2. diena. Dienvidu maršruts

06 Decembris 2021 Ceļošanas laiks: no 30 Novembris 2021 ieslēgts 03 Decembris 2021
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit >>>

Pirmais punkts ir vulkā ns. Izrā dī jā s, ka pareizā k š o objektu bū tu saukt par "vulkā na krā teri". Tas ir ļ oti dī vaini, bet gadu senatnē kalns ir praktiski pazudis un nav redzams, bet krā teris ir kā jauns! Tikai apaudzis ar pilnī gi tropisku mež u, un no tā kļ uva tikai labā k. Apakš ā ir dī ķ is. Diezgan skaista un gleznaina. Ž ē l, ka nepieviļ , saka, ka nogā zes ir ļ oti stā vas. Un skati no augš as tikai no diviem punktiem - skatu laukuma un nedaudz pa kreisi no tā , ja ejat pa apli.


Otrā pietura — Ganga Talao — Grand Bassin reliģ isko ē ku komplekss (hinduisms). Ne gluž i tas, ko gaidī ju (uz labo pusi). Ļ oti gleznains ezers ar salu vidū un visu ierā mē tropu mež s. Reliģ iskā s celtnes (un tā du ir daudz) veiksmī gi iekļ aujas ainavā , un skati netiek sabojā ti. Viņ š uzkā pa kalnā ar "templi" pie pē rtiķ u dieva. Lieliski skati no augš as. Atmosfē ra ir nomierinoš a un satraucoš a. Sakarā ar pastā vī gu gongu sitienu zemas frekvences skaņ ā m. Viņ iem ir š is memoriā ls, lai godinā tu savus miruš os senč us. Tač u pē c ilgā ka laika tas var sā kt nogurt.

Treš ā pietura ir Alexandra Falls Viewpoint Alexandra Falls. Lieliska vieta, man tā patī k!

Skaistums nav ū denskritumos, tie patiesī bā ir ā rkā rtī gi mazi, un jū s tos nepamanā t uzreiz. Vienkā rš i ļ oti skaista ainava - neveiksme ar tā lā ku kanjonu, tropu mež u gar malā m un apakš ā , un arī nogā zē s.

Arī pati pieeja vietnei ir gleznaina. Tā pat, atgriež oties pie maš ī nas, pā ri tiltam pamanī ju taciņ u. Un, protams, viņ š viņ ai sekoja. Izrā dī jā s, ka š is marš ruts ir pusotru kilometru garš , strupceļ š , tas ir, tad tikpat daudz laika, lai atgrieztos. Man nebija tik daudz laika, un es nogā ju 500 metrus. Ļ oti iesaku!

Sā kumā taka ved cauri lietus mež am gar klinti, š ķ ē rsojot strautiņ us, kas pē c tam kļ ū st par ū denskritumiem. Tad veģ etā cija mainā s uz retā ku un zemā ku. Nelielā teritorijā - vairā ku veidu tropu kalnu mež i. Ļ oti atvainojos, ka netiku lī dz galam.

Es nopirku svaigu ananā su sulu (100) autostā vvietā un apsē dos pie galdiņ a blakus esoš ajā atpū tas zonā ē nā .

4. punkts — Black River Gorges skatu laukums. Starp abiem kalniem it kā (nav redzama) ir aiza un lejā upe. Tā lumā - jū ra-okeā ns. Nav slikti.

Labajā pusē es redzē ju taku un gā ju pa to (10 minū tes vienā virzienā ). Vispirms uz augš u, tad uz leju, tad atkal nedaudz uz augš u un tad ļ oti lejā lī dz straumei. Ainava vienmuļ a – cauri dž ungļ iem griezts ceļ š . Zem kā jā m ir sarež ģ ī ta virsma – saknes un akmeņ i.


5.  punktam vajadzē ja bū t Chamarel Ruhmrie. Es ī sti negribē ju tur iet. Izrā dī jā s, ka esmu jau atpalicis no grafika, un taksists ieteica š o atrakciju izlaist, kam es ar prieku piekritu. Jā piebilst, ka vietē jie iedzī votā ji saņ em daž us punktus/bonusus par tū ristu nogā dā š anu noteiktā s vietā s. Tā pē c mana marš ruta nulles punkti bija kuģ u modeļ u izgatavoš anas darbnī ca (pavadī ju 5 minū tes - pieklā jī gi noklausī jos gidu un nofotografē ju pā ris) un lielais Veikals (iegā ju iekš ā , veicu rituā lu apskati pa logiem, aizbraucu - 1 minū te). No Romovarni vispā r tiku prom hibrī di))))))).

6. punkts — Š amarela ū denskritums. Tas jau izskatā s kā ī sts ū denskritums, turklā t pati ainava ir pā rsteidzoš a: skaidras sienas ar pareizas ģ eometriskas formas (pusloka) neveiksmi un sulī gs veģ etā cija. Man patika jau apakš ē jā skatu klā jā , un, kad uzkā pu 10 metrus pa kā pnē m, tad...No augš ē jā s platformas - skaistums ir vienkā rš i neaprakstā ms!

Pastā vē ja lī dz 20 minū tē m. Ja kā dam tika liegts uzņ emt selfiju - atvainojiet, man bija bail iznī cinā t savu personī go nirvā nu)))).

7. punkts, ļ oti tuvu - Chamarel Colored Earth (335 ieejas maksa, vienī gā maksas vieta). Piespiests iesaistī ties diskusijā ar interneta nī dē jiem.

(Jū su apgalvojumi, ka reklā mas fotogrā fijas ir stipri fotoš opē tas un neatbilst ī stenī bai - absolū ti, vakuumsfē riski nepatiesi! Krā sas ir gan spož ā saulē , gan mā koņ os. Jū su “atklā još ā s” bildes “bez fotoš opa” ir manipulā cijas. Es biju sagatavojies jautā jumam un uzņ ē mu DAUDZ fotogrā fiju. Par 80 procentiem jā , krā su nav, bet pie 20 procentiem viss ir kā rtī bā . Es ievietoju bildes no SAVU viedtā lruņ a (350d cena) BEZ nekā das apstrā des. )

Lietas iekavā s, pē c pā rdomā š anas es gribē ju nojaukt, bet tad nolē mu atstā t visu to paš u. Nobrieduš ā veidā es pieņ emu, ka krā su piesā tinā jums ir ļ oti atkarī gs no augsnes mitruma pakā pes. Proti, tie, kas nokļ uva lī dz brī dim, kad lietus ilgi nebija, iespē jams, ir vī luš ies. Mani fotoattē li ir lieliski viedtā lruņ os, bet sliktā ki klē pjdatoros. Nezinu, kā bū s Turpravdā .

Mana saistī ba ar Chamarel Colored Earth ir milzī gs modernā s (labā nozī mē ) mā kslas objekts. Es biju sajū smā . Ķ irsis uz kū kas - kafejnī ca. Atrodas uz skatu klā ja. Cenas demokrā tiskas (bagete ar vistu un 2 aliem - 375). Es karā jos tajā , baudot skatu uz Chamarel Colored Earth.

Š amarelā ir arī rotaļ u laukums ar bruņ urupuč iem

Teritorijā ir arī rotaļ u laukums ar milzī giem bruņ urupuč iem - ļ oti jauki.


Pē dē jais, 8. punkts ir Maccondee skatu laukums. Laba vieta. Skats no neliela zemesraga uz okeā nu no divā m pusē m. . .

. . . un uz sauszemes uz milzu (garumā ) klints no krasta.

Atceļ ā uz Portluisu – ceļ š iet gar jū ru ar atbilstoš u krasta lī niju uz Tamarinu. Ceļ š no Aleksandras ū denskrituma lī dz pirms Makkondī iet cauri mež am. Skati ir no vienkā rš i skaistiem lī dz lieliskiem un daž reiz fantastiskiem. Cita starpā pieskaras priež u klā tbū tnei, kas ir neparasti tropiem.

Ceļ ojuma cena ir 3500 taksometra vadī tā jam (Yash - +23.5259 2780 Mitsubishi Lancer bā ze, bez kondicioniera). Marš ruts ir viņ a, manis iepriekš apstiprinā ts. Ē rtī bas (man) ir minimā las lietas ar jums (somiņ a ar naudu, viedtā lrunis un brilles). Pat ū deni lī dzi neņ ē mu. Visi ē dieni un dzē rieni, ko patē rē ju ceļ ojuma laikā (8 stundas no viesnī cas lī dz viesnī cai), ir minē ti tekstā .

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
В Шамарель есть ещё и площадка с черепахами.
Līdzīgi stāsti
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums