Villa Marina 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Ērts viesu nams atrodas Fulhadhoo salā, kas ir slavena ar savām smilšainajām pludmalēm – vienām no labākajām pasaulē. Villa Marina interjers ir veidots Eiropas-tropu stilā. Plašie numuri ir piemēroti gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар nar2407
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ļ oti ilgi plā nojā m un gatavojā mies š im ceļ ojumam. Tas uzpirka, ka, balstoties uz atsauksmē m, solī jumiem no vadī tā jiem, ar kuriem mē s sazinā jā mies, villā ir krievu menedž eris (vienmē r), krievu š efpavā rs. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti ilgi plā nojā m un gatavojā mies š im ceļ ojumam. Tas uzpirka, ka, balstoties uz atsauksmē m, solī jumiem no vadī tā jiem, ar kuriem mē s sazinā jā mies, villā ir krievu menedž eris (vienmē r), krievu š efpavā rs.
Mū su iespaidi:
1. Transfē ra organizā cija ir lieliska: mū s sagaidī ja, ar taksi aizveda uz ā trlaivu (taksometrs maksā.10 USD), tad iesē dinā ja laivā un atveda uz salu. Ū dens pludmalē ir skaista tirkī za nokrā sa, kā attē lā .
Jū s varat pielikt tam punktu.
Zemā k ir ī ss kopsavilkums par villā notiekoš o:
1. Istaba ir š ausmī gā stā voklī : sarū sē jusi, netī ra, nobruž ā ta santehnika. Telpā nepā rtraukti smird pē c mitruma, puves. . .
2. Istaba ir netī ra, jo uzkopš ana nonā k lī dz smilš u slaucī š anai. Istabā grī das tika mazgā tas reizi 6 dienā s un tikai tā pē c, ka to vajadzē ja piespiest strā dniekam. Pē c lupatas vienreizē jas saslapinā š anas apkopē ja netī rumus no vannas istabas izberza uz terasi. Plaukti, naktsgaldiņ i istabā ir netī ri un notraipī ti no kafijas, tē jas, lai gan to visu var viegli noslaucī t ar tī rī š anas lī dzekļ iem.
3. Gultas veļ a netika mainī ta pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem! Kaut kā nomainī juš i izņ emto netī ro gultasveļ u pret tī ru, gultu saklā jā m paš i. Istabā slaucī jā m plauktus, naktsgaldiņ us, paš i mazgā jā m santehniku!
4. Neviens nemaina dvieļ us! Man vajadzē ja iet un lū gt sev to izdarī t.
5. Istabā nav solī tā s kafijas un tē jas.
6. Villā nav krievu menedž era! Krievu pavā re, kuru mē s villā sajaucā m ar atpū tnieku (jo viņ a vai nu pa dienu slē pā s no karstuma istabā , vai vakaros staigā ja pa pludmali, vai arī sē dē ja uz verandas dī vā niem, skaļ i pļ ā pā dama tā lrunis) redzē jā m 2 reizes gatavojot, kamē r ir kaut kas, ko viņ a gatavoja neiespē jami: aukstā pienā izmē rcē tas pā rslas, divas aukstā s desiņ as, piedeguš a omlete, kas no bundž as iebē rta pupiņ ā s tomā tu sulā , piededzis maizes grauzdiņ š , no kura lija eļ ļ a. Varē ja vairā k vai mazā k normā li paē st, kad gatavoja vietē jā ciema sieviete.
7. Tas, kas mums tika solī ts no ē diena, atš ķ ī rā s no tā , kas mums tika pasniegts, uz slikto pusi. Maize visu laiku tika dota divas reizes, vienreiz bija krū ze ar kaut kā du aukstu tē ju, nekad nebija salā tu. Augļ i tika sagriezti ar to paš u nazi, ar kuru iepriekš bija sagriezts sī pols))).
8. Virtuvē vienmē r notiek kā da “tusiņ a” no vietē jiem iedzī votā jiem, celtnieks no Baltijas valstī m. Pavā rs pastaigā jas pa pludmali, pa ciematu, sē ž uz verandas dī vā na un tajā paš ā gatavo ē dienu. Gatavojot viņ a nenē sā nekā du priekš autu, peldmē teli, š alli. Izklā jusi brokastis uz š ķ ī vja, pavā re nolaizī ja viņ as pā rtikas notraipī tos pirkstus, bet pē c tam noslaucī ja tos sē ž amvietā...antisanitā rie apstā kļ i virtuvē ir galī gi.
9. Villā mums solī tā klusuma vietā nebija miera: pa dienu kliedz mū zika, kuru klausā s kā ds vietē jais iedzī votā js, kurš villā sē dē ja no rī ta lī dz vē lam vakaram. Likt viņ am izslē gt mū ziku ir bezjē dzī gi. Pavā rs skaļ i runā pa telefonu lī dz vē lai naktij, un uz klusē š anas lū gumiem reaģ ē diezgan agresī vi. Vakaros visa š ī ballī te (vietē jie iedzī votā ji, pavā rs, celtnieks no Baltijas) sē ž uz verandas dī vā niem un izklaidē jas, skaļ i runā jot, klausoties mū ziku. Tā nu nevis mē s, bet viņ i atbraucā m atpū sties uz salas, samaksā juš i naudu par savu atvaļ inā jumu!! !
10. Mē s devā mies ekskursijā pa villu, kuru divreiz pā rrunā jā m ar menedž eri, kurš mums izsniedza talonu. Rezultā tā viņ i mū s apmā nī ja gan ar ekskursijas izmaksā m, gan ar paš as ekskursijas ilgumu un saturu! Vienojā mies, ka maksā sim pusi. Tač u mū su izbraukš anas priekš vakarā , izspiež ot naudu par š o tā saukto ekskursiju, pavā rs mums teica, ka tad "var jau rī t izbraukt no salas ar lidmaš ī nu, vai varbū t nē " (pā rskaitī jums reģ istrē joties tika pilnī bā apmaksā ts pilns!! ! ). Tas ir, lē mumu par to, vai jū s aizbrauksiet ar apmaksā tu pā rskaitī jumu no salas vai nē , pieņ em virtuves darbinieks! Nā cā s viņ iem iedot naudu par "gaisu", jo, kā teica villas pavā re - tā ir viņ u darī š ana, un menedž eris pa telefonu piebilda, ka "maldī viņ i ir ļ oti jū tī gi. " Bet nevienam neinteresē , kā mē s jutā mies no visa š ī kauna.
11. Pludmale ir miskastē , neviens to netī ra, kā mē s sapratā m, villai nav savu sauļ oš anā s krē slu, jo visi sauļ oš anā s krē sli bija parakstī ti ar citu viesnī cu nosaukumiem.
12. Saziņ a ar brauciena organizatoriem ir pretī ga - viens no talonā norā dī tajiem telefona numuriem ir izslē gts, otrajā neviens neceļ klausuli un neatbild uz ziņ ā m, pa treš o numuru daž kā rt mā jas ī paš nieks paceļ klausuli, viņ š atbild uz ziņ ā m, bet pē c kā da laika . Tomē r uz ziņ ā m vienmē r atbildē ja meitene no ceļ ojuma organizatoru instagram lapas - liels paldies viņ ai ! ! ! Mū su menedž ere iedeva arī savu personī go tā lruņ a numuru, bet, kad sā kā s problemā tiskie brī ž i, man atbildē ja, ka viņ a "neatbild ne par ko citu kā tikai par ceļ ojuma rezervē š anu".
Vairā kas reizes vadī tā ja man atkā rtoja, ka viņ a "dara ļ oti, ļ oti daudz vairā k par to, kas viņ ai vispā r jā dara" (kā pē c man vajadzē tu klausī ties tikai to? ). Tajā paš ā laikā mums ļ oti aktī vi tika piedā vā ts viss, kas attiecā s uz to, kur viņ a varē tu pie mums nopelnī t. Tā dē jā di, ja kaut kas notiks, jū su problē ma netiks atrisinā ta nekavē joties!
13. Mē s devā mies pusdienot pretī esoš ajā viesu namā - "3 Hearts". Ir krievs menedž eris, saimnieks maldivietis - ļ oti patī kami un izpalī dzī gi cilvē ki (š ī viesu nama saimnieks pats ierodas sagaidī t un izlaist savus viesus uz molu). Viņ i atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem detalizē ti un godī gi, jo mū su villā un mū su organizatoriem iepriekš minē to iemeslu dē ļ bija bezjē dzī gi kaut ko jautā t!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Комфортабельный гостевой дом расположен на острове Фулхадху, который славится своими песчаными пляжами – одними из лучших в мире. Интерьер Villa Marina выполнен в европейско-тропическом стиле. Просторные номера подходят как для пар, так и для семей с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Мале составляет 100 км.
Pludmales apraksts Ближайший пляж находится в 5 минутах ходьбы.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытая площадка с деревянной террасой и уютной столовой.

  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего гостевой дом располагает 5 номерами. У каждого номера есть отдельный вход и уютная зона отдыха с диваном и журнальным столиком.

Istabās

Терраса, холодильник, электрический чайник, фен, душ

Adrese о. Фулхадху, Мальдивы
Tālruņi: +44 203 2903 049
Tīmekļa vietne: Villa Marina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.