Qawra Palace Hotel 4*– Atsauksmes

MaltaAura
13
Novērtējums 6.210
№1 viesnīcas reitingā Auras
7.3 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.9 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Salinas līcī. Viesnīca tika uzcelta 1985. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gada beigās – 2016. gada sākumā. Viesnīca atrodas 25 metru attālumā no tuvākās autobusu pieturas un 700 metru attālumā no Budžibas centra. Sentdžiliāna atrodas 10 minūšu brauciena attālumā. Piemērots lētām brīvdienām ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар evelina919
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika apmeklē ta ar mammu jū lija beigā s. Brī niš ķ ī gs č etrinieks, mums viss patika, pā rē jiem iespaidi super. Ekskursija tika ņ emta no Travel Professional Group, viss tika organizē ts vienkā rš i nevainojami. Pē c ieraš anā s mū s ē rtā maš ī nā aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika apmeklē ta ar mammu jū lija beigā s. Brī niš ķ ī gs č etrinieks, mums viss patika, pā rē jiem iespaidi super. Ekskursija tika ņ emta no Travel Professional Group, viss tika organizē ts vienkā rš i nevainojami. Pē c ieraš anā s mū s ē rtā maš ī nā aizveda uz viesnī cu. Tur draudzī gie un draudzī gie reģ istratū ras darbinieki piedā vā ja mū s nekavē joties izmitinā t un detalizē ti stā stī ja par viesnī cas apkalpoš anu. Numuram bija skats uz jū ru. Ļ oti plaš s, gaiš s, daudz vietas. Divas lielas gultas, darba zona un atpū tas zona, liels drē bju skapis ar pakaramiem, TV, turklā t istabā ir tē jas servī zes, kas ir ļ oti ē rti, jo š ajā karstumā pa dienu ē st negribē jā s. , ē dā t sviestmaizes, lielveikals atrodas pavisam netā lu. Vannas istaba ir kompakta, tī ra, ē rta duš a, vienmē r karsts ū dens un tī ri dvieļ i. Ļ oti ē rta piekļ uve baseina zonai. Tie atrodas tieš i virs pludmales. Tā pē c jū s varat izmantot sauļ oš anā s krē slus, nolaisties jū rā , un viss ir ļ oti ē rti. Jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - silta un tī ra. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. Brokastis ļ oti daudzveidī gas, daudz visa kā , visā di augļ i un dā rzeņ i, olas, siers, grauzdiņ i, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi. . Vakariņ as ar vairā ku veidu gaļ u, zivī m, piedevā m un citiem ē dieniem. . Labs serviss, vienmē r visaugstā kajā lī menī . Personā ls viesnī cā ir atvē rts, smaidī gs, profesionā ļ i, vā rdu sakot. Netā lu no viesnī cas nav izklaides, kā arī paš ā viesnī cā . Mums ar mammu patika tā ds atvaļ inā jums - kluss, mierī gs, izsvē rts. Tiem, kas meklē ballī tes - ne š eit. Bet ticiet man, viesnī ca ir pabeigta. attaisno izmaksas un neapš aubā mi atstā j patī kamas atmiņ as.
аватар evelina919
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika apmeklē ta ar mammu jū lija beigā s. Brī niš ķ ī gs č etrinieks, mums viss patika, pā rē jiem iespaidi super. . Pē c ieraš anā s mū s ē rtā maš ī nā aizveda uz viesnī cu. Tur draudzī gie un draudzī gie reģ istratū ras darbinieki piedā vā ja mū s nekavē joties izmitinā t un detalizē ti stā stī ja par viesnī cas apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika apmeklē ta ar mammu jū lija beigā s. Brī niš ķ ī gs č etrinieks, mums viss patika, pā rē jiem iespaidi super. . Pē c ieraš anā s mū s ē rtā maš ī nā aizveda uz viesnī cu. Tur draudzī gie un draudzī gie reģ istratū ras darbinieki piedā vā ja mū s nekavē joties izmitinā t un detalizē ti stā stī ja par viesnī cas apkalpoš anu. Numuram bija skats uz jū ru. Ļ oti plaš s, gaiš s, daudz vietas. Divas lielas gultas, darba zona un atpū tas zona, liels drē bju skapis ar pakaramiem, TV, turklā t istabā ir tē jas komplekti, kas ir ļ oti ē rti, jo š ajā karstumā pa dienu ē st negribē jā s. , tu ē di sviestmaizes, lielveikals ir ļ oti tuvu. Vannas istaba ir kompakta, tī ra, ē rta duš a, vienmē r karsts ū dens un tī ri dvieļ i. Ļ oti ē rta piekļ uve baseina zonai. Tie atrodas tieš i virs pludmales. Tā pē c jū s varat izmantot sauļ oš anā s krē slus, nolaisties jū rā , un viss ir ļ oti ē rti. Jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - silta un tī ra. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. Brokastis ļ oti daudzveidī gas, daudz visa kā , visā di augļ i un dā rzeņ i, olas, siers, grauzdiņ i, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi. . Vakariņ as ar vairā ku veidu gaļ u, zivī m, piedevā m un citiem ē dieniem. . Labs serviss, vienmē r visaugstā kajā lī menī . Personā ls viesnī cā ir atvē rts, smaidī gs, profesionā ls, vā rdu sakot. Netā lu no viesnī cas nav izklaides, kā arī paš ā viesnī cā . Mums ar mammu patika tā ds atvaļ inā jums - kluss, mierī gs, izsvē rts. Tiem, kas meklē ballī tes - ne š eit. Bet, ticiet man, viesnī ca ir pilna. attaisno izmaksas un neapš aubā mi atstā j patī kamas atmiņ as.
аватар solanz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Septembrī braucā m uz Maltu. Stā stā jau rakstī ju, ka mū su atvaļ inā jums bija spontā ns. Izvē lē ties nebija ilgi. Es gribē ju, lai vieta bū tu klusa, bet tuvu izklaidei. Lai bū tu kur redzē t citus un parā dī t sevi. Š ajā ziņ ā Qawra Palace Hotel atbilst 100%. … Tomēr ▾ Septembrī braucā m uz Maltu. Stā stā jau rakstī ju, ka mū su atvaļ inā jums bija spontā ns. Izvē lē ties nebija ilgi. Es gribē ju, lai vieta bū tu klusa, bet tuvu izklaidei. Lai bū tu kur redzē t citus un parā dī t sevi. Š ajā ziņ ā Qawra Palace Hotel atbilst 100%. Mē s ieradā mies 8:00. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri un tikpat ā tri tika saņ emta arī bagā ž a. No lidostas lī dz viesnī cai aizņ em mazā k nekā.30 minū tes. Tā nu jau 9 no rī ta bijā m viesnī cā . Ak, kā dam paveicā s, viņ i tika nokā rtoti agrā k. Mums nepaveicā s un istabiņ as atslē gas saņ ē mā m tikai 14-00. Pat Pē terburgā ī paš i noteicu, ka telpai jā bū t ar skatu uz jū ru. Ieejot istabā , mē s nebijā m tik pā rsteigti, pā rsteigti. No loga pavē rā s skats uz blakus viesnī cu. Un tas ir pā ri vienas joslas ceļ am! Nē , tur bija arī skats uz jū ru, it ī paš i, ja izej uz balkona un noliecies pā ri margā m! )))) Bet tas nav pats nepatī kamā kais. Istabā bija briesmī ga vecuma smaka, pelē jums, ko sauc par "krū š kurvja smaku". Man bija jā iet runā t ar vadī tā ju. Numurs ir mainī ts. Tur bija viss skaistums kā uz delnas!
Pati viesnī ca ir diezgan veca. Apakš ē jie stā vi smarž o pē c mitruma. Visas divas nedē ļ as, ko mē s tur atradā mies, zā lē sū ca gaisa kondicionē š anas caurule. Reizē m kalpones iež ogoja peļ ķ i ar zī mē m, reizē m salika lupatas, bet acī mredzot rokas salabot nesanā ca. Kopumā viesnī ca nepretencioziem viesiem. Par papildu samaksu numurā ir pieejams seifs. Divas nedē ļ as maksā ja 23 eiro. TV pults par depozī tu. Ir fē ns, bet tas atrodas neparedzē tā vietā : atvilktnē . Viesnī cā ir gludinā š anas telpa. Tas maksā , š ķ iet, 2.5 eiro. Daž ā s istabā s papildus angļ u rozetē m ir arī eiro. Mums istabā bija tikai angļ u valoda, tā pē c bija jā iegā dā jas adapteris. Gaismas telpā ir Ļ OTI blā vas. Cilvē kiem ar ne pā rā k labu redzi bū s problemā tiski kaut ko darī t vakarā .
Paņ ē mā m tikai brokastis, lai gan viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Brokastis ir parastas, tomē r vienā maiņ ā vienmē r bija piededzis speķ is un tomā ti. Nevis sadedzis, bet pā rogļ ojies. Reiz, š ķ iet, nejauš i, speķ is izrā dī jā s nedaudz piededzis. Varbū t š efpavā rs domā ja. Bet nā kamā maiņ a jau ir labota! Bekons bija pā rogļ ojies! )))
Viesnī cā pā rsvarā ir angļ u pensionā ri, starp kuriem neliela daļ a arī citu tautī bu pensionā ri. Jaunieš iem tur nav ko darī t. No izklaides tikai dejas vakarā pie baseina. Ļ oti letarģ isks. Ak, kaut viņ i redzē tu, kā mū su pensionā ri kaut kur Gelendž ikā dejo pie "Gems" un Pugač ovas dziesmā m!
Viesnī ca atrodas klusā rajonā . Bet lī dz Bugibbas krastmalai, kur nesteidzī gā tempā rit vakara dzī ve, apmē ram 15 minū tes. Lī dz St Paul's Bay, maksimā li 25 minū tes. Apkā rt daudz kafejnī cu un restorā nu. Ar vienu bet! Malta ir Vidusjū ras valsts ar siestu. Dienas laikā gandrī z visas kafejnī cas, izņ emot viesnī cā s esoš ā s, ir slē gtas. Tā s atver pē c 17. Bet krastmalā pa dienu strā dā kafejnī cas. Daudz ē stuvju un veikalu. Man ļ oti patika restorā ns THE Plum Tree. Mā jī ga vieta. Ļ oti draudzī ga un humoristiska saimniece. Nu, ja gribi paē st lē ti, dodies uz Bugibba krastmalu. Zem lielas zaļ as telts atrodas pirmā vai otrā kafejnī ca. Nepā riet. Lē ti, garš ī gi. Starp citu, restorā ns pie viesnī cas, kas pie ieejas viesnī cā ir diezgan labs. Vakarā tā ir vienī gā vieta kur ir rinda. Varu ieteikt lielveikalu Trollis, un lē tā kais lielveikals ir Aura laukumā , tieš i pretī aptiekai! Tas ir mazs, 10 reizes pagā jā m garā m nemanot.
Arī nokļ ū š ana no Aura ir ļ oti ē rta. 12. un 31. autobusi kursē uz Valletu, bet 31. brauc apļ veida ceļ ā , caur tiltu. Tā pē c ē rtā k uz Valletu doties 12, bet atgriezties visu to paš u 31.12 ir cilvē ku pū ļ i. Tiltā , kā jau visi saprata, iet 31. Uz Mdinu un Rabatu tas iet X3. Tas dodas tieš i uz lidostas terminā li. Un visbeidzot, jū s varat nokļ ū t Marsaxlokk tikai ar pā rsē š anos. Uz Valletu un tur 81. , 85. autobusi.
Tagad par galveno. Nav pludmales kā tā das. Ja neuzskatā t betona platformu 10 x 40 metrus. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti. Divi eiro par preci. Lielā kā daļ a dod priekš roku sauļ oš anā s krē sliem pie baseina. Mē s tur sauļ ojamies un vienkā rš i kā pjam lejā pa kā pnē m peldē ties, un lū k, tī rā kā un caurspī dī gā kā jū ra.
Netā lu no savvaļ as pludmalē m. Tā s arī ir tikai betona platformas. Diemž ē l saule š ajā Auras pusē pulksten 4 slē pjas aiz viesnī cas. Bet ja nav slinkums, tad pastaigā jiet 100 metrus pa krastmalu! Ir grezna vieta, nomaļ a. Un saule ir lī dz 7.7 Maltā kļ ū st tumš s!
аватар val-piter
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Augustā atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar bē rniem. Iespaids par viesnī cu ir divē jā ds. No vienas puses mierī gs, tī rs, kā rtī gs. pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Numuri tiek regulā ri uzkopti, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta katru treš o dienu. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar bē rniem. Iespaids par viesnī cu ir divē jā ds. No vienas puses mierī gs, tī rs, kā rtī gs. pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Numuri tiek regulā ri uzkopti, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta katru treš o dienu. Bē rnam tika nodroš inā ta diezgan plaš a papildgulta. Brokastis ir vienmuļ as, bet sā tī gas angļ u gaumē . Vakariņ as visā uzturē š anā s laikā bija ļ oti labas. Daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u ē dienu, salā tu, auksto uzkodu. Vienmē r labi deserti. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c pieeja jū rai ir tieš i no viesnī cas pagraba caur atpū tas zonu ar peldbaseiniem. Ū dens ir kristā ldzidrs, jū ras dibens ir akmeņ ains. Piekraste ir no koraļ ļ u kaļ ķ akmens, tā pē c pie ū deņ iem var doties tikai atseviš ķ ā s vietā s. Tomē r nekā du problē mu nebija, regulā ri ar bē rniem peldē jā mies jū rā . Baseina ū dens ir jū ras, bet nedaudz vē sā ks un nedaudz hlorē ts. Peldē š anai, ī paš i bē rniem, tas ir diezgan pieņ emams. Kopumā normā lā m relaksē još ā m brī vdienā m visi nosacī jumi. Tagad par skumjā m. Viesnī ca, lai arī diezgan sakopta, nes vecuma pazī mes un ilgu kosmē tiskā remonta neesamī bu. Mē beles telpā arī ilgu laiku nav atjauninā tas. Kondicionieris nepā rtraukti pilē ja uz grī das ū deni. Grī das ir flī zes, tā pē c staigā š ana bija slidena. Atpū tas zona pie baseiniem ir slikti iztī rī ta. Divas reizes uzskrē ju maziem stikla gabaliņ iem. Apkopē jas sā k tī rī t sauļ oš anā s krē slus ilgi pirms slē gš anas, kas rada neē rtī bas atpū tniekiem. Izeju uz atpū tas zonu viņ i atvē ra pusdeviņ os no rī ta, kad saule jau pilnī bā sildī ja. Tikai pē c atpū tnieku sū dzī bā m ī si pirms mū su izbraukš anas atpū tas zona ar baseiniem sā ka atvē rties stundu agrā k. Ja vē laties paņ emt sauļ oš anā s krē slus zem saulessargiem un baseina tuvumā , pirms atvē rš anas jums jā stā v rindā vismaz pusstundu. Pretē jā gadī jumā jū s bū siet apmierinā ts ar sliktā kajā m vietā m. Mani pā rsteidza televizora pults izsniegš ana reģ istratū rā par skaidras naudas iemaksu, kā arī atvilktnē fiksē tā fē na klā tbū tne, kas izslē dza tā izņ emš anu uz vannas istabu. Ļ oti vā jš ū dens spiediens duš ā . Maksas pirts viesnī cā ir trenaž ieru zā lē uzstā dī ta slī pa koka kabī ne, kurā var izmitinā t lī dz trim cilvē kiem. Ir arī duš as kabī ne, kuras durvis var atvē rt tikai ar kā jā m. Kopumā viesnī ca nepā rprotami nav lī dz č etrā m zvaigznē m. Kopumā iespaids par atpū tu, kas pavadī ts š ajā viesnī cā , ir pozitī vs.
аватар Irina_2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta Maltā izvē rtā s spontā na, lai gan sā kotnē ji bija plā nots ceļ ojums uz Grieķ iju, tač u spilgts un atmiņ ā paliekoš s. Arhitektū ras krā š ņ ums, maltieš u sirsnī ba un viesmī lī ba, patī kama viesnī ca un angļ u valodas dialogi starp angļ iem atvaļ inā jumā kā skolas mā cī bu grā matā )))) Viss ir ļ oti jauki! Par viesnī cu nav daudz ko teikt, mē s tajā nepavadī jā m daudz laika. … Tomēr ▾ Atpū ta Maltā izvē rtā s spontā na, lai gan sā kotnē ji bija plā nots ceļ ojums uz Grieķ iju, tač u spilgts un atmiņ ā paliekoš s. Arhitektū ras krā š ņ ums, maltieš u sirsnī ba un viesmī lī ba, patī kama viesnī ca un angļ u valodas dialogi starp angļ iem atvaļ inā jumā kā skolas mā cī bu grā matā )))) Viss ir ļ oti jauki!
Par viesnī cu nav daudz ko teikt, mē s tajā nepavadī jā m daudz laika. Ī paš s paldies mū su tū risma operatoram Royal Tour un vadī tā jai Nadež dai par padomu pasū tī t divas ē dienreizes dienā ar vakariņ ā m. Vakariņ ā s tika piedā vā ti daž ā di gardi ē dieni. Daudz jū ras velš u. Apkalpoš ana restorā nā un vispā r viesnī cā ir pieklā jī gā lī menī . Atpū tnieki pā rsvarā ir vecā ki angļ i un ģ imenes. Jo viesnī ca ir salī dzinoš i klusa un mierī ga. Kas mums patiesī bā bija vajadzī gs))) Nobeigumā varam piebilst, ka Malta ir brī niš ķ ī ga pludmales brī vdienu, interesantas vē stures, arhitektū ras, mā jī gu restorā nu, smilš ainu un akmeņ ainu pludmaļ u, patī kamas komunikā cijas, labas iepirkš anā s un vienkā rš i netverama š arma kombinā cija.
Brī dis, kam vē los pievē rst uzmanī bu, ir angliski runā još ā valsts. Tur ar prieku var praktizē t angļ u valodu, ko mē s arī izdarī jā m))) Bet ar krievu un vē l jo vairā k ukraiņ u valodas zinā š anā m personā lam ir nepilnī bas.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus! ! !
Мальтийский очаровательный дворик лодки Желтый попугайчик в желтом окошке в лучах средиземноморского солнца вид Валетты со стороны Слимы набережная возле отеля Почту оставляют прямо в дверях или в окнах))
аватар taucher
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Malta kā vienmē r lieliska. Š ajā laikā gandrī z pilnī gs tū ristu trū kums. Ū dens +20, gaiss arī pa dienu. Bet atpakaļ uz viesnī cu. Dzī voju 2-vietī gā istabiņ ā par 24 eiro ar divā m ē dienreizē m dienā . … Tomēr ▾ Malta kā vienmē r lieliska. Š ajā laikā gandrī z pilnī gs tū ristu trū kums. Ū dens +20, gaiss arī pa dienu.
Bet atpakaļ uz viesnī cu. Dzī voju 2-vietī gā istabiņ ā par 24 eiro ar divā m ē dienreizē m dienā . Pabarojā m kauš anai un diezgan daž ā di. Istabas. . . Nu nezinu ko par š o naudu gribē t. pensionā ri diezgan augstā vecumā . Jaukā kie cilvē ki uzmundrina katrā tikš anā s reizē .
Tā tad viesnī ca par labu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
аватар x-ile
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, man patika. Mazliet veci, 4s labā ki, bet visā dā ziņ ā ē rti, ī paš i populā ri britu vidū (lielā kā daļ a tur apmetas). Numuriņ ā ir standarta ē rtī bas 4 personā m (TV, ledusskapis, fē ns), zona ar baseiniem (sauļ oš anā s krē slu pietiek tiem, kam tas ir nepiecieš ams, un tiem, kas neguļ lī dz 11), biljards, internets (2 eiro/st. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, man patika. Mazliet veci, 4s labā ki, bet visā dā ziņ ā ē rti, ī paš i populā ri britu vidū (lielā kā daļ a tur apmetas). Numuriņ ā ir standarta ē rtī bas 4 personā m (TV, ledusskapis, fē ns), zona ar baseiniem (sauļ oš anā s krē slu pietiek tiem, kam tas ir nepiecieš ams, un tiem, kas neguļ lī dz 11), biljards, internets (2 eiro/st. ), tenisa korts (pā rsteidzoš i, bez maksas) . Pieeja jū rai akmeņ aina ar kā pnē m, neē rta, bet jū ra tī ra. Brokastis standarta lī dz š ausmā m, bet vakariņ as ļ oti garš ī gas (ir vē rts ņ emt, jo piemaksa tikai 7 eiro dienā ), parasti daž ā das un ar labu izvē li (zivis, gaļ a, salā ti, augļ i, saldē jums ). Daž reiz tiek cepts ā bolu pī rā gs. Papildu dzē rieni vakariņ ā s maksa.
Atseviš ķ i par vietu. Paš i Aura un Bugibba ciemi atrodas ļ oti izdevī gā vietā : tuvu atrodas pats ziemeļ u krasta centrs un autoosta (gala marš ruts uz Mdinu, Valletu, uz prā mi uz Gozo utt. ). Suvenī ru/vieglu apģ ē rbu cenas ir lē tā kas nekā Valletā . Lē tas laivas uz Komino salu (skaisti skati un pludmales) dodas tieš i no tuvē jā lī č a (20 minū š u gā jiens vai autobuss slinkiem cilvē kiem). Ja es brauktu vē lreiz, tas bū tu uz tā m paš ā m vietā m. Arī ģ imenes nā k daudz. Ja jaunieš i - labā k braukt uz Sliemu (iedomī ba, putekļ i un diskotē kas), tur vairā k ir vieta relaksē još ā m brī vdienā m, kuras itā ļ u studenti vakaros atš ķ aida ar savā m ballī tē m.
аватар Mosta
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par naudu ļ oti pieklā jī ga viesnī ca) atš ķ irī bā no daudzā m Maltā , tai ir sava pludmale. Laba atraš anā s vieta + mierī gs atpū tnieku kontingents. Pē c trokš ņ ainā Pachvil š ī vieta ir tikai paradī ze smadzenē m) Ē diens ir vidē js, brokastis vienmuļ as, vakariņ as vairā k vai mazā k garš ī gas. … Tomēr ▾ Par naudu ļ oti pieklā jī ga viesnī ca) atš ķ irī bā no daudzā m Maltā , tai ir sava pludmale. Laba atraš anā s vieta + mierī gs atpū tnieku kontingents. Pē c trokš ņ ainā Pachvil š ī vieta ir tikai paradī ze smadzenē m) Ē diens ir vidē js, brokastis vienmuļ as, vakariņ as vairā k vai mazā k garš ī gas.
serviss viesnī cā labs, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a - ik pē c 3 dienā m. Problē mu ar aprī kojumu telpā nebija. Vienī gā problē ma tiem, kas ceļ o uz Maltu izklaidē ties, ir pieklā jī gu bā ru un diskotē ku attā lums. Bet pie viesnī cas ik pē c 10 minū tē m kursē autobuss, kas aizvedī s tur, kur vajag. Brauc arī naktī s, bet jā precizē grafiks. Kopumā atpū tai - Aurā un rokam Pachvilā - pieņ emams variants atpū tai Maltā .
аватар Zvezda_v_Shoke
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu padalī ties ar savu atsauksmi par Maltu, Auru, viesnī cu un vispā r par pā rē jo. Sestdien ieradā mies agri no rī ta, nolikā m koferus noliktavas telpā un devā mies izpē tī t apkā rtni. Mē s pasē dē jā m kafejnī cā pie viesnī cas uz ielas - diezgan labi. … Tomēr ▾ Gribu padalī ties ar savu atsauksmi par Maltu, Auru, viesnī cu un vispā r par pā rē jo. Sestdien ieradā mies agri no rī ta, nolikā m koferus noliktavas telpā un devā mies izpē tī t apkā rtni. Mē s pasē dē jā m kafejnī cā pie viesnī cas uz ielas - diezgan labi. 13.00 viņ i ieradā s pē c istabas atslē gas un devā s reģ istrē ties. 7 stā vs, istaba izrā dī jā s plaš a ar skatu uz Salina lī ci (skats ir burvī gs - ir bildes, un istaba ir arī uz bildē m - lieliski! ) Istabā ir televizors, fē ns! , balkons Protams, trī s spoguļ i ir š iki (viens no tiem pilnā augstumā padara figū ru peldkostī mā perfektu : ) un regulē jams kondicionieris. Katru dienu uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, tī rī ba un kā rtī ba. No istabiņ as nekad nekas nebija pazudis, lai gan nauda palika uz galda (ap 10 eiro sī knaudā ), fotoaparā ts, pulkstenis! Ē diens viesnī cā ir kvalitatī vs, mums ar draudzeni garš oja, vakarā ir laba izvē le vakariņ ā m - gaļ a, zivis, visā di daž ā di dā rzeņ i. Katru dienu ļ oti garš ī gi deserti un saldē jums)))) Brī niš ķ ī gi vī ni - sausie baltie Medina un sarkanie 2005 Cavalier. Un priekš pē dē jā dienā pirms izlidoš anas - pasakaini garš ī gs jē rs.... mmm...! Kopumā viesnī cai nav nekā du sū dzī bu. Es varu skaidri teikt, ka viesnī ca ir lieliska maniem č etriem - jū s varat doties bez š aubā m! Arī autobusu vadī tā ju streiks nepā rprotami iekrita mū su brī vdienā s Maltā un netraucē ja apmeklē t visas plā notā s ekskursijas (Sicī liju, Gozo, ostas kruī zu un Fernandesa braucienu ar laivu uz zilo lagū nu Komino salā ). Izņ ē mums bija piemaksa par taksometru uz Sicī lijas ostu (30 eiro), transfē rs tika organizē ts atpakaļ , kā paredzē ts. Nu nepā rvarama vara ir nepā rvarama vara, ko man darī t, tā var gadī ties visur. . . Man patika Sicī lija, ļ oti skaista - tā ds sulī gs zaļ ums un melodisks "Grace, grace. . . " Vispā r es jums neteikš u uz ilgu laiku - viss ir ļ oti labā lī menī ! Maltas salas iedegums ir ļ oti skaists, sajū tas ir pā rsteidzoš as, ir spē cī gs vienā atvaļ inā jumā apmeklē t 4 salas, es jums teikš u)))
Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, ar prieku atbildē š u!
аватар Larisonka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja jau esi noteikti izlē mis, ka vē lies doties uz Maltu, un tikai tur, tad varat ignorē t manu atsauksmi. Bet, ja jū s joprojā m š aubies un apdomā , uz kuru valsti doties - tad lasi. Es tikai gribu uzreiz pateikt, ka tā bū s globā la Maltas antireklā ma. … Tomēr ▾ Ja jau esi noteikti izlē mis, ka vē lies doties uz Maltu, un tikai
tur, tad varat ignorē t manu atsauksmi. Bet, ja jū s joprojā m
š aubies un apdomā , uz kuru valsti doties - tad lasi.
Es tikai gribu uzreiz pateikt, ka tā bū s globā la Maltas antireklā ma.
Man tas nepavisam nepatika, sliktā kais atvaļ inā jums, kā ds man jebkad ir bijis
ceļ ot.
Apmetā s viesnī cā "Qawra Palace", iedeva istabu pirmajā stā vā,
kur ir tikai viens mazs lodziņ š tur balkona vispā r nav un zem loga
kā da vienī ba nepā rtraukti dū ko.
Man "piedzī vojums" sā kā s jau 2. uzturē š anā s dienā,
kad no rī ta devos satikt savu gidu, tad uz brokastī m un tad atradu
jau iztī rī ta istaba un...pazudusi nauda un mani ceļ ojumu č eki. Es ziņ oju
par to viesnī cas menedž erim, nez kā pē c viņ š gribē ja apskatī t manu koferi,
no kurienes viņ i pazuda (acī mredzot, tas ir ļ oti svarī gi, svarī gā k nekā uzreiz, karstā laikā
izsekot, atrast vainī gos! ).
Tad es gandrī z pusi dienas pavadī ju policijas iecirknī,
kur viņ i sastā dī ja ziņ ojumu. Pē c atgrieš anā s man joprojā m bija saruna ar
viesnī cas galvenais apsardzes darbinieks. Vecais maltietis atkal jautā ja, ko
un kad tas bija pazudis, un tad viņ š teica, ka vajag pā rmeklē t visu manu
lietas (it kā es slikti izskatī jos! ). Protams, es nepiekritu, ka nepiederoš s
vī rietis pē tī ja manas personī gā s mantas. Tad viņ š piezvanī ja meitenei no reģ istratū ras,
un viņ a sā ka cī tī gi rakā ties manā koferī un somiņ ā , tas viss izskatī jā s
ļ oti pazemojoš i. Neatrodot pazuduš o, viņ i devā s prom, un lī dz mana atvaļ inā juma beigā m
pat necienī jā s man pastā stī t par viņ u it kā "izmeklē š anas" rezultā tu, lai gan es
Man ir aizdomas, ka viņ i vienkā rš i pievē ra acis uz to, jo pē dē jā dienā es runā ju ar
viena meitene, kas uzkopa istabas (izrā dī jā s, ka ir no Krievijas), tā tad,
neviens viesnī cā nekad nav dzirdē jis par pazuduš iem cilvē kiem!

Pē c pusdienas man beidzot izdevā s tikt lī dz pludmalei.
Visi sauļ oš anā s krē sli jau bija aizņ emti (sistē ma tā da, ka bez matrač a - bez maksas),
Bā rā man bija jā sē ž uz krē sla zem lietussarga. Pludmale pie jū ras (vai drī zā k tā
prombū tne) atstā j daudz ko vē lē ties: slideni akmeņ i, sarū sē juš as kā pnes
un medū zu ķ ekars, kas ļ oti sā pī gi dzeļ.
Brokastis visas vienmuļ as, lī dz nedē ļ as beigā m vairs nevarē ju skatī ties
uz ceptā m olā m un desā m. Kā vē lā k izrā dī jā s, neatkarī gi no tā
zvaigž ņ u skaits katrā viesnī cā dod vienā du.
Vakarā mū su rajonā Aura - Bugibba tikai no izklaides
gara pastaiga pa dē ļ u celiņ u uz Sv. Pā vila lī cī , cilvē ki tur iet
kafejnī cā s vai vienkā rš i kratī ties pa veikaliem. Cenas attiecī gi
paredzē ts tū ristu biezajiem makiem. Man vajadzē ja adapteri
uz outlet, viesnī cā š is tika pā rdots par 3.50 eiro, un veikalā
tā lā k atradu to paš u, bet jau par 2.92. Tā pē c nesteidzieties pirkt.
viss viesnī cā.
Jaunieš iem atpū ta un izglī tī ba Maltā var iet labi,
it ī paš i, ja viņ i apmetas Sliemas un San Julians rajonā , es arī gribē ju tur aizbraukt, bet
ceļ ojumu aģ entū ras neapstiprina š ī s viesnī cas, man bija jā apmierinā s
Aura. Es cerē ju apceļ ot valsti viens pats (par laimi, viņ a ir iekš ā
garums ir tikai 30 km), bet pē c ieraš anā s viņ i sā ka nedē ļ u ilgu streiku
autobusi, tā ka visi plā ni sabruka. Tika atceltas pat ekskursijas.
Ar viņ iem viss ir kā rtī bā.

Es vē los vē lreiz uzsvē rt, ka Maltas cilvē kiem patī k ņ emt to, ko,
kā saka, guļ uz malas. Saskaņ ā ar atpū tnieku un vietē jo atsauksmē m
iedzī votā ju, mans gadī jums (zā dzī ba) nebū t nav atseviš ķ s gadī jums. Pē dē jā dienā
mums bija vē ls transfē rs, un es palū dzu reģ istratū rā palikt istabā
lī dz vakaram. Tajā dienā man jau "pazī stama" meitene strā dā ja, rakā s
manā s lietā s. Iedomā jieties manu pā rsteigumu, kad tā vietā
ienā c situā cijā un satiec mani pusceļ ā , viņ a prasī ja papildus samaksu 25 eiro,
turklā t viņ a teica, ka varot iedot tikai citu numuru, saka, mans numurs jau ir
tagad bū s aizņ emts.
Es sā ku "pā rcelties" uz citu istabu; pirmais stū ris
istabiņ a, ļ oti trokš ņ aina, plus izrā dī jā s invalī du istabiņ a.
Es steigš us atstā ju daž as savas drē bes vecā s istabas skapī.
Es palū dzu reģ istratū rā atslē gu, lai to paņ emtu. Ieeju iekš ā - istaba ir iztī rī ta,
manas lietas aizpū ta vē jš . Tik tikko paspē ju atvilkt savas drē bes,
pē c stundu ilgas meklē š anas. Un mana istaba, kuru es palū dzu atstā t,
un palika tukš a lī dz vakaram! Es nesaprotu š o attieksmi.
tū ristiem: varbū t tikai mū su "krieviem"? Bet mē s maksā jam
tikpat liela nauda kā jebkuri citi atpū tnieki.
Atkā rtoju – apkalpoš ana ļ oti, ļ oti zemā lī menī . Un nekā das pā rliecī bas
savu mantu droš ī bu. Tas viss ir ļ oti kaitinoš i un nedod nekā du
morā lā (un fiziskā ) atpū ta.
Ceļ ojuma gadu laikā esmu apmetusies mazā k nekā zvaigž ņ u viesnī cā s,
bet pat tur nebija tā das nelikumī bas.
Tā tad, padomā jiet labi, vai jums ir vajadzī ga tik apš aubā ma atpū ta,
ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. Ja rodas kā di jautā jumi,
Ar prieku atbildē š u uz tiem vai palī dzē š u ar padomu. Rakstiet
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в залива Салина. Отель построен в 1985 году, последний ремонт в конце 2015-начале 2016 года. Отель находится в 25 метрах от ближайшей автобусной остановки и в 700 метрах от центра города Буджибба. До города Сент-Джулианс — 10 минут езды. Подойдёт для недорого отдыха семей и пар.

Atrašanās vieta Отель в 19 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Отель имеет собственный пляж.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Сувенирный магазин. Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, доставка прессы. Специальные диетические меню (по запросу). Услуги по глажению одежды. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф. Библиотека.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 395 номеров.

Istabās

Ванная комната, телефон (платно), кондиционер, мини-кулер, спутниковое телевидение, фен, принадлежности для чая и кофе (платно), сейф (платно).

Adrese Qawra Coast Road, SPB1900 Сент-Полс-Бэй, Мальта
Tālruņi: Tel: 0035621580660/1
Tīmekļa vietne: Qawra Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).