Lieliska viesnīca ar ļoti mājīgu un siltu atmosfēru.

Rakstīts: 2 marta 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 15 februāris 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 9.0
Atpū tā mies viesnī cā Three hearts ar ģ imeni (3 personas) 2018. gada februā rī . Dzī vojā m jaunā istabiņ ā , tikai pē c remonta. Istaba plaš a, spilgtā s krā sā s, ļ oti ē rta. Katru dienu atstā ja pudeli ū dens 1.5. Numurā ir ledusskapis, tē jkanna, tē ja un kafija.
Ē dienu cenā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Brokastis parasti ir augļ i, ir Eiropas brokastis (olas, desiņ as, grauzdiņ i, pankū kas, pupiņ as. . . ) un Maldī vu (tuncis rī vē ts ar kokosriekstu, sī poliem, pasniedz ar plā tsmaizi), tē ja, kafija, sula. Par papildus samaksu iespē jams pasū tī t kokosriekstu, svaigi spiestu sulu, kokteiļ us. Vakariņ ā s zupa, zivis, vista, rī si, nū deles, kartupeļ i. Katru dienu tiek gatavoti daž ā di ē dieni. Man ļ oti garš oja zupas, zivs ir pagatavota lieliski. Skaists ē diens, viesmī ļ i vienmē r pieklā jī gi. Tiek pasniegta arī pudele ū dens 1.5 un augļ i. 14. februā rī viņ i sarī koja vakariņ as pludmalē . Pludmale bija skaisti noformē ta, svē tku vakariņ as ar ugunskuru, bungā m un dejā m. Man ļ oti patika!
Pludmale ir lieliska. Labā kā pludmale no visā m 13 salā m, kuras apmeklē jā m! Ieeja jū rā ir lieliska, plaš a krasta lī nija, ļ oti maz cilvē ku, ir sauļ oš anā s krē sli. Uz salas ir iesma, pa labi no tā s ir vē ss rifs. Daudzas interesantas neparastas zivis, pat redzē juš i indī gu jū ras zvaigzni (ē rkš ķ u vainagu). Vienī gais, ka rifs atrodas tā , ka ir vietas, kurā m pā rpeldot, vē derā jā velk, jo š ķ iet, ka pieskarsies koraļ ļ iem. Mums teica, ka, peldot pā ri š im rifam, aiz tā , dziļ umā , jū s varat satikt haizivis. Bet tik tā lu neaizpeldē jā m. Mī nusi: odi pludmalē . Ja atrodaties ū dens tuvumā , tie nav redzami, bet, tiklī dz gribas paslē pties no saules koku ē nā , parā dā s odi, tā pē c ņ emiet lī dzi kā du odu atbaidī š anas lī dzekli.

Vakarā piestā tnē makš ķ ernieki baro rajus, lai 20.00-21.00, paspī dinot lukturī ti, var redzē t 3.4 rajus, reizē m uzpeld haizivis.
Ir daž ā das ekskursijas. Izvē lē jā mies braucienu uz tuksneš ainu salu ar pikniku. Nosvinē jā m kā zu gadadienu, un tā bija neaizmirstama! Ļ oti iesaku doties uz š o ekskursiju, proti, ar pikniku, mums tas bija tikai mū su ceļ ojuma spilgtā kais punkts. Uz ugunskura tika pagatavota ļ oti garš ī ga zivs, bija daudz augļ u, kokosriekstu un ļ oti oriģ inā li klā ts ‘galds’. Rifs vī lies, koraļ ļ i beigti, zivju maz, bet apakš ā redzami ļ oti skaisti lieli gliemež vā ki. Ū dens izcils, salā daudz vē ž u, redzē jā m gā rni. Paš ā salā bijā m tikai mē s un 2 puiš i, kas mū s atveda un gatavoja vakariņ as. Noskatī jā mies saulrietu un apmierinā ti atgriezā mies Fuladā .
Ī paš nieks un saimniece ir ļ oti jauki cilvē ki. Meitene no Kazahstā nas runā krieviski, tā pē c, ja ir kā di jautā jumi, varat sazinā ties. Pati viesnī ca ir maza un rada mā ju sajū tu, mā jī ga ar ļ oti siltu un mā jī gu atmosfē ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар