Kuredu Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Lhaviyani atols
9.5 Numurs
9.2 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.2 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kuredu salā. Salas rietumu daļa pieder Sangu kūrortam, kura ūdens villām ir sava reģistratūra, ekskluzīvs bārs un restorāns. 2007. gadā tika uzcelti jauni ērti pludmales bungalo un villas, kas apvienoti ar nosaukumu O'Resort & SPA. Viņiem ir savs restorāns un bārs. Pēdējā viesnīcas renovācija tika veikta 2012. gadā.Vairāk →
аватар ckofield
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca noteikti ir naudas vē rta. Draudzī gs personā ls, lielisks ē diens, lieliska atmosfē ra! … Tomēr ▾ Viesnī ca noteikti ir naudas vē rta.
Draudzī gs personā ls, lielisks ē diens, lieliska atmosfē ra!
аватар avgrinch
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba zaļ a viesnī ca. Lē tā kie Garden numuriņ i bez komentā riem. Nav jē gas maksā t vairā k. Istabā ir WI-FI. Uz salas var peldē ties tikai vienā vietā , pa kreisi no mola. Citur ir asi koraļ ļ i vai viļ ņ i. Ē diens labs, parasta sporta zā le. … Tomēr ▾ Laba zaļ a viesnī ca. Lē tā kie Garden numuriņ i bez komentā riem. Nav jē gas maksā t vairā k. Istabā ir WI-FI. Uz salas var peldē ties tikai vienā vietā , pa kreisi no mola. Citur ir asi koraļ ļ i vai viļ ņ i. Ē diens labs, parasta sporta zā le. Animā cija nē - ne Turcija un ne Ē ģ ipte. Labs golfs. Ekskursiju nav, izņ emot pastaigu pa salā m ar saulrieta apbrī nu. Ir nirš ana. Interesanta iezī me. Visur smiltis un arī uz galvenā restorā na grī das. Visi atpū tnieki iet basā m kā jā m. Tas ir ē rti. Blakus istabai ir vieta, kur nomazgā t kā jas un smiltis mā jā nenest. Viņ i cenš as jū s laicī gi iekā pt lidmaš ī nā . Viņ i neuzminē jū su lidojumu. Lidostā pē c ieraš anā s jū s sagaida, pavada uz citu nelielu lidostu un lidostā jā pabaro bez maksas. Gaidot atgrieš anā s lidojumu, varat doties uz kaimiņ u salu – Maldivu salu galvaspilsē tu Mali. Par tā tī rī bu nav jā runā . Tā dus neaprakstā mus netī rumus, iespē jams, var redzē t tikai Indijā . Jā brauc ar prā mi uz galvaspilsē tu par 1 dolā ru un pē c 5 minū tē m jau bū si klā t. Jū s bū siet nomocī ts ar piedā vā jumiem diriģ ē t un parā dī t. Tur nav ko redzē t, visu redzē si pats. Tā ir visa noderī gā informā cija. Iespaids par viesnī cu ir pozitī vs.
аватар larinets2013
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tū risma aģ entū ra Unitours viesnī cu ieteica kā labu viesnī cu medusmē neš iem. Izpē tī juš i vairā kas jaunlaulā to atsauksmes, rezervē jā m Kuredu salu 4*, iepriekš lū dzot menedž eri informē t viesnī cu, ka mums ir medusmē neš a ceļ ojums. … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū ra Unitours viesnī cu ieteica kā labu viesnī cu medusmē neš iem. Izpē tī juš i vairā kas jaunlaulā to atsauksmes, rezervē jā m Kuredu salu 4*, iepriekš lū dzot menedž eri informē t viesnī cu, ka mums ir medusmē neš a ceļ ojums.
Ierodoties viesnī cā , viņ i ļ oti ā tri iekā rtojā s, iedeva lielu skaistu istabiņ u tieš i pie okeā na, izteica komplimentu (augļ i un š ampanietis). Tas bija prieks!
Okeā ns un pludmale ir vienkā rš i neaizmirstami, tur pavadī jā m lielā ko daļ u laika, lai gan uz salas ir baseins.
Vakaros var piedalī ties tematiskā izrā dē vai doties makš ķ erē t (ekskursijas gida pavadī bā ).
Ē diens ļ oti labs, daudz zivju un jū ras velš u, viss ļ oti garš ī gs.
аватар avantouristka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī ve ir skaista, it ī paš i, ja š ī dzī ve notiek Maldivu salā s : ) Naktī un bez vilcinā š anā s tika nolemts, ka savu medusmē neš a nedē ļ u pavadī sim Maldivu salā s - galu galā š ī ir paradī zes vieta, kur pat gaiss ir piesā tinā ts ar romantiku. … Tomēr ▾ Dzī ve ir skaista, it ī paš i, ja š ī dzī ve notiek Maldivu salā s : )
Naktī un bez vilcinā š anā s tika nolemts, ka savu medusmē neš a nedē ļ u pavadī sim Maldivu salā s - galu galā š ī ir paradī zes vieta, kur pat gaiss ir piesā tinā ts ar romantiku...
Tā kā Maldī vu salas ir diezgan dā rgas brī vdienas, attiecī gi tī klā nav tik daudz atsauksmju par š ī kū rorta viesnī cā m.
Vienā no lieliskajiem Krievijas resursiem mē s tomē r atradā m diezgan pilnī gu viesnī cu sarakstu ar pilnā m atsauksmē m par tā m, fotoattē lu pā rskatiem un daudziem komentā riem. Balstoties uz visu saņ emto informā ciju un apmeties Kuredu salas kū rortā.
Viesnī ca tika izvē lē ta vairā ku iemeslu dē ļ:
1. Galvenais kontingents ir kulturā li un izglī toti ā rzemnieki, kuri paš i dus mierā un ļ auj to darī t citiem
2. Neapš aubā mi skaista teritorija un infrastruktū ra
3. Sakoptas villas ar savu teritoriju
4.
Sala ir nedaudz lielā ka par vidē jo, lai bū tu iespē ja vismaz kaut kur pavadī t laiku
5. Laba pludmale bez viļ ņ lauž iem un ierobež otā jiem
6. Lidojums uz salu ar hidroplā nu
Gribu atzī mē t, ka Maldī vu salas kā kū rorts ir iekā rtotas pē c š ā da principa: viena sala – viena viesnī ca, tas ir, tu dzī vo savā salā.
Viesnī cā Kuredu ir vairā ki izmitinā š anas veidi:
- Pludmales un dā rza bungalo - bungalo, kas atrodas salas centrā un kuriem nav savas pludmales (piemē ram, Ē ģ iptē , viesnī cas otrajā rindā )
- Pludmales villas – daž ā da veida villas, kas atrodas gar pludmales lī niju
- Jacuzzi Beach villas - augsta lī meņ a villas ar savu terasi un dž akuzi
- Ū dens villas - visdā rgā kā naktsmī tne, villas, kas novietotas uz pā ļ iem ū denī.
Apspriež ot apmeš anā s iespē jas, nevar nepieminē t vienu ā rkā rtī gi svarī gu detaļ u: piekrasti no dienvidu puses (š eit atrodas dž akuzi pludmales villas un daž u veidu Beach villas) un salas ziemeļ u daļ a (ū dens villas un vē l viena Beach villas daļ a atrodas š eit) ir ļ oti atš ķ irī gi viens no otra! Proti, tas, ka ziemeļ u pusē ir ļ oti slikta gan ieeja okeā nā , gan pats dibens: neiztī rī ts, viss ir beigtos koraļ ļ os, ​ ​ aļ ģ ē s utt. , turklā t š ajā pusē visā pludmales lī nijā ir uzstā dī ti viļ ņ lauž i. , kas š ausmī gi sabojā visu skaistumu ...
Ko gan nevar teikt par salas aizmuguri: pludmale ir sniegbalta, nevienas miskastes, bez aļ ģ u lā ses, ū denī nav viļ ņ lauž u un citu ierobež otā ju.

Atrodot š o informā ciju tī klā , tika pieņ emts skaidrs lē mums izvē lē ties Jacuzzi Beach villas istabas. Padomam: tie ir skaitļ i no 111 lī dz 160 (dienvidu pusē ).
Ierodoties, mē s saņ ē mā m 142. istabu, ar ko bijā m ļ oti apmierinā ti un visas uzturē š anā s laikā par to nebija nevienas sū dzī bas.
JACUZZI BEACH VILLA.
Š ajā naktsmī tnē ietilpst: pati villa ar elegantu "king" izmē ra gultu, kas ir pā rklā ta ar caurspī dī gu baltu baldahī nu, ar televizoru, iebū vē tu skapi, seifu, mini bā ru utt. , ā ra duš a (tikai pā rklā ta ar salmu jumts lietus gadī jumā ), terase ar ā ra dž akuzi, kā arī terase mā jas priekš ā , uz kuras atrodas sauļ oš anā s krē sli.
PLUDMA VILLAS PRIEKŠ Ā.
Katra villa no abā m pusē m nosacī ti atdalī ta no otras ar zaļ ajā m zonā m, tā dē jā di radot privā tuma ilū ziju.
Villas priekš ā.5 soļ u attā lumā atrodas 2 sauļ oš anā s krē sli, kas pieder tikai tavai villai un tev, un uzreiz aiz okeā na.....
TERITORIJA.
Tā pat kā izmitinā š anas veidi, arī restorā ni tiek iedalī ti vairā kos veidos. Ja tos nosacī ti sadalā m, tad ir 4 tā di galvenie: dienvidu (Koamas), ziemeļ u (Bonthi), rietumu (Sangu) un austrumu (O').
Katram villu veidam tiek pieš ķ irti visi restorā ni, Koamas pieder pie Jacuzzi Beach villā m, bet iepriekš zvanot, iespē jams ieturē t brokastis vai pusdienas jebkurā no salas restorā niem. Jū s varat pusdienot tikai savā s mā jā s.
Turklā t salā ir 2 peldbaseini (salas centrā , kur notiek galvenā dzī ve, un austrumos), 8 daž ā di bā ri, tai skaitā pie baseiniem, golfa nū ja (! ), futbola laukums, nirš anas centrs, klī nika, sporta zā le, vairā ki veikali ar drē bē m un suvenī riem.
IZKLAIDE
Galvenie pasā kumi notika bā rā ar nosaukumu Babuna-bar (salas centrā ), katru vakaru ir jauna programma - Maldives Night, Euro Disco, Cocktail Party, Magic Show, Crab Race (! ) utt.
Citā bā rā , kuram blakus atrodas galvenā reģ istratū ra Akiri, var sē rfot internetā , jo ir pieejams bezmaksas WI-FI tī kls.
Visa dzī ve pagā ja š ajos centros.
Ir arī piedā vā jums romantiskā m vakariņ ā m sveč u gaismā pie okeā na, š o pakalpojumu sniedza Beach Bar, kas arī atrodas centrā.
PLUDMA UN ZEMŪ DENS PASAULE
Neskatoties uz to, ka jū su mazā pludmale villas priekš ā ir pieš ķ irta jums, š ī teritorija joprojā m ir izplatī ta un biež i vien var iet garā m daudzi cilvē ki, kuri var apstā ties un izpeldē ties "tavā " teritorijā tā pat kā jū s savā . .
Ļ oti iecienī ta vieta uz salas jebkurā diennakts laikā ir iesma, kas sniedzas tā lu okeā nā un ir neticami skaista. Uz tā iznā k labā kā s fotogrā fijas, ko salas iedzī votā ji dara gandrī z visu laiku. Turklā t iesma ir unikā la jebkuros laikapstā kļ os: mierī gā laikā tajā atrodamas skaistas salas, pa kurā m var viegli tikt pā ri paš ai iesmas malai, skarbos laikapstā kļ os ļ oti skaisti izskatā s viļ ņ i, kas satiekas abā s pusē s, kas rada neticamus vē tras attē lus.
Kas attiecas uz Kuredu zemū dens pasauli, tad š eit tā diemž ē l ir ā rkā rtī gi nepilnī ga. Pretī baseinam atrodas mā jas rifs, kā vietē jie to sauc, kas atrodas pa labi no mola (ja paskatā s uz salu), bet tas ir ļ oti skumji. Maksimā lais, kas tur tika atrasts, ir bruņ urupuč u ģ imene, patieš ā m neaizmirstams skats. Tā tad Kuredā zem ū dens nav nekā ī paš a, ko apbrī not, ja ar to rē ķ inā ties ...
DABA un DZĪ VE
Sala ir ļ oti zaļ a, ir daudz ziedu, augu utt.
Ī paš i patī kami ir tas, ka uz salas nav odu un nepatī kamu punduru, viņ i pastā vī gi tiek saindē ti ar speciā liem lī dzekļ iem.
Bet ziemeļ u daļ ā ir daudz mazu ķ irzaku, krabju, putnu, mazo raju un pat mazu mā jas haizivju, kas peld dabiskajā baseinā.
ROMANTIKA
Jā , š ī noteikti ir vieta romantikai, tā ir burtiski izsū kusies gaisā!
Pakalpojumu vidū ir daudz daž ā du pasā kumu, kas ī paš i paredzē ti jaunlaulā tajiem: viņ i var aizvest uz tuksneš ainu salu, izbraukt ar laivu uz citā m salā m, sarī kot romantiskas vakariņ as sveč u gaismā vai brokastis gultā . Tač u ī paš i populā rs š eit ir kā zu paviljons ceremonijā m, kurā pē c vietē jā m tradī cijā m tiek rī kota neformā la kā zu ceremonija.
Bet, tā kā baltā lapene ir uzstā dī ta pastā vī gi, daudzi cilvē ki izmanto š o iespē ju un organizē savas ceremonijas, neuztraucoties maksā t 1700 USD. e. par ceremoniju, ko darbinieki veic tiem, kas par to maksā ja.
CILVĒ KI
Kā minē ts iepriekš , galvenais kontingents salā ir ā rzemnieki: pā rsvarā franč i un vā cieš i. Un tas ir ļ oti forš i! Jū s jū taties reā ls ļ oti civilizē tā un kulturā lā sabiedrī bā.
Starp citu, ja kā ds sagaida, ka š eit zina krievu valodu, tad es gribu jū s pievilt: visi darbinieki runā tikai ANGĻ U valodā , kas š eit ir vispā rpieņ emts!
Personā ls ļ oti labs, izpalī dzī gs, pieklā jī gs, dzeramnaudu ņ emt nedrī kst, ja paņ ē mi, jā iedod reģ istratū rā . Bet, ja tu to dari nemanā mi, tad, protams, viņ i to ņ em labprā t : )
Man patika tas, ka viņ i ļ oti ā tri reaģ ē uz jebkuru problē mu un jebkurā diennakts laikā.
Kopumā atpū tniekiem viss tiek darī ts, ja vien viņ iem ir ē rti un neko nevajag.
CITI
Es nevarē ju nepieminē t, ka salā ir 2 tī mekļ a kameras, kas darbojas visu diennakti! Viens ir uzstā dī ts nirš anas centrā un skatā s uz okeā nu, otrs atrodas pie baseina. Visu, kas notiek uz salas, var skatī ties tieš saistē Kuredu vietnē (http://www. kuredu. com/community/kuredu-island-livecam. aspx). Viņ u vietnē jū s varat pilnī bā izpē tī t visu veidu naktsmī tnes, viesnī cu karti utt.
Ceru, ka visa iepriekš minē tā informā cija jums noderē s, plā nojot atvaļ inā jumu, un vienmē r esmu gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem par š o salu!
Lai jaukas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devā mies uz KUREDU medusmē neš a ceļ ojumā , es ilgi sapņ oju par Maldivu salā m un beidzot tas notika. Brauciens traku sajū smu neatstā ja, tač u ar patī kamiem iespaidiem pietika. Laikapstā kļ i sezonā - nebija gluž i sezonā ls. … Tomēr ▾ Devā mies uz KUREDU medusmē neš a ceļ ojumā , es ilgi sapņ oju par Maldivu salā m un beidzot tas notika. Brauciens traku sajū smu neatstā ja, tač u ar patī kamiem iespaidiem pietika. Laikapstā kļ i sezonā - nebija gluž i sezonā ls. Bija tikai viena vai divas tī ri saulainas dienas, tā pē c bija apmā cies un drū ms, bet bez lietus. Krievijā ļ oti gribē jā s sauli - spož u, svelnu, bet pat Maldivu salā s tā s nebija pā ri daudz. . . , bet tas ir viss dziesmu teksts, un tagad pie lietas. Viesnī ca ir cienī ga, attaisno savas č etras zvaigznes ar 100. Mē s ieguvā m "okeā na pludmales villu" 293, kas atrodas tieš i tajā salas daļ ā , kur ieeja ū denī ir iež ogota ar viļ ņ lauž iem un daudz akmeņ iem. Bet pat š im izvietojumam ir savas priekš rocī bas. Manuprā t, okeā na restorā ns, kurā tikā m norī kots, atrodas salā vislabā kajā vietā , tā dā ziņ ā , ka tas atrodas gandrī z virs ū dens – skati ir brī niš ķ ī gi. Okeā na istabas celtas 2007. Viss darbojas, viss ir lieliskā stā voklī , un nav daudz cilvē ku. Bet tajā pusē , kur ir mols, ir daudz cilvē ku, visi grib baltas smiltis un labu ieeju okeā nā . Lī dz piestā tnei nepiecieš amas 7-10 minū tes. Jums tikai jā š ķ ē rso sala, un jū s jau esat otrā pusē . Es neredzu š ajā jautā jumā nekā du problē mu. Mums bija pilna pansija, jo esam cilvē ki, kas nedzer – tas mums lieliski piestā vē ja. Ē diens bija garš ī gs, slava š efpavā ram. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, izņ emot brokastis, bet tas, manuprā t, ir sī kums. Krievu viesnī cā tieš ā m ir ļ oti maz, savā restorā nā bijā m vienī gie. No ekskursijā m paņ ē mā m vienu makš ķ erē š anas braucienu - ļ oti aizraujoš i - noķ ē rā m daudz zivju, aizpildī jā m pieteikumu un nā kamajā dienā mums to sagatavoja. Attiecī bā uz kokosriekstiem, ja vē laties baudī t riekstu, paņ emiet lī dzi nazi. Mums nepatika kokosriekstu piens, bet rieksti ir tas, kas mums vajadzī gs, tač u tos nav viegli iegū t. Ar zinā mā m prasmē m un pieredzi tas prasī ja 10-15 minū tes, un mū su rumboy ar savu nazi aizņ ē ma piecas. Lielisks snorks pa kreisi no mola, ja pagriež as pret to. Koraļ ļ i ir miruš i, bet ir daudz dzī vu radī bu. Nirš anas centrā ī rē jā m glā bš anas vestes (4 USD stundā par vienu glā bš anas vesti) un stundā m ilgi snorkelē jā m, vē rojot bruņ urupuč us un citus iemī tniekus. Nu ir eksemplā ri - tikai kaut kā di "mamuti", pusotra metra garumā un viss viņ u bars. Daž reiz es domā ju, vai viņ i traks un uzklups man virsū , cik ilgi viņ i mani apē s - atbilde nebija ilgi jā gaida. Pē c maniem aprē ķ iniem, trī sdesmit sekundes un es kļ ū š u par daļ u no okeā na. Nu labi, atmetam trakā muļ ķ ī bas un rezumē jam. Viesnī ca ir bez patosa un volā niem, ir viss ē rtai atpū tai. Nā c uz KUREDU un izbaudi dabu, okeā nu un mieru. P. S. Pē dē jā vakarā uz salas vairā kas stundas skatī jā mies bezgalī gajā s zvaigž ņ otajā s debesī s, ē rti apsē ž oties sauļ oš anā s krē slos. Viņ i dzē ra vī nu, klausī jā s okeā na skaņ ā s un uzminē ja zvaigznā jus, es pē kš ņ i sajutu debesis, visu to plaš umu, visu dziļ umu - es ieskatī jos tumš ajā tā lumā un man š ķ ita, ka arī es esmu zvaigzne.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teikš u atklā ti. . . ja neesi bijis Maldivu salā s, tad jā brauc uz turieni....Bū si Kuredu. . . arī nepalaidī si garā m....viss lieliski tur arī...bet vispā r atpū ta lielā mē rā ir atkarī ga no mums. . . ! ! ! Ceļ ot! ! ! Pamē ģ ini. … Tomēr ▾ Teikš u atklā ti. . . ja neesi bijis Maldivu salā s, tad jā brauc uz turieni....Bū si Kuredu. . . arī nepalaidī si garā m....viss lieliski tur arī...bet vispā r atpū ta lielā mē rā ir atkarī ga no mums. . . ! ! ! Ceļ ot! ! ! Pamē ģ ini. . . patī k mums un viss bū s labi ! ! ! Esam ļ oti apmierinā ti, bijā m 2008. gada janvā rī! ! ! Piekrī tu Tatjanas stā stam, labi darī ts, viņ a visu tik sī ki aprakstī ja ! ! ! sveiciens tev! ! ! Rakstiet ar prieku papļ ā pā š u un atbildē š u tiem, kas brauc uz Kuredu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums osvana
sakiet, lūdzu, vai no mājām var vest alkoholu uz viesnīcu koferī? Dosimies uz dzimšanas dienas ballīti ar draugiem. Esam lasījuši, ka cenas ir ļoti augstas. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums mashabaramygina
Sakiet, lūdzu, vai no Palmbīčas kūrorta ir iespējams nokļūt Kuredu salā, cik maksā transfērs?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Куреду. Западная часть острова принадлежит Sangu Resort, водные виллы которого имеют свой ресепшн, эксклюзивный бар и ресторан. В 2007 году были построены новые комфортабельные пляжные бунгало и виллы, объединенные под названием O’Resort & SPA. Они имеют собственный ресторан и бар. Последняя реновация в отеле была проведена в 2012 году.

Atrašanās vieta Расположен на острове Куреду в атолле Северный Лавиани, в 150 км от международного аэропорта Велана (г. Мале). Трансфер: 40 минут на гидросамолете (с 06:30 до 16:00).
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа — 3,5 км. Рядом небольшой коралловый риф. Полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 зоны ресепшн: главная зона — в центре острова (для взрослых пар и семей с детьми любого возраста), ресепшн для «O» резорта (гости с 12 лет) и Sangu ресепшн в Sangu Resort (гости с 18 лет), в каждом работает полноценный сервис для гостей и магазин подарков, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi есть (в развлекательном центре и центре водных видов спорта; макс. 1 устройство на человека, 100 МБ на человека в день — бесплатно, другие пакеты — платно), услуги по глажению одежды (платно), интернет-кафе (бесплатно), ТВ-зал, 5 магазинов подарков (одежда, музыкальные диски, украшения, поделки ручной работы, легкие закуски, журналы, табак

магазины в дайв-центре, СПА-центрах и гольф-клубе, магазин ювелирных украшений Sifani Jewelers, развлекательный центр, 3 бассейна (основной, на территории «О» — для гостей старше 12 лет, на территории Sangu — для гостей старше 18 лет). Отель предлагает специальные программы для молодоженов. 7 ресторанов, 7 баров. Чайный домик Sai Kothari. Винный погреб (в ресторане «Sangu»).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: теннисный корт (бесплатно для AI и AI Gold в дневное время), каяки, бильярд, бадминтон, тренажерный зал и фитнес-центр, дартс, настольные игры, пляжный волейбол, настольный футбол, настольный теннис, футбольное поле, развлекательные программы (живая музыка, дискотека, крабьи бега, мальдивское шоу), библиотека (книги и журналы на разных языках). Платно: 2 СПА-центра, вейкбординг, снорклинг, катамаран, прокат велосипедов, гольф (6 лунок), банан, каноэ, виндсерфинг, парасейлинг, водные лыжи, дайвинг-центр, барокамера для дайверов, рыбалка (выезды 3 раза в день), fun tub, скутер (джет-ски), экскурсии на Dream Island, сафари-яхта Monsoon (длина 36,5 м, 2006 г., 11 номеров Suite — макс. 22 чел.). В отеле имеется комплекс Duniye Spa, включающий два центра — Land Spa, расположенный в саду, и «O» Spa, расположенный на воде. Меню Duniye Spa включает широкий выбор разных видов массажа и процедур для тела и лица на основе древних азиатских традиций и современных методик, и с использованием только натуральных продуктов.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 388 номеров.

Istabās

Душ и ванна, фен, кондиционер, потолочный вентилятор, гардероб, сейф (бесплатно), спутниковое ТВ (кроме Garden bungalows и Beach bungalows), CD-проигрыватель, телефон, iPod (Private Pool Villa, Private Pool Villa Family Suite), Wi-Fi (макс. 1 устройство на человека, 100 МБ на человека в день — бесплатно/ другие пакеты — платно), мини-бар и мини-холодильник, капсульная кофе-машина, набор для приготовления чая и кофе, кровати king size, терраса, room service: платно, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Kuredu Island, Lhaviyani Atoll, Maldives
Tālruņi: Tel: +960 6620337
Fax: +960 6620332
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).