļ pagaidā m nav pieejama. Bet ir arī daudzi citi - laiva ar stikla dibenu, makš ķ erē š ana, ū dens motocikli - tā s visas ir maksas ekskursijas, un jū s varat doties uz kaimiņ u kū rortu Club Med Finolhu, kas atrodas uz nelielas salas burtiski 5 minū š u braucienā ar laivu no Kani. , par brī vu. No š ā da piedā vā juma, protams, neatteicā mies, jo ī paš i tā pē c, ka Finolhu ir ļ oti romantiska vieta. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja vietē jie GO, un viņ iem bija ekskursija pa visu kū rortu. Tas ir ļ oti lī dzī gs Kani, bet daudz klusā ks, nav ģ imeņ u ar maziem bē rniem, ļ oti skaists baseins, pludmale ir vē l baltā ka nekā Kani, un pats galvenais, tū risti, kas atpū š as Kani, var pavadī t dienu Finolā ļ oti zemu cenu. Palikā m un nenož ē lojā m iztē rē to naudu, tiiik romantiski, vakariņ as ar skatu uz okeā nu, brokastis istabiņ ā , tenisa treniņ š (uz Kani tā du nav). Viss tieš ā m ir VIP vā rda pilnā nozī mē .

Pakalpojumā vainu nevar atrast ne paš ā Kani, ne Finolā . Ļ oti izpalī dzī gs personā ls, vienmē r palī dzē s, ja vajadzē s, uzmundrinā s, pajautā s vai viss ir kā rtī bā . Istabas arī lieliskas, vizuā li uz Finola interjers un mē beles ir nedaudz jaunā kas kā Kani, bet gan tur, gan tur ir ļ oti tī rs, mā jī gs un ē rts, tā pē c bijā m apmierinā ti. Ar prieku atgriezī simies, Kaņ os ir Mantas kvartā ls no 5 trijzariem, ar villā m uz ū dens un vē l forš ā ku servisu plaš ā ka servisa izpratnē , tur gribam palikt nā kamreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu