Debesis pār Maldivu salām caur caurspīdīgiem griestiem

01 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 10 Jūnijs 2012 ieslēgts 21 Jūnijs 2012
Reputācija: +289.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Nevarē ju neuzrakstī t par tik neparastu un ekstravagantu jaunumu Maldivu salā s - iespē ju dzī vot "burbulī " ar skatu uz zvaigž ņ otajā m debesī m!! !

Glamū ras kempinga jeb glampinga mode luksusa brī vdienu industrijā ir ienā kusi jau ilgu laiku, tač u bija nepiecieš ams ilgs laiks, lai nokļ ū tu Maldivu salu arhipelā gā . Finolhu viesnī ca bija pirmā no vietē jā m viesnī cā m, kas saviem viesiem sniedza pakalpojumu "debesis caur jumtu". Tiek piedā vā ts nakš ņ ot zem ultramodernā s Beach Bubble telts, kas aprī kota ar visā m mū sdienu mā jas ē rtī bā m. Š is neparastais svē tku formā ts ir ideā li piemē rots tiem, kas sapņ o par ī stu pā rgā jienu romantiku, bet nav gatavi atteikties no ierastā komforta.


Pludmales burbuļ a caurspī dī gā piepū š amā sfē ra, ko Eye in the Sky ī paš i pasū tī jusi uzņ ē mumam The Small Maldives Co, ir izgatavota no ī paš i izturī ga ū densnecaurlaidī ga auduma, kas nodroš ina arī UV aizsardzī bu. Tā atrodas nomaļ ā salas daļ ā uz 1.5 km garas smilš ainas kā pas.

The Beach Bubble ir divguļ amā gulta, atseviš ķ a istaba ar duš u un tualeti, kā arī vinila atskaņ otā js, internets un tā lrunis, lai izsauktu sulaini. Interjerā ir Finolhu raksturī gie dizaina risinā jumi: krē sli veidoti tirkī za krā sā s, grī da no koka.

Augsto tehnoloģ iju "burbulis" ir aprī kots ar sistē mu, kas uztur to piepū stu un nodroš ina nepā rtrauktu gaisa plū smu iekš pusē . Tā pati sistē ma ir atbildī ga par temperatū ras uzturē š anu - vienkā rš i iestatiet vē lamos skaitļ us. Kad apgaismojums ir izslē gts, telts robež as "izš ķ ī st" un viesi paliek vieni ar tumsu un Piena ceļ u augstu debesī s. Tomē r "burbulis" ir ne mazā k piemē rots rī tausmu sagaidī š anai.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums