Atpūties labi! Labi atpūsties ir vēl labāk!

Rakstīts: 10 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 18 augusts — 2 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ziema Maurī cijā ! Ilgu laiku viņ i š aubī jā s par valsts izvē li, pē c tam arī par viesnī cu. Mē s izvē lē jā mies tieš i to, par ko sapņ ojā m)
Š eit mē s esam lidostā , kur mū s sagaidī ja kā augstas amatpersonas! ) Mū s iesē dinā ja ē rtā mikroautobusā un pē c 40 minū tē m bijā m viesnī cā . Braucā m pa serpentī niem - gatavojies, iedzer tableti - daudz slimo, pē c ilga lidojuma.
Viesnī ca ļ oti efektī vi tikā s arī ar smarž ī gā m mitrajā m salvetē m mazgā š anai un uzmundrinoš iem dzē rieniem. Viņ i runā daž ā dā s valodā s, izņ emot krievu valodu. Iekā rtojā s tikai pē c 14.00, Bet mū s izsniedza un aicinā ja vakariņ ot, mazliet pagaidī jā m un esam istabā .

Istaba plaš a un ē rta, gaitenī iebū vē ts milzī gs skapis, viss ar gaismā m. Gulta milzī ga, mī ksta ar pieciem spilveniem! un sniegbalta gultasveļ a! ) Plaš ajā vannas istabā ir gan duš a, gan vanna un 2 izlietnes, sniegbalti dvieļ i tiek mainī ti 2x dienā . Arī vā zē ir svaigi ziedi, kas pieš ķ ir greznī bu! . Un pats labā kais, no visiem numuriem paveras skats uz okeā nu!
Viss augstā kajā lī menī ! )
Paņ ē mā m viss iekļ auts, pilnu mini bā ru. ē diens ir izcils, daudzveidī gs un, galvenais, garš ī gs! ))) Vakariņ as vienmē r ir tematiskas un daudzveidī gas. Restorā ns atrodas ar skatu uz okeā nu. Tas ir brī nums! ) Bet ir arī trū kumi, vē ss vē jš vakarā un putni dienā ! )
Pludmale laba - lagū nā , un bē gums praktiski nav manā ms, var nirt un vē rot zemū dens pasauli, bet okeā ns bija auksts! ) Pludmalē arī serviss redzē ts pirmo reizi. "Pludmales zē ns" viesus redzot nes ū deni. un tad tikai tev vajag viņ u piezvanī t, vienkā rš i uzliec karodziņ u uz lietussarga un kalpi ir turpat, viņ i izpildī s visas tavas vē lmes! ) Un pats pā rsteidzoš ā kais - bez dzeramnaudas!! ! )
Viesnī cā ciemiņ us no NVS vispā r neredzē ja. Tikai eiropieš i. Cilvē ku ir daudz, bet pie baseina un pludmalē un restorā nā vietas pietiek visiem. Neviens nevienam netraucē . .
Arī viesnī cas teritorija ir iespaidī ga. staigā jiet, elpojiet, atpū tieties. ))) milzī gu bruņ urupuč u ģ imene (viņ iem ļ oti patī k ā boli) tieš i viesnī cā . Ir zirgu ferma, var braukt. No ū dens sporta veidiem - katamarā ni, kajaki. Ir teniss mazs un liels. Garlaicī gi nebū s ne bē rniem, ne pieauguš ajiem. Atzī mē ju, ka ģ imenes viesnī ca ir klusa un mā jī ga! )
Viesnī ca piedā vā taksometru pakalpojumus, reģ istratū rā ir cenrā dis ar cenā m. Paņ ē mā m auto un aizbraucā m uz Kaselas dabas lieguma parku viss skaisti,

Un kopā ar mū su gidu mē s devā mies ekskursijā uz ū denskritumiem, botā nisko dā rzu un Chamarel septiņ krā su smiltī m - tas ir jā redz)
Gids Ranjit, liels paldies par aizraujoš o ekskursiju. ) Ļ oti iesaku viesnī cu un salu, brī niš ķ ī ga daba, neaizmirstamas ainavas un cilvē ki visi ir draudzī gi, smaida un sveicina, bez tumš iem nodomiem krā pt jū s par naudu)
Veiksmi un veiksmī gus ceļ ojumus visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар