Holiday Island Resort & Spa 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Ari atols
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dhiffushi salā, Ari atola dienvidu daļā. Atvērts 1994. gada 1. septembrī. Renovācija tika veikta 2021. gadā. Mājīga viesnīca, kuras viesiem ir iespēja dzīvot uz nelielas salas un izmantot visus pakalpojumus (par maksu) vienā no populārākajām kūrorta salām Maldivu salās - Sun Island Resort & Spa.Vairāk →
аватар Alder19765
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viss. Villas ar privā tu piekļ uvi ū denim. Salas malā ir vieta, kur atrodas pludmales bā rs, kur ir labs dziļ ums un var nirt no krasta. Var aizpeldē t uz tuvē jo kū rortu, ir laba snorkelē š ana, š ajā viesnī cā var vē rot, kā gar krastu lē nā m peld haizivju mazuļ i un citas zivis. … Tomēr ▾ Patika viss. Villas ar privā tu piekļ uvi ū denim. Salas malā ir vieta, kur atrodas pludmales bā rs, kur ir labs dziļ ums un var nirt no krasta.
Var aizpeldē t uz tuvē jo kū rortu, ir laba snorkelē š ana, š ajā viesnī cā var vē rot, kā gar krastu lē nā m peld haizivju mazuļ i un citas zivis.
Š oreiz mē s bijā m uz pilnu pansiju. Ē diens daudzveidī gs, apkalpoš ana laba. Alkohola cenas noteikti nav no lē tā kajā m. $5-10 par alu/kokteili. Jū s varat doties uz labu spa. 45-100 dolā ri par procedū ru, viņ u izvē le ir daž ā da.
Visi, kas raksta, ka š is ir pensionā ru atvaļ inā jums, maldā s. Vienmē r ir divi ū densmotocikli, laiva, katamarā ns, wake, vindsē rfings utt.
Atpū tā mies ar bē rniem 6 gadi un 2 gadi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Istabā s no 170 lī dz 195 izeja uz lagū nu. Vē ja nav. Ū dens ir lī dz viduklim un augstā ks atkarī bā no paisuma. Ū dens mierī gs un vē ja nav. Otrā pusē jū rai ar nelielu vilni un vē jiņ u.
Zivis baro katru dienu 21:00. Uzpeld daudzi dzeloņ rajas, mazas rifu haizivis, tuncis. Interesanti redzē t.
аватар Karoline88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā kā mē s ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā no ceļ ojumu aģ entū ras, tā pē c, izvē loties viesnī cas, mums iepatikā s tieš i š ī viesnī ca no fotogrā fijā m, kuras operatore mums piedā vā ja apskatī t. … Tomēr ▾ Tā kā mē s ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā no ceļ ojumu aģ entū ras, tā pē c, izvē loties viesnī cas, mums iepatikā s tieš i š ī viesnī ca no fotogrā fijā m, kuras operatore mums piedā vā ja apskatī t. Man ļ oti patika dizains un skats pa logu, un arī par cenu viss bija kā rtī bā . Kad ieradā mies, mū s uzreiz sagaidī ja ceļ ojumu aģ entū ras gids, un man kā dzimš anas dienas meitenei uzdā vinā ja skaistu rož u puš ķ i un vī na pudeli, tas bija ļ oti negaidī ti un patī kami. Tad es domā ju, ka vī rs to sakā rtoja, vai pati ceļ ojumu aģ entū ra nolē ma pasē uztaisī t pā rsteigumu? Kamē r neviens netiek atpazī ts)) Sala ir ļ oti eleganta, jo pirmo reizi esmu š ā dā atvaļ inā jumā , es patieš ā m iemī lē jos š ajā salā tā s mā jī gā skaistuma un neparastā s romantiskā s atmosfē ras dē ļ . Viesnī ca arī ļ oti mā jī ga, tī ra, nav trokš ņ aina. . . Es tieš ā m atpū š os no ikdienas. Ē diens viesnī cā garš ī gs, bijā m trī s ē dienreizē s dienā , kā virtuvei ļ oti patika. Viss ir svaigs, karsts un paldies š efpavā ram par to! Administrā cija vienmē r sazinā s un, ja radā s kā di jautā jumi, tad viss tika ā tri atrisinā ts uzreiz. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l! ! !
аватар tatianagelnina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ā tri ieradā s un uzreiz iekrita brī niš ķ ī gā atmosfē rā . Mū s sagaidī ja ar vē siem dvieļ iem un aukstu svaigu sulu. Uzreiz apmetā s. No istabas lī dz ū denim divdesmit soļ us. Istaba ir plaš a, diezgan nepretenciozs apdare, vienkā rš as masī vas mē beles, moderns televizors. … Tomēr ▾ Ā tri ieradā s un uzreiz iekrita brī niš ķ ī gā atmosfē rā . Mū s sagaidī ja ar vē siem dvieļ iem un aukstu svaigu sulu. Uzreiz apmetā s. No istabas lī dz ū denim divdesmit soļ us. Istaba ir plaš a, diezgan nepretenciozs apdare, vienkā rš as masī vas mē beles, moderns televizors. Sanā ca zosā da un diezgan lielas, bet uz grī das ieraudzī jā m pā ris gabalus. Un tā gultas nekā pj uz naktsskapī š iem un vispā r nekā di netraucē . Istaba ir labi uzkopta, personā ls draudzī gs, ž ē l, ka var sazinā ties tikai angliski, bet principā komunikā cija un nav jā zina savs bizness, pretenziju nav. Pludmale ar baltā m smiltī m lī dz krastam, kā jau teicu, divdesmit pakā pieni tieš i bojā mū su bungalo, tur bija sauļ oš anā s krē sli. Tā lā k par pludmali nav ko ī paš u rakstī t, pameklē jiet internetu, redzē siet daudz fotogrā fiju un sapratī siet, ka š ī ir paradī ze! Ē diens ir labs un garš ī gs, bet negaidiet uz lielu daž ā dī bu. Mē s nebijā m izsalkuš i) Alkohols ir dā rgs, bet ko gaidī t no salas, un mē s nenā cā m dzert)) Kopumā cenas kvalitā te ir ļ oti laba, un ekskursija nebija dā rga. Uz salas nav ī paš u izklaidi un kā pē c) viņ i baroja haizivis un starus. Mē s devā mies makš ķ erē t un pat noķ ē rā m daž as zivis. Sauļ ojieties un baudiet dabu. Kā rtē jā forš ā krabju sacī kste. Kopumā tā bija romantiska atpū ta!
аватар Ekubata
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2017.  gada jū lijs mē s ar vī ru nokļ uvā m PARADĪ ZĒ!! ! ))) Kā jau nojauš at, š ī vieta bija Maldī vija (to var redzē t no mū su bildē m ieraksta beigā s)! 9. jū lijā izlidojā m ā rpus sezonas, visas dienas bija saulainas, siltas, sirsnī gas. … Tomēr ▾ 2017.  gada jū lijs mē s ar vī ru nokļ uvā m PARADĪ ZĒ!! ! ))) Kā jau nojauš at, š ī vieta bija Maldī vija (to var redzē t no mū su bildē m ieraksta beigā s)! 9. jū lijā izlidojā m ā rpus sezonas, visas dienas bija saulainas, siltas, sirsnī gas. Visas 10 dienas nebija lietus, 3 dienas debesī s peldē ja mā koņ i, bet saule tik un tā nepā rtraukti skatī jā s cauri. Tik skaistu bildi nekur neesam redzē juš i, lai gan esam bijuš i daudzviet. Atvaļ inā jumā iztē rē tā nauda vairā k nekā atmaksā iespaidus, ko gū sti, baudot dabu un jū ru. Mē s izvē lē jā mies Holyday Island Resort. Lidojā m caur pā rsē š anos Dubaijā , lidmaš ī na nolaiž as Maldivu Republikas galvaspilsē tas Males starptautiskajā lidostā . No turienes mū s ar lidmaš ī nu aizveda arī uz Maamgili salu, kas atrodas blakus Holyday Island Resort, kur iekā pā m laivā . Skatoties uz priekš u, lidosta no salas nav redzama un lidmaš ī nas troksnis nav dzirdams. Ja nebū tu atsauksmju, ka tur ir lidosta, mē s pat nezinā tu par tā s esamī bu. Mū su bagā ž u no lidostas uz numuru nogā dā ja viesnī cas darbinieki. No laivas devā mies uz mū su brī niš ķ ī gā s salas molu un redzē jā m tukš as pludmales, cilvē ku praktiski nebija, debeszila caurspī dī ga jū ra no abā m pusē m, mū s apņ ē ma silts jū ras brī ze. Š ī sala nav ī paš i populā ra tū ristu vidū , tā pē c tā ir ideā la vieta pā riem, lai dotos pensijā , ī paš i ā rpus sezonas.
Vienā salas pusē ir milzī ga smilš aina pludmale ar augstu ū dens lī meni, kas ir ideā li piemē rota peldē š anai, atpū tai un sauļ oš anai. Tropu dž ungļ u centrā ar skaistā m palmā m, sadalot salu 2 daļ ā s. Salas otrā pusē ir pludmale snorkelē š anai, kur atrodas mā jas rifs, lai gan tas ir miris, tur ir daudz zivju. Mazā s haizivis plunč ā jas ap krastu, gozē jas saulē . Sā kumā es no viņ iem baidī jos, bet viņ i ir pilnī gi nekaitī gi un vienmē r turas distancē no cilvē kiem. Piekrastes lī nija š ajā pusē ir ļ oti ī sa, un jū su mā jas atrodas 2 metru attā lumā no jū ras. Salā ir arī skaists spa, tenisa korts, trenaž ieru zā le, nirš anas centrs. Mē s bijā m izmitinā ti 151. istabā ar piekļ uvi galvenajai pludmalei. Istaba mā jī ga, tī ra un ē rta. Tī rī ts 2 reizes dienā , mainī ti dvieļ i. Serviss 10 no 10. Numuram ir liels logs un izeja uz terasi ar 2 krē sliem, kuru ieskauj palmas. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi sveicina un smaida, skaidrs, ka cilvē ki ir laimī gi dzī vojot Maldivu salā s.
Nirš anas entuziastiem un ne tikai, piemē ram, es nekad iepriekš nebiju snorkelē jis un nedomā ju, ka man tas tik ļ oti patiks, š ī sala ir ideā la. Mā jas rifs ar daudzā m zivī m, dziļ ums no vidukļ a lī dz 170 cm, ar kopē jo platī bu aptuveni 1 km2. Zivis visas skaistas, krā sainas, redzē jā m stintes, daudz haizivju mazuļ u (tie ir absolū ti droš i), pie mums piepeldē ja brī niš ķ ī gs jū ras bruņ urupucis, ar kuru taisī jā m apļ us).
Netā lu atrodas lielā Saules sala, kurā ir bezmaksas brauciens ar laivu. Tas ir populā rā ks, tajā ir arī jaukas vietas, piemē ram, virsū dens bungalo, liela izmē ra spa. Bet mē s brī dinā m, ka ir daudz ķ ī nieš u un krievu, jū s pastā vī gi staigā sit pa salu un peldē sit starp viņ iem.
Ē diens - gudri barots, augļ u daudzveidī ba bija pā rsteidzoš a, lielā ko daļ u augļ u pat nebijā m pamē ģ inā juš i. Ļ oti garš ī ga vietē jā papaija. Vienmē r 5-6 gaļ as veidi, zivis, daudz piedevu. Lieliski deserti ar milzī gu izvē li. Jū su galds ir pieš ķ irts jums restorā nā . Vienī gais mī nuss viesnī cā , iespē jams, ir viesmī lis restorā nā , kurš nemitī gi lū gs iegā dā ties daž ā das vakariņ as jū ras krastā par augstu cenu.
Kas jums jā zina, lidojot uz Maldivu salā m:
Lidosta – ja jums ir lidojums ar pā rsē š anos Dubaijā , pā rliecinieties, ka jū su bagā ž a ir numurē ta un nav pazaudē ta. Tas ir viegli izdarā ms: Maskavā pā rbaudiet, vai visai bagā ž ai ir pā rsū tī š anas birka, un Dubaijā varat pā rbaudī t bagā ž as piegā di no č ekas personā la datorā . Esiet gatavs ilgi sē dē t Dubaijā , paņ emiet lī dzi cepumus vai citu ē dienu. Nebaidieties no tualetē m, tur visi ir mazgā ti un uz grī das ir daudz ū dens. Obligā ti
izmē ģ iniet vietē jos stiprinā tos dzē rienus beznodokļ u rež ī mā , tie maksā.1-2 dolā rus un ir ļ oti garš ī gi, atsvaidzinoš i.
Nauda. Jums ir jā ņ em lī dzi vismaz 500 USD, un tagad mē s jums uzrakstī sim, kā pē c. Ekskursijas cenā nav iekļ auti tū risma pakalpojumi. Saskaņ ā ar Maldivu salu likumiem par valsti. nodokļ i un serviss mums atvaļ inā juma beigā s iedeva č eku par 90$, ū dens 50-60$, arī droš i vien gribē si iedzert pā ris kokteiļ us un nopirkt kā du vietē jo suvenī ru, tas ir 100$. Par dzeramnaudu jums jā maksā.10 USD, lai viņ i labi iztī rī tu. Tā pat jū s nevarē siet pretoties ekskursijai. Viena ekskursija maksā.80 USD diviem. Atlikuš os 100-140 dolā rus var iztē rē t medicī niskajai aprū pei, jo var saindē ties, sagriezties uz koraļ ļ iem utt. . Romantiskas vakariņ as diviem pie jū ras maksā.240 dolā rus.
Ū dens ir visdā rgā kais produkts Maldivu salā s, ar to cilvē ki viesnī cā s pelna naudu. 1 pudele ar 1.5 litru maksā.3 USD plus vē l dzeramnauda. Vienai personai viesnī ca deva 0.5 litrus dienā . Ņ emot vē rā vietē jos laikapstā kļ us, ar š o ū deni dabiski nepietika. Kopumā mē s iztē rē jā m 50 USD par ū deni vien. Ļ oti dā rgi ir daž ā di gā zē tie dzē rieni, piemē ram, Coca-Cola, Pepsi u. c. Alkoholiskie kokteiļ i sā kas no 12 USD, kā arī obligā ta dzeramnauda. Kokosriekstu piens maksā.2-3 USD.
Ekskursijas. Jums tiks piedā vā ts galvenokā rt vē rot zivis, haizivis un bruņ urupuč us. Vidē jā cena ir 25-50 USD vienai personai. Gatavojieties tam, ka pirmo reizi neredzē sit vaļ haizivis un mantarajas. Iespē ja ir aptuveni 35-40%. Mans vī rs devā s 3 reizes un nekad neredzē ja haizivi vai manta starus. Š ajā gadī jumā ekskursija tiek aizstā ta ar lē tā ku snorkelē š anu, tač u nauda jums netiks atgriezta. Bet mē s redzē jā m brī niš ķ ī gas spilgtas zivis un bruņ urupuč us, kā arī rajas, rifus un daž as dziļ i mī toš as ​ ​ haizivis, astoņ kā jus, murē nas.
Tā s bija labā kā s brī vdienas, un mē s noteikti atgriezī simies Maldivu salā s un iesakā m tā s apmeklē t vismaz vienu reizi. Pē c tam jū s nekur nevē laties doties) Un tagad jū s varat apskatī t mū su fotoattē lus zemā k esoš ajā saitē , vairā k fotoattē lu varat redzē t mū su instagram, un mē s pievienosim video vē lā k.
аватар Maldivesoffer
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Satriecoš a neskarta paradī ze Maldivu salu pludmaļ u vidū Holiday Island kū rortā laiks palē ninā s. Kristā liskā s jū ras un maigi smilš ainie krasti paliek tā di, kā dus tos radī jusi daba. Jū su sapņ u atvaļ inā juma forma š ajā nomaļ ajā Maldī vu salu pludmales kū rortā , kur personalizē ta apkalpoš ana ar senatnī gu skaistumu un mū sdienī gā m izklaidē m veido vietu ar nepā rspē jamu š armu. … Tomēr ▾ Satriecoš a neskarta paradī ze Maldivu salu pludmaļ u vidū Holiday Island kū rortā laiks palē ninā s. Kristā liskā s jū ras un maigi smilš ainie krasti paliek tā di, kā dus tos radī jusi daba. Jū su sapņ u atvaļ inā juma forma š ajā nomaļ ajā Maldī vu salu pludmales kū rortā , kur personalizē ta apkalpoš ana ar senatnī gu skaistumu un mū sdienī gā m izklaidē m veido vietu ar nepā rspē jamu š armu.
Izpē tiet zemū dens dā rgumus vienā no pasaules vadoš ajiem nirš anas centriem. Malkojiet kokteili savā terasē , vē rojot, kā saule krī t zem horizonta. Vai vienkā rš i atpū tieties uz baltajā m koraļ ļ u smiltī m un baudiet svelmainu sauli.
Отдохните в собственном пляжном бунгало с прекрасным видом на Индийский океан. Каждое бунгало находится прямо на захватывающем дух пляже, который окружает красивый Остров отдыха. Оснащенный множеством современных удобств и снисходительным комфортом, наши Отель организует свадьбу, которую Вы не забудете, а также медовый месяц для молодоженов. Отправьтесь в путешествие на всю жизнь в нашем пляжном курорте Мальдивы. Пробудитесь в мире возможностей в Холидей Айланд Резорт Спа. Окруженный широкой спокойной лагуной и чистыми синими волнами Индийского океана, этот курорт на Мальдивах - рай для тех, к Гости могут насладиться трапезой в ресторане.
аватар mranv
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgu laiku ar vī ru gribē jā m apmeklē t salas, izvē le krita uz Maldivu salā m (Ari Atol). Atradā m operatoru, kura apstā kļ i š ajā virzienā bija vispiemē rotā kie un devā mies ceļ ā janvā rī . Labi, ka reiss nekur neaizkavē jā s. … Tomēr ▾ Ilgu laiku ar vī ru gribē jā m apmeklē t salas, izvē le krita uz Maldivu salā m (Ari Atol). Atradā m operatoru, kura apstā kļ i š ajā virzienā bija vispiemē rotā kie un devā mies ceļ ā janvā rī . Labi, ka reiss nekur neaizkavē jā s. Mū s aizveda uz viesnī cu 5 minū š u laikā ar laivu uz Holiday Island Resort 4 *. Satikā s draudzī gi ar aukstu tē ju un dvieli : )) Sī kums, bet jauki. Istaba forš a - plaš s bungalo, iztī rī ts divas reizes (gulta tiek gatavota gultai). Kas attiecas uz pā rtiku - viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as, viss ir standarta labi. Sala tiek lē nā m apbraukta 30 minū š u laikā . Kur ir pludmales bā rs, tur cilvē ki bildē jas, blakus ir gleznaina iesma. Smiltis pludmalē tī ra viesnī cas darbinieki. Divreiz izdevā s aizbraukt arī uz kaimiņ u salu ar dhoni laivu (bez maksas), bet nianse: var braukt pē c grafika (ar iepriekš ē ju pierakstu reģ istratū rā ).
аватар Master999
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maldī vu salā s bijis 12 reizes – š ajā viesnī cā.5 reizes. Ī sā k sakot: es neredzu iemeslu pā rmaksā t par kabī ni, kurā jū s vienkā rš i guļ at. Jo es personī gi braucu uz Maldivu salā m pē c jū ras, saules un kosmosa. … Tomēr ▾ Maldī vu salā s bijis 12 reizes – š ajā viesnī cā.5 reizes.

Ī sā k sakot: es neredzu iemeslu pā rmaksā t par kabī ni, kurā jū s vienkā rš i guļ at. Jo es personī gi braucu uz Maldivu salā m pē c jū ras, saules un kosmosa. Bija uz Kuredu, Saules, Zitā liem un citiem.

Š ai viesnī cai ir 1 mī nuss - pā rā k izvē lī gi tū risti.
Savas uzturē š anā s laikā es daudzkā rt viesojos ar draugiem un ar sievu un meitā m. Ja notika kas nestandarta, tad tika atļ auts nestandarta. Daudzi cilvē ki uzskata, ka, tā kā viņ i kaut kur dodas un pat maksā par to naudu, tad ar viņ iem kaut kam ir jā notiek vai jā notiek atbilstoš i viņ u cerī bā m. Nu-nu.
аватар I-happy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maldī vija neapš aubā mi ir paradī ze, neprā tī ga skaistuma okeā ns, sniegbalts un smalks kā miltu smiltis, neparastas debesis, kas maina krā sas simts reizes dienā , spilgti saulrieti un brī niš ķ ī gi saullē kti, vieta, kur aizmirsti par visu pasauli un atpū tieties no pelē kā s ikdienas un visa steigas un burzmas simts%. … Tomēr ▾ Maldī vija neapš aubā mi ir paradī ze, neprā tī ga skaistuma okeā ns, sniegbalts un smalks kā miltu smiltis, neparastas debesis, kas maina krā sas simts reizes dienā , spilgti saulrieti un brī niš ķ ī gi saullē kti, vieta, kur aizmirsti par visu pasauli un atpū tieties no pelē kā s ikdienas un visa steigas un burzmas simts%.
Runā jot par viesnī cu, centī š os bū t objektī vs, negribu teikt neko sliktu, bet viesnī cai ir savi trū kumi. Pirmajam braucienam uz Maldivu salā m droš i var izvē lē ties š o viesnī cu, bet otrreiz es tajā vairs neatgrieztos.
Pē c naktsmī tnes: dzī vojā m bungalo Nr. 114 mola labajā pusē , viesnī ca bija pilnī bā pilna, un tā pē c esam tik priecī gi, ka neapmetā mies salas otrā pusē , lai gan centā mies. Bungalo ir plaš i un ļ oti vienkā rš i, tač u tie noteikti ir jā atjauno. Mū su bungalo bija skaists iekš pagalms ar skatu uz okeā nu no verandas. Plus tas, ka ā rā ir duš a, ir ļ oti ē rti.
Kas attiecas uz pludmali, tad tā tieš ā m ir labā kā pludmale no mola puses, otrpus salai bilde nemaz nav maldī viska, skrejceļ š , kas tika uzbū vē ts, visu sabojā ja, š ķ iet, ka nav okeā na, bet kaut kā ds kanā ls, ū dens krā sa ir tumš a un viss ir izraibinā ts ar koraļ ļ u gabaliņ iem, nav skaidrs, kur peldē t...izņ emot peldē t ar masku. Salas iekš pusē viss norobež ots ar kaut kā du betona sē tu, aiz kura uzbū vē ta 3 stā vu mā ja, kurā , cik saprotu, dzī vo apkalpotā ji, un ir vē l daudzas citas ē kas, dī vaini, ka tik daudz vietas ir atvē lē ts saimniecī bas ē kā m, bet kopumā tas bildi nebojā .
Kas attiecas uz istabas uzkopš anu, tad mū su rumba ī sti netraucē ja, tī rī ja reizi dienā , pludmales dvieļ us mainī ja tikai pē c pieprasī juma, mazos sejas dvieļ us prasī ja tikai 5. uzturē š anā s dienā , mazgā š anas lī dzekļ u nebija. istaba ! ! ! pat elementā ri kā.4 * viesnī cai ir dī vaini, bet mē s vienmē r ņ emam lī dzi kosmē tiku, katru otro reizi papildinā jā m tē ju/kafiju, neskatoties uz to, ka dzeramnaudas tika atstā tas katru dienu, patiesī bā viņ i nepievē rsa uzmanī bu š iem trū kumiem , bet ir tū risti , kurus tas noteikti sasprindzinā tu .
Uztura ziņ ā viss ok, visa pietika, izvē le nav milzī ga, bet viss bija garš ī gi, bez volā niem. Apkalpoš ana restorā nā laba, viesmī ļ i visi smaidī gi un draudzī gi.
Vakarā katru dienu cita animā cija bā rā pie mola.
Rezultā tā pati viesnī ca, es teiktu, solī da 3*, bet ne 4*.
Tas viss paspilgtina sniegbalto pludmali un okeā nu, principā tikai tā pē c mē s devā mies uz Maldivu salā m.
Tā pē c nā kamreiz noteikti gribu dā rgā ku un labā ku viesnī cu un mazā ku salu.
P. S Aizbraucā m uz kaimiņ u salu San Island, ī sti nepatika, teritorija skaista, bet liekas, ka tā ir Turcija, par daudz cilvē ku un až iotā ž u.
аватар pvgarshin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Privā ts bungalo ar privā tu dā rzu un piekļ uvi okeā nam. Kluss klusums nelielas salas ē nainā , koptā parkā . Pludmales visapkā rt. Zila loguna, zivis uz izstieptas rokas, daudz kautrī gu haizivju un izskatī gas stintes. Sapnis...Lielisks SPA, augstā kā lī meņ a ā jurvē das masa - tieš ā m, pat no viena seansa, muguras sā pes un citas bē das pā riet. … Tomēr ▾ Privā ts bungalo ar privā tu dā rzu un piekļ uvi okeā nam. Kluss klusums nelielas salas ē nainā , koptā parkā . Pludmales visapkā rt. Zila loguna, zivis uz izstieptas rokas, daudz kautrī gu haizivju un izskatī gas stintes. Sapnis...Lielisks SPA, augstā kā lī meņ a ā jurvē das masa - tieš ā m, pat no viena seansa, muguras sā pes un citas bē das pā riet. . . Paldies visiem, kas strā dā atpū tnieku labā uz š ī s mā jī gā s salas. Var spē lē t badmintonu, tenisu, golfu u. c. , pat nevar noticē t, ka uz tā das salas var satilpt tik daudz, un viss ir š ikos tropu apstā dī jumos ar ejā m uz balti tī rā m pludmalē m. Kluss, maz cilvē ku, paldies Dievam nav krievu, vai ļ oti smalks cilvē ku pā ris. Neviens to nesaņ em, neviens nekliedz, neviens nesteidzas ar sasodī ti skrejriteņ iem. Pludmalē pā ris cilvē ku tā lumā un viss. Pilns ar hameleoniem, krabjiem, putniem. Sala kopta, kopta! Bungalo tiek pastā vī gi uzkopts, ā ra duš a ir lieliska ideja. Personā ls ir draudzī gs, viņ i pat sā ka mū s sveicinā t krieviski. Ē damistabā viss ir nesalī dzinā mi garš ī gi, bez ierobež ojumiem jē rs, zivis, ananā si, papaija utt. Apelsī nu sula ir pasakaina. Mū su š efpavā rs ē damistabā bija nedaudz samulsis, ka pasū tī jā m tikai svaigas sulas, nevis alkoholu. Neviens nekā pj, sasveicinā s, ja paskatā s un viss, labi, ka nebija tautieš u. Uz kaimiņ zemes Saules tā s uzreiz pamanā mas, svilpo, kliedz, dzer.
Skats no salas daļ as uz iesmu, kur tiek izskalotas smiltis, nemaz netraucē ja, bet no bungalo š ajā pusē lī dz ū denim 10 metri - no bungalo verandas cauri tropiskiem ē nainiem brikš ņ iem un uzreiz iekš ā okeā ns, ap haizivi, ļ oti romantisks...
Nopirka lieliskus suvenī rus. Vakaros nelieli folkkoncerti un priekš nesumi, viss kluss un neuzbā zī gs.
Aizbraucot samaksā ja 600 dolā rus, neko sev neliedza.
Es gribē ju palikt vē l 20 dienas.
Paldies visiem. . . Joprojā m iespaidu.
скатик иглохвост, лучше не наступать лаз из бунгло в индийский окен народу никого, все где-то прячутся всё время, млн-ры одним словом ухоженный садик перед бунгало ильич оставил о себе и тут память
аватар Tim_antonova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, mani sauc Vika, man ir 16 gadi, un es ļ oti gribē ju uzrakstī t atsauksmi) mē s lidojā m 17.12. 2011 lī dz 26.12. 2011, izlidoš ana bija no Š eremetjevas lidostas, 23:35, Aeroflot aviokompā nija, mū su reiss aizkavē jā s stundu , jo tur ielidoja kā ds svarī gs, lieliski pacē lā s, lidojums mierī gs, lidoja 8. … Tomēr ▾ Sveiki, mani sauc Vika, man ir 16 gadi, un es ļ oti gribē ju uzrakstī t atsauksmi) mē s lidojā m 17.12. 2011 lī dz 26.12. 2011, izlidoš ana bija no Š eremetjevas lidostas, 23:35, Aeroflot aviokompā nija, mū su reiss aizkavē jā s stundu , jo tur ielidoja kā ds svarī gs, lieliski pacē lā s, lidojums mierī gs, lidoja 8.5h, labi pabaroja. Mē s ieradā mies Malē lī dz 9:00 un devā mies reģ istrē ties, viss noritē ja ā tri, viņ i paņ ē ma koferi un gaidī ja mū su lidmaš ī nu. Pasū tī jā m hidroplā nu, aiz mums ielidoja lidmaš ī na 50-60 cilvē kiem, tas ir, parasta lidmaš ī na nav hidroplā ns, visi nesaprata, sā kumā pieņ ē ma normā li, tā ir lielā ka un labā ka, lidoja 20. minū tes, sē dos autobusā un braucā m uz mū su laivu, Nebija ilgi jā brauc, jo sala bija tikai akmens sviediena attā lumā . Viņ i mū s izkravā ja un devā s reģ istrē ties viesnī cā , protams, neko ļ oti skaistu tur nevar teikt, viņ i pienā ca pie mums un iedeva kokteili, aukstu dvieli, piepildī ja visu un iedeva mums 110. istabu, viņ i tikko atnā ca š iks numuriņ š , uzreiz pieeja pludmalei, viss tī rs, apkalpoš ana laba. Uzreiz devā mies uz pludmali peldē ties, zilais okeā ns silts, ieeja okeā nā krā š ņ a, smiltis baltas. Tas, kas ir attē lā , ir tas, kas ir dzī vē . Tad devā mies vakariņ ā s, ē diens bija labs, bija pavā rs, kurš vienmē r smaidī ja tikai mums, kad ē dā m, smaidī ja tikai mums, mē s atnā cā m uz istabu, es gā ju gulē t pē c lidmaš ī nas noguruma, no rī ta mē s pabrokastoju un gā ji peldē ties sauļ oties, tu tur ā tri sadedzini, pat kad nav saules, tu dedzi vē l vairā k nekā ar sauli, krabji, to ir daudz, vakarā bija krabju skrē jieni, mē s piedalī jā mies, nopirkā m 3 krabji, viens aizmiga startā , bet bija ļ oti jautri, nā kamajā dienā apbraucā m visu salu kā maza, aizbraucā m uz bā ru pludmalē , uz spa, tad aizgā ja galda teniss cauri visam, kas tur bija, vakarā atbrauca grupa no Males, pat dziedā ja dziesmu krieviski, naktī , paņ em kabatas lukturī š us, ej uz pludmali tur ir vienkā rš i Ļ OTI daudz krabju, pa nakti peldē t nevar , daudz no indī gā m zivī m, tā pē c pat nedomā jiet par to. No rī ta ē dā m, peldē jā mies, sauļ ojā mies, vakarā vienkā rš i atpū tā mies. Bijā m uz Saules salu izrā di. Viņ i vienmē r tur peld ar cilvē kiem, es nevarē ju godī gi sakot, man nepatika Saules sala, tā ir kā liela pilsē ta, tur ir daudz cilvē ku, un visi brauc ar š iem velosipē diem, tur nav iespē jams atpū sties. Mē s tur ieradā mies 21:00 ar luksusa laivu, atpakaļ tikai 00:00 atgrieš anā s, kuģ ojā m ar mazu laiviņ u. Mē s ieradā mies katoļ u Ziemassvē tkos, tā pē c visa viesnī ca bija izrotā ta ar gaismā m, tikai visa, visiem bija dā vanas istabā s, kas nebija tik lielas, viņ i kafejnī cā izveidoja zemū dens pasauli, tas bija vienkā rš i krā š ņ s, bija milzī gs grafiks no 24. decembra lī dz 1. janvā rim. Vakariņ as bija ideā las, uztaisī ja milzī gas š okolā des mā jiņ as, bija Ziemassvē tku vecī tis, vispirms bija daž ā di kokteiļ i, tad milzī gas vakariņ as, koncerts, karaoke, krievi atpū tā s cik varē ja. Bet, ir viens mī nuss, kad mums ar š o lidmaš ī nu atkal vajadzē ja lidot uz Mali, tika atcelta viņ u brī vdienu dē ļ , visi sā ka aizvainot, vai 20 minū tes ar lidmaš ī nu vai 2.5 stundas ar laivu. Dabiski, ka visiem iedeva naudu, un bija jā brauc ar laivu, mū s uzcē la 3 no rī ta, savā ca reģ istratū rā , pabaroja brokastis pē c 2 stundā m, tikai 6:30 no rī ta izbraucā m, plkst. 3:30 mū s tikko turē ja reģ istratū rā , es jau tur aizmigu . Bet mū su krieviem un mums atbrauca nevis laiva, bet milzī ga jahta, ar atvē rtu augš u, iekš ā dī vā ni, TV, tualete, viss bija kā nā kas, sagaidī ja rī tausma, un es aizmigu un gulē ju. 2 stundas pirms Male. Arī saulrieti tur ir ideā li, atceros, bija brī dis, kad ū dens nolaidā s, skatī jā mies zivis, kuru vienkā rš i nav, milzī gs skaits, haizivis mazas, stari peld tieš i krastā , patiesī bā , vins uz krastu izbrauca tikai vienu reizi, parasti vini peld pie mola, un pa nakti var atbraukt uz mola un pabarot zivis) Pie istabas dzivo mazas ķ irzakas, lido ļ oti skaisti putni, skrien iguā nas, lapsas, kas ir ļ oti lī dzī gi kā sikspā rnis) Lido cilvē ki kas vē las lidot uz Holiday Island un mierī gs okeā ns, otrpus salai ir tikai koraļ ļ i, drī zā k kā jas lauzī si nevis atpū tī sies, turpat priekš ā ir arī nolaiš anā s josla, un ne ī paš i smarž o, tā pē c labā k dzī vot kur mē s dzī vojā m tur ir labi, vienu dienu bija pamatī gs lietus, nedaudz uzplū da, bet viss tika ā tri noņ emts, un tad bija saulains, iesaku lidot novembrī , decembrī , janvā rī un februā rī gadalaikā , jo lietus laikā nav ko darī t) neklausa nevienu, kad lidoju jau iedomā jos tur, bet redzē ju un sapratu, ka dzī vē kas ir bildē viens pret vienu, ja vajag a relaksē još a atpū ta, tad esi Brī vdienu salā , cilvē ku tur nav daudz, +32 bet tur ir ļ oti ē rti, tu nenosmaku, un gandrī z nesvī di. Iesaku visiem, mī nusu gandrī z nav ko iet, izņ emot droš i vien to pludmales pusi, kur ir koraļ ļ i un nedaudz netī rs. Un viss ir ideā li. Mē s atgriezā mies atpakaļ , riņ ķ ojā m virs Š eremetjevas, nedevā m melnrakstu, bet viss bija kā rtī bā , iesaku lidot ar Aeroflot) Paldies par uzmanī bu: *
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Диффуши (Dhiffushi), в южной части атолла Ари (Ari Atoll). Открыт 1 сентября 1994 года. Реновация проведена в 2021 году. Уютный отель, гости которого имеют возможность жить на небольшом островке и пользоваться всеми услугами (платно) одного из самых популярных на Мальдивах островов-курортов — Sun Island Resort & Spa.

Atrašanās vieta На острове Диффуши, в южной части атолла Ари (недалеко от отеля Sun Island), в 97 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 20 минут на самолёте внутренних авиалиний до аэропорта на острове Маамигили + 5 минут на местной лодке дони.
Pludmales apraksts Хорошая широкая лагуна. Рядом коралловый риф. Пляжные полотенца в номере (бесплатно), смена полотенец через 2 дня.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажению одежды (платно), room service: круглосуточно, интернет-кафе: работает по расписанию (платно), Wi-Fi бесплатно (в главном баре), кабинет врача (платно, клиника на соседнем острове Sun Island), магазины (сувенирный, ювелирный). Специальные программы и подарки для молодоженов. Ресторан предлагает блюда европейской и восточной кухни, тематические вечера, барбекю на пляже. Кофейня, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека (уголок с книгами). Настольные игры в лобби и главном баре. Живая музыка, крабьи бега, мальдивское шоу, DJ. Развлекательные мероприятия проводятся в основном баре. Гольф-тренажёр, бадминтон (бесплатно), мини-гольф, 1 теннисный корт с искусственным покрытием: освещение и оборудование платно, уроки тенниса платно. Бильярд: необходима резервация, дети до 16 лет не допускаются. Водные виды спорта: банан, каноэ (платно), катамаран (платно), вейкбординг, нибординг, водные лыжи, снорклинг (платно), парасейлинг, водные мотоциклы, скутер (джет-ски). Дайвинг-центр PADI. СПА центр Araamu SPA предоставляет различные процедуры для лица и тела. Сауна и джакузи, несколько отдельных кабинетов для процедур и массажа.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 142 номера.

Istabās

ТВ, кондиционер-сплит, потолочный вентилятор, телефон, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе бесплатно, сейф (бесплатно), душ (в т.ч. на открытом воздухе) и ванна, фен, терраса с шезлонгами, пляжные полотенца в номере (бесплатно), смена полотенец через 2 дня. room service: круглосуточно, уборка номера: ежедневно, смена белья: через 2 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Dhiffushi, South Ari Atoll P.O Box 2073, Republic of Maldives
Tālruņi: Tel: +960 6680011
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).