Mājīgs paradīzes stūrītis

Rakstīts: 25 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Es jau sen gribē ju apmeklē t Maldī vu salas un tā tieš ā m ir paradī ze zemes virsū ) Ir daudz salu, mē s meklē jā m kaut ko, kas nebija dā rgs un apkalpoš ana bija laba. Viņ i nejauš i izvē lē jā s no piedā vā tā un nekļ ū dī jā s. No lidostas mē s uzreiz kā das divdesmit minū tes lidojā m ar vietē jo lidmaš ī nu un pē c tam kā das piecpadsmit minū tes ar laivu. Lidmaš ī nu gaidī jā m vē l stundu, bet kopumā nebija ilgi un interesanti. Tā teikt, mikro ekskursija, un, lai arī pē c lidojuma bijā m nedaudz noguruš i, noguruš i nebijā m.
Sala ir ļ oti skaista, daudz daž ā du skaistu ziedu augu. Villas numurs ir ļ oti ē rts, jo ir divas durvis tieš i uz pludmali un teritorijas iekš pusi. Nomazgā jiet kā jas pie krā niem ar ū deni. Istaba ir plaš a un tajā ir viss nepiecieš amais. Vē sa brī vdabas vannas istaba papildus vannai atseviš ķ ai duš ai. Viss tī rs, bez rū sas. Mē beles labas, gulta ē rta. Veļ a tī ra un lieliskā stā voklī . Istaba ir ļ oti labi iztī rī ta un papildinā ta. Ir tē jas un kafijas komplekts, vannas istabas komplekts. Elektriskā s ierī ces ir modernas. Katrā villā ir divi sauļ oš anā s krē sli un sava pludmales daļ a.
Ū dens ir skaists un tī rs. Un smiltis nepā rkarst, var droš i staigā t basā m kā jā m, lai gan pa visu taku. Ir daudz zivju, ko redzē t, ir nirš anas centrs. Viss atrodas uz salas, viss ir iekš ā , viss ir blakus. Ir spa, trenaž ieru zā le, veikali, ir peldbaseins. Bet tas nav ī paš i ē rti, ja jū su villa atrodas tā lu. Restorā ns ir liels, ē dieni ir ļ oti labi ar lielu izvē li. No rī tiem daudz augļ u, izcilas svaigas sulas. Alus nepatika. Izņ emot to, alkohols ir labs. Mums bija viss iekļ auts, domā jā m, ka tā bū s ē rtā k. Kopumā cenas un kvalitā tes attiecī ba ir ideā la. Mē s pat nedomā jā m, ka par tik mazu naudu var pavadī t tik forš u atvaļ inā jumu.

Ceļ ojums tika uzņ emts, izmantojot internetu no ceļ ojumu aģ enta, to var viegli atrast, meklē jot draugus sociā lajā tī klā VKontakte pē c vā rda. Neviens nevarē ja atrast lē tā kas cenas, un, ņ emot vē rā visas mū su vē lmes, ekskursija norisinā jā s ļ oti ā tri.
No ekskursijā m nebija, kur doties, viņ i negribē ja, viņ i vienkā rš i devā s vakara makš ķ erē š anā . Trū kumi ir krievvalodī go darbinieku trū kums, tač u mē s par to zinā jā m iepriekš . Un vispā r personā ls vienmē r ir labs, ļ oti labi dara savu darbu. Viesnī cā valda klusa patī kama mierī ga atmosfē ra. Mā jī gs paradī zes stū rī tis
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu