Mellieha Bay Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№1 viesnīcas reitingā Melliehi
7.8 Numurs
7.9 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Mellieha Bay viesnīca atrodas Maltas lielākā līča krastā, ko ieskauj skaisti dārzi. No viesnīcas paveras lielisks skats uz līci un 2,5 km attālumā esošo Mellieha ciematu. Viesnīca tika atklāta 1969. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Telpas ar ļ oti plā nā m, gandrī z kartona sienā m. Nez kā pē c starp istabā m ir durvis. Attiecī gi dzirdamī ba starp blakus esoš ajā m istabā m ir pā rsteidzoš a. Viesnī cas teritorija ir vidē ji sakopta: celiņ i, protams, ir iztī rī ti un sē rfoš anas zona arī pludmalē , tač u, pakā pjoties nedaudz malā , pastā v risks uzkā pt uz pudeles vai iekš ā . … Tomēr ▾ Telpas ar ļ oti plā nā m, gandrī z kartona sienā m. Nez kā pē c starp istabā m ir durvis. Attiecī gi dzirdamī ba starp blakus esoš ajā m istabā m ir pā rsteidzoš a. Viesnī cas teritorija ir vidē ji sakopta: celiņ i, protams, ir iztī rī ti un sē rfoš anas zona arī pludmalē , tač u, pakā pjoties nedaudz malā , pastā v risks uzkā pt uz pudeles vai iekš ā . kaut kā nepatī kama peļ ķ e. Tī rī š ana istabā s ir pā rā k uzmā cī ga, tā s klauvē s pie durvī m, lī dz iziesi no telpas. Lifti nedarbojas periodiski. Pati viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā : no visiem numuriem paveras skats uz jū ru, bet daļ u skatu bloķ ē milzī gas tū jas. Skats uz jū ru ir pā rsteidzoš s. Privā ta iež ogota pludmale, tač u sauļ oš anā s krē slu var nepietikt visiem. Jū ra ir vistī rā kā un patī kamā kā . Lī cis un tā pē c pat vē tras laikā sē rfoš ana ir mē rena. Ē diens ir viduvē js, bet cenas nez kā pē c ir než ē lī gas. Nav uzrakstu, kas tas par ē dienu, tā pē c vā cieš i, pā rā k nemocoties, ar pirkstiem kā pj, piemē ram, saldē jumā , lai noskaidrotu, ar ko tas ir ; )))) Cenas viesnī cas veikalā ir vidē ji 1.5 - 2 reizes augstā kas nekā parasti un 3 reizes augstā kas nekā lielveikalu cenas. Viesnī ca nepā rprotami neatbilst deklarē tajiem 4 *, maksimums 3 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар regiton70
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss kā rtī bā : ierados viesnī cā.08/10/1.7. 30 (es + vī rs + meita 13 gadi). Istaba tika dota lī dz 12.00 (LAIMĒ JAS! ! ) uz š o laime beidzā s. Novietots ē kā "E". ISTABA: Mē beles ir trū cī gas, vecas, nobruž ā tas. Ir ledusskapis, tukš s. … Tomēr ▾ Viss kā rtī bā :
ierados viesnī cā.08/10/1.7. 30 (es + vī rs + meita 13 gadi). Istaba tika dota lī dz 12.00 (LAIMĒ JAS! ! ) uz š o laime beidzā s. Novietots ē kā "E".
ISTABA: Mē beles ir trū cī gas, vecas, nobruž ā tas. Ir ledusskapis, tukš s. Veļ a tī ra. mainī t 1 reizi 3 dienā s. Dvieļ i tiek mainī ti pē c vajadzī bas. Bet visvairā k mani pā rsteidza DUŠ A! ! ! Š is no sienas izlī poš ais kociņ š mani iedzina komā uz visu atvaļ inā jumu, jo. nav reā li nomazgā ties, neiekā pjot vannā (nav bidē ! )....Vairā k. . .
PLUDMA: ejot lejā pa kā pnē m (tā du ir 512) nokļ ū stat 3-4 metrus platā "pludmalē " ar sauļ oš anā s krē sliem, kas stā v divā s rindā s. Starp citu, sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas 6:00! Pludmalē tā ds š aurums, ka pat bitē m nav kur sē dē t. Bites pludmalē acī mredzot nav redzamas, tā s taisa stropus akmeņ os pie sienas. Stropus neviens netaisā s iznī cinā t. Pludmales bā rs lielā koties ir slē gts. Tā pē c, lai iedzertu alu vai ū deni, jā skrien pa kā pnē m uz viesnī cas vestibila bā ru.
JŪ RA: katru otro dienu jū rmalu klā j plā na petrolejas kā rtiņ a, jo tieš ā tuvumā ir jahtu pietauvoš anā s. Jahtkluba un sē rfotā ju tuvums ir ļ oti kaitinoš s. Sē rfotā ji nā k no Valletas un citā m pilsē tā m. Un viss š is jū rnieku pū lis, kas pavada laiku jū su pludmalē . Tajā paš ā laikā VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM VISS NAV vienalga!! !
RESTORĀ NS: ē dienkarte ir viena un tā pati katru dienu. dzē rieni par maksu.
brokastis - cieti vā rī tas olas, olu kultenis, grauzdiņ š , 4 veidu jogurts, kruasā ni, siers, š ķ iņ ķ is, tē ja un kafija (no automā ta);
pusdienas - biezzupa, sasmalcinā ti kā posti ar burkā niem, olī vā m, tomā tiem, gurķ iem, marinē tas vā rī tas bietes, 2 veidu makaroni, DorBlue siers, krekeri, š ķ iņ ķ is, cepts š ķ iņ ķ is, kotletes vai vistas kā jas (vā rī tas), saldē jums, pī rā gs vai kaulē š anā s ( garš ī gi;
vakariņ as - grilē ta liellopa vai cū kgaļ a (treš dienā s un piektdienā s), kotletes vai zivs, vā rī ti kartupeļ i, Olivier tipa salā ti, garneļ u vai sē piju salā ti, makaroni, vā rī ti burkā ni, saldē jums, kū kas, putukrē jums.
IZBADUS NEBUSI, BET TAPLAicī gi 4 DIENAS TĀ DS Ē DIENS IR GARLAICĪ GI.
KAS TUVUMĀ? ? ? NEKAS!!! ! ! Lī dz veikalam, kas strā dā no 8.00-20.00, ir 15-20 minū š u gā jiena attā lumā , svē tdien Maltā ir vispā rē jā OFF! 1 restorā ns 300 metri, cits restorā ns 1.5 km.
Vienī gais viesnī cas PLUSS ir sava pludmale, nemaksā jot par sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī cā pē c 21.00 dzī ve apstā jas.
Mē ģ inā ja bū t ī ss. bet tas neizdevā s...un tas joprojā m ir daudz jā raksta! Veiksmi visiem!
Вид из номера Вид напляж отеля с пирса Пляж отеля Меллиеха Бей Пляж отеля и яхты
аватар jukajujuka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā pē c es sā ku uzrakstī t atsauksmi. Bija 11. oktobrī . Viesnī ca laba, ē diens visaugstā kajā lī menī (gā ja SINGL, ALL). Priekš pē dē jā ē kā noķ erts numurs - nevienas sū dzī bas! Kaimiņ i pā rsvarā ir vā cieš i. … Tomēr ▾ Tā pē c es sā ku uzrakstī t atsauksmi. Bija 11. oktobrī . Viesnī ca laba, ē diens visaugstā kajā lī menī (gā ja SINGL, ALL). Priekš pē dē jā ē kā noķ erts numurs - nevienas sū dzī bas! Kaimiņ i pā rsvarā ir vā cieš i. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. Krievu vispā r nekur nav, bet angliski visi saprot elementā ru dež ū rfrā ž u kopumu. Neesmu sveš valodas speciā liste, bet, atceroties skolas mā cī bu programmu, valodas barjeru nejutu. Tī rī š ana, tī rī š ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a ir regulā ra, pat ņ emot vē rā , ka biju viena - dvieļ i tika izkā rti katru reizi pa diviem komplektiem. (Ja kā ds š aubā s, pirms ceļ ojuma viņ a nokrā soja matus un krā sa nedaudz peldē ja. . . tā pē c bija elementā ri atš ķ irt jaunu dvieli no vecā ). Dzeramnauda palika 2 eiro katru otro dienu. Katru reizi monē tas vietā palika vizī tkarte: Jū su istabu apkalpoja...(istabenes vā rds)...Balkoni ar skatu uz jū ru - visā s istabā s ! ! ! Teritorija liela, kopta. Pludmale katru rī tu tika "slaukta", sauļ oš anā s krē sli salikti glī tā s divā s rindā s. . . Pa dienu, protams, tas viss tika izjaukts - kustē jā s pē c saules. . . bet nā kamajā rī tā - viss atkal kā dā lī nija. Viņ i baroja ļ oti labi - gaļ u, zivis un pat trusi))) Saldē jums, saldumi...Ļ oti labs baltvī ns. Bā rā no vietē jā viskija, ruma vai liķ ieriem puiš i gatavoja brī niš ķ ī gus kokteiļ us))) Jū ra ir tī ra un ļ oti, ļ oti silta. . . Paš a pludmale - Maltā , cik es saprotu, tas ir tā lu ne visur. Mazs suvenī ru veikals netā lu no vestibila - cenu zī mes ir ļ oti humā nas. Es neuzdroš inā jos ī rē t automaš ī nu, ņ emot vē rā "citas pasaules" kustī bu. Pati Malta ir atseviš ķ a ieraksta tē ma! Satriecoš s! ! ! No ekskursijā m braucu uz Mdinu (priecā ! ), Sicī liju ar prā mi (arī ļ oti iesaku). Valleta un vē l kaudzis pilsē tiņ as - braucu pati, ar parastu autobusu (sala maza, biļ ete derī ga visu dienu) - iespaidi arī neslavē jami! ))). Un baznī cas visur. . .
Satikš anā s puses pā rstā ve - gide Natā lija no ASB TOUR (kā man likā s) ī paš i neinteresē jas par tū ristiem un ir kaut kā vienaldzī ga, nav aktī va vai kā...bet viņ u arī var saprast - sezonas beigas, viņ a jau ir nogurusi. . . Tomē r laikus katru reizi parā dī jā s viesnī cā un atrisinā ja visus jautā jumus, ja pē kš ņ i tie radā s. Piemē ram, izjā des ar zirgiem netika piedā vā tas nevienā katalogā , bet, kad palū dzu noskaidrot, viņ a daž u minū š u laikā atrada iespē ju.
Kopumā es iesaku visiem, es ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz)))
Валетта Отель Вид на залив и поселок Мелиха Отель Мелиха Мелиха Мдина
аватар 79_Alex
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau sen plā nojā m apmeklē t Maltu, beidzot savu plā nu esam realizē juš i. Brī niš ķ ī ga sala, apceļ ota visa tā . Mē s apmetā mies Mellieha Bay 4 * viesnī cā , klusā , mā jī gā , ideā li piemē rota Mums. … Tomēr ▾ Jau sen plā nojā m apmeklē t Maltu, beidzot savu plā nu esam realizē juš i.
Brī niš ķ ī ga sala, apceļ ota visa tā . Mē s apmetā mies Mellieha Bay 4 * viesnī cā , klusā , mā jī gā , ideā li piemē rota Mums.
Liels paldies Ludmilai.
аватар Anna-Malta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man ļ oti, ļ oti patika š ī valsts. Eiropa ir viens vā rds. Viesnī ca noteikti pievienoja vienu zvaigzni smilš u pludmalei. Viesnī cas lī menis nav stabilas trī s zvaigznes. Bet jū s par to aizmirstat, kad tiekat tā lā k. Malta ir ekskursiju brī vdienas, ar iespē ju atpū sties pie jū ras, uz smiltī m. … Tomēr ▾ Man ļ oti, ļ oti patika š ī valsts. Eiropa ir viens vā rds. Viesnī ca noteikti pievienoja vienu zvaigzni smilš u pludmalei. Viesnī cas lī menis nav stabilas trī s zvaigznes. Bet jū s par to aizmirstat, kad tiekat tā lā k. Malta ir ekskursiju brī vdienas, ar iespē ju atpū sties pie jū ras, uz smiltī m. Neticiet, ja viņ i sola siltu jū ru. Ģ eogrā fiskais stā voklis un salas veidoš anā s nosaka citus apstā kļ us ū dens temperatū rai jū rā - straumes ir aukstas, ne augstā kas par 20-22 grā diem. Pati viesnī ca ir kā garš , garš koridors gar krastu, ar skatu uz jū ru. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Viņ iem ir interesants - viņ i vienmē r izraksta č eku gan bā rā , gan restorā nā , bet viņ i brī dina, ka viņ i saka, ka tas ir atskaitei, jū s mums neko neesat parā dā . Sā kumā tas bija kaitinoš i, bet tad viņ i pē kš ņ i pā rtrauca rakstī t un vienkā rš i atlaida rokassprā dzi. Kas ir iekļ auts sistē mā , es nekad lī dz galam nesapratu: š odien viens saldē jums par brī vu, rī t otrs saldē jums bez maksas, pilnī gas muļ ķ ī bas. Pludmales dvieļ us nedos, tikai par 1.50 eiro. Istaba tika iztī rī ta labi, veļ u un vannas dvieļ us mainī ja gandrī z katru dienu vai katru otro dienu. Personā ls laipns, vienmē r cenš as tevi saprast, pat krieviski ar vienzilbī giem angļ u vā rdiem. Biljarda bā rs strā dā ja vienatnē un vienmē r bija rindā , otrs baseins nedarbojā s. Pludmalē nav bā ra. ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi lī dz 9:00 un pē c 15:00, kam nebija laika, dodieties uz baseinu vai betona plā tni (ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem).
Mums izdevā s paspē t uz dzeltenajiem autobusiem un pat pabraukt, tos nomainī ja zaļ ie ar kondicionieriem.
Bet Malta un pat š ī viesnī ca ir daudz labā ka un tī rā ka nekā Turcija un Ē ģ ipte.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tusies ģ imene 24.07. -06.08. 11 Viesnī cas priekš rocī bas - atraš anā s vieta, visi numuri ar skatu uz jū ru. Viesnī ca uzcelta 1969. gadā ! Un tas arī viss! ! Istabas mazas, mē beles pieticī gas. Atslē gas nav elektroniskas, tač u tam ir priekš rocī ba - jū s atstā jat istabu, un mobilais tā lrunis ir uzlā dē ts. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene 24.07. -06.08. 11 Viesnī cas priekš rocī bas - atraš anā s vieta, visi numuri ar skatu uz jū ru. Viesnī ca uzcelta 1969. gadā ! Un tas arī viss! ! Istabas mazas, mē beles pieticī gas. Atslē gas nav elektroniskas, tač u tam ir priekš rocī ba - jū s atstā jat istabu, un mobilais tā lrunis ir uzlā dē ts. Noņ emts normā li. Ē diens ir paredzē ts visiem. Gaļ u labā k nemē ģ inā t. Man patika zivju ē dieni. Tu nepaliksi izsalcis. Bet ir nepiecieš ams ņ emt tikai visu. Viesnī cā nav pā rtikas veikala, bija jā iet uz nā kamo. (Mums bija brokastis un vakariņ as) Pludmale ir lieliska. Gultas pietika visiem. Apkalpoš ana ir nedraudzī ga un nesmaidī ga. Ja pasū tā t pusdienu paku nā kamajai dienai, pā rbaudiet to iepriekš ē jā vakarā . No rī ta var nebū t (aizmirsuš i pierakstī t/iedot pā rslē dzē jam utt. ). Lai gan mū s pat lū dza pamodinā t 4 no rī ta. BET viņ i nezvanī ja un arī nesagatavoja pakas! ! Kopumā ne ī paš i veikls. Serviss - tikai vī rieš i. Ar slī pmaš ī nā m tiek tī rī ti tikai cipari. Viesnī cā ir ū dens sporta centrs. Mana meita apmeklē ja vindsē rfinga nodarbī bas. (45 eiro 1 stunda) Viņ ai patika. Ir krievu treneris sē rfoš anai, nirš anai utt. Pie mums viesnī cā bija bē rnu grupa (11-13 gadi) valodu apguvei. . 2 nedē ļ as no viņ iem dzirdē jā m tikai krievu neķ ī tru valodu. Kas attiecas uz angļ u valodu: tas ir, maigi izsakoties, ļ oti lokā ls dialekts. Izmetiet no galvas izrunu, kas jū s mocī ja skolā . Ir nepiecieš ams runā t ar viņ iem "A la Mutko" Tas ir vienī gais veids, kā viņ i saprot. Cipars "3" ir jā runā krieviski, pretē jā gadī jumā viņ i jautā s vē lreiz. Bē rnu sū tī š ana mā cī ties valodu Maltā ir NOZIEGUMS. Pusaudž i vienkā rš i klī st pa klubiem, neviens viņ us tur nekontrolē . Jaunieš i ar grupu - pionieru nometnes variants. Vasaras angļ u valodas skolotā ji - par 80% - ir fizikas, matemā tikas utt skolotā ji. Un vasarā viņ i pelna mums, muļ ķ iem, papildu naudu. Un mē s devā mies meitas dē ļ , lai viņ a varē tu praktizē ties tur un angļ u skolā . Paskaties(! ! ). Vī lies. Ceļ ojumu serviss ir pretī gs. Nav vē sturiskas informā cijas. Pretī gā kā gide bija Sicī lijā : "Š eit bija Andž elī na Dž olija, un viņ a ē da 8 sicī lieš u picas" (tas ir par ceļ ojumu uz Sicī liju). Vergilijs pē c Annas ceļ vež a uzrakstī ja Odiseju un Iliadu. (un mē s domā jā m Homē ru! ! ). "Tagad apstā simies pie š ī restorā na un ā tri nopirksim saldē jumu / picu / utt. . Kruī zs pa Maltu nav ieteicams. Mums bija vē jaina diena, stiprs loka rullis, puse no grupas gulē ja ar vemš anas maisiem. Viena jauniete zaudē ja samaņ u un viņ ai nā cā s pietauvoties pie Gozo, izsaukt ā tro palī dzī bu, kas jaunieti aizveda bezsamaņ ā un nogā dā ja vietē jā slimnī cā . Man patika Valleta. Kopsavilkums: reiz ceļ ojums uz Maltu ir tā vē rts. Bet otro reizi nav ko darī t. Un š ī noteikti nav tā vieta, kur mā cī ties angļ u valodu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izlasī ju un neticē ju atsauksmē m. Skats skaists, istaba pretī ga, veļ a un dvieļ i saplē sti, nav ko ē st. Jauniem cilvē kiem vai ar bē rniem bū s ļ oti garlaicī gi un neē rti. Likā s, ka atrodos pansionā tā . Mū su ģ imene bija š okā . … Tomēr ▾ Izlasī ju un neticē ju atsauksmē m. Skats skaists, istaba pretī ga, veļ a un dvieļ i saplē sti, nav ko ē st. Jauniem cilvē kiem vai ar bē rniem bū s ļ oti garlaicī gi un neē rti. Likā s, ka atrodos pansionā tā . Mū su ģ imene bija š okā . Piecu zvaigž ņ u viesnī ca nedod maksimums 3 zvaigznes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istabas ir mazliet vecas, tā pē c ī paš i pretenciozi bū s bē dī gi : ) Patika, ē diens izcils, tī ra normā li. Atraš anā s vieta laba, sava smilš u pludmale, nirš anas centrs, ekskursijas, lieliski sakopta milzī ga teritorija! Krievu ir ļ oti maz, pā rsvarā franč i, vā cieš i, briti. … Tomēr ▾ Istabas ir mazliet vecas, tā pē c ī paš i pretenciozi bū s bē dī gi : ) Patika, ē diens izcils, tī ra normā li. Atraš anā s vieta laba, sava smilš u pludmale, nirš anas centrs, ekskursijas, lieliski sakopta milzī ga teritorija! Krievu ir ļ oti maz, pā rsvarā franč i, vā cieš i, briti. Kā ds sakars več iem. Ja ē dī si sē dē t viesnī cā , tad bū s arī skumji, visa animā cija franč u valodā , angļ u valodā , maltā neviens nezina krievu valodu! Reģ istratū rā varat iznomā t automaš ī nu, 40 c. u. diena. Tas izrā dā s lē tā k nekā redzē t ar organizē tā m ekskursijā m. Ar automaš ī nu var pā rbraukt ar prā mi uz kaimiņ u Gozo, tas maksā.11 eiro. Lai tev labs ceļ ojums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, var arī ar bē rniem. Apkā rt zaļ ā zona (Maltā tā du viesnī cu vairs nav), skaists skats uz lī ci. Visi numuri ar skatu uz jū ru. Draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, var arī ar bē rniem. Apkā rt zaļ ā zona (Maltā tā du viesnī cu vairs nav), skaists skats uz lī ci. Visi numuri ar skatu uz jū ru. Draudzī gs personā ls. Eiropieš u brokastis, bez liekš ķ ī bā m, bet diezgan pieklā jī gas. Par vakariņ ā m var piemaksā t 16 eiro no cilvē ka, ja apmetā ties viesnī cā un nekur neē dā t. Ar transportu bez problē mā m, pietura pie viesnī cas. Reģ istratū rā ir buklets ar autobusu marš rutiem un tarifiem. Tas ir daudz lē tā k nekā taksometrs.
Saņ em ceļ vedi, Maltā var nopirkt krievu valodā , un brauc savam priekam. Ja vē laties doties iepirkties, brauciet ar 645.  autobusu lī dz pat Sliemai, un tieš i jums priekš ā ir virkne veikalu un kafejnī cu, un no š ejienes pa Maltas lī č iem kursē apskates laivas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lanasol
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā mies starp Sicī liju, Ibizu, Maljorku un Maltu. Paldies Dievam, viņ i neizvē lē jā s otro un treš o! Tieš i no 21. lī dz 28. augustam tur plosī jā s ugunsgrē ki! Malta ir skaista valsts. Pirmkā rt, es atcerē jos tā lu aizmirsto angļ u valodu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies starp Sicī liju, Ibizu, Maljorku un Maltu.
Paldies Dievam, viņ i neizvē lē jā s otro un treš o! Tieš i no 21. lī dz 28. augustam tur plosī jā s ugunsgrē ki!
Malta ir skaista valsts. Pirmkā rt, es atcerē jos tā lu aizmirsto angļ u valodu. Otrkā rt, valsts ir maza un mā jī ga. Treš ais. . . man ir lielisks garastā voklis. . . vienmē r!
1969. gada viesnī ca. Gan mē beles, gan vannas istaba ir retums. Izskatā s, ka 40 gadu laikā nekas nav mainī jies! Nolietots un vecs. Bet telpas dizains man patika!
Ļ oti dī vainas ligzdas (iespē jams, lai bē rni nerā ptos ar pirkstiem), bez atslē gas tajā neko nevar ievietot. Tā tad, ja jums ir nepiecieš ams uzlā dē t kameru vai tā lruni - izvē lieties skatī ties TV vai uzlā dē t aprī kojumu: ir tikai viena kontaktligzda!
Dī vaina slē dzenes sistē ma pie balkona durvī m. Pirmo reizi ieejot istabā , pasauc istabeni. Viņ a jums skaidri paskaidros, kā atvē rt balkona durvis. Tas ir sarež ģ ī ti.
Es jū s brī dinā š u: NOŅ EMT pretī gi! Dvieļ i visai mū su nedē ļ ai Maltā netika mainī ti ne reizi. Tī rot viņ a noslauka tikai grī du un iznes miskasti! veļ a arī netiek mainī ta. Bet es neesmu pretenciozs.
Neparasta duš a - jaucē jkrā ns izlī p no sienas. Neieslē dziet duš u uzreiz. Pirmo reizi tur mazgā jot, nebiju gaidī jusi, ka uzreiz tikš u aplieta ar aukstu ū deni. Strū kla zem spiediena. UN PADOMS: pagaidiet divas vai trī s sekundes, lī dz no krā na iztecē s sarū sē jis ū dens!
Pludmale ir niecī ga un smilš aina. Izmantojiet sauļ oš anā s krē slus 6-7 no rī ta. Jauka pludmale. Ū dens tī rs, mierī gs. Smiltis iet gludi (zem ū dens nav smilš u pilienu). Lieliska infrastruktū ra. Dā rzi, parki, puķ u dā rzi, 5 peldbaseini (viens iekš telpu - slē gts). Neticami krā saina hibiska smarž a sit degunu. . .
Labā kā s istabas ir zem burta A (dzī vojā m A43 - forš ā kā istabiņ a, paprasiet), un mū su draugs A 130 (arī skaisti). Ē ka A ir labā kā !
Katru vakaru animā cija. Pirmajā dienā Bī tli spē lē ja puiš u grupu – visi dejoja. Par to tad visu nedē ļ u katru vakaru bija animā cija tikai paš iem mazā kajiem. Un mē s, protams, negā jā m. Klap-plak, top-top nav interesanti. . .
Ē diens ir vienmuļ š . Ja Tunisijā Thalassa Sousse viesnī cā par pā rtiku ieliku 10, tad š eit es ieliku 3! Katrs rī ts ir vienā ds. Tā pē c iegā dā jieties sev ne tikai brokastis, bet arī vakariņ as. Nedē ļ as beigā s man jau bija slikti no brokastī m. Vakariņ as bū tī bā ir vienā das. Un pats stulbā kais - vietē jie vī ni tiek maksā ti. Lai gan es to nekad neesmu redzē jis!
UZMANĪ GI! Š ī viesnī ca sniedz kruī zu pa lagū nā m visiem tū ristiem no Maskavas. Jū s to nevarat pieņ emt. Tas ir bez maksas - atsakieties. Jutos "bezmaksas siers tikai peļ u slazdos", tā pē c no biļ etē m atteicos. Pirmkā rt, pirms š ī kuģ a vē l jā izbrauc puse valsts, uz Sliemu. Otrkā rt, uz paš a kuģ a ir 500 cilvē ku! Treš kā rt, nav pieturu, tas ir ļ oti lē ns un š ū po visus. Un uz š ī kuģ a nav peldē š anas pieturas zilajā lagū nā , Komino!
Netā lu no pludmales krastā ir dzeltens stends. Tā ds pats brauciens, tikai ar mazo kuģ ī ti maksā.11 eiro no cilvē ka - bet uz zilo lagū nu aizved tieš i no viesnī cas, ā tri, ar pieturā m, ar 3 stundu peldi Komino. Brī niš ķ ī gi!
Комино. прогулка за 11 евро пляяяж! А на том берегу город Мелиеха вид из окна медуза на пляже около входа в корпус около самого дальнего бассейна
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Mellieha Bay расположен на берегу самого большого залива Мальты в окружении красивых садов. Из окон отеля открываются великолепные виды на залив и на деревню Меллиха, расположенную в 2,5 км. Отель был открыт в 1969 году, последняя реновация проводилась в 2015 году.

Atrašanās vieta 2,5 км до паромного терминала Чиркевва, 17,8 км до международного аэропорта Мальты.
Pludmales apraksts Частный песчаный пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 2 ресторана, Интернет-кафе, телевизионный зал, 3 открытых бассейна, солнечная терраса, крытый бассейн с подогревом, хранение багажа, сувенирный магазин, конференц-зал на 120 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка — по запросу, 2 детских бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ежедневные развлекательные программы,библиотека, караоке, центр водных видов спорта, клуб подводного плавания, верховая езда, 2 теннисных корта, игровая комната, боулинг.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 313 стандартных двухместных номеров с видом на сад или море. номеров (включая 75 Connecting)

Istabās

Кондиционер, радио, спутниковое телевидение, телефон, мини-бар (по запросу), принадлежности для приготовления чая и кофе, ванная комната с ванной, фен, балкон или терраса, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

Adrese Marfa Road Ghadira, MLH 9065 Меллиеха, Мальта
Tālruņi: 356 2357 0000
Tīmekļa vietne: Mellieha Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).