Maurīcija - Indijas okeāna pērle

28 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Septembris 2017 ieslēgts 12 Septembris 2017
Reputācija: +22
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Maurī cija — Indijas okeā na pē rle! Gaiš a, smaragda sala ar baltu smilš u pludmalē m, ko pasargā koraļ ļ u rifi no haizivī m un postoš iem okeā na viļ ņ iem. Maurī cija mū s priecē visu gadu un jebkurā diennakts laikā ! Droš s galamē rķ is ar minimā lu laika starpī bu!

Š ajā virzienā pludmales brī vdienas ir harmoniski apvienotas ar bagā tī gu ekskursiju programmu!

Unikā lie rezervā ti, tirkī za ū deņ i, sniegbaltas pludmales, izdzisuš u vulkā nu krā teri, lī dzenumi, akmeņ i, ū denskritumi. . . Š ī ir aizdedzinoš a "Sega" - deja, kas pā rraida emociju vē tru! Tas ir rasu un reliģ iju krustceles! Tas ir krā su spilgtums un garš vielu smarž u trakā savieš anā s! Tie ir atklā tie un sirsnī gie mauritieš u smaidi! Š ī ir vieta, kur ir kur iziet, kur sevi parā dī t un ko redzē t! Kur vietē jie ir cilvē ki, kuri prot dzī vot saskaņ ā ar dabu, cienot ne tikai savu, bet arī sveš u reliģ iju, kultū ru, novē rtē jot darbu un atpū tu.


Tas viss ir Maurī cija! To visu ir vē rts redzē t, un tad jū s vē laties š eit atgriezties!

Mans ceļ ojums atstā ja neatgriezenisku zī mi manā atmiņ ā kā viens no spilgtā kajiem un romantiskā kajiem, caurstrā vots ar vaniļ as un kanē ļ a smarž ā m. . . Š ī ir vieta, kur es atstā ju daļ iņ u no savas sirds, peldoties maigie Indijas okeā na tirkī za viļ ņ i, kas piesū cinā ti maigā s Maurī cijas saules staros.....

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums