Diena ar audiogidu

10 Februāris 2011 Ceļošanas laiks: no 03 Februāris 2011 ieslēgts 09 Februāris 2011
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es nekad iepriekš nebiju izmantojis audio ceļ vedi, tā pē c nolē mu to izmē ģ inā t. Tas nebija pirmais brauciens uz Valletu un likā s, ka viss jau ir apiets, bet ...ja nu viņ š kaut ko palaida garā m? Turklā t cena ir tikai 8 eiro. Arheoloģ ijas muzejā (tas atrodas Republikas ielā , netā lu no galvenajiem vā rtiem) tiek uzņ emts audiogids. Neaizmirstiet dokumentu - atstā jiet kā depozī tu.

Par š o cenu papildus paš ai ceļ vedei iedod arī Valletas karti ar secī bā atzī mē tajiem apskates objektiem un pat to mazajā m fotogrā fijā m - tas ļ oti palī dz izlemt uz vietas. Izslī dē ja doma, ka ar š ā du karti audio ceļ vedis ī sti nav vajadzī gs))). Man ļ oti patika - vienkā rš i velns-maš ī na! ! ! Piegā ja pie vietas, nospieda labo pogu - un viņ i tev visu pastā sta personī gi! Ja nevē lies klausī ties, nespied pogas! Apnicis staigā t - pasē dē ju un izdzē ru alu. Joprojā m noguris viņ š apgū lā s uz soliņ a galvenajā laukumā.


Vairs nekā das ganā mpulku sacī kstes pē c ceļ vež a, skaties pa labi, paskaties pa kreisi...Teksts ir tieš i pareizs – ne pā rā k daudz.

Izrā dī jā s, ka es agrā k kaut ko palaidu garā m - Upper and Low Barrakka Gardens. Un Kastī lijas laukums.

No muzejiem es apmeklē ju arheoloģ isko un Hospitaleru slimnī cu Sacra Infermeria. Apmē ram 5 eiro katrs - ne tik daudz, bet savu lē mumu nenož ē loju.

Ir arī muzeji, bet tiem nebija spē ku. Nā kamreiz.

Starp citu, Arheoloģ ijas muzejā bija paziņ ojums, ka var dabū t vairā ku muzeju ģ enerā lbiļ eti - ar atlaidi (cena - 20 eiro). IMHO labā k vienu dienu staigā t pa marš rutu un fotografē t, bet nā kamajā doties uz muzejiem. Un tas var bū t nogurdinoš i. Lai gan pastaiga pa marš rutu aizņ em vidē ji 4 stundas.

Kas attiecas uz audiogidu, noteikti izmantojiet to pie jebkuras iespē jas un par saprā tī gu cenu.

Kopē jie iespaidi par Valletu ir ļ oti jauki.

Vissvarī gā kais ir majestā tiskie skati uz paš u Valletas cietoksni, plus viss, kas atrodas Lielajā ostā.

Katoļ u baznī cu grezna apdare. Droš i var doties uz jebkuru, bet obligā tajā apmeklē jumā – Jā ņ a katedrā li.

Arhitektū ra - rada nepiecieš amo fonu, seno garš u .. .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Валетта
Валетта
Валетта
Валетта
Валетта
Валетта