Coco Palm Dhuni Kolhu 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas skaistajā Dunikolu salā Baa atolā, ko ieskauj balto smilšu pludmales un sulīgs tropu veģetācija. Atvērts 1998. gadā, renovēts 2016. gadā.Vairāk →
аватар G_H_O_S_T
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu nā kamajā dienā pē c kā zā m, gaidī jā m labu atvaļ inā jumu un medusmē nesi 12 dienu garumā )) Varu teikt, ka mums tas ir izdevies pilnī bā! Mē s paņ ē mā m Deluxe Villa un tikai brokastis, lai ē stu pusdienā s un vakariņ ā s restorā nā un izmē ģ inā tu daž ā dus ē dienus. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu nā kamajā dienā pē c kā zā m, gaidī jā m labu atvaļ inā jumu un medusmē nesi 12 dienu garumā ))
Varu teikt, ka mums tas ir izdevies pilnī bā!
Mē s paņ ē mā m Deluxe Villa un tikai brokastis, lai ē stu pusdienā s un vakariņ ā s restorā nā un izmē ģ inā tu daž ā dus ē dienus. Lī dz ar to par uzturu lī dz galam teikt nevaru, varu atzī mē t tikai brokastis, principā tā s pa dienā m ī paš i daudzveidī bā neatš ķ ī rā s, tikai smalkmaizī tes atš ķ ī rā s (lai gan kopumā brokastī s piedā vā to ē dienu skaits bija pietiekams, no japā ņ u virtuves lī dz vafelē m, augļ iem un salā tiem), bet man personī gi tas ir tikai pluss, jo man nepatī k nā kt un meklē t ē dienā kaut ko tā du, kas man varē tu patikt. Es vienmē r gā ju ā rā un zinā ju, ko š orī t ē dī š u.

Visi bija apmierinā ti.

Starp priekš rocī bā m es varu atzī mē t:
- labs, izpalī dzī gs un uzmanī gs personā ls;
- garš ī ga ē dienkarte taizemieš u restorā nā (izmē ģ inā jā m gandrī z visus ē dienus, izņ emot gaļ u) un ļ oti uzmanī gi viesmī ļ i, ī paš i meitene, ar mums pat runā ja krieviski))).
- manam vī ram ļ oti garš oja miso zupa brokastī s)) bija patieš ā m garš ī ga))
- plaš a tukš a pludmale;
- daž ā da veida zivju klā tbū tne, uz kurā m ir modē skatī ties un ne tikai (mē s redzē jā m daudz ko no rifiem lī dz vidē jā m haizivī m, vairā kus cietos bruņ urupuč us, rajas utt. )
- Man ļ oti patika pusdienas un vakariņ as ar piegā di uz villu, tas ir ļ oti ē rti no ū dens tieš i uz š ķ ī vi un atpakaļ ))) un pats galvenais, puiš i atnesa ē dienu patieš ā m ā tri, 15-20 minū tes)
- mū su villā bija pietiekami liels baseins, lai pē c sā lsū dens vai vakarā plunč ā ties.
- lieliska vannas istaba, kur var gulē t brī vdabas vannā vai mazgā ties duš ā , vannas istabā ir neliels dā rziņ š )
- brī niš ķ ī gs spa. ļ oti patika masā ž a
- Jū s varat staigā t basā m kā jā m, ko mē s izmantojā m pilnī bā , visu laiku mē s nekad neuzvelkam kurpes.

Mī nusi, ko pamanī ju:

- parastajā s pludmales villā s, kuras no lagū nas puses uz Lagoon Villas sauc par Beach Villas, ir izskaloti pludmales posmi un smilš u maisi, tā pē c daļ a cilvē ku, kas tur apmetā s uz dzī vi, rā pā s lejā uz pludmali pa koka kā pnē m (sā kotnē ji, mē s arī paņ ē mā m š ā da veida telpas sev, bet brī vu nebija, tā pē c man nā cā s to pacelt augstā k, un, kad es ieraudzī ju š ī s izplū duš ā s, es ļ oti priecā jos. Bet kopumā es gribu atzī mē t, ka tie ir tikai daž as š ā da veida dzī vojamā s villas, pā rē jā s izplū duš ā s jau ir slē gtas un ekskursijas tajā s netiek pā rdotas. (pievienoš u foto)
- pats salas rifs ir daļ ē ji izmiris, precī zā k, par 80 procentiem, tā pē c krā sainu rifu te nevarē s redzē t, bet kā jau rakstī ju augstā k, dzī vā s radī bas ir daudz, tā pē c tas kompensē .
- tā lu no Males, 130 km, tiem, kas vē las doties ekskursijā s vai iepirkties galvaspilsē tā , tas neizdosies.
Kopumā ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, jo devā mies uz turieni ar lielisku noskaņ ojumu un attieksmi, un principā tas attaisnoja visas mū su cerī bas.

Ja ir jautā jumi, jautā jiet. ))
аватар anitamusic
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaistums - kā uz reklā mas bukleta! Baltas smiltis, tirkī za jū ra un zaļ i koki! Paradī ze zemes virsū. Ļ oti skaista maza sala (600*200m). Apļ a soļ oš anas tempā - 20 minū tes. Mā jas atrodas ap salu, tai skaitā visā m ir sava pieeja ū denim. … Tomēr ▾ Skaistums - kā uz reklā mas bukleta! Baltas smiltis, tirkī za jū ra un zaļ i koki! Paradī ze zemes virsū.
Ļ oti skaista maza sala (600*200m). Apļ a soļ oš anas tempā - 20 minū tes. Mā jas atrodas ap salu, tai skaitā visā m ir sava pieeja ū denim. Mā jas novietotas tā , lai citus atpū tniekus satiec tikai restorā nā vai bā rā . Viesnī cas "nav ziņ u-nav kurpju" koncepcija sā kumā ir mulsinoš a: pludmales villā (BV) nav televizora, un jū s varat staigā t pa salu bez apaviem. Bet par apaviem tu patieš ā m aizmirsti otrajā dienā - visur ir noslī pē tas takas, un televizora vietā - grā mata tavā pludmalē . Paņ ē mā m BV - jauka mā jiņ a, gulta ar baldahī nu (acī mredzot, lai pasargā tu no odiem un mazajā m ķ irzakā m), istabā jā bū t odu fumigatoram, lai gan odus salā nemanī ja. Ā ra duš a un tualete.
Ap salu ir mā jas rifs. Maskas un pleznas snorkelē š anai tiek nodroš inā tas bez maksas. Zivis - visas krā sainas, ž iperī gas. Mē s pat satikā m bruņ urupuci un Mantu Reju.
Zivju medī bā s galvenais ir saģ ē rbties, jo mugura izdeg daž u minū š u laikā . Pludmalē ir vē ž veidī gie un baltie krabji, kā arī sala ir pilna ar mazā m ķ irzakā m un lidojoš iem suņ iem. Vispā r daba ir krā š ņ a, nebija ne bī stamu dzī vnieku, ne kukaiņ u.
Ē dienus paņ ē ma HB - ē diens ļ oti labs, ē dienu izvē le liela, mazliet par daudz karija (varbū t tā ir viņ u virtuves ī patnī ba), deserti/augļ i/saldē jums.
Ziņ u cienī tā jiem reģ istratū rā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, lai jū s varē tu paņ emt lī dzi savu klē pjdatoru.
Gā jā m ā rpus sezonas - maijā , tā pē c 1.5 dienas lija, bet pē c tam noskaidrojā s un bija karsts.
Uz salas ir spirta rū pnī cas, tā pē c salā nav problē mu ar ū deni. Turklā t katru dienu viņ i ienes telpā.1 litru paš u raž ota dzeramā ū dens.
No ekskursijā m paņ ē mā m vakara makš ķ erē š anu - noķ ē rā m milzī gu sarkanu asari, uzcepā m vakariņ ā s takā . diena : )
Pasū tī tas arī vakariņ as "pludmalē zem zvaigznē m" - ļ oti romantiskas un daudz ē dienu (zivis, omā ri, grilē tas garneles + salā ti un deserts).
Neaizmirstiet, ka All Inc neatrodas viesnī cā , un saskaņ ā ar standarta sistē mu dzē rieni vakariņ ā s vai pusdienā s nav iekļ auti cenā.
Ir Spa - pietiekami labs, bet nedaudz dā rgs, tomē r, kā citur Maldivu salā s. Ir arī volejbola un badmintona laukumi.
Netā lu no reģ istratū ras atrodas 2 suvenī ru veikali - cenas gandrī z tā das paš as kā lidostā.

Kopumā svē tki izdevā s!
Varu ieteikt viesnī cu klusai, romantiskai, noslē gtai atpū tai divatā .
аватар 11385
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tos coco palm dhuni kolhu hotelī no 2008. gada 20. -31. jū lijam. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, ē diens izcils. Bijā m vienī gie krievi uz salas, bet tas mums nemaz netraucē ja atpū sties. , mans vī rs ļ oti labi runā ja angliski. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos coco palm dhuni kolhu hotelī no 2008. gada 20. -31. jū lijam. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, ē diens izcils. Bijā m vienī gie krievi uz salas, bet tas mums nemaz netraucē ja atpū sties. , mans vī rs ļ oti labi runā ja angliski. Protams, kam patī k mež onī ga atpū ta un ballī tes, tam š ī viesnī ca neder. , kā dž ungļ os. No bungalo lī dz pludmalei 10 metri un okeā na š ļ akatas. Ir mā jas rifs. Var snorkelē t, ļ oti daudz daž ā du zivju Un tas viss nav tā lu no krasta un nav dziļ i.
аватар serpm77
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija ar 5gadnieku. Gan viņ a, gan es esam sajū smā . Trū kumi - NĒ!!! ! ! Viss ir krā š ņ s un brī niš ķ ī gs. Krā š ņ s Spa, nirš ana, rifs ar zivī m. Ē diens - super! Vienatne ar dabu paradī zes salā . Visi staigā visur basā m kā jā m pa smiltī m visā salā . … Tomēr ▾ Bija ar 5gadnieku. Gan viņ a, gan es esam sajū smā . Trū kumi - NĒ!!! ! ! Viss ir krā š ņ s un brī niš ķ ī gs. Krā š ņ s Spa, nirš ana, rifs ar zivī m. Ē diens - super! Vienatne ar dabu paradī zes salā . Visi staigā visur basā m kā jā m pa smiltī m visā salā . Iesaku visiem, kas vē las atpū sties no steigas un burzmas. Viss ir dā rgs, bet tā vē rts.


iemiesojums elizabeth1535
Vai priekšapmaksa par pusdienām un vakariņām ietekmē cenu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ZhuravleniSh
Es meklēju ekskursijas uz Maldivu salām Coco Palm Dhuni Kolhu Resort & SPA. Es jautāju pārtikas sadaļā "viss iekļauts", un tas man parādīja, ka nekā tāda nav. Tāpēc es gribētu zināt, vai viss iekļauts vai ne?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на красивом острове Дуниколу в атолле Баа, окантованнoм белоснежными пляжами и роскошной тропической растительностью. Открыт в 1998 году, реновирован в 2016 году.

Atrašanās vieta На острове Дуниколу в атолле Баа, в 124 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 30 минут на гидросамолёте (с 06:00 до 17:30) или 20 минут самолётом внутренних авиалиний до аэропорта Дараванду + 45 минут на лодке.
Pludmales apraksts Домашний риф в 8-15 м от берега.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда (платно), услуги консьержа, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, интернет-уголок, Wi-Fi бесплатно (в главном баре, на ресепшн SPA-центра), магазины (бутик, сувенирный), диетическое меню (по запросу). 3 ресторана, 2 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека. Бадминтон бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, настольные игры бесплатно, водные лыжи платно (с лицензией), серфинг платно (с лицензией), каноэ платно, катамаран платно, снорклинг платно, дайвинг-центр PADI платно. СПА Центр Coco Spa — настоящий оазис покоя и красоты, предлагающий большой выбор различных видов массажа и СПА процедур, основанных на традиционных азиатских методиках, с использованием натуральных местных продуктов.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Отель представляет собой комплекс вилл, разбросанных по пальмовой роще на берегу лагуны или стоящих на сваях над водой. В отеле 98 отдельно стоящих вилл (нет номеров с кроватями twin).

Istabās

Кондиционер-сплит, потолочный вентилятор, сейф (платно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, кофемашина (для эспрессо в Lagoon Villa, Sunset Lagoon Villa), телефон, CD/DVD-проигрыватель (только в Sunset Lagoon Villa), телевизор (только в Sunset Lagoon villa), Wi-Fi бесплатно (только в Lagoon Villa, Sunset Lagoon Villa), душ, ванна (кроме Ocean Front Villa, Beach Villa, Sunset Beach Villa), фен, халат и тапочки, терраса,

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Coco Collection Resorts, H. Moonlit Villa, 04th Floor, Medhuziyarai Magu, Male 20079, Republic of Maldives.
Tālruņi: +960 664 6600
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).