The George 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca, kas atrodas Sandžuliansē, lieliski piemērota atpūtai, relaksācijai un atveseļošanai.Vairāk →
аватар olga1346
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Mani sauc Olga. Š ajā viesnī cā atpū tos ar savu septiņ gadī go meitu. Bijā m tā s pirmie apmeklē tā ji, jo iekā rtojā mies viesnī cas atklā š anas dienā . Viesnī ca man patika. Jauns, moderns, istabā ir bezmaksas internets un wi-fi zona. … Tomēr ▾ Sveiki! Mani sauc Olga. Š ajā viesnī cā atpū tos ar savu septiņ gadī go meitu. Bijā m tā s pirmie apmeklē tā ji, jo iekā rtojā mies viesnī cas atklā š anas dienā . Viesnī ca man patika. Jauns, moderns, istabā ir bezmaksas internets un wi-fi zona. Pats pā rsteidzoš ā kais bija istaba. Tas ir ar virtuvi. Tas ir tieš i tas, ko vajag. Tā kā ilgu uzturē š anos Maltā ir ļ oti grū ti izturē t bez ierastā ē diena, it ī paš i bē rnam. Un ar virtuvi istabā viss ir iespē jams! Bija viens nepatī kams moments-televizors nedarbojā s. strā dā t. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Forš s jumta baseins. Iesaku visiem


iemiesojums Liuba80
Vai ir numuri ar skatu uz jūru?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Elena77777
Sveiki! Ja kāds atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet cik tālu līdz pludmalei un kas tā ir, vai pludmalē ir daudz cilvēku? Ir tikai viena atsauksme, bet par pludmali nav ne vārda. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Бутик-отель, расположенный в Сан Джулианс, прекрасно подходит для отдыха, релакса и восстановления.

Viesnīcā

бар, крытый бассейн, сауна, паровая баня, спа, интернет, подземная парковка.

Telpu apraksts

В отеле 112 современно оформленных номеров и сьютов.

Istabās

Wi-Fi, 32” HD LCD ТВ, душ, письменный стол, прямой телефон, фен, утюг, гладильная доска, сейф, прачечная, экспресс поселение и выписка, тапочки и халаты по запросу.

Tīmekļa vietne: The George
FAQ