Lieliskas brīvdienas!

26 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 10 Novembris 2019 ieslēgts 18 Novembris 2019
Reputācija: +3
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s nolē mā m lidot uz Maldivu salā m, jo ​ ​ redzē jā m brī numainu cenu zī mi, pirms tam tā das idejas nebija, mē s domā jā m, ka telpa ir naudas vē rta. Un tad ir viss iekļ auts, piemē ram, Dominikā nas Republika! Lidojums nemaz nav grū ts, domā jā m lidot ar Aeroflot, bet tad izlē mā m labā k ar pā rsē š anos, ī paš i ja ir prioritā te, var Dohā , kur ir transfē rs, atpū sties VIP uzgaidā majā telpā , tur ir ļ oti ē rti sē dekļ i un var pat gulē t . Mē s arī labi paē dā m, garš ī ga kafija, sviestmaizes, austrumu saldumi, karstā s izvē les tikpat kā nebija, makaroni un gaļ a (kā gulaš s), alkoholu vajag prasī t, jo slē pj)) Qatar Airways ir lieliskas lidmaš ī nas, viss jauns , ī paš i no Dohas uz Mali, gulē jā m, jo ​ ​ lidmaš ī na bija pustukš a, kopumā lidojums normā ls, prieks! Starp citu, lidmaš ī nā ir izcils ē diens, laipni stjuartes un arī lej ar jebkā du alkoholu, man pat sajauca Longailendu, lai gan es vispā r jokoju par kokteili)))


Lidojā m uz Maldivu salā m, lidosta ir maza, nolaiž aties kā ū denī ) Visi ā tri reģ istrē jā s, paņ ē ma bagā ž u, uzreiz sagaidī ja, tad ielika maš ī nā un aizveda uz izlidoš anas zā le pie viesnī cas, nopriecā jos, ka bija arī ū dens un sulas un ē diens, mē s mī lam ē st, kā jau skaidrs no stā sta))) Mums bija transfē rs ar hidru, lai apbrī notu salas no augš as, tas ir dā rgā ks, bet kā ds skats, paņ em hidriku! Pagaidī jā m ī su brī di, 40 minū tes, un aizsū tī jā m uz reģ istrā ciju, viss ir ā tri, hidrā izdala ū deni un ausu aizbā ž ņ us, citā di lidojuma laikā ir mež onī gi trokš ņ ains. Kopumā viesnī cā bijā m apmē ram 50 minū tē s. Mē s rezervē jā m jaunu viesnī cu You Me Cocoon (pieci), ē diens viss, debesu vieta. Darbinieki mū s sagaidī ja ar dziesmā m, uzreiz iedeva istabiņ u un garš ī gi paē dinā ja. Istabiņ ā ir ū dens, tē ja, kafija, dā vanā mums bija arī š ampanietis, augļ i un saldumi no mū su tū risma kompā nijas. Paņ ē mā m villu uz ū dens, ļ oti gleznaina. Mana sieva nepā rtraukti vilka turp saullē ktus un saulrietus, lai skatī tos!

Pā rē jais ir ļ oti neparasts, salī dzinot ar citā m valstī m, kur var iziet ā rā un pastaigā ties, izbraukt ar velosipē du vai automaš ī nu, jū s atrodaties tikai uz salas un nekur citur. Bet mē s paņ ē mā m makš ķ erē š anu, kruī zu pie delfī niem (mē s tos redzē jā m, tā pē c tā nav š ķ irš anā s, kā Dominikā nas Republikā ar vaļ iem), tas ir visas ekskursijas. Tā ds atvaļ inā jums pā riem, jo ​ ​ tas ir labs privā tums, kā arī lai atslogotu galvu no visa. Mums bija ideā li, gribē jā s kaut ko jaunu, skaistu, eksotisku, atslē gties no biznesa un, protams, garš ī gi paē st)))) Tā pē c iesaku!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums