Mazliet par brīvdienām Maldivu salās

Rakstīts: 28 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 10 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Izbē gā m saulī tē , piesā tinā ti ar D vitamī nu, uzmundrinā jā m un papildinā jā m patī kamu atmiņ u krā jumus, par atmiņ ā m Club Med komandai ī paš s paldies no visas mū su ģ imenes. Nav mū su pirmais ceļ ojums uz Club Med kū rortu, tač u š ī bija pirmā reize, kad atpū tā mies š ajā kū rortā . Ļ oti patika: daba lieliska, GO kolektī vs sirsnī gs, izklaides kā vienmē r daudz.

Lidojā m ar tieš o reisu no Maskavas, man ļ oti patika, ka lidostā viss bija bez problē mā m un nogurdinoš as birokrā tijas, ā tri, transfē rs mū s sagaidī ja turpat, uzreiz tikā m laivā un uz salas, bez liekā m cerī bā m. Lī dz salai ar laivu jā brauc aptuveni 30 minū tes, bet jau š ajā laikā apkā rt valda skaistums un sā kas atpū ta. Arī reģ istrē š anā s viesnī cā ir ļ oti ā tra, mē s jau iepriekš aizpildī jā m anketu bē rniem, izmantojot personī go kontu vietnē , jo viņ i devā s uz bē rnu klubu, tas ietaupī ja daudz laika, reģ istrē joties.

Mums bija savienojamā s istabas standarta piecā m personā m (mans vī rs un es un trī s bē rni), ļ oti skaists dizains, daudz vietas un tī rī ba. Arī pats kū rorts ir ļ oti skaists un labi kopts, uz visas salas ir tikai viens kū rorts, ū dens okeā nā tī rs, caurspī dī gs, pludmale baltas smiltis.

Kā vienmē r, ir daudz bezmaksas sporta aktivitā š u, vienī gais, kas mani nedaudz apbē dinā ja, ir tas, ka Kani nav ī paš i tenisa kortu, mums teniss patī k un daudzos kū rortos tā ds ir. Š eit korti ir tikai pie Vinola Villas, var nā kt spē lē t paš i, bez trenera. Bet ir daudz citu interesantu lietu, piemē ram, snorkelē š ana. Laiva atiet snorkelē t 2 reizes dienā , daž ā das peldvietas, nav tā , ka vienmē r ved uz vienu un to paš u. Tie nodroš ina visu nepiecieš amo - maskas, spuras, snorkeles, vestes. Ir ko redzē t, daudz interesanta zem ū dens, koraļ ļ i, zivis.
Trī s reizes snorkelē jā m ar vī ru 2 reizes un treš ajā reizē ar mums bija vecā kais dē ls, mums nebija vairā k laika atpū sties, bet mē s labprā t peldē tu vairā k. Ir arī burā š ana (izmē ģ inā jā m, paldies Ali par pacietī bu), trapece, kajaki, ū dens aerobika (biju 4 reizes, ļ oti aktī va), pingpongs, fitness, joga, daudz un daž ā das lietas. Tas viss ir daļ a no "viss iekļ auts". Ī paš s paldies cirka kolektī vam, puiš i ir enerģ iski, pozitī vi, un visu dienu atrodas zem saules, bet tomē r pacietī gi visiem tū ristiem skaidro, kas un kā jā dara.

Sporta iespē jas ir pieejamas arī bē rniem, tā s apmeklē kopā ar pulciņ u, kā arī daž ā das citas radoš as un izklaidē još as aktivitā tes. Un vakaros piedalā s arī š ovā . Es gribē tu tik daudz enerģ ijas.


Tā pat kā citā s Club Med viesnī cā s, Kani ir lieliska virtuve, krā saini š ovi un tematiskas ballī tes. Dienas ir ļ oti aizņ emtas, ir daudz izklaides. Kā vienmē r, no mū su ģ imenes, paldies visiem GO un priekš niekam Dž efam.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu