Nostalģija

12 Novembris 2008 Ceļošanas laiks: no 28 Oktobris 2007 ieslēgts 17 Novembris 2007
Reputācija: +149.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tieš i pirms gada š ajā laikā es vē l biju tur, uz š ī s salas. Es nerakstī š u vā rdu "debeš ķ ī gi", tas ir pā rā k sagrauts un to izmanto tū roperatori daž ā dā m vietā m, es teiktu, ka tas bija mans PERSONĪ GI visu apņ emoš ā s laimes, trī coš ā s sajū smas un nesalī dzinā mā s sajū tas laiks, nosaukums par ko es joprojā m nevaru iedomā ties. Tikai dā vanas un suvenī ri, kas, š ķ iet, joprojā m smarž o pē c salas, atgā dina, ka es par to nebiju sapņ ojis. Neesmu no tiem, kas var nejauš i izmest, ka es it kā aprī lī atpū š os Emirā tos, tad lidoju uz Bali, ziemā pē c Austrijas un slē poš anas noteikti steigš u uz Maldivu salā m....Nē . , Es neesmu lutinā ts ar ceļ ojumu pā rpilnī bu, es pats pelnu naudu visam dzī vē , bet Maurī cija manā dzī vē notika negaidī ti, un es nevarē ju sapņ ot, ka bū š u TUR. Bet! Tā notika un pē c likteņ a gribas man laimē jā s ieraudzī t skaistumu no otras zemeslodes puses.

Lidmaš ī na Kijeva-Parī ze izlidoja laicī gi, cerī bas uz tikš anos ar Mī lestī bas galvaspilsē tu, lai arī tranzī tā , tomē r neļ ā va atpū sties 3 stundu lidojuma laikā . Ukrainas aviokompā nijas uz Parī zi atveda normā li un bez problē mā m noorientē jos Francijas lidostā , tač u, kā izrā dī jā s, viņ ā m bija vietē jā s aviokompā nijas 'Air France' streiks un visi reisi tika atcelti vai kavē ti, pasaž ieri lidoja uz citā m valstī m. lidoja ar to valstu aviokompā nijā m, bet uz Maurī ciju no Parī zes lido tikai 'Air France' un es redzē ju visus streika jaukus no iekš puses, pirms tam skatī jos tikai pa TV kā cilvē ki guļ tieš i uz grī das. Ar savu iedzimto optimismu cerē ju uz to labā ko un mē ģ inā ju sarunā ties ar bargajiem francū ž iem, kas reģ istrē ja pasaž ierus. Viņ i muļ ķ ī gi atkā rtoja: "Streiks, vē l vismaz 2 dienas, nav informā cijas, pagaidiet. . . " Pē c piecā m stundā m, kad pagā ja mana lidojuma laiks uz Maurī ciju, arī es kritu panikā . Dā ma pie letes, kas tikko bija nomainī jusi savu partneri, dī vaini paskatī jā s uz mani, tad uz manu biļ eti, tad atkal uz mani un jautā ja: "Kā pē c jū s joprojā m esat š eit? " Visas detaļ as izlaidī š u, bet bardaks bija š ausmī gs, viņ a teica, ka viss ir “Over booking”, t. i. nav vietu!!! ! ! Tas man maksā ja nervus....Bet es aizlidoju!


Realitā te ir pā rsniegusi visas cerī bas. Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija gaiss, smarž as. Pasu kontrole bija ā tra un super pieklā jī ga. Lidostas dež urants pavadī ja mani lī dz izejai un devā s prom tikai pē c tam, kad pā rliecinā jā s, ka esmu sagaidī ts.

Cilvē ki, sala, ē diens, laikapstā kļ i, daba ir ā rkā rtē ji. Visu aprakstī š u nā kamajā apskatā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Маврикийский мальчик
Маврикийские полицейские наводят марафет
Черепашка
Цветы в тропиках
Крокодильчики на фермах
Воскресная служба в индийском храме
Креолы
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums