Carlton Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Carlton viesnīca atrodas Sliemas ielā Tower Road. Tā atrodas 100 metru attālumā no St. Julian's Resort.Vairāk →
аватар prettydinochka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s kopā ar vī ru Sliemā , viesnī cā Carlton-3 * no 2012. gada 5. lī dz 18. augustam. Tā tad kā rtī bā . Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga aptuveni 25 minū tes, ņ emot vē rā , ka pa ceļ am tika pā rvadā ti arī citi tū risti. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru Sliemā , viesnī cā Carlton-3 * no 2012. gada 5. lī dz 18. augustam. Tā tad kā rtī bā . Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga aptuveni 25 minū tes, ņ emot vē rā , ka pa ceļ am tika pā rvadā ti arī citi tū risti. Viesnī cā ieradā mies 9:30. Mums par prieku mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti. Istaba ir tī ra, bet vienkā rš a: duš a, TV, gaisa kondicionieris. Neliels balkons ar skatu uz jū ru. Savas pludmales nav, paš valdī bas ir pā ri ceļ am, bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, pā rsvarā akmens plā ksne un nedaudz smilš u malā s, tomē r, kā citur piekrastē . Visur ir ieeja jū rā . Tiem, kas mā k peldē t, nekā du problē mu. Akmens plā tnes ir diezgan lī dzenas, tā pē c pilnī gi iespē jams iztikt bez sauļ oš anā s krē sliem. Ū dens ļ oti tī rs un silts. Viļ ņ u gandrī z nav, jo. š is ir lī cis. Mazliet tā lā k uz Valletas pusi – atklā tā jū ra, tur brī ž iem vē tra. Ē diens. Viņ i paņ ē ma tikai brokastis, protams, vienmuļ i, bet viss vienmē r ir svaigs. Pretī viesnī cai, promenā dē ir pietiekami daudz kafejnī cu, kur var paē st. Vidē jā č eka vakariņ ā m ar vī nu ir 40 eiro. Porcijas ir milzī gas, tā pē c paņ ē mā m vienu salā tu un vienu karstu uz diviem. Vienmē r svaigas jū ras veltes, daudz itā ļ u virtuves ē dienu. Blakus viesnī cai, augš ā pa ielu 50 m - mini-tirdziņ š , kurā var iegā dā ties visu nepiecieš amo, atvē rts darba dienā s lī dz 21:00, sestdienā s - lī dz 12:00. Svē tdien veikali Maltā nestrā dā , izņ emot lielos tirdzniecī bas centrus. Pircē jiem ir iepirkš anā s ielas, bet visi pieklā jī gie veikali atrodas Valletā . Cenas apmē ram tā das paš as kā Krievijā , bet ir ļ oti daudz atlaides. Pie viesnī cas ir autobusu pietura abos virzienos. Maksa ir diezgan dā rga - 2.20 eiro par 2 stundā m, 2.60 - par visu dienu. Ekskursijas. Maltā tieš ā m ir ko redzē t, bet viss, ko vē lies vienā ceļ ojumā , ir vienkā rš i nereā ls. Noteikti jā iet uz Komino, uz Zilo lagū nu, tā ir pasaka! Un uz Sicī liju (nav lē ti, tomē r 127 eiro no cilvē ka, bet ir tā vē rts) Mdina ī paš i nesajū sminā ja, cietoksnis, Yu kā cietoksnis . Vispā r pie viesnī cas ir maza firma "Oasis Tour", pie viņ iem var nopirkt jebkuru ekskursiju, cenas daž ā das - no 16 eiro no cilvē ka, bē rniem atlaides. Esiet gatavi tam, ka maltieš i nav ī paš i punktuā ls, autobuss kavē jā s uz visā m ekskursijā m minū tes 15-20. Visā dā ziņ ā maltieš i ir ļ oti patī kami un draudzī gi cilvē ki.
Kopumā man ļ oti patika atvaļ inā jums, Malta ir satriecoš a valsts un, ja iespē jams, mē s noteikti tur atbrauksim vē l, jau ar bē rniem! Ceru, ka mans apskats kā dam noderē s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель Carlton расположен на набережной Тауэр-роуд в Слиме. Он находится в 100 метрах от курорта Сент-Джулианс.

Atrašanās vieta Рядом с отелем находится автобусная остановка, от которой вы сможете добраться до других районов города. В окрестностях находятся многочисленные кафе, рестораны и бары.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, звукоизолированные номера, отопление, дизайн-отель, камера хранения багажа, кондиционер, услуги по продаже билетов, торговый автомат (напитки), торговый автомат (закуски).

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 47 номеров.

Istabās

В номерах кондиционеры, балконы, бесплатным Wi-Fi, а также телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Некоторые номера выходят на Средиземное море.

Adrese 261 Tower Road Sliema
Tālruņi: Tel: +356 21 315765
Fax: +356 21 324065
Tīmekļa vietne: Carlton Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.