Sliema Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie jūras Sliemas centrā. No viesnīcas logiem paveras lielisks skats uz jūru un Valletu. Sliemas autoosta un prāmju osta atrodas mazāk nekā 500 metru attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар Natalia1421
Sliema Hotel 3* tika izvē lē ta pē c principa: viss uzreiz un, vē lams, ne ī paš i dā rgi)), t. i. ē rta atraš anā s vieta, pietiekams komforts un brokastu pieejamī ba - un tas viss par saprā tī gu naudu. Un mē s to uzminē jā m! Viesnī ca ir daļ a no ST Hotels ķ ē des. … Tomēr ▾ Sliema Hotel 3* tika izvē lē ta pē c principa: viss uzreiz un, vē lams, ne ī paš i dā rgi)), t. i. ē rta atraš anā s vieta, pietiekams komforts un brokastu pieejamī ba - un tas viss par saprā tī gu naudu. Un mē s to uzminē jā m!
Viesnī ca ir daļ a no ST Hotels ķ ē des. Mē s zinā jā m, ka tā ir daļ a no š ī s ķ ē des, bet nezinā jā m, ka ir iespē jams izmantot vienas no š ī s ķ ē des viesnī cā m Bayview Hotel priekš rocī bas iekš telpu baseina un saunas veidā . Tā tad, paturiet prā tā , pretē jā gadī jumā no vī ra saņ ē mu aizrā dī jumu par tik svarī gas informā cijas noklusē š anu : )). Peldkostī mus lī dzi neņ ē ma ziemas nepeldē š anas sezonas dē ļ , un veikalos nebija piemē rotu izmē ru, atkal nepeldē š anas sezonas dē ļ : vai nu uz ī paš i slaidiem, vai “buras” ar “ izpletņ i”, bet normā li, vidē ji , tā teikt, apļ i vē l nav piegā dā ti.
Viesnī ca atrodas paš ā Sliemas centrā lajā "papē ž ā ", kur ir autobusu pieturas uz visā m salas daļ ā m, nu vai gandrī z uz visā m. Ir arī prā mju piestā tne no Valletas. Š eit pietur arī divstā vu tū risma autobuss. Nu un vē l kaudze veikalu, kafejnī cu. . . Pludmales komponentu mē s neatklā jā m, bet tā m (pludmalē m) vajadzē tu bū t kaut kur tuvumā . Jebkurā gadī jumā ir krasta lī nija : ))
Pati viesnī ca ir diezgan veca. Bet jū s varat redzē t pakā penisku interjeru atjaunoš anu mū sdienī gā veidā un kopumā visa veida apkopi atbilstoš ā lī menī . Lai gan bū tu laiks pilnī bā pā rkā rtot vannas istabu.
Istaba ir pietiekami plaš a. Ir viena "mū su" izeja, ī paš i televizoram. Bet, tā kā televizorā nebija neviena kanā la krievu valodā , mē s to vairs neizmantojā m, pat kā š ū puļ dziesmu : )), un ligzda izrā dī jā s ļ oti ē rta. Adapteri vietē jā m rozetē m, š ķ iet, var paņ emt no administratora. Mums tikko bija savs. Un uz ielas tos pā rdod par 5 eiro. Ir tē jas stacija, kas bija patī kams pā rsteigums. Telpas aprakstā tas nebija minē ts. Izejmateriā lu papildinā š ana bija regulā ra. Vooot, es vilku savu ceļ ojumu tē jkannu, un tē ja ar kafiju un cukuru atgriezā s dzimtenē : ))
Seifs par maksu, 3 eiro par nakti. Ledusskapja nebija, bet tā dam ir vieta. Izskatā s, ka nesen izņ emts no skapja. Nu jā , bet aizmirsu atgriezties))
Ar dvieļ iem kaut kas nav kā rtī bā . Tikai viens liels uz vienu iedzī votā ju. Jā , viņ i saka, divi it ​ ​ kā ir, bet nē . Tiesa, sā kumā viņ i solī ja nodot - viņ i negaidī ja. Kopumā , protams, nav fatā li, bet š ausmī gi neē rti. Ī paš i bez grī das ķ epā m. Un tas bija vienī gais sliktais. Ceru, ka tas viss ir tikai ī slaicī gas grū tī bas, kā saka viesnī cas vadī ba.
Tā kā š is ceļ ojums bija veltī ts manam mī ļ otajam, proti, dzimš anas dienas dzerš anai, tad nolē mu pač ukstē t. Es rezervē ju nevis ekonomiju, kā parasti, bet istabu ar skatu uz jū ru un balkonu. Ļ oti iesaku! Tū kstoš piecsimt saullē ktu fotogrā fiju. Protams, unikā lā kais, vienī gais. Un tikai jū su! Š ajā viesnī cā astotajā (pē dē jā ) stā vā ir numuri ar lielu terasi. Č au! Bet mans mū ž ī gais draugs "Krupis" neļ ā va atklā ties manas dvē seles dā snumam. Pat mans vī rs, kurš ir draudzī gā ks ar runci, man par to izteica piezī mi, sakot, ka viņ š varē tu viņ u nedaudz nož ņ augt, atš ķ irī ba nav liela izmaksā s. Nu jā , nu jā , ja es to bū tu darī jis uzreiz, tad man pā rmestu izš ķ ē rdī bu un ģ imenes budž eta nelietderī gu izmantoš anu : ). Es rezervē ju viesnī cu septembrī februā ra brī vdienā m. Tuvā k ceļ ojumam es nolē mu, e, tā staigā t, gribē ju paaugstinā t istabas kategoriju, bet nebija nevienas telpas mū su randiņ iem.
Ja guļ at ar atvē rtu balkonu un jums nepatī k pilsē tas troksnis, tad š ā ds telpas iekā rtojums, protams, nederē s. Tieš i zem logiem ir rosī ga pilsē tas iela, pa kuru kursē transports naktī . Plus kafejnī cas un bā ri.
Jā , kam tas interesē , dzirdamī ba starp cipariem ir pienā cī ga. Pie mums kaimiņ os dzī voja kandidā ts uz balvā m mā kslinieciskajā krā kš anā . Bet nē , cī ņ ā ar mums viņ š skaidri zaudē ja : )). "Vā jš cilvē ks! Nu, kas tie par trilliem...”- teica vī rs un sniedza meistarklasi : ))
Brokastis viesnī cā ir diezgan pieklā jī gas. Standarta omleš u-desu komplekts, desu sieri, jogurti, kruasā ni (ļ oti garš ī gi) u. t. t. , utml. Vispā r var paē st brokastis un brokastis.
Ē damistabā ir spē cī ga akustika. Bija zinā ma komiska aina: zā li piepildī ja ierastā runā još ā s publikas dū koņ a ar vieglu instrumentu š ķ indoņ u. Pē kš ņ i viena dā ma pieklā jī gā vecumā tā izpū ta degunu (nē , viņ a neš ķ audī ja un klepoja), tas vienkā rš i nav kā dā ma : )). Mirklis klusums, ciemiņ u skatī š anā s viens uz otru, un atkal ierastais brokastu troksnis. . . Viss jau bū tu labi, bet lī dzī gs stā sts atkā rtojā s arī nā kamajā rī tā , bet treš ajā tomē r klusums nebija : ))
Par godu manai dzimš anas dienai viesnī ca uzdā vinā ja pudeli vietē jā sausā sarkanvī na. Nezinu, vai viņ i paš i to izsekoja pē c pases datiem, vai arī tas ir manas nekaunī bas rezultā ts: daž as dienas pirms ieraš anā s es uzrakstī ju viesnī cai, un vai š ajā gadī jumā ir paredzē tas bulciņ as. svinī gs pasā kums. Nekas tamlī dzī gs, labs vī ns.
Š eit ir palikuš as vismaigā kā s jū tas. Š ķ iet, ka tas ir pavisam vienkā rš i, un ne viss ir ideā li apkalpoš anā , bet pē c uzturē š anā s viesnī cā nav nepatī kamas pē cgarš as. . . Cilvē ki - tur strā dā još ie ir ļ oti sirsnī gi. Patieš ā m, kaut kā tur ir rū pju, labvē lī bas aura. Un smaidi nav dež ū ras, bet ī stie. sirsnī gs. Uzskatos nav augstprā tī bas, viņ i saka, daudzi jū s ceļ ojat š eit (un viņ i iet uz š ejieni, un viņ i iet). Smieklī gais viesnī cas menedž eris, kas ā rē ji atgā dinā ja Jagupopu no vecā s filmas “Greizo spoguļ u valstī ba”, brokastu laikā apgriež galdus ar labas dienas vē lē jumiem, vai mums viss der utt. Paceļ at galvu, lai “Sveiki”, un tad - Yagupop smaida: )). Bet stingrais onkulis, bija skaidrs, kā darbinieki nedaudz lamā ja, izteica komentā rus.
Ļ oti jauka administratores meitene ar krievisko vā rdu Vaņ a, kura, reģ istrē joties, izdalī ja informā cijas gū zmu - kaudzi piezī mju ar grafikiem, marš rutiem un mutiskiem ieteikumiem. Un, nedod Dievs, kaut ko aizmirsti. Un man ļ oti vajadzē ja iet uz dā mu istabu, un Vaņ a turpina runā t un runā t, bet kaut kā nav ē rti traucē t. . . Un mans vī rs (š eit ir ielikts jebkurš lamuvā rds, tikai mī ļ š ) atbalsta mazrunu, uzdod precizē još us jautā jumus , un par manu vajadzī bu viņ š zina (tas pats vā rds kā iepriekš ē jā s iekavā s), un uz manu elkoni nav nekā das reakcijas. . . Nu, protams, es vē lā k par to runā ju. Un viņ š , viņ i saka, nu, tik mī ļ a meitene, tik ļ oti centā s, bija tik jauki ar viņ u runā t...Un sieva tad vismaz pā rsprā ga : ))
Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar savu izvē li. Ja meklē jat vienkā rš u izmitinā š anas iespē ju Maltā , apskatiet tuvā k Sliema Hotel by ST Hotels 3 *.
Вид из номера


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен рядом с морем в центре города Слима. Из окон отеля открывается великолепный вид на море и Валетту. Менее чем в 500 метрах от отеля находятся автовокзал и паромный порт Слимы.

Atrašanās vieta 6 км от аэропорта.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, круглосуточный мини-маркет, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 63 номера.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi, спутниковое телевидение, телефон, балкон, фен, рабочий стол.

Adrese 59 The Strand Sliema, SLM 1022, Malta
Tālruņi: Tel: +356 21324886, Fax: +356 2134 6212
Tīmekļa vietne: Sliema Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.