Paradīzes sala iegremdēta zaļumos

Rakstīts: 11 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 25 jūnijs — 4 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien! Rakstam atsauksmi par brī niš ķ ī go viesnī cu Kuramathi!
Mū su uzdevums bija atpū sties okeā na piekrastē ar bezgala zaļ o veģ etā ciju, lidojums bija obligā ts ar hidroplā nu, jo radinieki lidoja un stā stī ja par neaizmirstamiem skatiem, lai gan mē s negribē jā m lidot tā lu, bet š eit ir tikai 15 minū tes, ideā lā gadī jumā , un protams plā nojā m izpē tī t zemū dens dzī vi, vajag labu rifu.

Mums ir jā izsaka atzinī ba, viņ i mums ieteica ideā lo variantu mū su uzdevumiem, sala ir zaļ umu oā ze, viss smarž o un apņ em Ē denes dā rza sajū tu!

Starp citu, viņ i mums uzdā vinā ja dā vanu un apmetā s uz 1 nakti ū dens villā , protams, sajū tas ir forš as, no loga uzreiz satikā m okeā nu, saulrietu un rī tausmu, satikā m ļ oti romantisku un neparastu, un no plkst. villa uzreiz var ienirt okeā nā , lieliski! Bet vē l vairā k mums patika uz smiltī m, smiltis un zaļ umi lieliski papildina okeā nu, apkā rt nav bijuš i cilvē ki un jutā mies kā uz tuksneš a salas!
Diemž ē l bija daž i mī nusi, pirmajā vakarā mū s sakoda odi, un tikai no rī ta atcerē jā mies, ka mū s brī dinā ja ņ emt lī dzi fumigatoru, bet aizmirsā m, atnā cā m uz reģ istratū ru un tur ielika aizsarglī dzekļ us. mū su istaba, varbū t ne visi ir sakosti, tā pē c viņ i to dara pē c pieprasī juma
Vannasistabā kā dreiz bija arī skudras, bet darbinieki tā s ā tri izdzina, te beidzas visi mī nusi))
Man ļ oti patika mā jas rifs, snorkelē š ana un nirš ana, skaistums ir neticams, bet visu vajag redzē t savā m acī m, š ī s krā sas mums paliek atmiņ ā uz visiem laikiem, labi, ka tagad var fotografē t un fotografē t zem ū dens, kadri ir izcili.
Viesnī ca patiks ģ imenē m ar bē rniem, ar viņ iem ļ oti aktī vi strā dā viesnī cas personā ls, ir slidkalniņ i un mini klubi, bijā m bez bē rniem.
Paņ ē mā m all inclusive ē dinā š anu, bijā m apmierinā ti, ē dā m un dzē rā m no rī ta lī dz vē lam vakaram, ī paš i jū ras veltes, 10 dienā s pieņ ē mā mies svarā par 5 kg noteikti ! ! Un nemaz nav kauna! Viņ i pat nož ē loja, ka vairs neder)))) Ē dienus neuzskaitī š u, visa kā daudz un ar dvē seli gatavots, kaut kas tieš ā m bija sala, bet izmē ģ inā jā m visu un izvē lē jā mies savai gaumei labā ko) )
Ikviens, kurš š aubā s par viesnī cu, gribē tu ieteikt pirkt un nedomā t!
Labi atpū tieties Maldivu salā s, tur vajadzē tu apmeklē t ikvienam vismaz reizi dzī vē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu