Par bērnu klubiem Club Med kūrortos, izmantojot Kani piemēru

Rakstīts: 2 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 21 — 28 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atgriezā mies pagā juš ajā nedē ļ ā no ceļ ojuma uz Maldivu salā m, kā vienmē r Club Med, kā vienmē r pilnā sastā vā - mamma-tē tis, Pasha 5 gadi, Anyuta 6 gadi un Vadims 14 gadi. Tā dē jā di mū su ģ imene pavadī ja 3 gadus atpū š oties č etros daž ā dos Club Med kū rortos: Palmiye (Turcija), Les Arcs Panorama slē poš anas kū rortā (Francija), Punta Cana (Dominikā nas Republika) - tas viss ir pirms pandē mijas, un 2021. gada janvā rī mē s apmeklē jā m Kani. Maldivu salā s.

Mē s visur esam rezervē juš i bē rnu klubus, un es esmu tik sajū smā par ideju tos izveidot, ka vē los visu apskatu veltī t Mini klubam.


Kas ir bē rnu klubs klubā Med? Bē rnam ir pilnī bā saplā nots brī vais laiks, viņ am ir personī gais laiks spē lē m ar vienaudž iem, peldē š anai un radoš ai paš izpausmei, kā arī vecā ki atpū š as vienā teritorijā un ir pieejami jebkurā laikā . Bē rniem bez stresa, bet tikai drosme un nesavaldī ga jautrī ba.
Ir bailī gi, maigi bē rni (mana vidē jā Anyuta ir tā da - ja es bū tu ķ engurs, viņ a bū tu sē dē jusi manā somā pirms laulī bā m), kuri jū tas slikti bez mā tes, viņ i tiek atstā ti klubā uz stundu vai divā m. . Apmeklē jumiem nav nekā du ierobež ojumu un ierobež ojumu. Es kā mamma teikš u, ka tas ir ļ oti ē rti. Starp citu, Anyutka pamazā m iesaistī jā s un viegli izturē ja lī dz vakariņ ā m.

Pirmkā rt, visi miniklubi bē rniem no 4 gadu vecuma visos Club Med kū rortos ir iekļ auti All Inclusive paketē , jums tikai jā rezervē iepriekš . Tas ir, vecā ki nenes nekā dus papildu izdevumus.

Otrkā rt, bē rnus nepā rtraukti uzrauga G. O. - gentils organisateurs, kas franč u valodā nozī mē "gā dī gi organizē tā ji".

Sadalī jums pē c vecuma
Miniklubi ir sadalī ti vecuma kategorijā s: 4-5 gadi, 6-7 gadi, 8-10 gadi, 11-17 gadi. Bet tas nenozī mē , ka bē rnus, kas jaunā ki par 4 gadiem, nevar vest uz kū rortiem.
Uz daž iem kū rortiem var doties pat ar mazuļ iem, bet uz daž iem tikai ar lielā kiem bē rniem, piemē ram, Kani Maldivu salā s, ieraš anā s brī dī bē rnam jā bū t vismaz 2 gadus vecam. Tikai vecā kiem bū s jā pieskata savs mazulis lī dz 4 gadu vecumam.

Profesionā li pedagogi un mentori

Jebkurā valstī Club Med kū rortos ar bē rniem strā dā profesionā li pedagogi. Saziņ a galvenokā rt notiek angļ u valodā , lai gan grupā ir bē rni no Vā cijas, Francijas, Krievijas...Bē rni kaut kā brī numainā kā rtā saprot savus skolotā jus un viens otru. Palī dz zī mju valoda. Gribu atzī mē t, ka š ā ds internacionā ls ir izdevī gs jaunajai paaudzei – bē rni viegli apgū st viens otra valodas un cenš as tajā s runā t bez kompleksiem.

Izklaide
Bē rniem ir sagatavota bagā tī ga programma, kas ietver sportu, radoš umu, spē les, izglī tojoš as aktivitā tes, ģ imenes izklaides, kurā s vecā ki aktī vi piedalā s un atvē l laiku komunikā cijai.

Es jums pastā stī š u, izmantojot Kani piemē ru, ko mani bē rni darī ja pulciņ os no pulksten 8.45 lī dz 21.00.
Kas bija programmā manam jaunā kajam (5 un 6 gadi):
- meistarklase smilš u piļ u celtniecī bā
- meistarklase krā soš anā uz sejas
- koraļ ļ u audzē š anas nodarbī ba
- buru laivu kontrole
- smaiļ oš ana
- lidojoš a trapece
- dā rgumu medī bas
Un viņ i, tā pat kā mazie zinā tnieki, pā rbaudī ja kokosriekstu palmas - es nezinu, ko viņ i meklē ja, bet viņ i to acī mredzami atrada, jo bē rni bija sajū smā.
Un, protams, bija daudz spē ļ u okeā nā un baseinā.

Arī vecā kajam bija produktī vs laiks.

Pusaudž iem bija sagatavotas meistarklases aktiermeistarī bā un rež ijā , dī dž ejoš anā un dejoš anā.
Lielajiem bija daudz sporta veidu - trapece, volejbols, spē les, snorkelē š ana, burā š ana...
Bū tiska atš ķ irī ba starp Maltas bē rnu klubiem un citiem Club Med kū rortiem: katrai ē dienreizei vecā ki aizveda bē rnus un, kad viņ i bija pilni, viņ i atgriezā s klubā . Citos kū rortos bē rni ē d mentoru uzraudzī bā mini restorā nā . Es nezinu, ar ko tas ir saistī ts, bet Kani tā ir.
Gatavs atbildē t uz jautā jumiem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu