Lieliska viesnīca ar bezmaksas niršanu

Rakstīts: 11 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 29 aprīlis — 9 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Esam jau atpū tuš ies uz citā m Maldivu salā m un izveidojuš i priekš statu par to, ka mums mazā k patī k lielā s salu viesnī cas (piemē ram, Bandos, Kuramati, Riiti Beach): nejū tam Maldivu garu, nav sajū tas, ka atrodamies. maza sala okeā na vidū , mazā k vienotī bas ar dabu. Mē s devā mies uz Palmbī č as viesnī cu, kas pē c izmē riem ir salī dzinā ma ar augstā kminē to, lai dotos nirt. Es negribē ju iziet apmā cī bu slē gtā ū denī Maskavā ar satiksmes sastrē gumiem un pē c tam atklā tā ū denī kaut kur atvaļ inā jumā (kā mē s plā nojā m sā kumā ). Un š eit jebkuri nirš anas kursi plus nirš ana bija bez maksas. Tiesa, bez maksas tika piemē rota naktsmī tne Club Diving Room.
Rezervē jā m caur Maskavas tū roperatoru Bestprice Tour un par 12 naktī m ar hidroplā na transfē ru samaksā jā m aptuveni 3.5 tū kstoš us dolā ru. Pē c OWD kursa pabeigš anas mē s veicā m vē l 5 nirš anas un pabeidzā m Enriched Air Diver kursu (nirš anai ar bagā tinā tu gaisu).
Numurs.

Pamatojoties uz to, ka nirš ana (mū su mē rķ is) bija bezmaksas, tikai apmetoties noteiktas kategorijas istabā s, mē s jau iepriekš samierinā jā mies ar telpas iespē jamo turpmā ko nož ē lojamī bu. Vē l jo vairā k bija pā rsteigums. Tā noteikti nebija grezna villa, bet ļ oti ē rta mā ja, ar diezgan labā m mē belē m, labi funkcionē još u kondicionieri, plaš u vannas istabu un milzī gu ģ ē rbtuvi. 10 metrus no mums atradā s nirš anas centrs, kas bija ļ oti ē rti, ņ emot vē rā mū su atpū tas programmu.
Nirš anas centrs. Mū su apmā cī bu vadī ja krieviski runā još s instruktors - Druvis (no Rī gas); visu izskaidroja vienkā rš i un skaidri. Liels paldies! Arī sveiks un paldies viņ a kolē ģ im Olacio (no Itā lijas). Nirā m galvenokā rt salas tuvumā un tikai priekš pē dē jā dienā devā mies tā lu, kur mums ļ oti patika. Nirš ana notika gar sienu ar neskaitā mā m alā m, kurā s viņ i tomē r tikai vienu reizi noķ ē ra guļ oš u bruņ urupuci, bet kā ds bruņ urupucis! Es nedomā ju, ka Maldivu salā s dzī vo bruņ urupuč i, kas jaunā ki par 2 metriem! Viņ i arī ieraudzī ja milzī gu Napoleonu, kurš riņ ķ oja netā lu, bet neļ ā va tuvoties. Dī vaini, bet haizivis nekad nav redzē jis.
Sala. Ļ oti labi sakā rtots un mē belē ts. Lieliska pludmale ieskauj visu salu. Pati sala ir vienmē rī gi mež aina. Š ķ iet, ka visur ir ē na, bet tajā paš ā laikā visa sala ir izpū sta cauri, pat tā s centrā nav nī kuļ ojoš a sasmakš anas, kas parasti raksturī ga lielā m salā m. Jū s varat redzē t jū ru gandrī z no jebkuras vietas. Daudz ziedu, ī paš i orhideju, mazā k plumē rijas, ziedu aromā ts visur gaisā . Visas villas atrodas pietiekamā attā lumā viena no otras, lai nodroš inā tu privā tumu.
Uzturs. Pieci plus. Tik gardu un daudzveidī gu ē dienu atvaļ inā jumā vē l neesam satikuš i. Tajā paš ā laikā atzī mē ju, ka mē s neesam saldummī ļ i, kā daž i, kas biež i ē diena kvalitā ti vē rtē pē c desertiem. Pusdienas un vakariņ as galvenajā restorā nā un brokastis kafejnī cā . Un brokastis no 7.30 lī dz 12.00! Š eit ir plaš ums tiem, kam patī k gulē t)

Izklaide. Nav standarta Maldivu salā m. Bez krabju sacī kstē m vai bingo, dzī vā mū zika katru vakaru un tad jau ap 23.00 kā ds vakara galvenais notikums: galda tenisa turnī rs, futbola spē le starp viesiem un darbiniekiem, diskotē ka ar animatoru utt. Agrā celš anā s dē ļ nirš anai lielā ko daļ u palaidā m garā m, bet redzē tais patika. Itā ļ i prot atpū sties!
Spa. Nebija laika, pat bezmaksas izmē ģ inā juma kupons neaizgā ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu