Kandima Maldives 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Dhaalu atols
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Pirmais dzīvesveida kūrorts Maldivu salās 80. līmeņa ceļotājiem. Kūrortu pārvalda Pulse Hotels & Resorts. Viesnīca ar labu ēdienu, lielisku apkalpošanu un dzīvīgu skaistu rifu. Šis ir pilnīgi jauns kūrorta formāts ar veselu WOW faktoru kaleidoskopu: garākais āra bezgalības baseins Maldivu salās, visplašākais ūdens aktivitāšu klāsts, savs jūras bioloģiskais centrs un niršanas skola, mākslas studija, kulinārijas nodarbības, 10 izcilas iespējas. restorāni un bāri, dažādas ēdienu koncepcijas ar unikālu gastronomisko programmu Dine Around, pārsteidzošs bērnu klubs, unikālas labsajūtas spa paketes un bagātīga aktivitāšu programma katrai dienai. Kandima Maldives ir vienlīdz labi piemērota jebkura vecuma un statusa viesiem: ģimenēm, pāriem, draugu grupām, korporatīvajiem klientiem, individuāliem ceļotājiem un, protams, medusmēnešiem. Kandima Maldives ir gudra atpūta ar rotaļīgu pieskaņu. Kandima Maldives tika atvērts 2017. gada martā.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + 10 izcili restorā ni un bā ri. + Daž ā das pā rtikas koncepcijas. + Bagā tī ga aktivitā š u programma katrai dienai pieauguš ajiem un bē rniem. + Savs jū ras bioloģ iskais centrs un nirš anas skola, mā kslas studija, kulinā rijas mā kslas nodarbī bas. … Tomēr ▾ "+":

+ 10 izcili restorā ni un bā ri.
+ Daž ā das pā rtikas koncepcijas.
+ Bagā tī ga aktivitā š u programma katrai dienai pieauguš ajiem un bē rniem.
+ Savs jū ras bioloģ iskais centrs un nirš anas skola, mā kslas studija, kulinā rijas mā kslas nodarbī bas.
+ Lielisks Kandiland bē rnu klubs: iekš telpu zona, ā ra rotaļ u laukums ar ū dens rotaļ u laukumu, ē diena gatavoš anas studija.
+ Bezgalī bas baseins 100 m garš (garā kais Maldivu salā s).
+ Lielisks koraļ ļ u rifs.
+ Mū sdienī gi un stilī gi numuriņ i un galvenā s zonas: restorā ni, bā ri, baseini, atpū tas zonas.
аватар elenates
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū tā mies 2020. gada martā , vī rs sagā dā ja pā rsteigumu 8. martā . Viesnī cu izvē lē jos pati, precī zā k pē c mū su ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, par ko viņ ai ī paš s paldies. Lidojums Maskava-Malē , tieš ais lidojums "Aeroflot", 8 stundas 30 minū tes un esam uz vietas, nakts lidojums, kas ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2020. gada martā , vī rs sagā dā ja pā rsteigumu 8. martā . Viesnī cu izvē lē jos pati, precī zā k pē c mū su ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, par ko viņ ai ī paš s paldies.
Lidojums Maskava-Malē , tieš ais lidojums "Aeroflot", 8 stundas 30 minū tes un esam uz vietas, nakts lidojums, kas ir ļ oti ē rti. Lidmaš ī nā viņ i aizpildī ja migrā cijas kartes un informā ciju par koronavī rusu, izgā ja kontroli lidostā un, saņ ē muš i bagā ž u, devā s uz ielidoš anas zonu. Tur mū s sagaidī ja viesnī cas pā rstā vis un pavadī ja uz tuvē jo terminā li iekš zemes lidojumam, palī dzē ja reģ istrē ties un pastā stī ja, ko darī t tā lā k. Iekš zemes lidojums - 30 minū tes, jauna lidmaš ī na, viss laicī gi, tī rs, draudzī gs aviokompā nijas personā ls. Ierodoties mū s atkal sagaidī ja viesnī cas personā ls, pavadī ja lī dz autobusam, kas mū s aizveda uz molu, starp citu, kamē r brauc uz molu - 7-10 minū tes maksimums, var redzē t kā dzī vo vietē jie : ) . Nā kamā ā trlaiva vē l 20 minū tes un sveiki Kandima!
Dzī vojā m Beach studijā ar piekļ uvi pludmalei, precī zā k, lagū nai ar tirkī zzilu ū deni un satriecoš iem saulrietiem vakaros, kurus skatī jā mies sē ž ot uz istabas terases vai pludmalē . Ē rti, ir viss nepiecieš amais, vienī gais bija palū gt papildus 2 adapterus rozetē m. Wi-fi numuriņ os un visā viesnī cā , visu informā ciju uzzinā jā m no viesnī cas aplikā cijas, noteikti lejupielā dē jiet to, bū siet informē ts par visu viesnī cas teritorijā esoš o iestā ž u darba laikiem, kā arī viņ iem, par visā m ballī tē m, vakara un dienas pasā kumiem viesnī cā , tur Jū s varat arī pasū tī t ē dienu savā numurā un pierakstī ties spa centrā .
Sala ir ļ oti liela un mums ļ oti patika, pirmā s pā ris dienas ņ ē mā m velosipē dus un braukā jā m pa salu, izpē tot to, tad gā jā m kā jā m vai izmantojā m autobusu, kas kursē pa viesnī cu.
Restorā ni un ē dieni: mums bija puspansija plus, lī dz ar to mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, un tā kā mē s dzī vojā m pa vidu, starp diviem galvenajiem restorā niem, mē s tos mainī jā m : ) abos viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi, pavā ri ir ļ oti draudzī gi, lieliski gatavo, ir diē tiskie un bezglutē na ē dieni, ir bē rnu galds. Noteikti apmeklē jiet Ā zijas restorā nu - Dragon, mē s devā mies 2 reizes pusdienā s un 1 reizi vakariņ ā s, svaigas jū ras veltes un labu vī nu karti. Man patika Azur - izcila pica, kuru var pasū tī t arī pa dienu centrā lajā bā ra zonā . Mī ļ ota Aroma Cafe, lieliska vieta kafijas pauzei pē c pusdienā m vai saldē juma degustā cijai.
Vakara programmas un bez turku animā cijas, bet ir dzī vā mū zika vai spē lē dī dž ejs, divas reizes tiku uz ī paš u kokteiļ u ballī ti.
Okeā ns krā š ņ s, gara smilš u pludmale ar maigu ieeju, bet koraļ ļ u č ī bas labā k ņ emt lī dzi, lai gan pludmali tī ra katru dienu, bet daž kā rt uzduras š ķ embas smiltī s.
SPA - veicu 2 masā ž as, cenas bija diezgan adekvā tas, starp citu, tā s var apskatī t arī viesnī cas mā jaslapā iepriekš vai aplikā cijā .
Mans vī rs gandrī z katru dienu gā ja uz platformas peldē ties ar masku, viņ am ļ oti patika. Pā ris reiž u gā ju nirt un biju apmierinā ts. Mani iepriecinā ja krievvalodī go darbinieku klā tbū tne reģ istratū rā un nirš anas centrā , lai gan angļ u valoda mums nav slikta, tač u vienmē r ir patī kamā k runā t dzimtajā valodā .
Viesnī cā ir arī ļ oti liels miniklubs un daudz viesu ar bē rniem, bet tā kā sala ir liela, tad neviens netraucē ! Viesu vidē jais vecums 30+, pavisam daž ā du tautī bu viesi, kas ir noteikts viesnī cas pluss!
No funkcijā m viesnī ca pē c ieraš anā s iekasē depozī tu USD 100 par numuru dienā - mē s esam bloķ ē juš i karti, galvenais ir tas, ka jū s veicat aprē ķ inu par visiem pakalpojumiem izbraukš anas brī dī un summa tiek atskaitī ta no jū su depozī ta. , nav nepiecieš ams nē sā t lī dzi naudu vai kartes, kas ir ļ oti ē rti. Pā rē jā depozī ta daļ a mums tika atgriezta kartē apmē ram 10 dienas vē lā k.
Mums viss patika, esam bijuš i daudzā s vietā s un ir ar ko salī dzinā t, viesnī ca nav 5 luksusa, bet gan spē cī ga 5-a ar lielisku servisu un ļ oti pieņ emamā m izmaksā m.
Ceru, ka tur vē l atgriezī simies, bet jau akva villā mums tā s ļ oti patika. : ) Bet, ja vajag ē rtas naktsmī tnes, garš ī gus ē dienus, un lai nav garlaicī gi, tā pē c pat par adekvā tu naudu ieskatieties Kandimu vē rī gā k, visticamā k - š is ir labā kais variants.
аватар andrey_semin
Maldī vu Turcija Bija ā rkā rtī gi nepatī kami iespaidi no apkalpoš anas lī meņ a, kas neatbilst 5 zvaigž ņ u viesnī cas statusam, pat 4 zvaigž ņ u velk ar lielā m grū tī bā m. Februā ra vidū atpū tā mies, izvē lē jā mies vienu no dā rgā kajiem variantiem - Ocean Pool Villa. … Tomēr ▾ Maldī vu Turcija

Bija ā rkā rtī gi nepatī kami iespaidi no apkalpoš anas lī meņ a, kas neatbilst 5 zvaigž ņ u viesnī cas statusam, pat 4 zvaigž ņ u velk ar lielā m grū tī bā m.
Februā ra vidū atpū tā mies, izvē lē jā mies vienu no dā rgā kajiem variantiem - Ocean Pool Villa.
Uz salas ieradā mies vē lu vakarā . Tas, kā mū s sagaidī ja, jau bija nepatī kami pā rsteigts. Izsniedza slapjus dvieļ us, stā vot tumsā , nav skaidrs, ko mē s gaidā m. Vai nu dodieties kaut kur gaismā uz reģ istratū ru, vai arī gaidiet turpmā kos norā dī jumus. Jū s nevarat atstā t depozī tu ar debetkarti (? ! ). Tiek pieņ emtas tikai kredī tkartes. Viņ i mums neparā dī ja numuru. Ko redzē jā m istabā : 1. Nav peldmē teļ u, nav č ī bu, ir adapteris izvadam, bet ir salū zis (! ). 2. Bī dā mā s durvis uz vannas istabu/tualeti slikti aizveras tikai tā pē c, ka ir uzstā dī tas greizi 3. Pats galvenais: no mū su Ocean (! ) Pool Villa nav nokā pš anas lī dz okeā nam.
Izrā dā s, ka villas nosaukumā vā rds "Okeā ns" liek domā t, ka var skatī ties tikai uz Okeā nu. Peldē ties š ajā vietā nevar, jo ir spē cī ga straume un akmeņ i. Skats no loga beigu beigā s, atklā ti sakot, nav Maldī vijas. Atgriezī simies pie servisa: tiklī dz ieradā mies un atklā jā m, ka trū kst nepiecieš amā , nolē mā m piezvanī t uz reģ istratū ru. Ko jū s gaidā t, zvanot uz 5 zvaigž ņ u viesnī cas reģ istratū ru? "Palieciet uz lī nijas, jū s esat treš ais rindā " ir tas, ko mē s dzirdē jā m. Esmu viesojies daudzā s vietā s: gan mū su Dzimtenes attā los nostū ros, gan daudzā s citā s valstī s, bet neko tā du neesmu redzē jis. Puisis reģ istratū rā teica, ka viņ iem principā č ī bas nav, halā tus atnesī s, adapteri aizsū tī ja meklē t cilvē ku citā s telpā s (! ) Rezultā tā atnesa netī ras č ī bas ar sievieš u matiem iekš ā un a. slikti strā dā još s adapteris (tas ir, slikta kontakta dē ļ tas strā dā ja, tad nē ).
Nā kamajā dienā devā mies brokastī s un arī bijā m nedaudz š okē ti, ka braucam uz Maldivu salā m, bet kaut kā nonā cā m Turcijā , un ne tajā labā kajā viesnī cā . Milzī gs skaits cilvē ku, visi tracina, skatā s pā r plecu, gandrī z notiek cī ņ a par pā rtiku. Ē diens gan ir diezgan viduvē js. Uzsvars acī mredzot likts uz tū ristiem no Ķ ī nas un Indijas. Bū tī bā viss ir izlikts katliņ os ar vā kiem, kurus ir neē rti atvē rt. Augļ u nav, tos praktiski neē dā m. Svaigi spiestu sulu nav (pat par maksu, tikai fasē ts, liets tarā . Garš o pē c "jupijiem". Dabiski, ka kafiju vai tē ju neviens tev nelejs - viss pats. Jū s atrodaties 5 zvaigž ņ u viesnī cā ( ! ). Ir ļ oti grū ti pretoties sarkasmam Nav jū ras velš u. Pē c visa š ī mē s devā mies pie menedž era Abdullas, cerot atrast no viņ a sapratni. Viņ š ļ oti vē si reaģ ē ja uz visā m mū su aprakstī tajā m problē mā m, it kā viss bū tu tā , kā vajadzē tu bū t.
Atvainoš anā s nebija ne par ko. Par to, ka Ocean Pool Villai nav izejas uz okeā nu, tika teikts: "visur aprakstā norā dī ts, ka nav pieejams ū dens. " Faktiski tie ir meli, jo pat Kandima viesnī cas vietnē par to nav ne vā rda. Gluž i pretē ji, tiek teikts, ka mū su naktsmī tne ir absorbē jusi labā ko no pludmales villas un ū dens villas (Aqua villa). Es nezinu, ko viņ š tur uzsū ca, bet galu galā mums karstumā nā cā s 10 minū tes staigā t uz kopē jo pludmali - lai tieš ā m redzē tu tā s Maldī vu salas, kurā m bijā m nogā juš i tik garu ceļ u.
Abstraktā ks)
- baseina bā rā neviena nav, tad banā nu kokteilim nav. Tropiskajā salā (! ) nav banā nu. Tajā paš ā laikā tos daž reiz ē d brokastī s. Mistiķ is.
- Internets visā salā ir zem vidē jā lī meņ a. Mē ģ inā jā m vakaros skatī ties filmas - tā nekad nav noticis, viss palē ninā s.
- Lielā kajā daļ ā salas ir problē mas ar iekļ ū š anu jū rā - visur ir vai nu akmeņ i, vai gliemež vā ki.
– Uz salas ir daudz cilvē ku, trokš ņ aini un neē rti
– Vadī tā ji vienmē r kaut ko apsola un uzreiz par to aizmirst. Tas ir, nekā das atsauksmes.
– Negaidiet pret jums individuā lu pieeju. Darbinieku skaits nepā rprotami nesakrī t ar klientu skaitu. Personā la zinā š anu un prasmju lī menis atstā j daudz vē lamo.
- Pā rvietoties pa salu ir neē rti - ir "autobusi", bet diezgan reti un biež i tajos vairs nav vietas.
аватар marika.tv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā ksim ar to, ka esam jau bijuš i Maldivu salā s un ne reizi vien, mums š is ir tradicionā ls ceļ ojums reizi gadā , lai aizmirstu visu pasaulē un iegrimtu klusumā , bet š oreiz gribē jā s nelielu aktivitā ti un jautrī bu) ) Laika bija maz, Maldī vija vē lme nemainī jā s, kopumā nolē mā m apvienot atvaļ inā jumu klusā viesnī cā un dzī vot 4 dienas Kandimā , jo mums teica, ka š ī ir "trokš ņ ainā Dominikā nas Republika", ir ballī te un jautrī ba. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka esam jau bijuš i Maldivu salā s un ne reizi vien, mums š is ir tradicionā ls ceļ ojums reizi gadā , lai aizmirstu visu pasaulē un iegrimtu klusumā , bet š oreiz gribē jā s nelielu aktivitā ti un jautrī bu) ) Laika bija maz, Maldī vija vē lme nemainī jā s, kopumā nolē mā m apvienot atvaļ inā jumu klusā viesnī cā un dzī vot 4 dienas Kandimā , jo mums teica, ka š ī ir "trokš ņ ainā Dominikā nas Republika", ir ballī te un jautrī ba.
Viņ i labi satikā s, no rī ta atlidoja, pavadī ja mū s uz pieņ emš anas zā li, nosē dinā ja uz spilgtas krā sas krē sliem, mums ļ oti patika dizains, iedeva dzē rienus un dvieļ us, kamē r mē s dzē rā m un noslaucā mies, viņ i izdekorē ja mū su debess studiju, lai gan bijā m brī dinā ti, ka reģ istrē š anā s ir no 14, bet rezultā tā.11 jau bijā m istabā
Istaba normā la, neparasta duš a ir diskotē ka, var ieslē gt fona apgaismojumu, interesanta ideja) Gulta liela un ē rta, visi duš as piederumi bija klā t, ar š o ok
Mē s devā mies pusdienā s un bijā m apstulbinā ti no cilvē ku daudzuma, bija tā ds burbulis, ļ oti neparasti, parasti uz salas ir kluss un gluds, bet š eit jū s nedzirdat sevi. . Ķ ī nieš u valda! )) Novē rtē ja lielo ē dienu izvē le, ļ oti patika jū ras veltes lielā katliņ ā , milzī gas garneles, kalmā ri, mī dijas, bija vē l kas, neatceros, bet š is ē diens ī paš i palika atmiņ ā , un tā da krē mī ga mē rce ir krā š ņ a, nereā li garš ī ga, mē s gā ja pē c piemaksas 3 reizes! Atseviš ķ a telpa desertiem, un arī ļ oti liela izvē le, ī si palasī ju, ka it kā nav augļ u, kā ne, ja tiem ir atseviš ķ a telpa (kopā ar desertiem)? ))) Augļ i gan mums garš oja reti jebkur Maldivu salā s, un arī š eit nav labā kie, bet tie ir! )
Atseviš ķ i es atzī mē ju bā ru blakus bezgalī bas baseinam, viņ i gatavo lieliskus kokteiļ us, man tie patika vairā k nekā citā s viesnī cā s (Kanuhura, Conrad), iespē jams, viņ iem labi klā jas arī W Maldives)
Nezinu, varbū t padzī vojā m daž as dienas, varbū t vienkā rš i lojā li, bet personā ls un serviss mums atbilst, pludmale arī normā la, visur peldē t nevar, bet ir arī laba lagū na ar izcilu ieeja, arī brī niš ķ ī ga snorkelē š ana! Un viņ iem ir arī kafejnī ca Aroma, superī gi konditorejas izstrā dā jumi! ! ! Kafija nav lieliska, bet deserti ir 10/10! Vakarā dejojā m naktsklubā un bija cilvē ki! Parasti Maldivu salā s vakarā visi guļ vai pa cipariem, bet te tieš ā m izklaidē jas =) Pē cpusdienā , starp citu, arī uz baseina skan mū zika un apkā rt skaista publika, bija patī kami bū t )
Patiesī bā emocijas bija pozitī vas!
аватар Babo444ka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Novembrī mē s ar vī ru apmeklē jā m Maldī vu salas. Nedē ļ u braucā m kopā , biļ ete tika izsniegta caur Krievijas Ekspres tū roperatoru. Uzņ ē mums mums ieteica izvē lē ties jaunu 5* Kandima viesnī cu. Gribu atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, jo mums tur ļ oti patika. … Tomēr ▾ Novembrī mē s ar vī ru apmeklē jā m Maldī vu salas. Nedē ļ u braucā m kopā , biļ ete tika izsniegta caur Krievijas Ekspres tū roperatoru. Uzņ ē mums mums ieteica izvē lē ties jaunu 5* Kandima viesnī cu. Gribu atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, jo mums tur ļ oti patika. Protams, viesnī cai ir daž i nelieli trū kumi, tač u kopumā tā ir lieliska iespē ja ģ imenes atpū tai, tostarp ar bē rniem, un jaunieš u brī vdienā m.
Viesnī ca ir jauna, atvē rta 2017. gada martā.
Mē s ar vī ru centā mies apskatī t salu pē c iespē jas detalizē tā k un uzzinā t par daž ā du kategoriju numuriem viesnī cā.

Tā tad, es detalizē ti pastā stī š u, ko es zinu))

Viesnī cas koncepts ir ļ oti neparasts Maldī vu salā m - dzī vesveids, š ķ iet, ka tas atspoguļ o ierasto pilsē tas dzī ves ritmu.
Jū s dzī vojat it kā dzī vojamajā rajonā , savā villā , un pilsē tas centrā , kur ir "dzī ve", visas sabiedriskā s zonas ir koncentrē tas salas centrā lajā daļ ā (bā rs, restorā ns, peldbaseins, reģ istratū ra).
Bagijs kursē apkā rt salai ik pē c 5-7 minū tē m abos virzienos, piemē ram, autobusi. Pa ceļ am, pastaigas attā lumā no villā m, ir pat ī paš as "autobusu pieturas".
Jū s varat atpū sties privā tā atmosfē rā savā villā , un, ja vē laties "iziet ā rā ", sē diet uz bagija un nonā kiet "centrā ", dodieties uz veikalu vai pasē diet bā rā , izlaidiet kokteili vai citu.
Uz salas ir daudz veikalu, suvenī ru veikali, apģ ē rbu veikaliņ i, tostarp neliels pā rtikas preč u tirgus, kur var iegā dā ties vieglas uzkodas (č ipsus, riekstus, vafeles), dzē rienus un augļ us. Ir kafejnī ca, kur var pasū tī t aukstu kafiju.
Viesnī cas unikā la iezī me ir mā kslas studija, kurā varat apmeklē t zī mē š anas nodarbī bas un doties brī vā dabā . Viesnī cā ir arī jū ras dzī vnieku izpē tes centrs un liels peldbaseins nirš anas nodarbī bā m.
Viesnī ca ir jauna, skaista, ar stilī gu un modernu dizainu.
Ī paš i fotosesijā m ir daudz interesantu un radoš u vietu - š ū poles ū denī , mī kstā s zonas tieš i baseinā , viesnī cas logotips pludmalē un piestā tnē.
Ir daž ā das numuru kategorijas: minimā lā kategorija ir pludmales studija, numuri atrodas divstā vu bungalo, vienā bungalo ir 4 istabas, pirmajā stā vā ir numuri ar tieš u izeju uz jū ru, otrajā stā vs istabā m ir liels balkons ar mī kstā m š ū polē m, atzveltnes krē sliem un galdu.
Nā kamā kategorija, kurā dzī vojā m - pludmales villas, atseviš ķ as mā jas ar baseinu vai dž akuzi, ar tieš u izeju uz jū ru. Tajā salas daļ ā , kur atrodas pludmales villas, manuprā t, labā kā pludmale un saulriets, turklā t š ī ir tā puse, kur noriet saule, proti, var baudī t saulrietus.
Ū dens villas, kā izrā dī jā s, tiek sadalī tas vienā di - villā ir vai nu dž akuzi, vai baseins. Tie atrodas salas otrā pusē . Blakus atrodas restorā ns, baseins. Pludmale ir kopī ga ar pludmales studijā m, tā s atrodas netā lu.
Visu viesnī cas numuru iekš ē jais saturs, dizains, krā sas ir gandrī z vienā das. Visur interjerā ir stilī gs tirkī za tonis jeb, kā tagad modē to dē vē t, Tiffany Blue. Numuros ir viss nepiecieš amais: seifs, mini bā rs, fē ns, tē jkanna, tē jas/kafijas komplekts utt.
Apkalpoš ana un tī rī š ana diezgan pieklā jī ga, tī rī š ana notika katru dienu. Telpā s ir speciā las izkā rtnes ar pamatprasī bā m un vē lmē m rotaļ ī gā formā , var pā rvietot bultiņ u uz vē lamo, piemē ram, “mani dvieļ i un veļ a nav svaigi” un atstā t apkopē jai. Viņ š mainī s visu.
Pludmale ir lieliska, tī ra un ē naina, jo gar pludmali aug daudzas palmas. Viesnī cā ir jauka lagū na ar smalku smilš u ieeju. Kā tā dai viesnī cai nav rifa, bet netā lu no viesnī cas, okeā nā , ir platforma, no kuras var nirt un snorkelē t. Reizē m tur tiek rī kotas arī kā zu ceremonijas.
Uz platformu bez maksas var nokļ ū t ar laivu, kas noteiktā s stundā s izbrauc no viesnī cas nirš anas kluba.
Sala ir gara un iegarena, pretē jā pusē ir atklā ts okeā ns, lieli viļ ņ i, peldē ties tur aizliegts. Lielā kais koplietoš anas baseins ir 100 metrus garš , ar daž ā du dziļ umu. Sala ir zaļ a, vidē ja izmē ra.
Viesnī cā ir lielisks bē rnu mini klubs, tajos tiek uzņ emti bē rni vecumā no 4 lī dz 6 gadiem. Bē rniem bē rnu rotaļ u laukums ar strū klakā m (nav baseina), strū klakas tiek ieslē gtas divas reizes dienā daž ā dos laikos. Bē rniem ir daž ā das aktivitā tes: viņ i gatavo pankū kas un daž ā dus saldumus, savā m rokā m veido dekorā cijas un rotaļ lietas, rotaļ ī gā veidā pē ta salas floru un faunu. Mini klubā ir krieviski runā još s personā ls.
Ir telpas mazuļ iem un aukle pē c pieprasī juma - 15 $ / stundā (vakarā.20 USD / stundā , nakts laikā.25 USD / stundā ), aukle var ierasties uz villu vai bē rnu var atstā t mini klubā.
Ē dieni viesnī cā ir lieliski un daudzveidī gi. Blakus reģ istratū rai atrodas galvenais restorā ns, ir vairā ki a la carte restorā ni (Sea Dragon - Ā zijas restorā ns, galvenokā rt jū ras veltes, Smoke - grila restorā ns utt. ).
Atpū tai un atpū tai: tenisa korts, spa centrs, visu diennakti atvē rts fitnesa centrs, gaisa jogas studija, mā kslas studija un daudz kas cits. Bijā m uz SPA tikai paskatī ties, pakalpojumus neizmantojā m, bet redzē jā m, ka ir liels baseins, dž akuzi, daž ā das masā ž as un skaistumkopš anas procedū ras.
Vakaros viesnī cā ir diezgan jautri: biež i spē lē daž ā das mū zikas grupas, ir diskotē kas, var dejot, katru piektdienu notiek karaoke vakars.
Reizi nedē ļ ā notiek daž ā di tematiski festivā li. Visbiež ā k tieš i pludmalē salas centrā lajā daļ ā , kur ir liels baseins un reģ istratū ra.

Ir divi veidi, kā nokļ ū t viesnī cā:
- no Velanas Starptautiskā s lidostas (Male) ar regulā ru iekš zemes reisu 30 minū tes lī dz Daalu lidostai, tad ar ā trlaivu 20 minū tes.

- hidroplā ns 45 minū tes.

Ieraš anā s abos gadī jumos pie viesnī cas galvenā s piestā tnes, pē c tam bagiji nogā dā tū ristu istabā s un bagā ž ā.

Mī nusi:
- vietā , kur atrodas ū dens villas un studijas posts, pludmale ir izskalota, tā pē c periodiski tiek atvesta platforma un tiek strā dā ts pie smilš u ieguves no okeā na dibena un pludmales aizbē rš anas ( varbū t tā ir ī slaicī ga parā dī ba).

- visu kategoriju telpā s nav duš as vai vismaz tikai ū dens trauks kā ju mazgā š anai pē c pludmales, tas ir ā rkā rtī gi neē rti, jo smiltis tiek ienestas istabā , uz paklā ja.

- daž reiz bagijiem ir jā gaida ļ oti ilgi, jo tie nonā k pieturā , kas ir pilna ar cilvē kiem, un vietu nav (attiecas uz sastrē gumstundā m: piemē ram, pusdienu laiks).

- vannas istabā ir tikai viena izlietne, daudzā s 5 * viesnī cā s viņ i jau ilgu laiku ir darī juš i divas - tas ir daudz ē rtā k.
аватар yulia-15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas viesmī lī ba un sirsnī ba ir jū tama jau no brī ž a, kad ierodaties pie viesnī cas galda Males lidostā , no kurienes tiek laipni pavadī ts lī dz iekš zemes terminā lim (kā tas bija mū su gadī jumā ) vai lī dz ciplanam. … Tomēr ▾ Viesnī cas viesmī lī ba un sirsnī ba ir jū tama jau no brī ž a, kad ierodaties pie viesnī cas galda Males lidostā , no kurienes tiek laipni pavadī ts lī dz iekš zemes terminā lim (kā tas bija mū su gadī jumā ) vai lī dz ciplanam. Lidojums ar vienu pieturu apmē ram pusstundu, pē c tam jū s atkal sagaida viesnī cas pā rstā vis un pavada ē rtā ā trumlaivā lī dz viesnī cai. Viss ir ā tri, skaidri un beidzot esat viesnī cā . Viesnī ca ir sala 3 km, kas ir liels pluss aktī viem cilvē kiem, kuri nevē las sē dē t uz zemes gabala Indijas okeā na vidū . Jū s varat pā rvietoties ar velosipē diem, kas nomā ti par USD 5, pē c ieraš anā s jums tiek pasniegta broš ū ra ar visu dienu aktivitā š u grafiku, ko varat apmeklē t, piemē ram, joga, pilates, zī mē š ana, keramika, kulinā rijas nodarbī bas un citas. cits, tev nebū s garlaicī gi. Teritorijā ir 10 bā ri un restorā ni, vakaros spē lē dī dž ejs vai mū ziķ i ar dzī vo mū ziku vai karaoke.
Ir arī trenaž ieru zā le (lai zaudē tu kalorijas pē c gastronomiskā m baudā m). Patieš ā m, viesnī cā ir ļ oti kvalitatī vs un daudzveidī gs ē diens, pat ja apmeklē jat tikai galveno restorā nu - vienmē r tiek piedā vā ti daž ā du virtuvju ē dieni gan Eiropas, gan vietē jā s un Indijas. Brokastī s sieri (arī sapelē juš ie (man, piemē ram, tas ir svarī gi) suš i, rieksti, sarkanā zivs, gyoze, kopā ar parastajā m omletē m, pā rslā m un pankū kā m. . Pat ja jums nav viss iekļ auts bezalkoholiskie dzē rieni bufetē (sulas, ū dens, kola, spriti, kafija, tē ja) vienmē r bez maksas. Ē diens tieš ā m kvalitatī vs un daudzveidī gs. Jū ras velš u restorā nā tiks noķ erts omā rs, austere (jebkurš jū ras rā pulis, no kuriem ir noliktavā esoš ajos akvā rijos) un pagatavoti atbilstoš i jū su vē lmē m.
Neierobež ots kafijas un ū dens daudzums numurā tiek papildinā ts katru dienu. Minibā rā vī ns, alus - standarta komplekts, cenas ļ oti demokrā tiskas - alus skā rdene 6$, vī ns ap 30$.
Arī ū dens sporta veidu cenas ļ oti iepriecina. Un, protams, modinā š ana, snorkelē š ana un nirš ana. Snorkelē š ana tiek veikta uz platformas, kas atrodas tikai 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Var iznomā t spuras, snorkeles, maskas.

Rezumē jot, viesnī ca ar unikā lu koncepciju, kas lauž stereotipu, ka Maldī vija ir garlaicī ga un jū s varat baudī t viens otru tikai neticamā dabas ainavā . Viesnī ca ir ļ oti stilī gi iekā rtota, viss jauns, tī rs, stilī gs, ē diens, tā pat kā viss pā rē jais, augstā lī menī , bez lieka patosa un izrā dī š anā s. Bez ģ ē rbš anā s kodiem, bez glamū ra, kas ir vienkā rš i ideā li piemē rots pilnvē rtī gai kvalitatī vai atpū tai komfortablī bā lī menī , bet bez sacī kstē m pē c patosa un lokiem, jū s varat vienkā rš i atpū sties un baudī t. Varat doties pensijā savu bungalo apstā dī jumos vai atrast izklaidi pē c saviem ieskatiem. Man š ī ir ideā la Maldī vu viesnī ca.
PS Saskaņ ā ar iepriekš ē jo apskatu traktora esamī bu var nojaust tikai pē c vienmē r perfekti izš ķ ē rdē tā m smiltī m, kas izskatā s ļ oti glī tas un koptas, bet nav ne redzē tas, ne dzirdē tas !!!

Kas attiecas uz villā m, kas atrodas tuvu viena otrai - tā s vienu no otras atdala sulī gs veģ etā cija, grū ti iedomā ties, ka š ā da atraš anā s vieta kaut kā traucē tu ...un mē s vispā r nejutā m hosteli (protams, jū lijā atpū tnieku ir mazā k, bet tomē r sala ir diezgan liela un atpū tnieki vienkā rš i izklā jā s pa to, daž reiz mums likā s, ka esam uz tā s vieni).

Par pā rtiku vispā r bez komentā riem ē diens ir 5* un ne mazā k. Neatkā rtoš os par daudzveidī bu, par jū ras velš u klā tbū tni vakariņ ā s, sarkanā s zivis, sierus, jogurtus, sulas, augļ us - tikai pā ri visam uzslavas.

Ļ oti iesaku š o viesnī cu visiem un es atgriezī š os.

Visas gaiš ā s Maldī vijas! ; -) Man personī gi, ja Maldī vija, tad Kandima.
аватар dom-535
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar katru jaunu dienu viesnī ca mū s pievī la arvien vairā k. Sā kš u no paš a sā kuma, mē s ielidojā m, viņ i mū s sagaidī ja un teica: Tavs lidojums ir pē c stundas, sē dies Burger King , , Nebija runas par kā du uzgaidā mo telpu (kā citā s labā s viesnī cā s Maldivu salā s). … Tomēr ▾ Ar katru jaunu dienu viesnī ca mū s pievī la arvien vairā k. Sā kš u no paš a sā kuma, mē s ielidojā m, viņ i mū s sagaidī ja un teica: Tavs lidojums ir pē c stundas, sē dies Burger King , ,
Nebija runas par kā du uzgaidā mo telpu (kā citā s labā s viesnī cā s Maldivu salā s).
, bē guma laikā jū rā nav iespē jams peldē t, tikai koraļ ļ i un akmeņ i, visur lī dz ceļ iem ū dens, lai cik tā lu ietu, paisumā vē l var peldē t, bet bez speciā liem apaviem labā k ne iejaukties jū rā .
Ē diens: lielā kā vilš anā s.
Brokastis vairā k vai mazā k panesamas, brokastī s nekā das svaigi spiestas sulas, tikai no iepakojumiem. Un vakariņ ā s.
Nav jū ras velš u, maksimā li daudz tunzivju un Kolmā ras, ļ oti maz augļ u.
Citos restorā nos ē diens ir bezgarš ī gs, kaut kur pikants, kaut kur pā rā k trekns utt (ar vidē jo č eku 60-70$)
bet laime nav ē dienā .
Katru dienu no plkst. 5 pie telpas sā k braukt traktors un tā lī dz plkst. 8-9. Hidroplā ni paceļ as un nolaiž as.
Par cipariem
Sky Studio ir labi mē belē ts (tā pat kā visas istabas), bet ar pilnu noslogojumu š ķ iet, ka dzī vojat hostelī .
Pludmales villas no okeā na - neviens nav pelnī jis pieminē t.
Dzī vot tajos nav ī paš i labi – jū ra ir trokš ņ aina un jā dodas uz pludmali otrā pusē .
Pludmales villas lagū nas pusē ir labā kā s telpas, tač u tā s atrodas tuvu viena otrai.
Pavā ri neprot gatavot, iejaucas savos darbos, visā (var pagatavot rī sus ar garnelē m un vistu)
Solids 4..... nē , š ai, kā saka vietē jais menedž eris, Life-style Hotel, var likt 3 zvaigznes.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums olgakonovalova
‹ Viesnīca Kandima Maldives 5*
Atrakcijas

Первый lifestyle-курорт на Мальдивах для путешественников 80-го уровня. Курорт открыт под управлением компании Pulse Hotels & Resorts. Отель с хорошим питанием, отличным обслуживанием и живым красивым рифом.

Это совершенно новый формат курорта, с целым калейдоскопом WOW-факторов: самый длинный открытый бассейн-инфинити на Мальдивах, широчайший выбор водных развлечений, собственный морской биологический центр и школа дайвинга, арт-студия, уроки кулинарного искусcтва, 10 исключительных ресторанов и баров, разнообразие концепций питания с уникальной гастрономической программой Dine Around, удивительный детский клуб, уникальные оздоровительные СПА-пакеты и насыщенная программа мероприятий на каждый день. Kandima Maldives одинаково хорош для гостей любого возраста и статуса: семьи, влюбленные пары, компании друзей, корпоративные клиенты, соло путешественники и, конечно, молодожены. Kandima Maldives – это умный отдых с игривым характером.

Отель Kandima Maldives oткрыт в марте 2017 года.

Atrašanās vieta Отель Kandima Maldives расположен в атолле Даалу, в 175 км от международного аэропорта в Мале – Velana International Airport.
Pludmales apraksts Песок, протяженность 2 км.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов – Flavour и Zest два основных ресторана, международная кухня, шведский стол/ Azure средиземноморская кухня/ Sea Dragon – азиатская кухня / Smoked – блюда на гриле)

3 бара – Breeze pool bar, Beach Club, Forbidden Bar (бар для взрослых)

2 кафе – Aroma (крафтовое кофе, элитные сорта чая, выпечка, домашнее мороженое) / гастрономический бутик-кафе Deli

3 бассейна: один из которых инфинити длинной 100 м, есть бассейн с противотоком

SPA-центр esKape (Спа-процедуры для лица и тела), парная комната и джакузи

салон красоты и нейл-бар

лаунж HQ (24 часа/регистрация гостей, библиотека, игровая зона, доступ в интернет, конференц-залы)

магазины (сувениры, пляжная одежда, аксессуары)

услуги врача (есть медицинский центр)

услуги прачечной (платно)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Кулинарные мастер-классы, катание на лодке со стеклянным дном, охота на крабов и рыбалка, наскальная живопись, изготовление воздушных змеев, Олимпийские игры для детей, мини-парикмахерская, кинотеатр под открытым небом. Водная игровая зона, стена для скалолазания, батут, верёвочный парк. Мини-спа.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Тренажерный зал (24 часа/ услуги персонального тренера – платно), групповые фитнес-программы (аэробика, Зумба, Тае-бо, TRX-тренировка), парная комната и джакузи (в SPA-центре), аэройога, настольный теннис, дартс, футбольное поле, волейбол на пляже и в бассейне, петанк, снорклинг (при отеле есть домашний риф), дайвинг-центр и центр водных видов спорта Aquaholics (целых 5 мест для погружения вблизи отеля), уроки кулинарии и мастер-классы по приготовлению коктейлей, организация и проведение символической свадебной церемонии, полноценная программа мероприятий на каждый день.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 264 номера / 10 категорий:

56 Sky Studio и 72 Beach Studio (40 м2 внутренние помещения, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). Расположены в двухэтажном блоке на 4 номера вдоль пляжной линии. Спальня с кроватью king size, зона отдыха с диваном, гардеробная, ванная комната с душевой кабиной, балкон или терраса 15 м2 с подвесным диван-кочелью и обеденным столиком, шезлонги.

08Family Sky Suite(2 Bedrooms) (90 м2 внутренние помещения и 30 м2 внешние, макс. 4A+4C или 8A). Представляет собой 2 номера Sky Studio, объединённых общим фойе. Идеальны для размещения семей или дружеских компаний.

20 Beach Villa with Jacuzzi (55 м2 внутренние помещения и 42 м2 внешние, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). Пляжные виллы с видом на лагуну и индивидуальным выходом на пляж. Спальня с кроватью king size, зона отдыха с диваном, гардеробная, частично открытая ванная комната с отдельностоящей ванной, душевой кабиной и тропическим душем, кушетка для отдыха, джакузи, терраса с обеденным столиком и шезлонгами.

14 Sunrise Beach Pool Villa with Jacuzzi (55 м2 внутренние помещения и 70 м2 внешние, макс. 4A или 3A+1C или 2A+2C). Пляжные виллы с видом на рассвет и океан. По наполнению идентичны номерам Beach Villa with Jacuzzi, но дополнительно имеют частный бассейн на террасе.

15 Sunset Beach Pool Villa with Jacuzzi (55 м2 внутренние помещения и 70 м2 внешние, макс. 4A или 3A+1C или 2A+2C). Пляжные виллы с видом на закат и бирюзовую лагуну. По наполнению идентичны номерам Beach Villa with Jacuzzi, но дополнительно имеют частный бассейн на террасе.

30Aqua Villa (48 м2 внутренние помещения и 25 м2 внешние, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). Водные виллы с прямым спуском в лагуну. Спальня с кроватью king size, зона отдыха с диваном, гардеробная, ванная комната с отдельностоящей ванной и душем, обеденная зона на открытом воздухе, терраса с шезлонгами.

29Aqua Villa with Jacuzzi (48 м2 внутренние помещения и 25 м2 внешние, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). По наполнению идентичны номерам Aqua Villa, но дополнительно имеют джакузи на террасе.

18 Ocean Pool Villa (60 м2 внутренние помещения и 35 м2 внешние, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). Просторные виллы, стоящие частично на воде, частично на суше. Расположены на северной стороне острова и не имеют прямого спуска в лагуну. По наполнению идентичны номерам Aqua Villa, но дополнительно имеют частный бассейн на террасе с видом на открытый океан.

02Honeymoon Aqua Pool Villa(80м2 внутренние помещения,50м2 внешние, макс. 2A+2C, 3A+1C или 4A). Просторные водные виллы c отдельной спальной и жилой комнатами, частным пейзажным бассейном и прямым спуском в лагуну. Идеально подходят для молодожёнов и романтического отдыха. Виллы приватно расположены в самом конце "ветки" водных вилл, и из них открывается самый красивый вид на лагуну и океан.

Istabās

Кровать king size;

диван, раскладывающийся в двуспальную кровать;

кондиционер;

потолочный вентилятор;

ТВ с плоским экраном (спутниковые каналы, есть русский канал);

кофемашина с кофе-капсулами;

бесплатный чай, кофе и бутилированная питьевая вода;

мини-бар (бесплатно только для PLATINUM All Inclusive);

переходник;

бесплатный Wi-Fi;

доставка еды в номер (24/7, платно);

уборка номера – ежедневно, 1 раз в день.

Adrese Dhaalu Atoll, 20066 Male, Maldives
Tālruņi: +960 676 00 77
Tīmekļa vietne: Kandima Maldives
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.