The St. George's Park Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
3.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca George's Park atrodas Paceville centrā, blakus Maltas populārākajai naktsdzīvei, pastaigas attālumā no pludmales. Paceville naktsklubi, bāri un restorāni atrodas 1 minūtes pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīcu ķēde: Edrichton.Vairāk →
аватар Aladdin2010
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teikt, ka viesnī cai nepatika - tas nozī mē neteikt neko! Sā kš u no sā kuma, ar izlī gumu. Mē s ar sievu, tā pat kā daudzi cilvē ki, ieradā mies Maltā , lai mā cī tos angļ u valodu. Mums iedod atslē gas numuriņ am, kura logi izskatā s tieš i uz viesnī cas logiem, kas atrodas pā ri ielai. … Tomēr ▾ Teikt, ka viesnī cai nepatika - tas nozī mē neteikt neko!
Sā kš u no sā kuma, ar izlī gumu.
Mē s ar sievu, tā pat kā daudzi cilvē ki, ieradā mies Maltā , lai mā cī tos angļ u valodu. Mums iedod atslē gas numuriņ am, kura logi izskatā s tieš i uz viesnī cas logiem, kas atrodas pā ri ielai. Tas ir, piemē ram, jū s iznā kat no duš as, un visa pretē jā puse redz jū su kailumu. Turklā t lejā ir iela, kas vakaros/nakts ir pilna ar piedzē ruš os ā rzemju mū ž ī gi kliedzoš os jaunieš us. Nē , tas nederē s. Aizeju uz reģ istratū ru, vienojos par telpas maiņ u. Tā pat izrā dā s, ka par kondicionē š anu bū s jā maksā aptuveni 20 eiro. Oho! Kā da veida prakse š ī ir? Bet saka, ja nevajag konderu, tad nevar maksā t. Nu, vienalga. . . Iesim paskatī ties uz citu numuru. Devī tais (pē dē jais) stā vs, skats izcils, jū ra, š ķ iet, ka viss kā rtī bā . Bet tad bam! Š ajā istabā jebkurā gadī jumā par konderu ir jā piemaksā ! Kas par mež onī bu? ! Atkal sā ku sajū sminā ties, tas jau sā k traucē t. Viņ i - nu, ir cits numurs. Ejam skatī ties. . . Skats uz baseinu, pagalmu, tā teikt (ir foto). Nu vairā k vai mazā k liekas, ka logos neviens neskatī sies, ja aizkari nav daudz vaļ ā , un par konderu nav jā piemaksā . Labi, pieņ emsim to. Lai gan netī rumi vē l palikuš i pā ri no iepriekš ē jiem ī rniekiem.
Kalpones tur ā tri kaut ko noslaucī ja, gribu atzī mē t ne pā rā k kvalitatī vu un atkā pā s. Beidzot mē s iekā rtojā mies.
Kā vē lā k izrā dī jā s, labā k bū tu, ja mē s piemaksā tu par 9. stā va konderu. Neklausies nevienu, ja saka, ka istaba ar skatu uz baseinu ir lieliska izvē le, klusa mū zika un bez trokš ņ a! ! ! Tas ir tikai sava veida vā ciņ š ! Izrā dā s, kaut kas lī dzī gs akai, ap baseinu slejas trī s ē kas, katra no jebkura balkona uztaisī ta fara brī ž iem palielina skaņ as jaudu. Tur nav iespē jams gulē t. Sā kot no 22 stundā m un lī dz rī tam ir tā da traka, ka pie velna tur var atpū sties. Es nezinu, kurš teica, ka krievu tū risti ir neapdomī gā kie pasaulē , bet tas ir pilnī gas muļ ķ ī bas! Spā ņ i, itā ļ i, vā cieš i. . . tie ir paš i trokš ņ ainā kie un debī lā kie cilvē ki (jaunieš i, protams). Kliedz kaut kā das dziesmas, atdarina dzī vnieku saucienus, mē tā pudeles no balkoniem, vienkā rš i stulbi bļ auj, skraida pa gaiteņ iem ar tā diem paš iem nesaprotamiem kliedzieniem, rej, cū ku č ī kstē š anu, spē lē futbolu utt.
Pā ris reizes 5 no rī ta viņ i ielauzā s pie manā m durvī m. Kad es iznā cu dusmī ga uz jautā jumu "KAS VELNA? ", viņ i lū dza piedoš anu un aizgā ja. Sapnis, protams, bija bezcerī gi sabojā ts. Reiz nā cā s zvanī t uz reģ istratū ru ar lū gumu nomierinā t vā cu atvasi, citā di nevarē ju par sevi galvot. Pā rsteidzoš i tas palī dzē ja
Nu nekas, viesnī ca nav ī paš i vainī ga.
Bet tē jkanna trū ka. Pē c mana lū guma ar to papildinā t numuru, pagā ja pā ris dienas un, lū k, mē s to saņ ē mā m. Tas nekas, ka tas nedarbojā s. Es par to aizmirsu un kaut kā dā katliņ ā uzvā rī ju ū deni rī ta kafijai.
Duš a, kā jau daudzi teica, ir atseviš ķ a dziesma. Apmē ram 10 minū tes noregulē ū deni tā , lai tas tev atbilstu temperatū ras ziņ ā un varē tu apliet ar ū deni, izspļ aujot no viena 4 milimetru diametra cauruma.
Kam katru dienu tika mainī ta gulta (vai dvieļ i, es jau neatceros)? Breds ir. Kalpones tā s vienkā rš i pā rloka un viss. Trī s manas uzturē š anā s nedē ļ u laikā gulta tika mainī ta tikai divas reizes, dvieļ i. . . nu, ne vairā k kā.4 reizes.
Starp citu, ir ļ oti forš i atrasties istabā , kas nav lī dz galam ģ ē rbies, nav vienatnē (ar sievu, piemē ram, manā gadī jumā ), dzirdē t ī su klauvē jienu pie durvī m, attaisā mas slē dzenes skaņ u un jau nā kamajā mirklī redzē t uzkopš anas personā la tumš ā daini pā rstā vji. Bā c! ! Ja es te esmu kaila? Viņ i tevi izgrū ž uz balkona, saka: nā c, celies, man jā sakā rto gulta. . .
Pē dē jā uzturē š anā s dienā mē s devā mies uz pludmali, es zvanu mū su gidam no turienes. Un es jautā ju, vai mums vajadzē ja atbrī vot istabu pirms 12 (vakara lidmaš ī na)? Viņ a - nē , viss ir normā li, bet neviens tev nezvanī ja, nebrī dinā ja sakravā t mantas un atbrī vot istabu? Nē , es saku. Nu tad viss kā rtī bā .
Nē . Izbraucot, vakarā reģ istratū ra man saka, ka par vē lā ku izrakstī š anos jā maksā.30 eiro. Es esmu ellē ! Kā da velna pē c es saku, viņ i nebrī dinā ja, nezvanī ja. Viņ š atbildē ja, ka man vajadzē ja par to parū pē ties. Super!
Ā , starp citu, ja gribi kaut ko gludinā t, jā ņ em kaut kā da rinda, jā maksā.5 eiro, jā saskaņ o laiks ar gludinā tā ju...kaut kā das stulbas. Mē s mainī jā m domas par gludinā š anu. Un, protams, par seifu trī s nedē ļ as tika samaksā ti 40 eiro.
Ī sā k sakot, tie, kas jaunā ki par 20-23 gadiem, kuri meklē atpū tu un negulē tas naktis mā joklī - jums nav problē mu, rezervē jiet istabas tur. Un tiem, kas vismaz daž reiz vē las nedaudz gulē t, š ī viesnī ca ir kategoriski kontrindicē ta.
Es aizmirsu pateikt, mazais ledusskapis smirdē ja tā , it kā kā ds tur bū tu miris. Tajā nebija iespē jams uzglabā t pā rtiku.
p. s. Es neesmu pensijas vecumā , ja kas))) Man bija tikai 24, man tur palika 25. Dzerš ana, ballē š anā s, ballī tes man nav sveš as. Bet tas bija kaut kas ar kaut ko. Es tieš ā m neiesaku. Sazinoties ar citiem š ī s viesnī cas viesiem, tika noskaidrotas tā s paš as problē mas un neapmierinā tī ba.
Paldies, ka izlasī jā t lī dz beigā m))
аватар svetlana2103
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rskats par Maltu Maltā atpū tos no 2008. gada 27. augusta lī dz 14. septembrim. Pirms gatavoš anā s braucienam informā ciju saņ ē mu internetā un tieš i no Maltā dzī vojoš ajiem un tur atvaļ inā jumajiem krieviem. Un tomē r - tik "izgā zts" !!! ! ! St George's Park Complex - 3* Sendž uljā nā Maltas apskates vietas neaprakstī š u. … Tomēr ▾ Pā rskats par Maltu
Maltā atpū tos no 2008. gada 27. augusta lī dz 14. septembrim. Pirms gatavoš anā s braucienam informā ciju saņ ē mu internetā un tieš i no Maltā dzī vojoš ajiem un tur atvaļ inā jumajiem krieviem. Un tomē r - tik "izgā zts" !!! ! ! St George's Park Complex - 3* Sendž uljā nā
Maltas apskates vietas neaprakstī š u. Valsts ir ļ oti interesanta, un tajā ir daudz brī niš ķ ī gu vietu.
Es apstā š os pie servisa, ja tā drī kst teikt.
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c tā , ka meklē ju viesnī cu, kur tuvumā bū tu smilš aina pludmale, vismaz maza. Un tā kā es negrasī jos nakš ņ ot viesnī cā , tad nolē mu, ka man pietiks ar trī szvaigž ņ u viesnī cu (Eiropas galu galā ! ) ar brokastī m. Cik es kļ ū dī jos, izvē loties š o viesnī cu!
Pā rsteigumi sā kā s jau pē c ieraš anā s. Pirmkā rt, Maltā š ogad bija karstā ks nekā parasti: +35 C ē nā ar augstu mitruma lī meni. Lidojums bija no Maskavas 6os no rī ta, visu nakti negulē jā m, ņ emot vē rā laika starpī bu pē c Maltas laika, viesnī cā ieradā mies 11.00. Un viņ i iekā rtojas istabā tikai no 15.00. Nodevā m mantas noliktavas telpā , pā rģ ē rbā mies un devā mies pastaigā , paē dā m restorā nā . Viņ u š eit ir vienkā rš i milzī gs daudzums, cenas visur ir vienā das, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, tieš i š ajā jomā ir visaugstā kā s cenas. 50 eiro, kas mums ir jā bū t par katru uzturē š anā s dienu Maltā - tieš i pareizi (paē st, nopirkt ū deni un augļ us, samaksā t par lietussarga un solā rija ī ri, sabiedriskais transports).
Ā rē ji viesnī ca š ķ iet nekas, man patika bilde internetā . Patiesī bā – nekopti, kaltē ti ziedi podos, visapkā rt putekļ i un zirnekļ u tī kli. Skatī t fotoattē lu. Ir trī s baseini. Daudzā m viesnī cā m baseini ir tikai uz jumta. Iekā rtojuš ies istabā konstatē jā m, ka nav kondicioniera, bet bija sildī tā js !!!!!!!!! ! , pirmsū dens duš a ar plastmasas š ļ ū teni, ar vienu caurumu, ū dens ir ļ oti slikti regulē ts ( katru reizi bija vajadzī gas 10 minū tes, lai sasniegtu noteiktu temperatū ru), š ī duš a nekur nebija piestiprinā ta. Tā tad katru reizi bija jā pieliek lielas pū les, lai ar vienu roku laistī tu, bet ar otru, piemē ram, izmazgā tu garus matus. . . Arī ū dens spiediens skaloš anas tvertnē nebija pietiekams. Aizkari duš ā nomelnē juš i laika gaitā . Es, pieradusi pie komforta, zvanī ju visiem, kas bija iespē jams (vadī tā js, santehniķ i, istabenes. . . ) prasī ju, palū dzu uztaisī t aparā tu, kur varē tu salabot duš as rokturi. Viņ i visi vienbalsī gi teica, ka tā nedrī kst darī t. Beigā s es viņ us piespiedu, tā pē c viņ i "cieš i" pienagloja š o pildspalvu pie sienas !!!!! ! ! Radā s citas problē mas. Un celtnis bija 3 cm garš un ļ oti, ļ oti zems! Vispā r vē lme kā rtī gi nomazgā ties palika tikai sapnis! Tika nodroš inā ts tikai viens dvielis. Tiesa, tā s mainī jā s katru dienu, bet reizē m, aizvedot netī ro, aizmirsa ielikt tī ro. Reiz, jau nomazgā jusies, neatradu nevienu dvieli. Man nā cā s slapjam un kailam, caurspī dī gā pareo ietī tā , skraidī ties pa koridoru, meklē jot istabeni! Istabas tika iztī rī tas ļ oti slikti!
Visnepatī kamā kā lieta mū s gaidī ja naktī . Protams, lasī ju, ka netā lu no viesnī cas ir trokš ņ aina iela, kurā ir koncentrē tas visas Maltas diskotē kas. Bet es nedomā ju, ka tas ir praktiski zem maniem logiem. Maltā gandrī z nav veģ etā cijas, apkā rt ir tikai viens akmens, tā pē c jebkurš troksnis tikai pastiprinā s. Visas š ī s (kā kā ds saskaitī ja 18) diskotē kas dā rdē ja lī dz 5iem no rī ta. Un tad sā k bļ aut apkopē jas, slaucī tā ji utt. Turklā t no piektdienas lī dz svē tdienai viņ iem bija fiesta ik pē c 15-20 minū tē m, dā rdē ja uguņ oš ana, un pū tē ju orķ estri visu nakti marš ē ja pa ielu!!!!!!! ! ! Ņ emot vē rā š ausmī go karstumu, gaisa kondicionē š anas trū kumu un š o trako rū koņ u, gulē t nebija iespē jams (lai gan bijā m noguruš i no ceļ a, aizbā zu ausis ar birushki)!
Pē c trī s negulē tā m naktī m nolē mu, ka lī dz atvaļ inā juma beigā m varē š u trakot. Viņ i piezvanī ja savai ceļ ojumu aģ entū rai. Tajā paš ā dienā mū s pā rcē la uz istabu pretī ar skatu uz baseinu. Gulē ja divas naktis! Š eit mū su laime beidzā s. Mū su lielajā viesnī cā.90 procenti no visiem iemī tniekiem bija 15-18 gadus veci pusaudž i no daž ā dā m valstī m (krievu viesnī cā vispā r nebija), kuri nā ca mā cī ties angļ u valodu - pilnī gi š vaki - vienmē r piedzē ruš ies, nomē tā ti ar akmeņ iem un akmeņ iem. Parasti visā s viesnī cā s naktī nevar peldē ties baseinos - tie tiek iztī rī ti. Bet tiem stulbajiem bē rniem bija vienalga! No diskotē kā m viņ i nā ca uz baseinu - visu nakti kliedza un č ī kstē ja. Viesnī cas darbinieku mē ģ inā jumi viņ us padzī t bija nesekmī gi. Vairā kas reizes nakts vidū nokā pu pie reģ istratū ras, prasot pā rtraukt š o apkaunojumu – tas ir bezjē dzī gi. Turklā t viņ i visu nakti steidzas pa gaiteņ iem, kliedzot un dauzot durvis. Vecā kiem jā skatā s uz saviem bē rniem! Tagad visiem stā stu, ka nekā dā gadī jumā nelaida manus bē rnus mā cī ties valodu.
Brokastis viesnī cā katru dienu ir tieš i tā das paš as: pupiņ as, mikroskopiskas desiņ as, ola, ļ oti trekns cepts speķ is un acī mredzot sliktā kais siers un viena veida vā rī ta desa, ievā rī jums, sviests, ū dens, tē ja, kafija. Galdauti uz galdiem ir papī rs, tē jkarotes vietā - plastmasas kociņ i. Bez dā rzeņ iem, bez augļ iem.
Papildus brī vdienā m vakarā noteiktā s vietā s ieradā s automaš ī na ar augļ iem, dā rzeņ iem un ū deni. Cenas iekost. Tā , piemē ram, 2 persiki, 4 plū mes un pudele negā zē ta ū dens - 5 eiro!
Ē dā m restorā nos. Mē s centā mies tos mainī t katru dienu. Ē diens ļ oti garš ī gs, š ķ ī vji kā paplā tes. Ne visos restorā nos ir mazā kas porcijas (tā s ir jā pasū ta). Krievu ē dienkarte nekur nesanā ca. Dā rgā kie zivju un jū ras velš u ē dieni.
Lietussargs pludmalē.3 eiro, sauļ oš anā s krē sls arī . Viņ i vē lē jā s iegā dā ties lietussargu veikalos, bet nekur nevarē ja to atrast. Acī mredzot viņ i to nepā rdod. Starp citu, lai gan tā visur rakstī ts, un draugi teica, ka Maltā nav noziegumu, manam draugam pludmalē nozaga dvieli. Un tas ir jā atstā j zem lietussarga, kad izej pa dienu.
Izbraukš ana no viesnī cas pulksten 11. Tū risma aģ entū ra mū s nebrī dinā ja, ka var maksā t avansā par citu uzturē š anā s dienu. Izbraucā m 22:25. Tā pē c man nā cā s pavadī t laiku ē nā pie baseina. Es vairs negribē ju staigā t, bija pā rā k karsts.
Mums arī neizdevā s mierī gi aizlidot prom no Maltas. Š oferis mums mikroautobusā noteiktajā laikā neieradā s. Sā kā m zvanī t mū su gidam uz Maltu (iepriekš parū pē jā mies par Maltas SIM karti un ielikā m naudu). Gids man pusstundu apliecinā ja, ka ir ceļ ā . Bet galu galā viņ a ieradā s pati savā automaš ī nā . Es ilgi mē ģ inā ju viņ u atrast, bet veltī gi. Rezultā tā pē c stundas viņ a mū s paņ ē ma pati. Tū risti no atlikuš ajā m č etrā m viesnī cā m ceļ oja paš i, daž i ar taksometru, daž i braucot garā m - kas ir diezgan grū ti izdarā ms. Kā mums stā stī ja mū su gids, tas notiek ļ oti biež i. Maltieš i nekad nekur nesteidzas. Vā rds punktualitā te viņ iem nav pazī stams!
Ja kas interesē , esmu gatavs dalī ties pieredzē .
Svetlana.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель St. George's Park расположен в центре района Пачевиль, рядом с самыми популярными ночными клубами Мальты, в нескольких минутах ходьбы до пляжа. Ночные клубы, бары и рестораны района Пачевиль находятся в 1 минуте ходьбы от отеля. Сеть отелей: Edrichton.

Atrašanās vieta 500 метров от автобусного вокзала города Сан Джулианса, 7,6 км до международного аэропорта Мальты.
Pludmales apraksts В 400 метрах песчаный пляж в бухте Сент Джорж (Св. Георгий).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Большая терраса для загара с зонтиками и шезлонгами, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, общественная парковка поблизости.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

В отеле стандартные номера, номера улучшенной категории, студио, однокомнатные и двухкомнатные апартаменты с кухонным уголком. Есть номера для размещения семей.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, радио, сейф, ванная комната с душем, фен, бесплатный Wi-fi, балкон или терраса.

Adrese Dragonara Road, STJ 3140 Сент-Джулианс, Мальта
Tālruņi: 356 2579 2008
Tīmekļa vietne: The St. George's Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.